BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #57910 przez Marta M
I Lacrijka na moich dwoch szczesliwych testach tez to biale pole pozolklo...;)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #57933 przez bewipo
Marta ty biedna jesteś z tymi wymiotami... Ja tylko mdłości, ale mam już sposób, leżeć i leżeć i wtedy jest ok. Jak chociaż na chwilkę wstaje to mnie męczy.

Lacrijka nic się nie martw, zrób betę i będzie wszystko wiadomo. A my trzymamy kciuki :) U mnie w pierwszym teście to było tak, że był ten cień cienia, ale jak test wysechł to już nic nie było widać. Po dwóch dniach zrobiłam drugi i widać krechę do dziś ;)
14 lata 2 miesiąc temu #57939 przez Lacrijka
Marta M napisał:

I Lacrijka na moich dwoch szczesliwych testach tez to biale pole pozolklo...;)

Ale moj pożółknal w niecałą godzine po zrobieniu. Jak daje go pod światło to w miejscu gdzie ja widziałam ten cien cienia, ten pasek co jest do testowania zatopiony w ten plastik sie przerywa, nie jest ciągły az do kreski kontrolnej..nie wiem czy wiecie o co kaman bo troche zamotałam..a jak sprawdzam inne testy to pasek ma ciągłośc pod swiatło az do kreski kontrolnej.. Nie wiem, juz sama nie wiem..za bardzo to naciagane wszystko, zobaczymy.

Ok, ide sie szykowac do gina... Boje sie...
14 lata 2 miesiąc temu #57980 przez angellika1
ale gim i tak Ci dzisiaj nic nie powie :( najwyżej skierowanie na beta da :)
14 lata 2 miesiąc temu #57990 przez Lacrijka
Wiem wiem, ja nawet nie zamierzam mu nic mówic bo mi łepek ukręci ze nie uważałam..Kupie dziś bobo test i zrobie w sobote rano A jak zdąże to dzis bete zrobie.
14 lata 2 miesiąc temu #57993 przez Agusia83
Kochana, to zrob bete i kup tescik...
....a ja za 2h mam wizyte...strasznie sie boje....oczywiscie po zdam wam relacje....prosze trzymajcie kciuki za mnie i moja fasolke :)
14 lata 2 miesiąc temu #58003 przez nikusia1988
No i ja już po wizycie u gina :) Oczywiście nic strasznego się ze mną nie dzieje i przepisał luteine do pochwy (dobrze że nie pod język-ochyda) no i za miesiac znowu do niego mam sie udac... a na usg juz zmiany w macicy widział więc na dniach powinnam dostac okres.
14 lata 2 miesiąc temu #58006 przez angellika1
nikusia a nie powiedział dlaczego Twoje cykle są takie długie? a że luteina pod język jest wstrętna to wiem :( biore 2x2 codziennie bllle jak będę teraz na wizycie to powiem zeby mi zmienił na dopochwowo :)
14 lata 2 miesiąc temu #58017 przez nikusia1988
no właśnie nic nie mówił... czyli chyba samo się tak pokręciło bo nawet na usg tym wewnętrznym( nie wiem jak to sie nazywa:)) na ekran patrzyl to albo samo z sibie cos bylo albo bylo cos nie tak ale juz sie naprawilo :) bo gdyby cos w srodku bylo nie tak to by to widzial i jakies tabletki przepisal, a przepisal tylko luteine.
14 lata 2 miesiąc temu #58026 przez angellika1
no luteina jest na wywołanie @ to musisz teraz staranka planować codziennie przez cały cykl bo ciężko wyliczyć dni płodne :)
14 lata 2 miesiąc temu #58036 przez nikusia1988
tzn on mowil ze teraz na dniach okres powinnam dostać i od 16dc dopiero zaczac luteine i brac przez 10 dni czyli teraz jeszcze nie mam brac tylko od okresu 16dni :) a staranka u mnie cały czas są :)
14 lata 2 miesiąc temu #58040 przez nikusia1988
No i w końcu będę mogła wypróbować moj mikroskop owulacyjny czy działa i czy będą dni płodne :D
14 lata 2 miesiąc temu #58044 przez gosiak
Agusia kciuki zaciśnięte :blink: i wszystko na pewno będzie ok :blink:
Nikusia to dobrze że u Ciebie wszystko ok :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #58048 przez angellika1
No to Nikusia trzymam kciuki za kolejny cykl :)
14 lata 2 miesiąc temu #58052 przez Asik
Agusia trzymam kciuki :kiss:

Nikusia ojj to po @ będzie się działo :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka