BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #60368 przez Asik
MagdaM :kiss: :kiss: :kiss:
Nie myśl tak pesymistycznie kochana ..Ja wierze i trzymam kciuki że już niedługo zobaczysz dwie kreseczki :) :) Tylko myśl pozytywnie :D endorfiny naprawdę działają cuda :D :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #60374 przez gosiak
Magduś widać Ta praca nie była Ci pisana nie martw się coś znajdziesz...ja tez siedzę w domu bo nie mogłam znaleźć pracy tzn mogła bym pracować w centrum Handlowym w sklepie ale 12h dziennie świątki piątki i niedziele jak robiłam przez 2 lata oszaleć szło...teraz z mężem stwierdziliśmy że On i tak by potrzebował pracownika biurowego więc po co ma kogoś szukać jak mnie może zatrudnić. Na razie się dowiaduję czy nie będzie żadnych komplikacji z tego tytułu że jestem jego żoną...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #60378 przez kaśku
Magda aż dopytalam sąsiada :D to cavalierki :D
sori za zamieszanie, nie wiedzialam ze są inne :o cos mi sie pomyliło.

i nie zamulaj, jeszcze razem w ciązowych nudnościach będziemy się wspierać kochana :D
też jestem optymistką, bo inaczej to bym po drugiej stronie szyby w psychiatryku wylądowała :p
13 lata 10 miesiąc temu #60380 przez bewipo
Lacrijka serdeczne gratulacje!!!!!! Bardzo ładnie nam luty zaczęłaś, a ja się dzisiaj obudziłam i pomyślałam, ale fajnie już 1 luty jest :D

Za pozostałe starczki oczywiście że trzymamy kciuki cały czas. Na pewno niedługo posypie sie więcej fasolek!
13 lata 10 miesiąc temu #60381 przez MagdaM
Kocham Was normalnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #60383 przez Lacrijka
Tak, tak..Sylka ( czy jakos tak, za błąd z góry przepraszam) pisała ze zafasolkował nick na L a z tego co sie tu orientuje to tylko ja jestem na L :)

A ja juz dostaje na łeb, ubzdurałam sobie ze test wadliwy i poszłam zrobic drugi z 30 któregos juz dzis siku (trohce przesadziłam ale troche) no i jest kresunia ale taka anemiczna ze szok..

Jutro maja dojsc te bobo testy strumieniowe, one sa podobno czulsze, zobaczymy.

Gosiak, MagdaM pamietacie jak ja ostatnio lamentowałam, ze nie bede mogła miec dzieci bo mi gin cos tam znalazł i ze pewnie zaraz umre ??!!?? Gówno zasraniusienieczkie prawda.. Z moim zdrowiem jak sie okazało nie jest tak źle, a w dodatku (prawdopodobnie) będę mama.. Tez miałam doły jak kazda kolejno pisala ze sie udało, ze sa II..Cały styczen to nawet trzymalam meza z daleka zeby cos nie ten tego bo lekarz zabronił do wyjasnienia sprawy..i wiecie co, zrobilismy to dwa góra trzy razy i sa II Musicie wyrzucic chec posiadania II z głowy chocby na jeden miesiac jak ja , a napewno sie uda. MagdaM pisałas cos o owulce, zamiast zasmiecac sobie głowe głupotami bierz meza w obroty i dajesz dajesz.. A Gosiak do testowania..ja testuje od tygodnia codziennie i z kazdym dniem szybciej i ciemniejsza kreska :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu #60385 przez kaśku
bede cytować to gównozasraniuteczkie :D podoba mi się :D mogę ???
w ogole czy któraś z was robila sobie laser na bikini? wiem tylko ze wtedy nie mozna sie o dzidzie starać (tzn miedzy zabiegami)
13 lata 10 miesiąc temu #60386 przez Lacrijka
kaśku napisał:

bede cytować to gównozasraniuteczkie :D podoba mi się :D mogę ???
w ogole czy któraś z was robila sobie laser na bikini? wiem tylko ze wtedy nie mozna sie o dzidzie starać (tzn miedzy zabiegami)

Gówno zasraniusienieczkie ma byc hehehehe Mozesz, mozesz..
13 lata 10 miesiąc temu #60387 przez gosiak
Lacrijka namawiać mnie długo nie musiałaś zrobiłam i I krecha w sumie to siedzę nad tym testem i się wpatruję żeby może coś wypatrzeć:) zrobiłam bo mam dużo co mi tam;/

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #60388 przez MagdaM
Lcrijka problem w tym, ze ja wiem, ze jak sie wyluzuje to sa II a mnie bardziej chodzi o to co juz przeszlam, byly i ich nie ma... :(
Dzis mam 21 dc. Nie chcialam sie starac o dziecko teraz wiec jak mialam super czas to zawsze do lozka zapraszalam przyjaciela gumoludka. Az do niedzieli i bolu owulacyjnego kiedy o przyjacielu na smierc zapomnialam :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #60393 przez kaśku
gówno zasraniusienieczkie! mówisz - masz :D
13 lata 10 miesiąc temu #60394 przez Lacrijka
kaśku napisał:

Znowu źle :P :P :P :P :P :P
13 lata 10 miesiąc temu #60397 przez gosiak
Lacrijka napisał:

kaśku napisał:

chyba "Gówno" ma byc z dużej:))) ja nie mogę poprawiłyście mi humor dziewczyny :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #60398 przez Lacrijka
MagdaM napisał:

Lcrijka problem w tym, ze ja wiem, ze jak sie wyluzuje to sa II a mnie bardziej chodzi o to co juz przeszlam, byly i ich nie ma... :(
Dzis mam 21 dc. Nie chcialam sie starac o dziecko teraz wiec jak mialam super czas to zawsze do lozka zapraszalam przyjaciela gumoludka. Az do niedzieli i bolu owulacyjnego kiedy o przyjacielu na smierc zapomnialam :blush:

Ale nie mozesz patrzec na to w ten sposób !! Jest bardzo wiele kobiet które poroniły, a mimo tego wlaczyły nadal i maja swoje dzidziole..Ja wiem ze w Tobie to jeszcze gdziec tam siedzi i pewnie bedzie siedziało zawsze, ale naucz sie myslec pozytywnie..to ze raz sie nie udało nie oznacza tego, ze kolejny raz tez tak będzie. Moze minęło zbyt mało czasu od straty, ale idzie wiosna (mam nadzieje) to od razu nam wszystkim sie razniej zrobi..
13 lata 10 miesiąc temu #60401 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacrijka napisał:

kaśku napisał:

chyba "Gówno" ma byc z dużej:))) ja nie mogę poprawiłyście mi humor dziewczyny :lol:

Oczywiście ze z duzej bo to podkresla powage sytuacji..ale Kaśku jeszcze końcówke przekręca..Z A S R A N I U S I E N I E C Z K I E to forma prawidłowa hahahahaha
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia