- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #612364 przez Ingrid29
dżem dobry.
Z frontu choróbskowego - jest lepiej, Artek przespał całą noc, więc i ja się wyspałam. Jeszcze kichamy i kaszlemy, ale nie jest aż tak źle.
Galeria brzuszkowa śliczna. No marta ekstra torpeda była - się uśmiałam mam nadzieję, że się nie gniewasz.
Ja licytuje płaszczyk w grochy, zobaczymy czy uda się go kupić.
Z frontu choróbskowego - jest lepiej, Artek przespał całą noc, więc i ja się wyspałam. Jeszcze kichamy i kaszlemy, ale nie jest aż tak źle.
Galeria brzuszkowa śliczna. No marta ekstra torpeda była - się uśmiałam mam nadzieję, że się nie gniewasz.
Ja licytuje płaszczyk w grochy, zobaczymy czy uda się go kupić.
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #612379 przez ferritka
oooo fajowskie
to jak Ty na zakupy ciśniesz dziś, to wejdź do housa - nie przepadam za tym sklepem, ale czasami trafiają się perełeczki
a ja mam jeszcze pytanie, co myslicie o białych butach -konkretnie szpilkach?
a bo cyłam se w łaśnie i przechodziłam przypadkowo koło centro i se kupiłam za 29,90 śpilki białe, takie oo
no i nie wiem gdzie ja w nich mam se wyjść, czy do jeansów pasują taki troche zakup z doooopy chyba
to jak Ty na zakupy ciśniesz dziś, to wejdź do housa - nie przepadam za tym sklepem, ale czasami trafiają się perełeczki
a ja mam jeszcze pytanie, co myslicie o białych butach -konkretnie szpilkach?
a bo cyłam se w łaśnie i przechodziłam przypadkowo koło centro i se kupiłam za 29,90 śpilki białe, takie oo
no i nie wiem gdzie ja w nich mam se wyjść, czy do jeansów pasują taki troche zakup z doooopy chyba
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 9 miesiąc temu #612387 przez mesy
ferritka napisał:
Wejdę , wejdę jadę dziś do Silesi i wsadzę nosa w każdy sklep gdzie są damskie łaszki
oooo fajowskie
Wejdę , wejdę jadę dziś do Silesi i wsadzę nosa w każdy sklep gdzie są damskie łaszki
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #612390 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Martunia Brzusio nieziemski, Sie Majunia rozpychała
Ann Z moich wyników, nic nie wynika Tzn wszystko oki. Ale Wifi mi mówi ze i tak mam zakrzepicę Te pierwsze wyniki, które robiłam po poronieniu na to wskazywały. Kolejna próba z clexane, zobaczymy czy się uda , jak nie znikam stąd! forever!
Feri Kurcze na kimś mi sie podobają, ale sama bym chyba nie ubrała, chyba za stara jestem!
Ann Z moich wyników, nic nie wynika Tzn wszystko oki. Ale Wifi mi mówi ze i tak mam zakrzepicę Te pierwsze wyniki, które robiłam po poronieniu na to wskazywały. Kolejna próba z clexane, zobaczymy czy się uda , jak nie znikam stąd! forever!
Feri Kurcze na kimś mi sie podobają, ale sama bym chyba nie ubrała, chyba za stara jestem!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #612400 przez Ingrid29
emka napisał:
Chyba mi się przewidziało, co? Emka za to należy się ostre palnięcie
No ferri wyciągaj karnego jeżyka dla emki za ten tekst
Z moich wyników, nic nie wynika Tzn wszystko oki. Ale Wifi mi mówi ze i tak mam zakrzepicę Te pierwsze wyniki, które robiłam po poronieniu na to wskazywały. Kolejna próba z clexane, zobaczymy czy się uda , jak nie znikam stąd! forever!
Chyba mi się przewidziało, co? Emka za to należy się ostre palnięcie
No ferri wyciągaj karnego jeżyka dla emki za ten tekst
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #612421 przez ferritka
tak se patrze na te gacie i na te buty i se pomyślałam ż eja to mam babciny gust
oo i jeszcze mi się na mózg rzuciło, że zamiast edytować to se dodałam drugiego post, jak nowicjusz jakiś
oo i jeszcze mi się na mózg rzuciło, że zamiast edytować to se dodałam drugiego post, jak nowicjusz jakiś
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #612423 przez gosia28
witam się
ale miałam sna pięknego, że uwidziałam drugą kreseczkę taką bladą, ale była i się nie uroiła, no i trzabyło wstać bo budzik dzwonił
ferri no niestety u allegra se kupnij kuboty toż to może być ostatnia okazja bo w piwnicy u siory tylko ziemniaki
ale miałam sna pięknego, że uwidziałam drugą kreseczkę taką bladą, ale była i się nie uroiła, no i trzabyło wstać bo budzik dzwonił
ferri no niestety u allegra se kupnij kuboty toż to może być ostatnia okazja bo w piwnicy u siory tylko ziemniaki
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #612659 przez Marta M
To i ja się witam
gosia28, ingrid pewnie że się nie obrażam i sama się z niego śmieje ile razy zdjęcia oglądam, wogóle każdy kto mnie widział się przy mnie zatrzymywał i komentował, ale mi to nie przeszkadzało wręcz przeciwnie
iwonta Ty już do połówki dochodzisz, wow
ferritka dziękuję A tym spodniom też bym się nie oparła
Brzuszki Duśkowe
właśnie co z meldunkiem? Mam się sama dopisać do staraczek czy mnie iwonta wpiszesz?
gosia28, ingrid pewnie że się nie obrażam i sama się z niego śmieje ile razy zdjęcia oglądam, wogóle każdy kto mnie widział się przy mnie zatrzymywał i komentował, ale mi to nie przeszkadzało wręcz przeciwnie
iwonta Ty już do połówki dochodzisz, wow
ferritka dziękuję A tym spodniom też bym się nie oparła
Brzuszki Duśkowe
właśnie co z meldunkiem? Mam się sama dopisać do staraczek czy mnie iwonta wpiszesz?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 9 miesiąc temu #612674 przez Dave
Dobry, dobry
Ja dopiero teraz, bo jakaś dziś niezorganizowana jestem. W głowie tylko mi się telepią odwiedziny nietopery. Ale mam na to nerwa
Nie nadrobiłam Was i wybaczcie już tego nie zrobię. Ale widziałam tu niezłe zakupy. Dość odważne niektóre Jak ja bym se po sklepach połaziła
Ja dopiero teraz, bo jakaś dziś niezorganizowana jestem. W głowie tylko mi się telepią odwiedziny nietopery. Ale mam na to nerwa
Nie nadrobiłam Was i wybaczcie już tego nie zrobię. Ale widziałam tu niezłe zakupy. Dość odważne niektóre Jak ja bym se po sklepach połaziła
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #612677 przez Marta M
Dziewczyny na większą polewkę ze mnie to wstawię Wam jeszcze jaki brzuch miałam już po porodzie, to było miesiąc po rozwiązaniu (zdjęcie), mama jak mnie zobaczyła płakać jej się chciało, chciała mnie po lekarzach wysyłać że chyba coś mi w brzuchu zostało, ja wogóle na to nie zwracałam uwagi bo byłam zaabsorbowana Mają, mama cyknęła mi fotę brzucha i to jedyna jaką mam, ale fakt jak teraz na to patrzę to jestem przerażona, że z takim czymś mnie ze szpitala wypuścili, została wielka szpiczasta góra, przy poruszaniu się ten szpic latał z jednego boku na drugi
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #612690 przez ferritka
Martunia wybaacz, przepraszam ,ale powiedziałam przez śmiech " kurka rurka" bo taki stożek to nawet smieszny ale straszny! hahahahaha dobrze, ze podczas poruszanie nie przewędrował Ci na plecka
dobrze, że sobie poszedł już, ale na swój sposób cudny był
patrzcie na tego za wiela to go nie rozumia ale jest fest cudny
!
dobrze, że sobie poszedł już, ale na swój sposób cudny był
patrzcie na tego za wiela to go nie rozumia ale jest fest cudny
!