BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #58269 przez Asik
Agusia :) :) no to super :) cieszę sie razem z Tobą :D no to nie stresuj się a ciesz ciążą :D :D :D :D

Laskiiiii wiecie co??? Cattivella urodziła :D :D :D aaaaa :) jak się cieszę że wsio ok :) a pamietam jak pisała o dwóch kreseczkach :D ehhh suuper :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #58287 przez ViFi
CZeść dziewczyny. Nie pisze często ale Was czytam najczęściej w telefonie. Bardzo się cieszę z każdej wiadomości o kruszynce :)

Byłam u lekarza.....załamka przyczyna jest po mojej stronie... :(
Na poniedziałek jestem umówiona do lekarz co poleciła mi Magda M.

Już nie wiem co myśleć....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 10 miesiąc temu #58292 przez ViFi
Chyba przebadałam wszystko co się da.... Mąż wyniki ok (badanie nasienia)
dziś robiłam Usg....
wyszło mi dużo pęcherzyków w jajniku...mam pecha.... już nastawiam męża że nie ma nadziei....łzy na końcu nosa....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 10 miesiąc temu #58332 przez Mirella
Vifi wiedza o problemie to już połowa sukcesu, teraz trzeba go tylko rozwiązać :D

Lacrijka zaszalałaś zgodnie z zasadą ze te co nie chcą to najszybciej fasolkują?

Wszystkim dziewczynom które oglądały swoje fasolki gratuluję, cieszę się z Wami, tylko jakaś taka jestem ostatnio że nie mam weny. Nawet kazałam mężowi test kupić, co kompletnie nie ma sensu :lol: Może mi jutro kupi albo pojutrze. A nie wiecie przypadkiem kiedy ja miałam ostatnią @? Mąż nie zapisał a ja kommmmmpletttttnie nie pamiętam :lol:
13 lata 10 miesiąc temu #58350 przez Emme
Mirella Ty to szalona jesteś :D

a ja czekam na wiadomości od siostry, ma sprawdzić czy powiódł się zabieg. Tak bym chciała, żeby te fasolki tam zostały! Przecież nie można mieć,aż tak dużego pecha w życiu...
13 lata 10 miesiąc temu #58370 przez Lacrijka
Zrobiłam dzis jeszcze jeden test (nie bobo) i lipa, więc tamten wczorajszy musial byc wadliwy jakiś.. Kiesy ja sie naucze nie robic testow przed @ ?? :side:
13 lata 10 miesiąc temu #58380 przez nikusia1988
Do mnie w końcu przylazła ta @ :laugh: I z takim bólem brzucha że masakra :(
13 lata 10 miesiąc temu #58396 przez Mała
Mirella jesteś niesamowita :)
nikusia1988 trochę Cię ta @ wytrzymała w napięciu.

A mnie dziś rano pogoniło do kibelka, ale tylko na nudnościach się skończyło :( Oj dziewczyny nie zazdroszczę Wam , jak ciągle wymiotujecie.
13 lata 10 miesiąc temu #58400 przez bewipo
ViFi ja wierzę, że da się problem rozwiazać. Robią jakieś laparoskopie żeby oczyścić jajniki, więc na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki żeby było dobrze.
13 lata 10 miesiąc temu #58413 przez Iwonka
hej dziewczynki:)
Dawno nie byłam bo normalnie nie miałam siły lapka wziąść do łapek ehhh dzisiaj przyszłam do pracy a raczej mąż mnie przywiózł bo jeszcze na dodatek mnie przeziębienie złapało ale muszę być dzisiaj jutro i w sobotę w pracy bo mam zapisy, ale też ledwo siedzę :( wcinam na wieczór czosnek itp może będzie lepiej
13 lata 10 miesiąc temu #58414 przez Iwonka
aaaa i do lekarza śmigam we wtorek może zobaczymy swoją myszkę:) ale dopiero mam na godzinę 21
13 lata 10 miesiąc temu #58424 przez Nati
witam... mam zaległości na forum ale nie mam siły czytać, przepraszam. Wczoraj był pogrzeb, mogłam go zobaczyć przed mszą w otwartej trumnie, wyglądał jakby spał... cieszę się, że mogłam go zobaczyć, w myślach z nim porozmawiać...
Od soboty do wczoraj spałam 20h tylko :( i wczoraj jak nerwy puściły tak spałam od 20 do 11 hehe

Never judge the book by its cover...
13 lata 10 miesiąc temu #58426 przez magduska
witam dziewczyny!!
Lacrijka nie ma sie co martwic,zobaczysz nim sie obejrzysz zafasolkujesz hehe :-)))

ViFi wszystko sie ulozy,nie jest nic jeszcze przesadzone tak do konaca,ale tak jak mirella powiedziala,polowa sukcesu wiedziec w czym tkwi problem

iwonka dasz rade :-))

nikusia lepiej pozno niz wcale :-))
13 lata 10 miesiąc temu #58501 przez kaśku
a ze mną juz w miare stabilnie :) nie chciałam was wcześniej schizować więc siedziałam cicho B)
w najbardziej optymistycznej wersji o młodego możemy starać się za pół roku.
Ale przynajmniej dobrze się czuję.
Także przycupnę sobie na forum i poczekam czytając wasze posty :p
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #58502 przez Mirella
Jasne, szalona, niesamowita, porypana i w mózg kopana, ale taką mnie kochacie :lol:

Lacrijka nigdy się nie nauczysz, tak to już jest,test test testem pogania :)

MagdaM, jedno ramię ciągle mam dla Nati, jakby jeszcze chciała popłakać, drugie może być Twoje jak potrzebujesz :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia