- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #613713 przez gosia28
Gravity u Ciebie dobrze gotuje, a u mnie dobrze je hihi, jedyne co mu dobre wychodzi to spaghetti, ziemniaki umie ugotować czyt. wie że trzeba wody nalać do garnka bo niektórzy z tego co wiem to zapominają i herbatę czy kawę zrobi ot całe umiejętności.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #613723 przez sylwus136
kobittki jak żeście się rozpisały aż nadrobić nie mogłam
Kurde co do niespodzianki to powiem wam jakie ja miałam jaja
Nie zrobiłam nic na szczęście ale podczas bóli miałam wrażenie że zaraz tam narobie na sali. Mąż ze mną był i ciągle krzyczałam jak zaraz zrobię kupę a nie dziecko. Ten się ze mnie śmiał a jak nawijałam o tym chyba z 10 razy. W końcu przyszli lekarze. Przebili mi pęcherz (palcami!) i wody mi odeszły. Niecałe 20 min. i młody był na świecie. A kupa nie wyszła ze mnie przez najbliższe 6 dni bo miałam takie bóle po zszyciu że nic zrobić nie mogłam wiec jak możecie róbcie lewatywę.
aaaa i nie żałuję że mój M ze mną był. Był kochany, wspierał mnie, gdyby go nie było to bym sama leżała na sali bo lekarze ciągle sobie wychodzili na pierdoły i inne.
Mój M przy wzroście 190 waży 90 kg
Ja sobie kupiłam ostatnio torebkę. takią wielką za rączki i może być też przekładana przez ramię ( co ja uwielbiam bo jak muszę nieść młodego to by mi rąk zabrakło ) Kupiłam ją sobie w chińskim markecie za 60 zeta ale mega fajna
Aaaa jak macie pytania dzieczyny odnoście porodu i innych to pytajcie
Kurde co do niespodzianki to powiem wam jakie ja miałam jaja
Nie zrobiłam nic na szczęście ale podczas bóli miałam wrażenie że zaraz tam narobie na sali. Mąż ze mną był i ciągle krzyczałam jak zaraz zrobię kupę a nie dziecko. Ten się ze mnie śmiał a jak nawijałam o tym chyba z 10 razy. W końcu przyszli lekarze. Przebili mi pęcherz (palcami!) i wody mi odeszły. Niecałe 20 min. i młody był na świecie. A kupa nie wyszła ze mnie przez najbliższe 6 dni bo miałam takie bóle po zszyciu że nic zrobić nie mogłam wiec jak możecie róbcie lewatywę.
aaaa i nie żałuję że mój M ze mną był. Był kochany, wspierał mnie, gdyby go nie było to bym sama leżała na sali bo lekarze ciągle sobie wychodzili na pierdoły i inne.
Mój M przy wzroście 190 waży 90 kg
Ja sobie kupiłam ostatnio torebkę. takią wielką za rączki i może być też przekładana przez ramię ( co ja uwielbiam bo jak muszę nieść młodego to by mi rąk zabrakło ) Kupiłam ją sobie w chińskim markecie za 60 zeta ale mega fajna
Aaaa jak macie pytania dzieczyny odnoście porodu i innych to pytajcie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 9 miesiąc temu #613754 przez MoNiaaa
dzien dobry
Moj M tez byl przy porodzie do samego konca i oczywiscie przecinal pepowine jak czasem o tym opowiada to slychac w jego glosie rozpierajaca dume:P ale mielismy "umowe" ze jak zechce to w kazdej chwili moze wyjsc ale nie skorzystal nawet znalazl sie w ostatecznej fazie porodu z przodu i pamietam jak podszedl do mnie i mowi ze mala ma wloski
ojj niespodzianki to ja sie tez balam strasznie na szczescie nie przytrafilo mi sie ale mialam cqaly czas takie wrazenie i jak jesczze moglam chodzic to latalam do wc ale to fauszywy alarm byl
mialam lewatywe i pewnie to pomoglo zreszta juz 2 dni wczesniej mialam miec wywolywany i tez lewatywa byla wiec mnie wyczyscili jak cza
lozyska nie rodzilam bo mi sie nie odkleilo i bylam usypiana
Agusia ja tez najgorzej wspominam jak mialam parte a nie moglam przec jesczze;/pozniej to juz z gorki bylo
a i 3majcie kciuki zeby jutro @ nie przylazla!!!!!
Moj M tez byl przy porodzie do samego konca i oczywiscie przecinal pepowine jak czasem o tym opowiada to slychac w jego glosie rozpierajaca dume:P ale mielismy "umowe" ze jak zechce to w kazdej chwili moze wyjsc ale nie skorzystal nawet znalazl sie w ostatecznej fazie porodu z przodu i pamietam jak podszedl do mnie i mowi ze mala ma wloski
ojj niespodzianki to ja sie tez balam strasznie na szczescie nie przytrafilo mi sie ale mialam cqaly czas takie wrazenie i jak jesczze moglam chodzic to latalam do wc ale to fauszywy alarm byl
mialam lewatywe i pewnie to pomoglo zreszta juz 2 dni wczesniej mialam miec wywolywany i tez lewatywa byla wiec mnie wyczyscili jak cza
lozyska nie rodzilam bo mi sie nie odkleilo i bylam usypiana
Agusia ja tez najgorzej wspominam jak mialam parte a nie moglam przec jesczze;/pozniej to juz z gorki bylo
a i 3majcie kciuki zeby jutro @ nie przylazla!!!!!