- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 9 miesiąc temu #613236 przez MoNiaaa
Anoda mam nadzieje ze sie juz oswoilas pewnie z dosyc trudna sytuacja i potrafisz sie juz cieszyc widzac malego babelka za 2/3miesiace ty tu wparujesz z tesciorem i bedziemy razem z toba czekaly na dzidziolka Ty wiesz ze ja ci mocno kibicuje!!!
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613240 przez anoda89
Kochana ja się cieszę ze wszystkich nowo narodzonych dzieci tylko muszę mieć ze dwa dni na to żeby się oswoić z myślą że ja swojego synka nie zobaczę. Dziękuje doping się przyda
Kurde że to nie może być prostsze. Każda kobieta powinna bez problemu w ciąże zajść i urodzić zdrowe dziecko.
Kurde że to nie może być prostsze. Każda kobieta powinna bez problemu w ciąże zajść i urodzić zdrowe dziecko.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez anoda89.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 9 miesiąc temu #613261 przez Dave
Heloł,
Ja tam za wszystkie stareczki kciukasy zaciskam i czekam na teściory z dwoma tłuściochami
Mam chatę ogarniętą. Majos śpi. Czekam na męża.
Porządkowałam jeden z pokoi, w którym zalegają wszystkie graty i tak się nawyginałam, naschylałam i nanosiłam, że mam dość.
Jeszcze mi podłogi zostały, ale taki wał. Jutro oblecę. A może i nie. Niech se nietopera lata na szmacie. Chciałabym to widzieć!!!
Jezu ale mam nerwa, normalnie mogłabym łaciną tu przez 50 linijek lecieć. Wrrrr.....
Więc chyba lepiej jak polecę se pod prysznic
Ja tam za wszystkie stareczki kciukasy zaciskam i czekam na teściory z dwoma tłuściochami
Mam chatę ogarniętą. Majos śpi. Czekam na męża.
Porządkowałam jeden z pokoi, w którym zalegają wszystkie graty i tak się nawyginałam, naschylałam i nanosiłam, że mam dość.
Jeszcze mi podłogi zostały, ale taki wał. Jutro oblecę. A może i nie. Niech se nietopera lata na szmacie. Chciałabym to widzieć!!!
Jezu ale mam nerwa, normalnie mogłabym łaciną tu przez 50 linijek lecieć. Wrrrr.....
Więc chyba lepiej jak polecę se pod prysznic
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613288 przez Dave
anoda - wręcz wybuchowo
No bo patrzcie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Przepraszam, ale nie mam się gdzie wyładować to Wam tu posmędzę. Mogem
No bo patrzcie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Przepraszam, ale nie mam się gdzie wyładować to Wam tu posmędzę. Mogem
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Dave.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613289 przez ferritka
u mnie dzisiaj bledsza ta co wczoraj biła maliną po oczach
a jajniki tak mnie napinkalają że aż strach
no i z tego co się zdązyłam zorientować to jak wczoraj była malina to w ciągu 24-36h jest owu
fantastycznie, bo A wraca dzisiaj
Dave, no mają wyczucie weź Ty z Emkiem zagadaj żeby z nimi pogadał, bo to troszke niewypada żeby Ci głowe teraz zawracać...
i nie powiem kochana, że za te wygibasy i porządki, przenoszenia to Ci się karny jeżyk należy, ale Cię oszczędzę bo cię bardzo lubię a cięzarnej nie wypada sadzać na kłującym przyjemniaczku
aaaa kakałko!!! też o nim pomyslałam ale mam w szafce tylko takie ciemne do ciast, aaale jakbym takiego neskłika miała albo puchatka to bym proponowała tez
a jajniki tak mnie napinkalają że aż strach
no i z tego co się zdązyłam zorientować to jak wczoraj była malina to w ciągu 24-36h jest owu
fantastycznie, bo A wraca dzisiaj
Dave, no mają wyczucie weź Ty z Emkiem zagadaj żeby z nimi pogadał, bo to troszke niewypada żeby Ci głowe teraz zawracać...
i nie powiem kochana, że za te wygibasy i porządki, przenoszenia to Ci się karny jeżyk należy, ale Cię oszczędzę bo cię bardzo lubię a cięzarnej nie wypada sadzać na kłującym przyjemniaczku
aaaa kakałko!!! też o nim pomyslałam ale mam w szafce tylko takie ciemne do ciast, aaale jakbym takiego neskłika miała albo puchatka to bym proponowała tez
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613295 przez mesy
Lacrijka napisał:
Na gwałt to się majtki ściąga
ferri to wiesz co robić jak A wróci
gosiak mój lapek też się grzeje a był czyszczony ostatnio , bo obudowę miał zmienianą...nie wiesz może od czego mi się grzeje ;>
Kakałczana śnieżka potrzebna na gwałt
Na gwałt to się majtki ściąga
ferri to wiesz co robić jak A wróci
gosiak mój lapek też się grzeje a był czyszczony ostatnio , bo obudowę miał zmienianą...nie wiesz może od czego mi się grzeje ;>
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez mesy.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613299 przez Marta M
Co do tego mojego szpica to zanikał stopniowo, ale chyba dopiero po jakichś 3-4 miesiącach zniknął całkowicie a do wagi i figury sprzed ciąży wróciłam po równym roku i do tej pory waże 53
Brzuch po porodzie się utrzymuje więc skoro miałam śmieszny brzuch przed to czego się było spodziewać po porodzie
Ciekawe jak będzie przy drugim
Brzuch po porodzie się utrzymuje więc skoro miałam śmieszny brzuch przed to czego się było spodziewać po porodzie
Ciekawe jak będzie przy drugim
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Marta M.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #613305 przez ferritka
Dave napisał:
posikałam się i se do tych włosów doczepianym ebne czerwona ćminka i ten biały śpilek i jak mnie A ujrzy to pomysli że jak go nie było to ja bank coś ćpałam
Feri - to się wygładź tam gdzie trzeba, dopinaj włosy, wdzianko zakładaj, szpile i niech wióry lecą
posikałam się i se do tych włosów doczepianym ebne czerwona ćminka i ten biały śpilek i jak mnie A ujrzy to pomysli że jak go nie było to ja bank coś ćpałam