- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #612721 przez pani_p
Marta rzeczywiście smieszniutki ten brzuszek miałaś dosc taki nietypowy
Byliśmy z kompem u fachowca i cale szczęście zasilacz szlag trafił a nie kompa wieczorkiem będzie spowrotem bo jeszcze jakąś baterie z biosa nam wymieni mąż normalnie z radości skacze haha :-D
Byliśmy z kompem u fachowca i cale szczęście zasilacz szlag trafił a nie kompa wieczorkiem będzie spowrotem bo jeszcze jakąś baterie z biosa nam wymieni mąż normalnie z radości skacze haha :-D
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu #612756 przez Marta M
fakt, śmieszny ale straszny
Wiecie co? Ja czasami z braku czasu nie mogę poczytać wszystkiego co na staraczkach więc odwiedzałam staraczki meldunek a tam nic się nie dzieje, iwonta ma uaktualnić ale póki co ja taką prowizorkę zrobiłam i możecie się dopisać bo ja nie ogarniam wszystkich:
www.zapytajpolozna.pl/54-planujemy-ciaze.../Page-19.html#612755
Wiecie co? Ja czasami z braku czasu nie mogę poczytać wszystkiego co na staraczkach więc odwiedzałam staraczki meldunek a tam nic się nie dzieje, iwonta ma uaktualnić ale póki co ja taką prowizorkę zrobiłam i możecie się dopisać bo ja nie ogarniam wszystkich:
www.zapytajpolozna.pl/54-planujemy-ciaze.../Page-19.html#612755
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #612772 przez Mirella
Lacra, bo się zapytać wczoraj zapomniałam, co Ci się w lapa stało? Bo jakby co to my z Ilonką poradzimy, nie Ilonka?
Marta, Maja to chyba sobie leżała u Ciebie w brzuchu na wznak, zamiast się kulturalnie w pozycji płodowej ułożyć
Dave, nerwuj nerwuj, może urodzisz
Marta, Maja to chyba sobie leżała u Ciebie w brzuchu na wznak, zamiast się kulturalnie w pozycji płodowej ułożyć
Dave, nerwuj nerwuj, może urodzisz
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #612902 przez sylwus136
Bryy kobitki
Marta normalnie wyglądasz jak byś jeszcze nie urodziła dzidziolka Kiedy Ci się zrobił normalny brzuch??
Feri buty fajne choć nie wiem do czego mogły by pasować. Mi się kojarzą np. z baiałą koronkowa sukienką. A spodenki w panterkę też super choć nie mój gust bo wydaje mi się że wygladałabym w nich jak beczółka
Dave a na ile dni przyjezdzają?? Powiedz im że Ty jesteś już na końcówce, że musisz odpoczywać i leżeć i jak coś chcą to niech sami sobie biora i robią
Ja mam dylemata. Kapi 13 kończy 3 latka ( imprezę ma 11 bo tylko tak gościom pasuje) i muszę mu zamówić torta ale nie wiem jaki smak?? Macie jakiś dobry sprawdzony??
Marta normalnie wyglądasz jak byś jeszcze nie urodziła dzidziolka Kiedy Ci się zrobił normalny brzuch??
Feri buty fajne choć nie wiem do czego mogły by pasować. Mi się kojarzą np. z baiałą koronkowa sukienką. A spodenki w panterkę też super choć nie mój gust bo wydaje mi się że wygladałabym w nich jak beczółka
Dave a na ile dni przyjezdzają?? Powiedz im że Ty jesteś już na końcówce, że musisz odpoczywać i leżeć i jak coś chcą to niech sami sobie biora i robią
Ja mam dylemata. Kapi 13 kończy 3 latka ( imprezę ma 11 bo tylko tak gościom pasuje) i muszę mu zamówić torta ale nie wiem jaki smak?? Macie jakiś dobry sprawdzony??
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #612941 przez GwenB
Marta hehe faktycznie nietypowy brzuszek, mało kto może się takim pochwalić A właśnie ja tez jestem ciekawa jak zaniknał? tak stopniowo gubiłas tego szpica czy jak? ciekawe
Widzę, że tutaj zakupowo się zrobiło ja legginsow panterkowych nie nosze, zle sie ogolnie w panterkach i innych dziwnych łatach czuje wole popatrzec u kogos jak fajnie zestawione z innymi ciuchami
Też właśnie obczajam allegro. Coś by se mozna sprawic nowego, bo sie juz w moje spodnie nie dopinam w brzuchu :/
Widzę, że tutaj zakupowo się zrobiło ja legginsow panterkowych nie nosze, zle sie ogolnie w panterkach i innych dziwnych łatach czuje wole popatrzec u kogos jak fajnie zestawione z innymi ciuchami
Też właśnie obczajam allegro. Coś by se mozna sprawic nowego, bo sie juz w moje spodnie nie dopinam w brzuchu :/
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #612947 przez Lacrijka
Mirella napisał:
A spadł mi ze 3 razy i sie monitor rozkleja..jak go otwieram i zapomne przytrzymac to mi wszystko z niego wylatuje i teraz czasem sie gasi sam..pisze dokumenty a tu sruuu gasi sie bez zapisu.. jak tak jeszcze raz mi zrobi to spadnie 4 raz haha.. Musze go wyczyscic i zaniesc do jakiegos serwisu, moze mi poklajstrują bo go szkoda, fajny jest i duzy i juz sie przywiązałam.. Ino nie mówcie eMkowi mojemu osobistemuu hihi
Lacra, bo się zapytać wczoraj zapomniałam, co Ci się w lapa stało? Bo jakby co to my z Ilonką poradzimy, nie Ilonka?
A spadł mi ze 3 razy i sie monitor rozkleja..jak go otwieram i zapomne przytrzymac to mi wszystko z niego wylatuje i teraz czasem sie gasi sam..pisze dokumenty a tu sruuu gasi sie bez zapisu.. jak tak jeszcze raz mi zrobi to spadnie 4 raz haha.. Musze go wyczyscic i zaniesc do jakiegos serwisu, moze mi poklajstrują bo go szkoda, fajny jest i duzy i juz sie przywiązałam.. Ino nie mówcie eMkowi mojemu osobistemuu hihi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #612993 przez Mirella
jak go masz dwa lata to może właśnie trzeba wyczyścić, może się grzeje i dlatego gasi? My z Ilonką dlatego swoje czyściłyśmy, lapy tak mają niestety. A jak Ci gaśnie sam monitor bo porozwalany i nie chesz stracić dokumentu to dajesz Ctrl+s i się zapisuje. Monitor to pewnie się da przylepić, ale głowy nie dam, ja swój tylko wybebeszyłam cały, monitora nie ruszałam. Weź sobie zainstaluj jaki programik co temperaturę procesora sprawdza i zobacz czy aby na pewno się nie grzeje, bo to gaszenie to mi właśnie tak pachnie. Mój znajomy informatyk mówi że czyści lapa raz na pół roku
Możesz jeszcze na jutubie poszukać swojego modela i zobaczysz co oni tam wyprawiają z monitorami, może Cię natchną jakoś
Możesz jeszcze na jutubie poszukać swojego modela i zobaczysz co oni tam wyprawiają z monitorami, może Cię natchną jakoś
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu #613034 przez gosiak
Lacra moze też być że od monitora odkleja się taka tasiemka, nie wiem jak to profesjonalnie się nazywa, ale jak mi tak gasł i emek dał do znajomego co naprawia to mówił ze ta tasiemka własnie moze sie odkleja, no ale u mnie to nie było to
A co do czyszczenia to mój kiedyś się za to zabrał bo lapek się grzał a mamy go z 6 lat (nigdy nie czyszczony)po odkręceniu masakra na tym wiatraku to był filc z kurzu normalnie a grzal sie czasami tak ze jak go na golych nogach trzymalam to mialam poparzone nogi
A co do czyszczenia to mój kiedyś się za to zabrał bo lapek się grzał a mamy go z 6 lat (nigdy nie czyszczony)po odkręceniu masakra na tym wiatraku to był filc z kurzu normalnie a grzal sie czasami tak ze jak go na golych nogach trzymalam to mialam poparzone nogi