BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #613490 przez Mała
Gosia nie ma głupich pytań :)
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #613497 przez Dave
Ocho, wygadałam. Już se znalazł miejscówkę na gmeranie :angry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #613508 przez ferritka
Dave napisał:

Ocho, wygadałam. Już se znalazł miejscówkę na gmeranie :angry:

Dave, to prawie jak mój stary, czasami w łóżku dostaje czkawki a potem zabiera się za gmeranie :silly: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613510 przez Dorciaition

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Obiecana Lenka

Pozdrawiamy

Alanek[*] :(
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #613514 przez Mała
Lenka śliczności :blush: :) :kiss:

Ferri niemożliwa jesteś :lol:
11 lata 9 miesiąc temu #613516 przez sylka
Jaka Lenka juz duża :D
11 lata 9 miesiąc temu #613519 przez ferritka
a jaka sliczna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #613526 przez Agusia83
Lenka, ale z Ciebie smieszka :laugh: i jak juz uroslas :laugh:

Dave, Ty masz sile, na takie porzadki? Podziwiam Cie, ja ostatnio nie mam sily na nic...a oprocz tego wielgachnego dola...

Ferri
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 9 miesiąc temu #613534 przez ferritka
Agusia, hahaha no to fakt przygoda z niespodzianką :lol: :lol: :woohoo: :woohoo:
hmmm no to z tego wychodzi że ten facet to taki całkiem zbedny nie jest,hmmmm

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #613536 przez Mirella
Ja jestem zwolenniczką lewatywy przed porodem, nie tylko żeby niespodziewajki nie było, ale i żeby po porodzie mieć ze dwa dni spokoju od tych spraw ;) przed cc miałam bo się uparłam, normalnie coś tam mnie chcieli kłaść że coś badać czy co tam, nie pamietam już, a ja twardo że się nigdzie nie kładę, chcę lewatywę, od rana się proszę a teraz to już nie proszę tylko żądam i nie ustąpię! I wiecie co jest najbardziej wkurzające? Jak się zrobiłam wredna suka to bez gadania mi położna zrobiła, a jak grzecznie prosiłam to mnie zbywały. Lewatywa nie jest taka straszna, mała buteleczka, potem kwadrans w kibelku i już nie ma co się bać niespodzianki.

Jak w końcu wyszło na to że będę miała cc to mąż był przy mnie cały czas, dopiero jak Duśkę wyciągnęli a mnie szyli to wygonili go z nią na korytarz. Chciał zostać ze mną ale kazałam mu iść, nie chciałam żeby ona sama była albo z obcymi pielęgniarkami. No i to przed pólnocą było, bałam się że mi ją na noworodki jakie zabiorą i rano dopiero oddadzą. Wolałam żeby pilnował ;) Jakbym miała rodzić naturalnie to też bym chciała żeby był przy mnie cały czas.
11 lata 9 miesiąc temu #613540 przez Mała
Agusia przepraszam ale uśmiałam się :blush: poród to normalnie jednak kosmos jest :lol:

Ferri no jak idzie rach ciach to w sumie zbędny, a jak po kilka godzin się rodzi to pewnie pomaga albo wkurza :S
11 lata 9 miesiąc temu #613541 przez sylka
PAmiętam jak w czasie parcia w myślach powtarzałam przyj a szybciej pójdzie i ne bedzie tak choler...e bolało. A pierwsze uczucie po porodzie wielka ulga :D
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613547 przez madziaska

Mirellka, ja tez mial lewatywe. Polozna zrobila mi ja za pozno, bo bole juz mialam straszne. I... nie utrzymalam jej. Tzn. sama woda wyleciala, ale sprzataczka byla wkurzona. Potem na sali porodowej przy kazdym skurczu odchodzily mi wody i sprzataczka tez byla wkurzona, pamietam tekst: "Co to, wodospad Niagara??? ", wredna baba :angry:
11 lata 9 miesiąc temu #613548 przez Dave
Ale mam spinkę z mężem............

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #613551 przez sylka
Tez miałam krzyżowe to łzy mi płynęły, jak przyszły parte to byłam szczęsliwa że niedługo koniec :P
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia