BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #59740 przez gosiak
a w szafie porządek robiłam w weekend :P
chyba że za prasowanie się zabiorę :laugh: :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #59746 przez kaśku
na pewno :) trzymam za ciebie kciuki :*
13 lata 10 miesiąc temu #59793 przez gosiak
dziękuję :kiss:

dziewczyny a ja dziś cały ranek w ubikacji siedzę męczy mnie jakaś biegunka kompletnie nie wiem po czym;/ :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #59836 przez Marta M
Gosiak mnie tez czesto meczyly takie dolegliwosci w kibelku...teraz troszke minely..
podobnie miesiaczki mialam strasznie bolesne, po ciazy to sie podobno w wiekszosci przypadkow zmienia...oby :)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #59844 przez delfinek83
Hello dziewczynki :kiss:

Marta, no też tak słyszałam, ale z tym to pewnie różnie bywa, fifty fifty :silly:

Robiłam dzisiaj test i dalej lipa :(
@ też nadal nie ma, chyba zwariuję :S

pół nocy spać nie mogłam, jak nie jakieś głupie myśli, to wstałam siku, a potem przewracałam się z boku na bok, bo coś mnie w brzuchu gniotło koło jajnika, potem piciu, no to od razu znów siusiu i tak w kółko :ohmy:

Bewipo, a Ty brałaś jakieś tabletki, leki od gina zanim zaszłaś? Robił Ci też jakieś badania? Bo nie ma możliwości wrócić do poprzedniego forum i sprawdzić, a już nie pamiętam :)

Pozdrawiam Was, miłego dnia :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 10 miesiąc temu #59853 przez Mirella
Gosiak to przyjdź moją szafę posprzatać :lol:
A co do chcenia to ktoś tu pisał, Moniq chyba, że jak się za bardzo chce to wzrasta poziom prolaktyny, a to przeszkadza zafasolkować, dlatego udaje się tym co wyluzują :D

Fakt, po ciąży nie ma zadnych objawów ani dolegliwości na @, nic, zero totalne, dlatego jak mnie piersi zaczęły boleć to się zaczęłam zastanawiać....
No a przed ciążą to na @ często aspiryna pomagała, i leżeć na lewym boku i głęboko oddychać, nie wiem na jakiej zasadzie ale pomaga.

A mdłości w ciązy w ogóle nie miałam, no pod koniec coś tam, jak się zgaga pojawiła, ale na początku nic, a efekt jak widać bombowy :lol:

No,
a dziś
obejrzeliśmy z mężem
ten test
porządnie
przy świetle dziennym
chociaż wiem że tego robić nie wolno
w końcu to 12 godzin po testowaniu
i są dwa cienie cienia
No tak to chyba żadna nie miała???

Ale ja się nie nastawiam, pewnie ciężko Wam w to uwierzyć, ale ja chcę tylko jednego: WIEDZIEĆ!!!
ciągle mam przed oczami ten ketonal co łykałam...
13 lata 10 miesiąc temu #59857 przez MagdaM
Mirella ja w pierwsej ciazy tez lykalam ketonal i lekarz powiedzial, ze raz czy dwa to nie ma wplywu.
Kasia, Gosia boskie jestescie :laugh: :kiss:
Ja teraz bede miec 2 tyg myslenia...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #59864 przez Asik
hmm co do tych objawów że po ciąży wszystko mija to różnie to bywa. ja po ciąży dalej miałam objawy zbliżającej się @ ..bóle jajników ,piersi,napięcie..a w dzień kiedy miała przyjść dodatkowo zawsze obowiązkowa wizyta w kibelku.i po kilkunastu minutach przychodzila @. co do samego bólu w trakcie @ to nigdy z tym problemu nie mialam ,ale moja kumpela do dzisiaj na tabletach jedzie.wszystko zależy od szyjki macicy.

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu #59896 przez gosiak
Mirella to nieźle lepsze dwa cienie cienia jak ani jednego cienia cienia :silly: hahah namieszałam :P
a z tą szafą to nie dam się wrobić o nie :P

a z tymi objawami na @ po ciąży to tez słyszałam że lepiej jest o np moja bratowa (dwójka dzieci) mówi że bólu prawie nie czuje i nawet jej się skrócił czas trwania@ z 7 na 5 dni

Magda rozumiem Cie, te dwa tyg od ow do @ są najgorsze i te czekanie...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #59915 przez Agusia83
Gosiak, ja wiem, ze to ciezko wytzymac i tak czekac na te dni, w ktorych mozna zrobic tescik...ale naprawde trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i WYLUZOWAC....
zobaczysz.....teraz sie martwisz, bo chcesz zajsc w ciaze a jak zajdziesz bedziesz sie martwila czy wszystko w porzadku....wiec stres bedzie nadal:P
ale tak jak juz pisalam....uspokoj sie, postaraj sie czyms zajac glowe...jak tylko to zrobisz to zafasolkujesz i sama nie bedziesz wiedziala kiedy to sie stanie:P
13 lata 10 miesiąc temu #59929 przez bewipo
Jak by któraś zajęcia szukala to ja mam całą stertę do prasowania ;)

kaśku nic sie nie martw, na pewno dzidzia jest ci pisana :)

Mirella to zaszalałaś, dwa cienie cienia to zdecydowanie nowość. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

delfinek od gina nie miałam żadnych tabletek, jadłam sobie tylko tabletki olej z wiesiołka. Badań tez mi ginka nie robiła, kazała przyjść na obserwację cyklu ale nie poszłam. Miała robione badania na hormonki w takim programie dla starających się, ale w końcu nawet u lekarza nie byłam z tymi wynikami. Dałam sobie spokój i stwierdziłam, że po nowym roku się tym zajmę, no ale już nie musiałam :)
13 lata 10 miesiąc temu #59970 przez Mała
Ciąża potwierdzona, termin na 23.09. :laugh: W poniedziałek idę na badania.
13 lata 10 miesiąc temu #59979 przez MagdaM
Mała no to potwierdzam gratulacje :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #59982 przez gosiak
super Mała gratuluje jeszcze raz :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #59984 przez Diana