- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu #613780 przez Ingrid29
cześć laseczki, ale żeście wczoraj naskrobały.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Licytuje dwa płaszczyki, mam nadzieję, że się mi uda wygrać obie licytacje.
Dziś o 3 rano wrócił mój M ze szkolenia i teraz odsypia. A my z małym urzędujemy od 6 30
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Licytuje dwa płaszczyki, mam nadzieję, że się mi uda wygrać obie licytacje.
Dziś o 3 rano wrócił mój M ze szkolenia i teraz odsypia. A my z małym urzędujemy od 6 30
Temat został zablokowany.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu #613815 przez studentkaae
Agusia no niby mogę wziąć tabletkę, ale nie chce tych tabletek tyle brać, choć nie mam wyjścia i chyba zaraz coś łyknę, bo beznazdiejnie się czuje. mnie głowa w sumie dosyć często boli, nie wiem czemu, może to migrenowe, a może to wiąże się z ciśnieniem, ja z tych co raczej wyższe mają.
Moniaa - no u mnie to tak nie działa, że jak pośpię dłużej to to jest powód.
Moniaa - no u mnie to tak nie działa, że jak pośpię dłużej to to jest powód.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #613833 przez ferritka
bry
A wrócił!!!!!!!!!!
no i mnie już zdązył zmartwić, bo w pon wyjeżdża znowu na 10 dni , i ja rozważam zy by na ten czas nie spakować leonka i pocisnąc do mamy nie lubie tu sama w wielkim domu siedzieć no i to palenie w piecu... hmmm no więc rozważam...
Sis, mówisz ,że Cię głowa boli, hmmmmm, no może cisnienie spadło, kawkę sobie dobrą zrób kochana
Dave, jesteśmy z Tobą, jak Cię wkurzą to dajesz znaka my po Ciebie wpadamy i zabieramy na ciacho i herbate odstresowującą
A wrócił!!!!!!!!!!
no i mnie już zdązył zmartwić, bo w pon wyjeżdża znowu na 10 dni , i ja rozważam zy by na ten czas nie spakować leonka i pocisnąc do mamy nie lubie tu sama w wielkim domu siedzieć no i to palenie w piecu... hmmm no więc rozważam...
Sis, mówisz ,że Cię głowa boli, hmmmmm, no może cisnienie spadło, kawkę sobie dobrą zrób kochana
Dave, jesteśmy z Tobą, jak Cię wkurzą to dajesz znaka my po Ciebie wpadamy i zabieramy na ciacho i herbate odstresowującą
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613925 przez Gravity
gosia28 napisał:
Wiatm Was dzisaj w ten sloneczny poranek ,dzis troszke lepiej sie czuje wiec moze wiecej Wam klikne:)a Wy Dziewczyny jak sie czujecie dzisiaj?
gosia28 moj to nawet frytkow na poczatku nie zrobil:(potrafil olej zjarac:))wracam z pracy a tu alarm wyje,nie wieddzialm u kogo na mieszkaniu wchodze do siebie a oj ze scierka i okno otwarte wietrzy.Myslama ze padne ze smiechu
ale pomalu sie nauczyl,jajecznice zrobi,ziemniaki ugotuje nawet i lazani:P
Laseczki co do wrozb ja niewierze chodz mojej bratowej sie sprawdzaja:(dokladnie wszytko.
Dave czemu ciezki Laseczka? pislam Ci co do tesciow zrob jak napisalam i sobie dychniesz bidulko.
studentkaae ja to znam klasc sie i budzic z bolem okropienstwo ja do tego mialm swiatlowstrent i wymioty,koszmar:(
Agusia83 dobrze pisze studentkaae wez umyj glowe chlodna woda tylko nie zimna albo kapiel w wanie w letniej wodzie.
iwonta_kg sliczny domeczek i brzusio rosnie.
Gravity u Ciebie dobrze gotuje, a u mnie dobrze je hihi, jedyne co mu dobre wychodzi to spaghetti, ziemniaki umie ugotować czyt. wie że trzeba wody nalać do garnka bo niektórzy z tego co wiem to zapominają i herbatę czy kawę zrobi ot całe umiejętności.
Wiatm Was dzisaj w ten sloneczny poranek ,dzis troszke lepiej sie czuje wiec moze wiecej Wam klikne:)a Wy Dziewczyny jak sie czujecie dzisiaj?
gosia28 moj to nawet frytkow na poczatku nie zrobil:(potrafil olej zjarac:))wracam z pracy a tu alarm wyje,nie wieddzialm u kogo na mieszkaniu wchodze do siebie a oj ze scierka i okno otwarte wietrzy.Myslama ze padne ze smiechu
ale pomalu sie nauczyl,jajecznice zrobi,ziemniaki ugotuje nawet i lazani:P
Laseczki co do wrozb ja niewierze chodz mojej bratowej sie sprawdzaja:(dokladnie wszytko.
Dave czemu ciezki Laseczka? pislam Ci co do tesciow zrob jak napisalam i sobie dychniesz bidulko.
studentkaae ja to znam klasc sie i budzic z bolem okropienstwo ja do tego mialm swiatlowstrent i wymioty,koszmar:(
Agusia83 dobrze pisze studentkaae wez umyj glowe chlodna woda tylko nie zimna albo kapiel w wanie w letniej wodzie.
iwonta_kg sliczny domeczek i brzusio rosnie.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Gravity.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613938 przez Marta M
Dołacze swoje do wczorajszego
Lenka ale panienka duża z Ciebie a jaka piękna
Lenka ale panienka duża z Ciebie a jaka piękna
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Marta M.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #613949 przez Marta M
iwonta genialny brzuś i widzę pępuś już na wierzchu Mamy takie same drzwi, kolor tylko jaśniejszy
Aguś jest jeszcze taka możliwość żeby było czarne jak w historii z Anny Wesołowskiej, że mąż kochał się wcześniej z kobietą która wcześniej kochała się z czarnym i on nasienie czarnego wydobył z kochanki żeby przenieść do swojej żony, strasznie zawiłe No ale u Was i ten scenariusz odpada więc czekamy na czarne włoski
Aguś jest jeszcze taka możliwość żeby było czarne jak w historii z Anny Wesołowskiej, że mąż kochał się wcześniej z kobietą która wcześniej kochała się z czarnym i on nasienie czarnego wydobył z kochanki żeby przenieść do swojej żony, strasznie zawiłe No ale u Was i ten scenariusz odpada więc czekamy na czarne włoski
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej