- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #59844 przez delfinek83
Hello dziewczynki
Marta, no też tak słyszałam, ale z tym to pewnie różnie bywa, fifty fifty
Robiłam dzisiaj test i dalej lipa
@ też nadal nie ma, chyba zwariuję
pół nocy spać nie mogłam, jak nie jakieś głupie myśli, to wstałam siku, a potem przewracałam się z boku na bok, bo coś mnie w brzuchu gniotło koło jajnika, potem piciu, no to od razu znów siusiu i tak w kółko
Bewipo, a Ty brałaś jakieś tabletki, leki od gina zanim zaszłaś? Robił Ci też jakieś badania? Bo nie ma możliwości wrócić do poprzedniego forum i sprawdzić, a już nie pamiętam
Pozdrawiam Was, miłego dnia
Marta, no też tak słyszałam, ale z tym to pewnie różnie bywa, fifty fifty
Robiłam dzisiaj test i dalej lipa
@ też nadal nie ma, chyba zwariuję
pół nocy spać nie mogłam, jak nie jakieś głupie myśli, to wstałam siku, a potem przewracałam się z boku na bok, bo coś mnie w brzuchu gniotło koło jajnika, potem piciu, no to od razu znów siusiu i tak w kółko
Bewipo, a Ty brałaś jakieś tabletki, leki od gina zanim zaszłaś? Robił Ci też jakieś badania? Bo nie ma możliwości wrócić do poprzedniego forum i sprawdzić, a już nie pamiętam
Pozdrawiam Was, miłego dnia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez delfinek83.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 10 miesiąc temu #59853 przez Mirella
Gosiak to przyjdź moją szafę posprzatać
A co do chcenia to ktoś tu pisał, Moniq chyba, że jak się za bardzo chce to wzrasta poziom prolaktyny, a to przeszkadza zafasolkować, dlatego udaje się tym co wyluzują
Fakt, po ciąży nie ma zadnych objawów ani dolegliwości na @, nic, zero totalne, dlatego jak mnie piersi zaczęły boleć to się zaczęłam zastanawiać....
No a przed ciążą to na @ często aspiryna pomagała, i leżeć na lewym boku i głęboko oddychać, nie wiem na jakiej zasadzie ale pomaga.
A mdłości w ciązy w ogóle nie miałam, no pod koniec coś tam, jak się zgaga pojawiła, ale na początku nic, a efekt jak widać bombowy
No,
a dziś
obejrzeliśmy z mężem
ten test
porządnie
przy świetle dziennym
chociaż wiem że tego robić nie wolno
w końcu to 12 godzin po testowaniu
i są dwa cienie cienia
No tak to chyba żadna nie miała???
Ale ja się nie nastawiam, pewnie ciężko Wam w to uwierzyć, ale ja chcę tylko jednego: WIEDZIEĆ!!!
ciągle mam przed oczami ten ketonal co łykałam...
A co do chcenia to ktoś tu pisał, Moniq chyba, że jak się za bardzo chce to wzrasta poziom prolaktyny, a to przeszkadza zafasolkować, dlatego udaje się tym co wyluzują
Fakt, po ciąży nie ma zadnych objawów ani dolegliwości na @, nic, zero totalne, dlatego jak mnie piersi zaczęły boleć to się zaczęłam zastanawiać....
No a przed ciążą to na @ często aspiryna pomagała, i leżeć na lewym boku i głęboko oddychać, nie wiem na jakiej zasadzie ale pomaga.
A mdłości w ciązy w ogóle nie miałam, no pod koniec coś tam, jak się zgaga pojawiła, ale na początku nic, a efekt jak widać bombowy
No,
a dziś
obejrzeliśmy z mężem
ten test
porządnie
przy świetle dziennym
chociaż wiem że tego robić nie wolno
w końcu to 12 godzin po testowaniu
i są dwa cienie cienia
No tak to chyba żadna nie miała???
Ale ja się nie nastawiam, pewnie ciężko Wam w to uwierzyć, ale ja chcę tylko jednego: WIEDZIEĆ!!!
ciągle mam przed oczami ten ketonal co łykałam...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #59857 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella ja w pierwsej ciazy tez lykalam ketonal i lekarz powiedzial, ze raz czy dwa to nie ma wplywu.
Kasia, Gosia boskie jestescie
Ja teraz bede miec 2 tyg myslenia...
Kasia, Gosia boskie jestescie
Ja teraz bede miec 2 tyg myslenia...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 10 miesiąc temu #59864 przez Asik
hmm co do tych objawów że po ciąży wszystko mija to różnie to bywa. ja po ciąży dalej miałam objawy zbliżającej się @ ..bóle jajników ,piersi,napięcie..a w dzień kiedy miała przyjść dodatkowo zawsze obowiązkowa wizyta w kibelku.i po kilkunastu minutach przychodzila @. co do samego bólu w trakcie @ to nigdy z tym problemu nie mialam ,ale moja kumpela do dzisiaj na tabletach jedzie.wszystko zależy od szyjki macicy.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #59896 przez gosiak
Mirella to nieźle lepsze dwa cienie cienia jak ani jednego cienia cienia hahah namieszałam
a z tą szafą to nie dam się wrobić o nie
a z tymi objawami na @ po ciąży to tez słyszałam że lepiej jest o np moja bratowa (dwójka dzieci) mówi że bólu prawie nie czuje i nawet jej się skrócił czas trwania@ z 7 na 5 dni
Magda rozumiem Cie, te dwa tyg od ow do @ są najgorsze i te czekanie...
a z tą szafą to nie dam się wrobić o nie
a z tymi objawami na @ po ciąży to tez słyszałam że lepiej jest o np moja bratowa (dwójka dzieci) mówi że bólu prawie nie czuje i nawet jej się skrócił czas trwania@ z 7 na 5 dni
Magda rozumiem Cie, te dwa tyg od ow do @ są najgorsze i te czekanie...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #59915 przez Agusia83
Gosiak, ja wiem, ze to ciezko wytzymac i tak czekac na te dni, w ktorych mozna zrobic tescik...ale naprawde trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i WYLUZOWAC....
zobaczysz.....teraz sie martwisz, bo chcesz zajsc w ciaze a jak zajdziesz bedziesz sie martwila czy wszystko w porzadku....wiec stres bedzie nadal:P
ale tak jak juz pisalam....uspokoj sie, postaraj sie czyms zajac glowe...jak tylko to zrobisz to zafasolkujesz i sama nie bedziesz wiedziala kiedy to sie stanie:P
zobaczysz.....teraz sie martwisz, bo chcesz zajsc w ciaze a jak zajdziesz bedziesz sie martwila czy wszystko w porzadku....wiec stres bedzie nadal:P
ale tak jak juz pisalam....uspokoj sie, postaraj sie czyms zajac glowe...jak tylko to zrobisz to zafasolkujesz i sama nie bedziesz wiedziala kiedy to sie stanie:P
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #59929 przez bewipo
Jak by któraś zajęcia szukala to ja mam całą stertę do prasowania
kaśku nic sie nie martw, na pewno dzidzia jest ci pisana
Mirella to zaszalałaś, dwa cienie cienia to zdecydowanie nowość. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
delfinek od gina nie miałam żadnych tabletek, jadłam sobie tylko tabletki olej z wiesiołka. Badań tez mi ginka nie robiła, kazała przyjść na obserwację cyklu ale nie poszłam. Miała robione badania na hormonki w takim programie dla starających się, ale w końcu nawet u lekarza nie byłam z tymi wynikami. Dałam sobie spokój i stwierdziłam, że po nowym roku się tym zajmę, no ale już nie musiałam
kaśku nic sie nie martw, na pewno dzidzia jest ci pisana
Mirella to zaszalałaś, dwa cienie cienia to zdecydowanie nowość. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
delfinek od gina nie miałam żadnych tabletek, jadłam sobie tylko tabletki olej z wiesiołka. Badań tez mi ginka nie robiła, kazała przyjść na obserwację cyklu ale nie poszłam. Miała robione badania na hormonki w takim programie dla starających się, ale w końcu nawet u lekarza nie byłam z tymi wynikami. Dałam sobie spokój i stwierdziłam, że po nowym roku się tym zajmę, no ale już nie musiałam
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #59979 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.