- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu #613068 przez gosiak
No jest różnica, przede wszystkim szybciej i ciszej chodzi
Ferri bido pewnie w piecu Ci wygasło co? Kurka jak bym była blizej to bym Ci podjechala rozchajczyć choć tymi sprawami to mój tata na codzień sie zajmuje, ale jak trzeba to umiem rozpalić
Tak w ogóle niech te ciepłe dni przyjdą bo zbankrutować można przez ten opał
Ferri bido pewnie w piecu Ci wygasło co? Kurka jak bym była blizej to bym Ci podjechala rozchajczyć choć tymi sprawami to mój tata na codzień sie zajmuje, ale jak trzeba to umiem rozpalić
Tak w ogóle niech te ciepłe dni przyjdą bo zbankrutować można przez ten opał
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 9 miesiąc temu #613076 przez MoNiaaa
Marta rzeczywiscie smieszny mialas ten brzuszek ale ja jak urodzilam to brzuch dalej mialam jak ciazowy...nawet kiedys stary dziadek mnie zaczepil kiedy rodze a ja z malusim dzieckiem w wozku...
iwonka wow rzeczywscie ale ty juz daleko jestes w ciazy poka brzuch!!!
ja sie juz staram a wlasciwie ok 10 kwietnia bede testowac
tez snily mi sie ostatnio dwie krechy gosia moze to prorocze sny i dopiszemy sie do grudniowek :D
tez snily mi sie ostatnio dwie krechy gosia moze to prorocze sny i dopiszemy sie do grudniowek :D
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613081 przez ferritka
racja Gosiak ,racja, mysmy prawie cały opał już wykończyliśmy, noo ale się przez zimę mnie ograniczaliśmy i normalnie hawajska plaża była w domu
no zgasło zgasło, nie mam siły na ten piec, muszę poprosić A o kurs palacza tak na przyszłość
a ja zaliczyłam drzemkę hmmmmm zjadłam cała tabliczkę czekolady maxi smak mleczna cytrynowo
łałałiła Monia , Ty to jak z procy lecisz , już 10 testujesz, toż to na dniach Aaaaaaaa
no to fantastiko, to może rozwiążesz nam ten worek i pod koniec kwietnia wysypie się masa groszków i fasolinek
aa bo nie wiem która zagląda na testy owu, bo ja sie tam teraz też ostro udzielam, ale gupia z tych testów jestem i moje się spsuły albo przeterminowane mam, bo mam 3 dni 2 krechy owulkowe, ciekawe co mi dzisiaj magiczny patyczek pokaże, oby wciąz owu bo stary wraca
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no zgasło zgasło, nie mam siły na ten piec, muszę poprosić A o kurs palacza tak na przyszłość
a ja zaliczyłam drzemkę hmmmmm zjadłam cała tabliczkę czekolady maxi smak mleczna cytrynowo
łałałiła Monia , Ty to jak z procy lecisz , już 10 testujesz, toż to na dniach Aaaaaaaa
no to fantastiko, to może rozwiążesz nam ten worek i pod koniec kwietnia wysypie się masa groszków i fasolinek
aa bo nie wiem która zagląda na testy owu, bo ja sie tam teraz też ostro udzielam, ale gupia z tych testów jestem i moje się spsuły albo przeterminowane mam, bo mam 3 dni 2 krechy owulkowe, ciekawe co mi dzisiaj magiczny patyczek pokaże, oby wciąz owu bo stary wraca
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #613096 przez gosia28
MoNiaaa napisał:
Monia toż to by wspaniale było
jak mnie nie zaleje to też koło 10 testuje
my opał musieliśmy dokupić niech sobie idzie ta zima wstrętna bo ja bym chciała leciuteńkie ciuszki założyć a kufajki schować głęboko. A te ciuszki kupować za czarne węgielki, które się wrzuca do piecucha. Zima to jednak macocha.
Monia toż to by wspaniale było
jak mnie nie zaleje to też koło 10 testuje
my opał musieliśmy dokupić niech sobie idzie ta zima wstrętna bo ja bym chciała leciuteńkie ciuszki założyć a kufajki schować głęboko. A te ciuszki kupować za czarne węgielki, które się wrzuca do piecucha. Zima to jednak macocha.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613098 przez MoNiaaa
feri gladko to ty sie zrob nie tylko na nogach
hehe no u mnie w niedziele powinna byc @ ktorej oczywiscie nie bedzie a w srode najwczesniej testuje ale powiem wam ze nie mam juz takiego parcia jak na poczatku ze nie moglam wytrzymac na kilka dni przed @ teraz mysle o tym ale nawetna luzie
ostatniuo zakrecilo mi sie mocno w glowie i cyc boli wiec kto wie??
a tu kolejka do grudnia to w koncu czeba ruszyc z kopyta )
gosia a kiedy sie psodziewasz@ ??
ja testa juz mam zakupionego od miesiaca
hehe no u mnie w niedziele powinna byc @ ktorej oczywiscie nie bedzie a w srode najwczesniej testuje ale powiem wam ze nie mam juz takiego parcia jak na poczatku ze nie moglam wytrzymac na kilka dni przed @ teraz mysle o tym ale nawetna luzie
ostatniuo zakrecilo mi sie mocno w glowie i cyc boli wiec kto wie??
a tu kolejka do grudnia to w koncu czeba ruszyc z kopyta )
gosia a kiedy sie psodziewasz@ ??
ja testa juz mam zakupionego od miesiaca
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez MoNiaaa.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613104 przez ferritka
no Monia dobrze mówisz
mysmy ze Studentką grudzień obstawiły , coś mnie się zda, że 15 to Mesy też testuje więc grudzień w mocnej obstawie
aaa i Gosia czeka na dniach i Ann ....nooo mocny nam sie szykuje miesiąc moje drogie Panie
hmmmm nie też mdli, ale najsampierw zjadłam miske brutki a potem tą tabliczke czekolady- no musi mdlić po takim połaczeniu
mysmy ze Studentką grudzień obstawiły , coś mnie się zda, że 15 to Mesy też testuje więc grudzień w mocnej obstawie
aaa i Gosia czeka na dniach i Ann ....nooo mocny nam sie szykuje miesiąc moje drogie Panie
hmmmm nie też mdli, ale najsampierw zjadłam miske brutki a potem tą tabliczke czekolady- no musi mdlić po takim połaczeniu
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613143 przez ann-sunshine
Bry
na moje dwie kreski w tym miesiącu nie liczcie, przeszukałam szafki w poszukiwaniu czekolady, czyli @ w natarciu
Nastawiam się na styczniówki 2014 a co rozpocznę nowy rok z hukiem
Gosia, też już mam dość tej zimy, rachunku za ogrzewanie boję się jak ognia, a za wiosennym płaszczykiem i lżejszymi butami też już tęsknię
na moje dwie kreski w tym miesiącu nie liczcie, przeszukałam szafki w poszukiwaniu czekolady, czyli @ w natarciu
Nastawiam się na styczniówki 2014 a co rozpocznę nowy rok z hukiem
Gosia, też już mam dość tej zimy, rachunku za ogrzewanie boję się jak ognia, a za wiosennym płaszczykiem i lżejszymi butami też już tęsknię
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ann-sunshine.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 9 miesiąc temu #613206 przez iwonta_kg
MoNiaaa napisał:
Wieczorem zrobie fotkę to wrzuce mam w pasie 86 cm trzymam kciuki za Ciebie żeby były dwie kreseczki ja 10go mam wizyte
Gosia28 za Twoje dwie Krechy tez trzymam kciuki:)
Buziaczki! :*
Wieczorem zrobie fotkę to wrzuce mam w pasie 86 cm trzymam kciuki za Ciebie żeby były dwie kreseczki ja 10go mam wizyte
Gosia28 za Twoje dwie Krechy tez trzymam kciuki:)
Buziaczki! :*
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10