- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #58729 przez angellika1
dziewczyny a ja mam dola ;( jestem gruba brzydka z cellulitem i w ogóle jakaś taka nijaka nic mi sie nie chce a no i na biuście zrobił mi sie rozstęp
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #58734 przez happymamma
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez happymamma.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #58780 przez delfinek83
Catti, gratuluję synusia
Lilusia witaj w gronie staraczek
Angellika, nie łam się, wygląd nie jest najważniejszy, najważniejsze jest zdrowie, Twoje i Maluszka Wszystkie kobiety w ciąży są piękne
A ja dziś mam 26 dc, w sobotę zamierzam strzelić jakiegoś testa
Piersi i plecy mnie od wczoraj bolą jak na @ a może nie na @
A teraz czuję się jakaś taka niewyraźna, zimno mi i głowa mnie trochę boli, mierzyłam przed chwilą temperaturę i mam 37,4
zrobię sobie kanapkę z czosnkiem, popiję mlekiem lub ciepłą herbatką z sokiem malinowym i jutro powinnam być jak nowa Oby, bo do roboty jutro
Dobrej nocy i słodkich snów
(ja dziś chyba wezmę przykład z MartyM) a co
Lilusia witaj w gronie staraczek
Angellika, nie łam się, wygląd nie jest najważniejszy, najważniejsze jest zdrowie, Twoje i Maluszka Wszystkie kobiety w ciąży są piękne
A ja dziś mam 26 dc, w sobotę zamierzam strzelić jakiegoś testa
Piersi i plecy mnie od wczoraj bolą jak na @ a może nie na @
A teraz czuję się jakaś taka niewyraźna, zimno mi i głowa mnie trochę boli, mierzyłam przed chwilą temperaturę i mam 37,4
zrobię sobie kanapkę z czosnkiem, popiję mlekiem lub ciepłą herbatką z sokiem malinowym i jutro powinnam być jak nowa Oby, bo do roboty jutro
Dobrej nocy i słodkich snów
(ja dziś chyba wezmę przykład z MartyM) a co
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez delfinek83.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #58843 przez angellika1
delfinek mi zawsze na przeziębienie pomaga gorące mleko z miodem i czosnkiem
Dzisiaj się obudziłam jak nowo narodzona, wczoraj jakiegoś doła załapałam ale już jest oki dzięki dziewczynki Mąż się śmiał że mam depresję przed przed przed porodową
Dzisiaj się obudziłam jak nowo narodzona, wczoraj jakiegoś doła załapałam ale już jest oki dzięki dziewczynki Mąż się śmiał że mam depresję przed przed przed porodową
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 10 miesiąc temu #58904 przez gosiak
witam:)
No angellika cieszę się że już ok, ale na pewno był to humorkowo-ciążowy dołek jak szybko przyszedł tak szybko poszedł i tak jak dziewczyny piszą każda kobieta w ciąży jest piękna, i bardzo atrakcyjna dla swojego partnera a na rozstępy są sposoby
ale dziś dziewczyny sobie pospałam do 11 szok
Diana ta franca małpowata miejmy nadzieję że po prostu przyjechała się pożegnać i jak już odjedzie to na 9 miesięcy, głowa do góry i walczymy dalej
Oj dziewczyny ja to mogę wymiotować i wszystkie nieprzyjemne dolegliwości ciążowe przechodzić byle tylko zajść w końcu... zaczyna mnie strach oblatywać że zaś się nie udało 6 raz.... testy mnie zaczynają korcić a tu dopiero 22dc ten tydzień będzie długi
No angellika cieszę się że już ok, ale na pewno był to humorkowo-ciążowy dołek jak szybko przyszedł tak szybko poszedł i tak jak dziewczyny piszą każda kobieta w ciąży jest piękna, i bardzo atrakcyjna dla swojego partnera a na rozstępy są sposoby
ale dziś dziewczyny sobie pospałam do 11 szok
Diana ta franca małpowata miejmy nadzieję że po prostu przyjechała się pożegnać i jak już odjedzie to na 9 miesięcy, głowa do góry i walczymy dalej
Oj dziewczyny ja to mogę wymiotować i wszystkie nieprzyjemne dolegliwości ciążowe przechodzić byle tylko zajść w końcu... zaczyna mnie strach oblatywać że zaś się nie udało 6 raz.... testy mnie zaczynają korcić a tu dopiero 22dc ten tydzień będzie długi
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #58908 przez Agusia83
Witam wszytskie dziewczynki ...ja dzis mam bardzo dobry humor...
po pierwsze obudzilam sie o 11:30...niesamowity spioch ze mnie...po przebudzeniu oczywiscie siku i bylam pewna, ze jeszcze zanse, ale stwierdzilam, ze zobacze co u Was...
dziewczyny, ja tez mam sny erotyczne ....i sa calkiem calkiem ..pewnie dlatego, ze w ogole nie mozemy z racji na moja przodujaca kosmowke...ale sen tez fajny moze byc
Catti....oczywiscie gratuluje synka, chcialabym juz moc usciskac i przytulic swojego, bo cos czuje, ze to bedzie synek...haha
Lilusia....witam Cie serdecznie...bardzo sie ciesze, ze do nas dolaczylas...im nas wiecej tym szybciej beda pojawiac sie piekne fasolki:)
...mirella, a mam prosbe moze Ty mi powiedz, jak myslisz? To bedzie chlopiec czy dziewuszka?..bo Ty niezla przepowiadaczka jestes....
z gory dziekuje....buziaki
po pierwsze obudzilam sie o 11:30...niesamowity spioch ze mnie...po przebudzeniu oczywiscie siku i bylam pewna, ze jeszcze zanse, ale stwierdzilam, ze zobacze co u Was...
dziewczyny, ja tez mam sny erotyczne ....i sa calkiem calkiem ..pewnie dlatego, ze w ogole nie mozemy z racji na moja przodujaca kosmowke...ale sen tez fajny moze byc
Catti....oczywiscie gratuluje synka, chcialabym juz moc usciskac i przytulic swojego, bo cos czuje, ze to bedzie synek...haha
Lilusia....witam Cie serdecznie...bardzo sie ciesze, ze do nas dolaczylas...im nas wiecej tym szybciej beda pojawiac sie piekne fasolki:)
...mirella, a mam prosbe moze Ty mi powiedz, jak myslisz? To bedzie chlopiec czy dziewuszka?..bo Ty niezla przepowiadaczka jestes....
z gory dziekuje....buziaki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #58913 przez Agusia83
Gosiak, wytrzymasz....ja tez nie moglam sie doczekac az przyjdzie dzien spodziewanej @ by zrobic test...ale sie nie odwazylam, wolalam poczekac 2 dni i sie udalo....6 cykl to jeszcze nie tak duzo....naprawde....moim zdaniem powinnas nadal staranka uprawiac ...w koncu trza zwracam uwage na wszystkie dni
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #58932 przez Marta M
My z mezem nie odpuscilismy sobie igraszek, ale napewno sa rzadziej, to wszystko przez moje zle samopoczucie..i mimo to mam sny erotyczne...strach pomyslec co bedzie jak maz wyjedzie...bo dziewczyny nie zalilam sie Wam, ale moj mnie zostawia na 8 tygodni... Jeszcze tylko tydzien nam zostal...
Dziekuje happymama, prosze powiedz mi czy to co jest na tej stronie: www.stanmed.com.pl/start.htm , zakladka diagnostyka usg, usg poloznicze to wlasnie to badanie?? Bo to jest strona mojego lekarza, rozumiem ze on to wykonuje..
Dziekuje happymama, prosze powiedz mi czy to co jest na tej stronie: www.stanmed.com.pl/start.htm , zakladka diagnostyka usg, usg poloznicze to wlasnie to badanie?? Bo to jest strona mojego lekarza, rozumiem ze on to wykonuje..