- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Iwonka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
- kinia0094
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 2 miesiąc temu #53530 przez magduska
oczywiscie asik-sprostuje swoja wypowiedz,skrzydelka cuudd mmiioooddd wedlug przepisu asik miska hihi:-)))) polecam,wie co pyszne
))
a mnie spioch lapie wiec do lozeczka,w sumie to juz leze z laptopikiem hihi,ale chyba dzis pojde nadzwyczajnie wczesniej
jutro zaczynam sie kobitki produkowac,bo zrobilismy sobie 2 dni przerwy i oby byl szczesliwy traf,wreszcie ten upragniony ehe n:-))))) trzymajcie kciuki w poniedzialek,jak bede u lekarza to dowiem sie jak tam moje jajeczka,czy pekly
))czy nie
((

a mnie spioch lapie wiec do lozeczka,w sumie to juz leze z laptopikiem hihi,ale chyba dzis pojde nadzwyczajnie wczesniej
jutro zaczynam sie kobitki produkowac,bo zrobilismy sobie 2 dni przerwy i oby byl szczesliwy traf,wreszcie ten upragniony ehe n:-))))) trzymajcie kciuki w poniedzialek,jak bede u lekarza to dowiem sie jak tam moje jajeczka,czy pekly

Temat został zablokowany.
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 2 miesiąc temu #53549 przez Agusia83
Iwonka, ogrooooooooooooomneeeeeeeee gratulacje...mowilam, ze to na pewno fasolinka 
prze ogromnie sie ciesze....dolaczysz do nas....ja tez mam nadzieje, ze z wami zostane...
dzis caly dzien nie mialam tych cholernych plamien, ale na wieczor musialam dostac...niech szlak....trafi...moze dlatego, ze troche pochodzilam...moze lepiej lezec....jestem smutna...w poniedzialek ide na bete...oby odpowiednio urosla.....

prze ogromnie sie ciesze....dolaczysz do nas....ja tez mam nadzieje, ze z wami zostane...
dzis caly dzien nie mialam tych cholernych plamien, ale na wieczor musialam dostac...niech szlak....trafi...moze dlatego, ze troche pochodzilam...moze lepiej lezec....jestem smutna...w poniedzialek ide na bete...oby odpowiednio urosla.....
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Iwonka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #53570 przez Iwonka
Kinia0094 o dzidzie staraliśmy się w sumie od lipca ,ale dopiero dwa miesiące przestrzegaliśmy tego ze co 2-3 dni tak poradziła dziewczyna z forum FM no i udało się:)i po przytulanko podusia pod tyłeczek i tak około 10-15min leżałam z tyłkiem do góry co by żołnierzom było łatwiej:) no i ja grudzień miałam zalatany szalony i mniej intensywnie myślałam o dzidzi
Nati super że już rok jesteście noooo świętujcie na całego może coś się z tego wykluje:D
Nati super że już rok jesteście noooo świętujcie na całego może coś się z tego wykluje:D
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #53617 przez angellika1
NWitajcie 
Nie bylo mnie 1-2 dni a postów sie nazbierało że nie nadążam z czytaniem.
Najważniejsze to GRATULACJE IWONKA
doczekałaś się swojej fasolki, teraz tylko musisz uważać na siebie i dbać o siebie no i oczekiwać na dzidzię 
Dziewczyny Nowy Rok sie pozytywnie rozpoczął więc to dobry znak dla reszty staraczek

Nie bylo mnie 1-2 dni a postów sie nazbierało że nie nadążam z czytaniem.
Najważniejsze to GRATULACJE IWONKA

Dziewczyny Nowy Rok sie pozytywnie rozpoczął więc to dobry znak dla reszty staraczek

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #53626 przez gosiak
Witam Was dziewczyny w ten słoneczny poranek:) wiosną zalatuje aż ciepło na serduchu się robi
Iwonka ja tak samo od lipca bez zabezpieczenia a metodę co dwa dni tez od 2 cykli stosujemy:)i też ze świecowaniem
zobaczymy trzeba się w cierpliwość uzbroić mąż 8 lutego ma urodzinki to może prezent by miał najlepszy w świecie:) ale nie nastawiam się bo już tyle razy liczyłam na różne daty że nic z tego nie wychodzi:(
a no i film dodany na sierpniówki przez Asię tez obejrzałam i tez łezki poleciały ahh a co będzie jak będę zafasolkowana! chyba co dzień będę oglądać i się wzruszać

a no i film dodany na sierpniówki przez Asię tez obejrzałam i tez łezki poleciały ahh a co będzie jak będę zafasolkowana! chyba co dzień będę oglądać i się wzruszać

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez gosiak.
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #53644 przez Diana
Też oglądam "ciąże z zaskodzenia" i co jest tam najdziwniejsze: te kobiety to nie małolaty często już mają dzieci ale tak to jest jak się nie stara o dziecko!
My na pewno tego nie przegapimy a nawet same sobie objawy wmawiamy więc co się tu dziwić

A ty Gosiak nie stresuj się - to jest rozkaz
My na pewno tego nie przegapimy a nawet same sobie objawy wmawiamy więc co się tu dziwić

A ty Gosiak nie stresuj się - to jest rozkaz