- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #613599 przez ferritka
wstyd się przyznać ale od szpitala zrobiłam tylko jednego abs'a
muszę wrócić ale zawsze coś, jak nie zawał to choroba słabe wymówki. Jutro postaram sie zrobić sklapel, ale wole żeby ktoś w domu jednak przy tym był
No autem autem, nie lubie jak do mnie dzwoni i jedzie, bo nie używa ucha i sie na to wkurzam
Agusia, świece to mój A jakoś znosi, mówi że jestem nienormalna ale jakoś to przezywa, ale jak ja zaczne stać tak jak do mycia włosów w wannie, to mnie do rodziców odstawi na chate z całym moim bałaganem i Leonkiem na czele
muszę wrócić ale zawsze coś, jak nie zawał to choroba słabe wymówki. Jutro postaram sie zrobić sklapel, ale wole żeby ktoś w domu jednak przy tym był
No autem autem, nie lubie jak do mnie dzwoni i jedzie, bo nie używa ucha i sie na to wkurzam
Agusia, świece to mój A jakoś znosi, mówi że jestem nienormalna ale jakoś to przezywa, ale jak ja zaczne stać tak jak do mycia włosów w wannie, to mnie do rodziców odstawi na chate z całym moim bałaganem i Leonkiem na czele
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613604 przez Agusia83
Ferri,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A gdy widzial swiece to pokazywal mi kuku na muniu
A z cwiczeniami to nie przesadzaj...nie zaczynaj od skalpela, tylko od jakis prostszych
Mala,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A gdy widzial swiece to pokazywal mi kuku na muniu
A z cwiczeniami to nie przesadzaj...nie zaczynaj od skalpela, tylko od jakis prostszych
Mala,
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613605 przez ferritka
nooooo proszę, proszę no to zuch chłopak jak się przełamał
aahahahahahaahahaha ja jestem agentka ale Ty Aguś jesteś królową agentek
kufa, a ja ino prysznic mam, to może jak A przyjedzie to ja w tych białych śpilkach bedę udawała że te moje doczepiane włosy pod prysznicem wyje, się zegne glowe nad brodzik, hmmmmm
Dave, Dave, Dave a wykrzycz się tu , bo to niedobrze w sobie złość trzymać.... nie na ostatniej prostej
aahahahahahaahahaha ja jestem agentka ale Ty Aguś jesteś królową agentek
kufa, a ja ino prysznic mam, to może jak A przyjedzie to ja w tych białych śpilkach bedę udawała że te moje doczepiane włosy pod prysznicem wyje, się zegne glowe nad brodzik, hmmmmm
Dave, Dave, Dave a wykrzycz się tu , bo to niedobrze w sobie złość trzymać.... nie na ostatniej prostej
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu #613609 przez gosiak
Ale ciekawy temat piszcie piszcie mnie to nie wystrasza jak zajdę to zacznę się bać
Ja dopiero chate skończyłam sprzątać bo jutro od rańca goście jeszcze sałatke i gotowe, a emek jeszcze liczy na małe co nie co a co do czerwonej śminki to moj każe mi się maznąć przed sexami
Ja dopiero chate skończyłam sprzątać bo jutro od rańca goście jeszcze sałatke i gotowe, a emek jeszcze liczy na małe co nie co a co do czerwonej śminki to moj każe mi się maznąć przed sexami
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613616 przez ferritka
Gosiak, fju fju
a co to za party szykujesz kuleżanko??
bo myślałam, że masz ur i party tu robimy
a co to za party szykujesz kuleżanko??
bo myślałam, że masz ur i party tu robimy
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #613632 przez gosia28
kurczę też nie lubię śminek nawet błyszczyków ani pomadek ochronnych ale kolory mi się na ustach podobają
mi się pozycja na mycie włosów nie sprawdziła tylko, że pewnie, że to prysznic był a nie wanna i nawet na wczasach wtedy byliśmy dopiero jak psa sprawiliśmy to było zajęcia, radości z nim i jakoś zaskoczyło podwójnie. Nie wiem tylko co tera? czy psiaka sprzedać i odkupić na nowo? Bo on szczęśliwy na zajście się okazał
mi się pozycja na mycie włosów nie sprawdziła tylko, że pewnie, że to prysznic był a nie wanna i nawet na wczasach wtedy byliśmy dopiero jak psa sprawiliśmy to było zajęcia, radości z nim i jakoś zaskoczyło podwójnie. Nie wiem tylko co tera? czy psiaka sprzedać i odkupić na nowo? Bo on szczęśliwy na zajście się okazał