- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 9 miesiąc temu #613681 przez sylka
Ja nie miałam lewatywy, ale powiem Wam że jak przez mies. leżałam plackiem to wcale mi sie nie chciało Dawali mi nawet syropek na poruszenie ale nic. W jelitach zabulgotało, brzuch twardniał i tyle. Po co mi dawali nie wiem jak mnie nie cisnęło wcale i nic nie bolało. Później wylewałam i otwarcie mówiłam położnym bo tylko skurcze to powodowało.
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #613684 przez sylka
Na zgage jest jeszcze takie mleczko też miałąm w szpitalu je
www.i-apteka.pl/product-pol-2632-GELATUM...ci-mleczko-250g.html
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613685 przez Agusia83
dziewczyny bedzie dobrze...kazda z Was groszka bedzie nosic...albo i nie jednego...trzeba myslec pozytywnie..lus blus i bzykanko...nasze motto
wiadomo, spinka jest...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A seks jest cudny tyle, ze wyciagam te informacje z daleko zakodowanych czesciach mego mozgu...bo obecnie to celibat jak sie patrzy....
wiadomo, spinka jest...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A seks jest cudny tyle, ze wyciagam te informacje z daleko zakodowanych czesciach mego mozgu...bo obecnie to celibat jak sie patrzy....
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu #613687 przez studentkaae
Gosia, a bo na spotkaniu z koleżanką byłam na mieście i mi zeszło, a potem Was nadrabiałam tyleee czasu
a tak poza tym to głowa mi pęka... migrena jakaś czy cosik mnie dopadła jak nie urok kto s... jak to mówią
a tak poza tym to głowa mi pęka... migrena jakaś czy cosik mnie dopadła jak nie urok kto s... jak to mówią
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu #613689 przez gosiak
Kurcze widze nie tylko mojemu od ślubu się przybrało najgorsze ze moj em po pracy nie ma na nic siły, ale coś wspomina ze na basen zacznie chodzić, dobre i to a i też ma problem z ciśnieniem więc staram się go nie wkurw...
Lewatywke też mialam przed hsg i myślałam że chlusne babce zanim mi skończyła wlewać, dobrze ze to było pozno na szpitalnych korytarzach nikogo nie było więc wypięta do przodu z zaciśniętymi pośladami leciałam na posiedzenie, ale powiem Wam że czlowiek się o niebo lepiej jakoś czuje
Studentka ładna torebka
Mesy chyba utonęła w tych zakupach mnie ten raj w niedziele czeka emek już się boi
Lewatywke też mialam przed hsg i myślałam że chlusne babce zanim mi skończyła wlewać, dobrze ze to było pozno na szpitalnych korytarzach nikogo nie było więc wypięta do przodu z zaciśniętymi pośladami leciałam na posiedzenie, ale powiem Wam że czlowiek się o niebo lepiej jakoś czuje
Studentka ładna torebka
Mesy chyba utonęła w tych zakupach mnie ten raj w niedziele czeka emek już się boi
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #613695 przez ferritka
Agusia, to teraz będziemy swoje foty Twojemu emkowi podsyłać niech nam z rysów czyta co tam u nas w groszkach i fasolkach słychać i czy w ogóle coś
Mesy pewnie szaleje teraz w lemoniadzie albo jakiejś innej pomarańczy
liczę, że jutro z rana zasypie nas wyhaczonymi cudeńkami
Mesy pewnie szaleje teraz w lemoniadzie albo jakiejś innej pomarańczy
liczę, że jutro z rana zasypie nas wyhaczonymi cudeńkami
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #613702 przez gosia28
noooo też był se Tajlandie zaliczyła, kurcze a my niebawem 6 rocznica ślubu i narazie to se kupimy ale chyba atlas co by chociaż palcem tam pojechać.
studentka torebka fajowska
gosiak widać co szpital inaczej- ja przed hsg nie miałam nic.
studentka torebka fajowska
gosiak widać co szpital inaczej- ja przed hsg nie miałam nic.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613703 przez studentkaae
mówicie, że oki ta torebka - to se chyba zamówię.
oki, idę pod ten prysznic.... umyć głowę może... i lulu, bo mi pęknie ten łeb chyba
dzięki Gravity - spróbuję i tego
mówicie, że oki ta torebka - to se chyba zamówię.
oki, idę pod ten prysznic.... umyć głowę może... i lulu, bo mi pęknie ten łeb chyba
dzięki Gravity - spróbuję i tego
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez studentkaae.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 9 miesiąc temu #613704 przez Gravity
studentkaae jak nie chcesz barc lekow to kompres zimny na kark i brzuch .wiem ze pomyslisz na brzuch:(ale naprawde dziala ja sie meczylam z migrenami ponad 10lat:(((i braklo lekow bo nic nie dzialalo.I dobrze tez pomoczyc stopy w dobrze cieplej wodzie.jak cos chcesz o migrenie wiedzic smialo pisz.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #613706 przez Agusia83
Ferri, nie ma sprawy...ale wiesz, w pracy mialam pacjentke, ktora zajmuje sie czytaniem z run...i ona w wakacje przepowiedziala mi synka w ciagu 3 lat....jak do niej w pazdzierniku dzownilam, ze jest w ciazy, to skakala z radosci....w ogole powiedziala: ma pani core, ale to caly tata...blondynka...a synek bedzie mial ciemne wloski i bedzie bardzo do mamy podobny....wiec kolejny szok byl jak sie dowiedzielismy o plci...teraz czekam na porod....blondyn, czy czarnulek?
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #613711 przez ferritka
oby ze skóry czarny nie był Kochana, bo jakby emek tolerancyjny nie był to cięzko się będzie z tego wytłumaczyć
wczoraj w nocy spać nie mogłam to na ezo oglądałam wróżba Zefira tak mnie wciągnął że chyba go z godzine oglądałam, i wszystkim mówił to samo ,że oczyszczenie musi zrobic, i wszystkim mówił że widzi w kartach masakre, tragedie i samo zło... muszę Wam zleleźć tego Zefira, śmieszny gość
ale chciałabym spotkać taką prawdziwą co to widzi i wie i mi mogłaby powiedzieć co mnie czeka, dlatego zazdroszczę, że Ty trafiłaś i się sprawdza
wczoraj w nocy spać nie mogłam to na ezo oglądałam wróżba Zefira tak mnie wciągnął że chyba go z godzine oglądałam, i wszystkim mówił to samo ,że oczyszczenie musi zrobic, i wszystkim mówił że widzi w kartach masakre, tragedie i samo zło... muszę Wam zleleźć tego Zefira, śmieszny gość
ale chciałabym spotkać taką prawdziwą co to widzi i wie i mi mogłaby powiedzieć co mnie czeka, dlatego zazdroszczę, że Ty trafiłaś i się sprawdza