- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Mniej Więcej
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #598766 przez Gosia 2712
Hejka
U mnie od rana pada deszcz ale to dobrze moze ten snieg wkoncu zniknie
Co do adopcji to mam podobne zdanie do dziewczyn... Balabym sie ze nie pokocham dziecka adoptowanego tak jak swojego... Jak narazie o tym nie mysle bo wiem ze moge miec swoje tylko zobaczymy co wyjdzie z badan genetycznych...Bo jak sie okaze ze nie bedziemy miec szans na urodzenie zdrowego dziecka to nie wiem... chyba sie zalamie
Wiecie co tak czasto siedze i sie zastanawiam jaki ten swiat jest nie sprawiedliwy... Tyle nas tu jest czekajacych na ten cud, starajacych sie juz dlugo, ktore oddalyby wszystko zeby miec kruszynke a co niektore maja ten skarb i tego nie szanuja...
U mnie od rana pada deszcz ale to dobrze moze ten snieg wkoncu zniknie
Co do adopcji to mam podobne zdanie do dziewczyn... Balabym sie ze nie pokocham dziecka adoptowanego tak jak swojego... Jak narazie o tym nie mysle bo wiem ze moge miec swoje tylko zobaczymy co wyjdzie z badan genetycznych...Bo jak sie okaze ze nie bedziemy miec szans na urodzenie zdrowego dziecka to nie wiem... chyba sie zalamie
Wiecie co tak czasto siedze i sie zastanawiam jaki ten swiat jest nie sprawiedliwy... Tyle nas tu jest czekajacych na ten cud, starajacych sie juz dlugo, ktore oddalyby wszystko zeby miec kruszynke a co niektore maja ten skarb i tego nie szanuja...
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #598796 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Witam wiosennie i słońca zyczę !!!
Lacra AAAAAAAAAAAAAAA!!!! Tylko nie blond!!!!!!!! Kobieto ja jestem za czrnymi Taka zajefajna esteś
Z Wifi rozmawiałam przedwczoraj, no nieciekawie bo miała zawał płuc, bardzo poważnie to brzmi... Mówiła ,że troche poleży... Wifi duzo zdrówka dla Ciebie!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chciałam Wam moją panne pokazać w stroju z surowców wtórnych, ale zdjecie mam tylko w komórce i nie umiem go na kompa zgrać. Dziś z okazji dnia wiosny mają takie tam atrakcje w szkole.
Lacra AAAAAAAAAAAAAAA!!!! Tylko nie blond!!!!!!!! Kobieto ja jestem za czrnymi Taka zajefajna esteś
Z Wifi rozmawiałam przedwczoraj, no nieciekawie bo miała zawał płuc, bardzo poważnie to brzmi... Mówiła ,że troche poleży... Wifi duzo zdrówka dla Ciebie!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chciałam Wam moją panne pokazać w stroju z surowców wtórnych, ale zdjecie mam tylko w komórce i nie umiem go na kompa zgrać. Dziś z okazji dnia wiosny mają takie tam atrakcje w szkole.
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu #598842 przez gosiak
Ja może bym zmieniła zdanie gdybym przebywała z takim dzieckiem które bym chciała adoptować najlepiej niemowlę choć kto wiem może jakieś czteroletnie złapało by nas za serce i po takim przebywaniu to i uczucie by się zmieniało w co raz głębsze bo z drugiej srony jak nie pokochać takiego maleństwa które potrzebuje mamę i tatę, więc nie mówię nie, ale na dzień dzisiejszy puki nie ma stwierdzenia że nie mogę mieć własnych dzieci to jeszcze będę walczyć, choć teraz mam okres rezygnacji....
U mnie wiosny nie widać jakoś tak ponuro jest
U mnie wiosny nie widać jakoś tak ponuro jest
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #599048 przez nefretete666
Lacra ja nie polecam lovi ani Nuk bo maja duze dziurki w smoczkach i moje dziecko tak sie dusilo ze zsinialo kilka razy a mial juz 2 mies nie byl calkiem nowordkiem.Ja polecam Firme MAM i dr Brown najlepsze butelki antykolkowe nic nie swiszce pieknie ucieka powietrze i nie zasysaja sie smoki w przeciwienstwoe do aventu.Tommy Tippe tez sa w miare ale nie dzialaja w cale antykolkowo takze nie polecam dla noworodkow
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10