BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #613596 przez Agusia83
Mala, to ja juz zazdroszcze :laugh: ale te cwiczenia to Wam wychodza na dobre...wszystkie laski bedziecie :laugh: jeszcze mezowie stana sie bardziej zazdrosni :blink:
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #613599 przez ferritka
wstyd się przyznać ale od szpitala zrobiłam tylko jednego abs'a :dry: :( :( :(
muszę wrócić ale zawsze coś, jak nie zawał to choroba :S słabe wymówki. Jutro postaram sie zrobić sklapel, ale wole żeby ktoś w domu jednak przy tym był :S :S

No autem autem, nie lubie jak do mnie dzwoni i jedzie, bo nie używa ucha i sie na to wkurzam :angry:

Agusia, świece to mój A jakoś znosi, mówi że jestem nienormalna ale jakoś to przezywa, ale jak ja zaczne stać tak jak do mycia włosów w wannie, to mnie do rodziców odstawi na chate z całym moim bałaganem i Leonkiem na czele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #613600 przez Mała
Mój ćwiczy ze mną i nawet go gonić nie muszę i ciśnienie mu spadło, nawet :lol:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613604 przez Agusia83
Ferri,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A gdy widzial swiece to pokazywal mi kuku na muniu :silly:

A z cwiczeniami to nie przesadzaj...nie zaczynaj od skalpela, tylko od jakis prostszych

Mala,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613605 przez ferritka
nooooo proszę, proszę :lol: :lol: :lol: no to zuch chłopak jak się przełamał :woohoo: :woohoo:

aahahahahahaahahaha ja jestem agentka ale Ty Aguś jesteś królową agentek B) B)
kufa, a ja ino prysznic mam, to może jak A przyjedzie to ja w tych białych śpilkach bedę udawała że te moje doczepiane włosy pod prysznicem wyje, się zegne glowe nad brodzik, hmmmmm B) B) B) :S :S

Dave, Dave, Dave :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a wykrzycz się tu , bo to niedobrze w sobie złość trzymać.... nie na ostatniej prostej

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613607 przez Dave
pierd... walki i patelnie!!!!!

p.s.
też miałam krzyżowe i wyciskanie i jeszcze raz se przyklne- ja pierd...

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #613609 przez gosiak
Ale ciekawy temat :) piszcie piszcie mnie to nie wystrasza :laugh: jak zajdę to zacznę się bać ;)

Ja dopiero chate skończyłam sprzątać bo jutro od rańca goście :S jeszcze sałatke i gotowe, a emek jeszcze liczy na małe co nie co :S a co do czerwonej śminki to moj każe mi się maznąć przed sexami B) :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #613611 przez Agusia83
Gosiak, to taki maly fetysz :laugh: ale za to jaki seksowny :laugh:
11 lata 9 miesiąc temu #613613 przez gosiak
Aguś no taki malutki fetyszyk, ale jakoś nie mogę się przełamać zeby wyjść gdzieś z czerwienią na łustach :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #613614 przez gosia28
Mała se myśle, że zaryzykuje, najgorsze co może być to niewiedza, zn. niezadawanie pytań jak myśli nie dają spokoju :)

a historie o porodach lubię poczytać i wydaje mi się, że świadomość taka może pomóc.

Lenka śliczna dziewczynka :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613616 przez ferritka
Gosiak, fju fju :lol: :lol:

a co to za party szykujesz kuleżanko??
:woohoo: bo myślałam, że masz ur i party tu robimy :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #613621 przez Mała
Agusia do laski to mi jeszcze daleko, mój cel to uchuść T, a on w niewiedzy biedak :silly:

Gosiak no ja czerwonej to nie miałam nigdy, w ogóle jakoś nie czuję się w szminkach :dry:
11 lata 9 miesiąc temu #613626 przez gosiak

Urodzinki mam we wrześniu, ale może Ty masz szybciej albo inna kuleżanka to na forumowe party mozemy sie zegrać ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #613628 przez ferritka
ja też we wrześniu :blush: :blush: :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #613632 przez gosia28
kurczę też nie lubię śminek nawet błyszczyków ani pomadek ochronnych ale kolory mi się na ustach podobają :)

mi się pozycja na mycie włosów nie sprawdziła tylko, że pewnie, że to prysznic był a nie wanna i nawet na wczasach wtedy byliśmy :( dopiero jak psa sprawiliśmy to było zajęcia, radości z nim i jakoś zaskoczyło podwójnie. Nie wiem tylko co tera? czy psiaka sprzedać i odkupić na nowo? Bo on szczęśliwy na zajście się okazał :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia