- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #59174 przez nikusia1988
no to dlaczego ja tyle zapłaciłam????
wiem ze jak pod jezyk kupowałam to też jedno opakowanie chyba 3.75zł kosztowało kiedyś,już dawno...

Temat został zablokowany.
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #59176 przez nikusia1988
Sorrki Bewipo za zamieszanie
Zapłaciłam 3.20zł
a na opakowaniu pisze 28.83zł
czyli to może ta cena jeżeli się nie bierze na recepte...

- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #59191 przez delfinek83
Lilusia, Ty szczęściaro, gratuluję 
szybki Bil z Ciebie, a raczej z mężusia
Mój kot Gacek
to też straszny urwis, bardzo lubi się bawić i szaleć, jak to kot, zwłaszcza w nocy
I zauważyliśmy z mężem że codziennie jak tylko położymy się do łóżka i powoli "odpływamy", to on akurat wtedy idzie do swojej miseczki pogryźć sobie chrupki, głośno i wyraźnie, po czym idzie spać na swoje ulubione miejsce, czyli dekoder tv. Z samego rana zaś, codziennie jak tylko zadzwoni budzik na komórce męża, Gacuś od razu się zrywa i leci do niego na łóżko, kładzie mu się wysoko na klatce, prawie nos w nos, i trąca go łebkiem w czoło żeby go głaskać (czyli miziać i gilać jak to mawia mój mąż
)
To już taki ich rytuał, tak samo jest zresztą po południu jak mąż robi sobie czasem poobiednią drzemkę
Jutro testuję
będzie 28dc więc już niby coś może powinno wyjść, ale jak teraz miałam owulację dopiero 20dc to w to wątpię niestety. Piersi nadal bolą i zaczyna też brzuszek.
Ja nie chcę @

szybki Bil z Ciebie, a raczej z mężusia

Mój kot Gacek

To już taki ich rytuał, tak samo jest zresztą po południu jak mąż robi sobie czasem poobiednią drzemkę

Jutro testuję

Ja nie chcę @

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez delfinek83.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu #59228 przez Lacrijka
delfinek83 i jak tam po teście ??? Dawaj szybko znaka 

Ja wczoraj zasnełam juz po 21 i obudziłam się o 3 nad ranem i lipa..męczyłam się tak az do 6 z boku na bok, dopiero jak małz wstawiał wode na kawe po 6 to juz wstałam bo bolała mnie każda częśc ciała. I teraz nie wiem jak mam interpretowac tempke, powinnam ja zmierzyc kolo tej 3 jak sie przebudziłam ?? Ja zmierzyłam o 6 tak jak zawsze, ale wczesniej nie wstawałam z lożka i co jakic czas na jakis czas do tej 6 spałam, co myślicie ???

Ja wczoraj zasnełam juz po 21 i obudziłam się o 3 nad ranem i lipa..męczyłam się tak az do 6 z boku na bok, dopiero jak małz wstawiał wode na kawe po 6 to juz wstałam bo bolała mnie każda częśc ciała. I teraz nie wiem jak mam interpretowac tempke, powinnam ja zmierzyc kolo tej 3 jak sie przebudziłam ?? Ja zmierzyłam o 6 tak jak zawsze, ale wczesniej nie wstawałam z lożka i co jakic czas na jakis czas do tej 6 spałam, co myślicie ???
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #59231 przez angellika1
Lacrijka nie jestem ekspertem od tempki ale myśle że jak zawsze mierzysz o 6 to zrobiłaś dobrze mierząc wlaśnie op tej godzinie.
nikusia ja płacę za luteinę 3,20zł na receptę a jak biore bez recepty yto około 15zł
nikusia ja płacę za luteinę 3,20zł na receptę a jak biore bez recepty yto około 15zł

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #59243 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Grtuluje nowym mamusiom.
Laski mam pytanie jaki sluz jest w polowie cyklu?? Mnie sie juz zapomnialo, a mam plodny ale koloru lososiowego... I nie wiem czy mam infekcje czy tak ma byc czy co to jest...
Dzieki
Grtuluje nowym mamusiom.
Laski mam pytanie jaki sluz jest w polowie cyklu?? Mnie sie juz zapomnialo, a mam plodny ale koloru lososiowego... I nie wiem czy mam infekcje czy tak ma byc czy co to jest...
Dzieki
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #59249 przez Lacrijka
MagdaM napisał:
Teoretycznie śluz w połowie cyklu powinien byc rozciagliwy i przeźroczysty jak kurze białko..Taki powinien byc w dni płodne czyli mnw w połowie cyklu

Ale zamieszałam hehehehe
A ja czuje ze moje oczekiwanie na @ szybciej sie zakonczy..Brzuch mnie juz boli i cycuchy dały o sobie znac... Jak ja jej nie lubie...
Hej
Grtuluje nowym mamusiom.
Dzieki
Teoretycznie śluz w połowie cyklu powinien byc rozciagliwy i przeźroczysty jak kurze białko..Taki powinien byc w dni płodne czyli mnw w połowie cyklu

A ja czuje ze moje oczekiwanie na @ szybciej sie zakonczy..Brzuch mnie juz boli i cycuchy dały o sobie znac... Jak ja jej nie lubie...

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #59259 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Lacrijka no i taki mam i taki lososiowy, i troche mnie kluje w dole brzucha... Eh chyba sie cos przyplatalo

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #59265 przez Lacrijka
MagdaM napisał:
Jak Cie kłuje dołem brzucha to może owulka sie zbliża..ja tak mam (i po tym mniemam ze to owulka) w okolicy 16 d.c przy 33 dniowycxh cyklach czyli teoretycznie prawidłowo. Wczesniej tego nie odczuwałam, póki nie zaczełam sie starac o fasolke i nie "wschłuchiwałam" sie w swój organizm
Lacrijka no i taki mam i taki lososiowy, i troche mnie kluje w dole brzucha... Eh chyba sie cos przyplatalo
Jak Cie kłuje dołem brzucha to może owulka sie zbliża..ja tak mam (i po tym mniemam ze to owulka) w okolicy 16 d.c przy 33 dniowycxh cyklach czyli teoretycznie prawidłowo. Wczesniej tego nie odczuwałam, póki nie zaczełam sie starac o fasolke i nie "wschłuchiwałam" sie w swój organizm
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #59268 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
No tak ciagnie nawet. Moze masz racje, ja nigdy tak nie mialam ale nie wykluczone, ze po poronieniu mi sie cos poprzestawialo

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.