- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #58933 przez Asik
Laseczki ja już od około trzech tygodni mogę się przytulać ale hmmm dopiero od dwóch to mam znowu taką zachciankę że huhuhuuuuu
sny erotyczne tylko mnie nakręcają.niespełnione zachcianki się odzywają
cóż począć jak miśka często w domciu nie ma.teraz jak już mdłości i wymioty definitywnie pożegnałam i rozpoczęłam II trymestr toooo hmmmm zresztą ..każda wie o co chodzi 
Gosiakuuuuuu no ja trzymam kciuki za fasolinkę
jeszcze troszkę i testa strzelisz 
Agusia ja też mam takie przeczucie że syneczek mi w brzuszku pomału rośnie
i mam cichą nadzieje że we wtorek gin się dopatrzy czy siusiaczek jest 
MartaM no chyba tak bo przezierność właśnie się bada
..ja miałam bardziej dogłębne od razu z testem PAPPA skuli moich latek i w przyszłym tygodniu juz powinni do mnie dzwonić co dało połączenie usg z testami

Gosiakuuuuuu no ja trzymam kciuki za fasolinkę

Agusia ja też mam takie przeczucie że syneczek mi w brzuszku pomału rośnie

MartaM no chyba tak bo przezierność właśnie się bada

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Asik.
Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 miesiąc temu #58940 przez bewipo
No Zuzia urocza dziewczyna, na pewno szczęście przyniesie staraczkom 
Gosiak każda tak powie, że może mieć mdłości, wymioty, byle tylko fasolka była, ale w końcu już się ma tego dość, na szczęście, że wszystko mija z czasem
Agusia mnie się zdarzają erotyczne przy okazji skurczów macicy, pewnie mózg sobie co nieco nadinterpretuje
Niestety zawsze się budzę z okropnym bólem brzucha...

Gosiak każda tak powie, że może mieć mdłości, wymioty, byle tylko fasolka była, ale w końcu już się ma tego dość, na szczęście, że wszystko mija z czasem

Agusia mnie się zdarzają erotyczne przy okazji skurczów macicy, pewnie mózg sobie co nieco nadinterpretuje

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #58942 przez gosiak
monami śliczną masz córeczkę te oczka piękne:)
agunia dzięki za pocieszenie też bym chciała z 2 dni po @ zrobić test ale ja to z moim zapasem to obawiam się że cały tydzień przed ok po jednym będę strzelać
chyba że powiem mężowi żeby mi je gdzieś schował i będzie mi wydzielał
Marta to współczuję Ci biedactwo
ale cieszcie się tym tyg. a następne 8 tyg. miejmy nadzieję że szybciutko zlecą
agunia dzięki za pocieszenie też bym chciała z 2 dni po @ zrobić test ale ja to z moim zapasem to obawiam się że cały tydzień przed ok po jednym będę strzelać

Marta to współczuję Ci biedactwo

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 2 miesiąc temu #58944 przez Marta M
Popieram bewipo..Po jakims czasie ma sie dosc wymiotow, przez nie nie moge w pelni sie cieszyc..codziennie wymiotuje, nie ma ani dnia przerwy, nie moge patrzec na jedzenie, wszystko mi smierdzi..moj I trymestr jest bardzo, ale to bardzo meczacy...
Asik gratuluje rozpoczecia II trymestru
Asik gratuluje rozpoczecia II trymestru

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #58952 przez gosiak
Dziewczyny na pewno macie 100% rację z tymi wymiotami bo ileż można się naciągać, człowiek raz zwymiotuje to ma dość, a jak co dzień takie coś przeżywać to wieże że macie dość ! ale wiecie łatwo się gada do puki się tego nie doświadczy i tak bardzo się pragnie fasolki...
no Asik również gratuluję rozpoczęcia II trymestru
no Asik również gratuluję rozpoczęcia II trymestru

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu #58955 przez Lacrijka
Gosiaku, ja mam to samo, ciągnie mi sie ten cykl jak glut..po pierwsze dlatego ze czekałam na te wyniki badań a dwa to że znów załapałam bakcyla na faolke, a ten felerny test ostatnio to juz w ogóle apogeum oczekiwania..u mnie dziś 27 d.c z ilu ?? róznie bywa ale ok 32-33..wiec tez jeszcze troche sobie poczekam.
Nie moge spac dziewczynki, budze sie juz ok 6..mierze sobie tempke i juz nie moge zasnac wiec wstaje, poznieej koło 16-17 mam kryzys, ziewam tak ze szok a jak przyjdzie pora spanka to mi sie nie chce i szaleje z kotem który w dzien sie wyspi a w nocy nie moze.. A dzis to mnie takie bóle złapały w jajnikch ze myslałam ze chyba rodze ( nie wiem jaki to ból, ale tak sobie wyobrazam) 2 minutki i przeszło i tak od kilku dni ale dzis troche mocniej popikało..Kurcze, ciagnie sie ten czas...
MONAMI- mała jest śliczniutka, mam nadzieje ze zarazliwa

Nie moge spac dziewczynki, budze sie juz ok 6..mierze sobie tempke i juz nie moge zasnac wiec wstaje, poznieej koło 16-17 mam kryzys, ziewam tak ze szok a jak przyjdzie pora spanka to mi sie nie chce i szaleje z kotem który w dzien sie wyspi a w nocy nie moze.. A dzis to mnie takie bóle złapały w jajnikch ze myslałam ze chyba rodze ( nie wiem jaki to ból, ale tak sobie wyobrazam) 2 minutki i przeszło i tak od kilku dni ale dzis troche mocniej popikało..Kurcze, ciagnie sie ten czas...
MONAMI- mała jest śliczniutka, mam nadzieje ze zarazliwa

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #58959 przez gosiak
Mirella napisał:
Mirella nie kuś kochana nie kuś..
Lacrijka też masz kota tak jak ja, a przy staraniu o fasolke to nie dobrze tzn nie wiem do końca jak z tym jest, ale trzeba się zbadac na obecność jakiejś tam bakterii no i czyszczenie kuwety to juz obowiązek tylko i wyłącznie męża, ja mówiłam o tym mojemu gin że mam kota i on powiedział że zrobimy badania, ale na razie czekam na wynik cytologi 4.02 odbieram boję się strasznie... a wiecie co z tym mierzeniem temp. to masakra kiedyś o 6 włożyłam żeby zmierzyć i czujecie zasnełam chyba na 20 min szok wystraszyłam się jak nie wiem bo pierwsza myśl czy mi cały nie wlazł hahah teraz się śmieje ale w tedy to był szok:)
Gosiak, jak masz zapas testów, to testuj, a co tam
Mirella nie kuś kochana nie kuś..

Lacrijka też masz kota tak jak ja, a przy staraniu o fasolke to nie dobrze tzn nie wiem do końca jak z tym jest, ale trzeba się zbadac na obecność jakiejś tam bakterii no i czyszczenie kuwety to juz obowiązek tylko i wyłącznie męża, ja mówiłam o tym mojemu gin że mam kota i on powiedział że zrobimy badania, ale na razie czekam na wynik cytologi 4.02 odbieram boję się strasznie... a wiecie co z tym mierzeniem temp. to masakra kiedyś o 6 włożyłam żeby zmierzyć i czujecie zasnełam chyba na 20 min szok wystraszyłam się jak nie wiem bo pierwsza myśl czy mi cały nie wlazł hahah teraz się śmieje ale w tedy to był szok:)
- lilusia24
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- monami
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #58971 przez Lacrijka
lilusia24 napisał:
lilusia24 dawaj fotkę testu, my musimy ocenic jak jest

A ja z każdym dniem mam tempke o jedna kreske wyższa..zaczynając o 36,8 tak dzis miałam 37,1. Pora mierzenia stała, punkt 6
A normalną tempke przed owulką mam 36,3-36,4...
Tez mówiłam ostatnio jak byłam u gina ze mam kocięcie i dał mi skierowanko na badania min na toksoplazmoze-kocią chorobe. Odkryłam ostatnio, ze z tego ubezpieczenia zdrowotnego co mam wykupione w Allianz moge bezpłatnie wykonac sobie bardzo duzo badań..od hormonów po HIV a dobrze sie składa bo teraz dostałm skierowanie na 7 badań od gina. Szkoda tylko ze nie wiedziałam o tym wczesniej bo wszystkie hormony które robiłam wczesniej i te wszystki ANTY, glukozy, morfologia itd itd robiłam odpłatnie. A w tym mam także bezpłatna opieke poloznej w ciazy, szkole rodzenia i domowe wizyty. Bardzo fajna sprawa

Dziewczyny musze się czymś pochwalić otóż zrobiłam dzisiaj teścik i uwaga UJRZAŁAM DWIE KRESECZKI:)
udało się..jak się cieszę
lilusia24 dawaj fotkę testu, my musimy ocenic jak jest

A ja z każdym dniem mam tempke o jedna kreske wyższa..zaczynając o 36,8 tak dzis miałam 37,1. Pora mierzenia stała, punkt 6

Tez mówiłam ostatnio jak byłam u gina ze mam kocięcie i dał mi skierowanko na badania min na toksoplazmoze-kocią chorobe. Odkryłam ostatnio, ze z tego ubezpieczenia zdrowotnego co mam wykupione w Allianz moge bezpłatnie wykonac sobie bardzo duzo badań..od hormonów po HIV a dobrze sie składa bo teraz dostałm skierowanie na 7 badań od gina. Szkoda tylko ze nie wiedziałam o tym wczesniej bo wszystkie hormony które robiłam wczesniej i te wszystki ANTY, glukozy, morfologia itd itd robiłam odpłatnie. A w tym mam także bezpłatna opieke poloznej w ciazy, szkole rodzenia i domowe wizyty. Bardzo fajna sprawa

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Lacrijka.
- lilusia24
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa