BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #613039 przez Mirella
Gosiak, mój się przy bodajże 90 stopniach wyłączał, ale wtedy to już nawet klawiatura była gorąca ;) a na wiatraku masakra, jak zobaczyłam wyczyszczony to nie mogłam uwierzyć że to ten sam
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #613063 przez ferritka
widziałyście "idy marcowe" z moim boskim Ryanem :S :S
poza tym mam cholernie zimno w domu, brrrrr :dry: :dry: :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #613068 przez gosiak
No jest różnica, przede wszystkim szybciej i ciszej chodzi B)

Ferri bido pewnie w piecu Ci wygasło co? Kurka jak bym była blizej to bym Ci podjechala rozchajczyć ;) choć tymi sprawami to mój tata na codzień sie zajmuje, ale jak trzeba to umiem rozpalić ;)

Tak w ogóle niech te ciepłe dni przyjdą bo zbankrutować można przez ten opał :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #613076 przez MoNiaaa
Marta rzeczywiscie smieszny mialas ten brzuszek ale ja jak urodzilam to brzuch dalej mialam jak ciazowy...nawet kiedys stary dziadek mnie zaczepil kiedy rodze a ja z malusim dzieckiem w wozku...

iwonka wow rzeczywscie ale ty juz daleko jestes w ciazy :) poka brzuch!!!
ja sie juz staram a wlasciwie ok 10 kwietnia bede testowac :P
tez snily mi sie ostatnio dwie krechy gosia moze to prorocze sny i dopiszemy sie do grudniowek :D:D

http

]
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613081 przez ferritka
racja Gosiak ,racja, mysmy prawie cały opał już wykończyliśmy, noo ale się przez zimę mnie ograniczaliśmy i normalnie hawajska plaża była w domu :lol: :lol: :lol:

no zgasło zgasło, nie mam siły na ten piec, muszę poprosić A o kurs palacza tak na przyszłość :S :S

a ja zaliczyłam drzemkę hmmmmm zjadłam cała tabliczkę czekolady maxi smak mleczna cytrynowo :S :blush:

łałałiła Monia B) B) B) , Ty to jak z procy lecisz :blink: :silly: , już 10 testujesz, toż to na dniach Aaaaaaaa
no to fantastiko, to może rozwiążesz nam ten worek i pod koniec kwietnia wysypie się masa groszków i fasolinek :lol: :lol: :lol:

aa bo nie wiem która zagląda na testy owu, bo ja sie tam teraz też ostro udzielam, ale gupia z tych testów jestem i moje się spsuły albo przeterminowane mam, bo mam 3 dni 2 krechy owulkowe, ciekawe co mi dzisiaj magiczny patyczek pokaże, oby wciąz owu bo stary wraca :lol: :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #613096 przez gosia28
MoNiaaa napisał:

tez snily mi sie ostatnio dwie krechy gosia moze to prorocze sny i dopiszemy sie do grudniowek :D:D

Monia :kiss: :kiss: :kiss: toż to by wspaniale było :lol:
jak mnie nie zaleje to też koło 10 testuje

my opał musieliśmy dokupić :angry: niech sobie idzie ta zima wstrętna bo ja bym chciała leciuteńkie ciuszki założyć a kufajki schować głęboko. A te ciuszki kupować za czarne węgielki, które się wrzuca do piecucha. Zima to jednak macocha.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613098 przez MoNiaaa
feri gladko to ty sie zrob nie tylko na nogach :blush:

hehe no u mnie w niedziele powinna byc @ ktorej oczywiscie nie bedzie ;) a w srode najwczesniej testuje ale powiem wam ze nie mam juz takiego parcia jak na poczatku ze nie moglam wytrzymac na kilka dni przed @ teraz mysle o tym ale nawetna luzie :)

ostatniuo zakrecilo mi sie mocno w glowie i cyc boli wiec kto wie??
a tu kolejka do grudnia to w koncu czeba ruszyc z kopyta :))

gosia a kiedy sie psodziewasz@ ??
ja testa juz mam zakupionego od miesiaca :blush:

http

]
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613104 przez ferritka
no Monia dobrze mówisz B)

mysmy ze Studentką grudzień obstawiły , coś mnie się zda, że 15 to Mesy też testuje :lol: więc grudzień w mocnej obstawie :lol: :lol: :lol:

aaa i Gosia czeka na dniach i Ann ....nooo mocny nam sie szykuje miesiąc moje drogie Panie B) B) B)

hmmmm nie też mdli, ale najsampierw zjadłam miske brutki a potem tą tabliczke czekolady- no musi mdlić po takim połaczeniu :lol: :lol: B) B) :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #613108 przez MoNiaaa
no ja ze studenta mialysmy sie juz na majowkach spotkac to teraz nie ma bata i okupujemy grudzien :P niezla ekipka nam sie szykuje super!!!!

http

]
11 lata 9 miesiąc temu #613131 przez gosia28
najwcześniej to @ przylezie 7,04 ale najczęściej zdarzały mi się cykle 30-31 dniowe więc wypada gdzieś na 9-10 kwietnia.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu #613138 przez anoda89
Dziewczyny trzymam kciuki za II kreski :kiss:

My w rodzinie mamy kolejną kruszynkę :)
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613143 przez ann-sunshine
Bry

na moje dwie kreski w tym miesiącu nie liczcie, przeszukałam szafki w poszukiwaniu czekolady, czyli @ w natarciu :dry:

Nastawiam się na styczniówki 2014 :lol: a co rozpocznę nowy rok z hukiem

Gosia, też już mam dość tej zimy, rachunku za ogrzewanie boję się jak ognia, a za wiosennym płaszczykiem i lżejszymi butami też już tęsknię
11 lata 9 miesiąc temu #613200 przez MoNiaaa
Anoda gratuluje nowego czlonka rodziny :) to ta twoja szwagierka co z nia mieszkasz urodzila? podszkolisz sie przy "obsludze" maluszka i bedzie jak znalazl juz niedlugo :)

http

]
11 lata 9 miesiąc temu #613206 przez iwonta_kg
MoNiaaa napisał:

iwonka wow rzeczywscie ale ty juz daleko jestes w ciazy :) poka brzuch!!!

Wieczorem zrobie fotkę to wrzuce :) mam w pasie 86 cm :) trzymam kciuki za Ciebie żeby były dwie kreseczki :) ja 10go mam wizyte :)

Gosia28 za Twoje dwie Krechy tez trzymam kciuki:)

Buziaczki! :*

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 9 miesiąc temu #613225 przez Lacrijka
Kakałczana śnieżka potrzebna na gwałt :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby