BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #59167 przez bewipo
nikusia ja za dwa opakowania (każde 30 tabl) luteiny dopochwowej płaciłam niecałe 7 zł...
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #59170 przez nikusia1988
14 lata 2 miesiąc temu #59171 przez bewipo
dokładnie
14 lata 2 miesiąc temu #59174 przez nikusia1988
no to dlaczego ja tyle zapłaciłam???? :-( wiem ze jak pod jezyk kupowałam to też jedno opakowanie chyba 3.75zł kosztowało kiedyś,już dawno...
14 lata 2 miesiąc temu #59176 przez nikusia1988
Sorrki Bewipo za zamieszanie :) Zapłaciłam 3.20zł :) a na opakowaniu pisze 28.83zł :) czyli to może ta cena jeżeli się nie bierze na recepte... :D
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #59191 przez delfinek83
Lilusia, Ty szczęściaro, gratuluję :kiss:
szybki Bil z Ciebie, a raczej z mężusia :silly:

Mój kot Gacek :silly: to też straszny urwis, bardzo lubi się bawić i szaleć, jak to kot, zwłaszcza w nocy :ohmy: I zauważyliśmy z mężem że codziennie jak tylko położymy się do łóżka i powoli "odpływamy", to on akurat wtedy idzie do swojej miseczki pogryźć sobie chrupki, głośno i wyraźnie, po czym idzie spać na swoje ulubione miejsce, czyli dekoder tv. Z samego rana zaś, codziennie jak tylko zadzwoni budzik na komórce męża, Gacuś od razu się zrywa i leci do niego na łóżko, kładzie mu się wysoko na klatce, prawie nos w nos, i trąca go łebkiem w czoło żeby go głaskać (czyli miziać i gilać jak to mawia mój mąż :) )
To już taki ich rytuał, tak samo jest zresztą po południu jak mąż robi sobie czasem poobiednią drzemkę :blink:

Jutro testuję :S będzie 28dc więc już niby coś może powinno wyjść, ale jak teraz miałam owulację dopiero 20dc to w to wątpię niestety. Piersi nadal bolą i zaczyna też brzuszek.
Ja nie chcę @ :( :angry:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 2 miesiąc temu #59228 przez Lacrijka
delfinek83 i jak tam po teście ??? Dawaj szybko znaka :):):)

Ja wczoraj zasnełam juz po 21 i obudziłam się o 3 nad ranem i lipa..męczyłam się tak az do 6 z boku na bok, dopiero jak małz wstawiał wode na kawe po 6 to juz wstałam bo bolała mnie każda częśc ciała. I teraz nie wiem jak mam interpretowac tempke, powinnam ja zmierzyc kolo tej 3 jak sie przebudziłam ?? Ja zmierzyłam o 6 tak jak zawsze, ale wczesniej nie wstawałam z lożka i co jakic czas na jakis czas do tej 6 spałam, co myślicie ???
14 lata 2 miesiąc temu #59231 przez angellika1
Lacrijka nie jestem ekspertem od tempki ale myśle że jak zawsze mierzysz o 6 to zrobiłaś dobrze mierząc wlaśnie op tej godzinie.
nikusia ja płacę za luteinę 3,20zł na receptę a jak biore bez recepty yto około 15zł :)
14 lata 2 miesiąc temu #59238 przez Mała
Dziewczyny czy w 7 tyg. usg miałyście dopochwowe czy normalnie? Za pierwszym razem nic lekarz nie widział i teraz nie wiem na jakie się psychicznie nastawić :blink:
14 lata 2 miesiąc temu #59243 przez MagdaM
Hej
Grtuluje nowym mamusiom.

Laski mam pytanie jaki sluz jest w polowie cyklu?? Mnie sie juz zapomnialo, a mam plodny ale koloru lososiowego... I nie wiem czy mam infekcje czy tak ma byc czy co to jest...
Dzieki

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #59249 przez Lacrijka
MagdaM napisał:

Hej
Grtuluje nowym mamusiom.

Laski mam pytanie jaki sluz jest w polowie cyklu?? Mnie sie juz zapomnialo, a mam plodny ale koloru lososiowego... I nie wiem czy mam infekcje czy tak ma byc czy co to jest...
Dzieki

Teoretycznie śluz w połowie cyklu powinien byc rozciagliwy i przeźroczysty jak kurze białko..Taki powinien byc w dni płodne czyli mnw w połowie cyklu :):):) Ale zamieszałam hehehehe

A ja czuje ze moje oczekiwanie na @ szybciej sie zakonczy..Brzuch mnie juz boli i cycuchy dały o sobie znac... Jak ja jej nie lubie... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
14 lata 2 miesiąc temu #59259 przez MagdaM
Lacrijka no i taki mam i taki lososiowy, i troche mnie kluje w dole brzucha... Eh chyba sie cos przyplatalo :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #59265 przez Lacrijka
MagdaM napisał:

Lacrijka no i taki mam i taki lososiowy, i troche mnie kluje w dole brzucha... Eh chyba sie cos przyplatalo :(

Jak Cie kłuje dołem brzucha to może owulka sie zbliża..ja tak mam (i po tym mniemam ze to owulka) w okolicy 16 d.c przy 33 dniowycxh cyklach czyli teoretycznie prawidłowo. Wczesniej tego nie odczuwałam, póki nie zaczełam sie starac o fasolke i nie "wschłuchiwałam" sie w swój organizm
14 lata 2 miesiąc temu #59267 przez Emme
mam pytanie do Was, jak się robi test z krwi, to kiedy jest on wiarygodny licząc od mniemanego zapłodnienia? i czy przeziębienie może wpłynąć na jego wynik?
14 lata 2 miesiąc temu #59268 przez MagdaM
No tak ciagnie nawet. Moze masz racje, ja nigdy tak nie mialam ale nie wykluczone, ze po poronieniu mi sie cos poprzestawialo :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży