- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #613633 przez Agusia83
haha...Mala, mojemu tez by sie przydalo...niby dobrze wyglada, ale brzuszek mu spory urosl...jak go poznalam wazyl jakies 90kg...a po 7 latach 112
Dzieko chce mi pipka wyjsc gmera i gmera...a uczucie dziiiiiiwneeee....
ja tez jakos nie przepadam za szminkami, ale mysle, ze dlatego iz nie mam jakiejs do siebie dopasowanej, a czerwone zawsze mi sie podobaly....
Dzieko chce mi pipka wyjsc gmera i gmera...a uczucie dziiiiiiwneeee....
ja tez jakos nie przepadam za szminkami, ale mysle, ze dlatego iz nie mam jakiejs do siebie dopasowanej, a czerwone zawsze mi sie podobaly....
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #613640 przez Agusia83
dobrze, ze sie za niego wzielas...jednak to prawda, ze facet to glowa rodziny, ale zoa to szyja, ktora kreci glowa brawo
Moj ma 194cm...i moze tego tak nie widac, ale brzuszek wyglada jakby mial ciazowy...sam sie smieje, ze jest juz 70 miesiecy przy nadziei
Moj ma 194cm...i moze tego tak nie widac, ale brzuszek wyglada jakby mial ciazowy...sam sie smieje, ze jest juz 70 miesiecy przy nadziei
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #613642 przez ferritka
a oglądałyscie kiedyś trinny i susane? no to mój stary jest kręglem
i kiedyś się na to na mnie obraził, a to prawda jest, bo ma masywne nogi i pupkę i brzuszek zaczął mu sie pokazywać a małą głowe... i ma straszną tendencje ,pomimo ze duzo ćwiczy ,bo gra te swoje sparingi 3 razy we tydniu i czasami ciśnie jeszcze na qube balla ( czy jakoś tak, no po naszemy " bala w rąbie" )
i kiedyś się na to na mnie obraził, a to prawda jest, bo ma masywne nogi i pupkę i brzuszek zaczął mu sie pokazywać a małą głowe... i ma straszną tendencje ,pomimo ze duzo ćwiczy ,bo gra te swoje sparingi 3 razy we tydniu i czasami ciśnie jeszcze na qube balla ( czy jakoś tak, no po naszemy " bala w rąbie" )
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613643 przez gosia28
Mała mój ma 116 przy wzroście 184 a startował do ślubu z wagą 102, problem z ciśnieniem jest a i z ćwiczeniami też ni jak go zagonić. Z aktywności fizycznej to tylko narty go interesują, a niestety raz że sezon, dwa to czas, trzy to koszt zabawy.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez gosia28.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #613660 przez Agusia83
Sylka, pewnie stres sie do tego doklada....niestety w dzisiejszych czasach, chyba nie ma czlowieka, ktory by sie nie stresowal....
a mnie od kilku dni tak meczy...idzie zwariowac....zjadlam juz z 7 rennie...zaraz ide po mleko...
a mnie od kilku dni tak meczy...idzie zwariowac....zjadlam juz z 7 rennie...zaraz ide po mleko...
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu #613661 przez studentkaae
joł, joł
ale żeście napisały, prawie godzinę Was chyba nadrabiałam, żeby się ogarnąć co na tapecie
ale jak czytałam te Wasze opowieści porodowe to mnie zmroziło z lekka, żyły mi się zacisnęły i blada chyba się zrobiłam... ale wiem, że dla takiego małego skarbusia to wszystko idzie przejść i tego się trzymam
Ferri - no to szykuj się Sis, żebyś powitałą A jak należy - te dopinki, szpilki i inne włóż i bedzie magia na Exicie
Agusia - agentka z Ciebie nieziemska, hahaha - no proszę... nad wanną - hmm, niech to szlag trafi, a ja też akurat prysznica ino mam
ale powiem Wam, że mi to D zakazał już świecy robić, bo krzyczy,ze jak ma się udać to sie uda bez takich kombinacji alpejskich... hmm, no nie idzie mu tego przetłumaczyć.
Mesy - jak dzisiejsze zakupy??? pokazuj co żeś upolowała??
a ja se torebkę kcem kupić i nie wiem jaką - no problem mam jak ulera może taka?
moda.allegro.pl/zarka-shopper-david-jone...-tm-i3120252654.html
nooo, walka o grudzień 2013 musi być - nie ma to tamto Laski sie spinać i do roboty
aa, no i o tej niespodziance była mowa przy porodzie... ja też mam stracha przed nią. ale lewatywę to ja se robiłam ostatnio - jak do proktologa szłam na tą rektoskopię. okropne uczucie - nie lubię strasznie, ale dałam radę. ale czy p[rzed porodem umiałabym sobie ją zrobić jak bólem juz bym miała - no pewnie nie.
o takie cosik miałam:
rectanal.pl/
ale żeście napisały, prawie godzinę Was chyba nadrabiałam, żeby się ogarnąć co na tapecie
ale jak czytałam te Wasze opowieści porodowe to mnie zmroziło z lekka, żyły mi się zacisnęły i blada chyba się zrobiłam... ale wiem, że dla takiego małego skarbusia to wszystko idzie przejść i tego się trzymam
Ferri - no to szykuj się Sis, żebyś powitałą A jak należy - te dopinki, szpilki i inne włóż i bedzie magia na Exicie
Agusia - agentka z Ciebie nieziemska, hahaha - no proszę... nad wanną - hmm, niech to szlag trafi, a ja też akurat prysznica ino mam
ale powiem Wam, że mi to D zakazał już świecy robić, bo krzyczy,ze jak ma się udać to sie uda bez takich kombinacji alpejskich... hmm, no nie idzie mu tego przetłumaczyć.
Mesy - jak dzisiejsze zakupy??? pokazuj co żeś upolowała??
a ja se torebkę kcem kupić i nie wiem jaką - no problem mam jak ulera może taka?
moda.allegro.pl/zarka-shopper-david-jone...-tm-i3120252654.html
nooo, walka o grudzień 2013 musi być - nie ma to tamto Laski sie spinać i do roboty
aa, no i o tej niespodziance była mowa przy porodzie... ja też mam stracha przed nią. ale lewatywę to ja se robiłam ostatnio - jak do proktologa szłam na tą rektoskopię. okropne uczucie - nie lubię strasznie, ale dałam radę. ale czy p[rzed porodem umiałabym sobie ją zrobić jak bólem juz bym miała - no pewnie nie.
o takie cosik miałam:
rectanal.pl/
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #613663 przez gosia28
Agusia a z tym to nie jest tak źle taki sport uwielbia
Mała kurcze Twoje argumenty nie podziałają bo gniazdo puste i mi się chłopina podłamał po ostatniej stracie mówi, że po co dla kogo. Wiem, że ja, że dla mnie, ale to inna bajka, nie ma motywacji.
Mała kurcze Twoje argumenty nie podziałają bo gniazdo puste i mi się chłopina podłamał po ostatniej stracie mówi, że po co dla kogo. Wiem, że ja, że dla mnie, ale to inna bajka, nie ma motywacji.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72