- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #53969 przez angellika1
Mała GRATULUJĘ FASOLKI Oficjalnie dołączyłaś do 'ciężarówek' Wklaejaj teścik to Nasza taka tradycja staraczek
Temat został zablokowany.
- kinia0094
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- kinia0094
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 11 miesiąc temu #54010 przez Mirella
Kinia a to plamienie to w terminie @ bo ja się pogubiłam, przepraszam że nie pamiętam czy o tym pisałaś.
Plamienia się zdarzają na początku ciąży, a i test mógł nie wykryć, no na tym etapie i z tym co wiem, to na dwoje babka wróżyła
Plamienia się zdarzają na początku ciąży, a i test mógł nie wykryć, no na tym etapie i z tym co wiem, to na dwoje babka wróżyła
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu #54013 przez Marta M
Co za dziecko...o 5tej rano polozyc sie spac?? Pierwsze slysze... Juz od malego wie, ze magia to w ciemnosciach wyrasta...zastepczyni Mirelli rosnie
Agusia jak dostaniesz wyniki bety, to rzuc okiem tutaj: www.babymed.com/hcg-level-in-early-pregnancy
cobys sie nie przerazila jak ja ze np beta za wolno rosnie, albo co innego...tam nizej jest tabelka...i widac ze na poczatku rosnie bardzo szybko, potem zwalnia..
A ja w srode mam wizyte u gina i nie moge sie jej doczekac, co zobacze i co uslysze... Wedlug obliczen w srode bedzie moj 7t i 3d.
Gosiak to fajnie ze jestes juz po wizycie...ja w zeszlym cyklu robilam cytologie (bodajze 10dc) i jak odbieralam wyniki to bylam juz w ciazy Tylko jeszcze tego nie wiedzialam...takze starajcie sie, bo masz dobre dni
Agusia jak dostaniesz wyniki bety, to rzuc okiem tutaj: www.babymed.com/hcg-level-in-early-pregnancy
cobys sie nie przerazila jak ja ze np beta za wolno rosnie, albo co innego...tam nizej jest tabelka...i widac ze na poczatku rosnie bardzo szybko, potem zwalnia..
A ja w srode mam wizyte u gina i nie moge sie jej doczekac, co zobacze i co uslysze... Wedlug obliczen w srode bedzie moj 7t i 3d.
Gosiak to fajnie ze jestes juz po wizycie...ja w zeszlym cyklu robilam cytologie (bodajze 10dc) i jak odbieralam wyniki to bylam juz w ciazy Tylko jeszcze tego nie wiedzialam...takze starajcie sie, bo masz dobre dni
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #54064 przez gosiak
No super ale wyraźne krechy szok:) jeszcze raz kochana GRATULACJE i dbaj o siebie i fasolkę
Marta no ja dziś 11dc starania w pełni rozpoczęte:) ale nie wiem czy dziś podołam coś mnie rozkłada od wczoraj i męża jeszcze nie ma, też pewnie padnięty przyjedzie zobaczymy czy dzisiejsze staranka się odbędą a na siłę byle tylko "odrobić dniówkę" to nie ma sensu;/
Nikusia co u Ciebie?? daj znaka
Marta no ja dziś 11dc starania w pełni rozpoczęte:) ale nie wiem czy dziś podołam coś mnie rozkłada od wczoraj i męża jeszcze nie ma, też pewnie padnięty przyjedzie zobaczymy czy dzisiejsze staranka się odbędą a na siłę byle tylko "odrobić dniówkę" to nie ma sensu;/
Nikusia co u Ciebie?? daj znaka
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #54079 przez Nati
Gosiaczku kochany, nic się nie martw :* ja mam też małą nadżerkę i miałam cytologię i wyszła idealnie i nawet nie muszę brać leków bo ginekolog powiedziała, że jak cytologia ok to nie ma potrzeby
Mała GRATULACJE kochana :* ahh ten styczeń wam sprzyja
Dziewczynki co za dzień... zaczął się kiepsko bo zaspałam ale potem? Pięć 5 wpadło do indeksu!!!
Mała GRATULACJE kochana :* ahh ten styczeń wam sprzyja
Dziewczynki co za dzień... zaczął się kiepsko bo zaspałam ale potem? Pięć 5 wpadło do indeksu!!!
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13