BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #57332 przez kinia0094
Dziewczynki:(
Poroniłam :(
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #57338 przez Marta M
Kinia, co sie stalo? Tak mi przykro..nie wiem co napisac, zeby Cie uspokoic. Lacze sie z Toba w bolu...Widocznie Bog potrzebowal takiego malego Aniolka...
14 lata 2 miesiąc temu #57351 przez bewipo
Kinia bardzo mi przykro :(

Nikusia to czekam juro na jakies info.
14 lata 2 miesiąc temu #57371 przez magduska
kinia przykro mi bardzo :-(((((((( zobaczysz wszystko sie ulozy,nawt nie ma slow,zeby opisac to co czujesz,trzymaj sie i pamietaj,ze jestesmy z toba

nikusia to pisz odrazuco z ta twoja @ bo ja bym zwariowala juz dawno kochana
14 lata 2 miesiąc temu #57374 przez Agusia83
Kinia, bardzo mi przykro...lacze sie z Toba w bolu....to musialo byc straszne....ale co sie stalo? mialas bolesci? co powiedzieli lekarze?....Sciskam Cie bardzo mocno....
14 lata 2 miesiąc temu #57377 przez Diana
Kinia mi również przykro!!! :(
Trzymaj się Kinia!! :(
14 lata 2 miesiąc temu #57380 przez angellika1
Kinia co się stało?? bylas w szpitalu? bardzo mi przykro :(
14 lata 2 miesiąc temu #57397 przez Mała
Kinia przykro mi bardzo :(
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #57399 przez kaśku
Kinia wypłacz się. masz prawo :(

Trochę sprostuję propozycje dla Magdy zeby starała sie o dzidzie bo wtedy lęki, nerwice przejdą. Wrecz przeciwnie. To prosta droga do depresji poporodowej i być może długotrwałej, klasycznej. Proponuję konsultacje u psychologa (nie psychiatry!) :) najwyzej sie po prostu komuś wygadasz i może ten psycholog podrzuci ci jakieś dobre fluidy. Tzn jesli czujesz ze sobie z tym nie poradzisz, lub ze cie to męczy bo sori... fajna z ciebie babka i zaslugujesz na to zeby było ci fajnie samej ze sobą! Jak mnie plecy bolą idę do ortopedy, jak jajnik to do ginekologa, a jak dusza... to do psychologa :)
14 lata 2 miesiąc temu #57403 przez Mirella
Kinia, przytulam mooooocnooo, nie powinno tak być, nie powinno i już...
14 lata 2 miesiąc temu #57416 przez Mała
kaśku w zupełności się z Tobą zgadzam. Moja siostra trafiła do psychologa z tego powodu i jest o niebo lepiej, także nie ma co się męczyć, bo może być jeszcze gorzej.
14 lata 2 miesiąc temu #57420 przez gosiak
Kinia kochana mi również bardzo przykro, nie wiem co napisać, ale wiedz że jesteśmy z Tobą :kiss:

Magdo M może rzeczywiście wizyta u psychologa będzie dobrym rozwiązaniem, tak jak dziewczyny piszą...
Nikusia to jutro z niecierpliwością czekam na wiadomości

a ja dziewczyny jutro mialam isc do tego dentysty ale zadzwonilam i przesunełam na piątek 4lutego także mam nadzieje że beta którą zrobię w środę 2lutego już coś pokaże :blink:
nie wiem czy coś z tego cyklu będzie bo w weekend sobie odpuściliśmy bo przez ten remont nie mieliśmy po prostu sił :angry: także nie nastawiam się za bardzo :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #57425 przez kinia0094
Jakiś czas temu pisałam o plamieniu, potem zaczęłam krwawić coraz mocniej, doszły straszne bóle, mąż zawiózł mnie 3 dni temu do szpitala. Ja nawet nie wiedziałam, że jestem w ciąży :(
To było samoistne poronienie to wszystko;(
14 lata 2 miesiąc temu #57439 przez Asik
kiniu :( :( baardzo mi przykro kochana :( :( :(

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu #57477 przez Diana
Kinia widzisz tak to jest, tak się często zdarza, że nawet kobiety nie wiedzą, że poroniły ponieważ myślą, ze to spóźniona miesiączka!!!!
Widocznie tak musiało być, nasze ciała są mądrzejsze niż nam się wydaje i często same usuwają zarodek jak jest coś nie tak!!!
Wypłacz się teraz, wygadaj i pomału dochodź do siebie my oczywiście będziemy Ciebie wspierać jak tylko możemy!
:kiss: :kiss: :woohoo: :blink:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka