- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #56200 przez gosiak
Dziewczyny mam do Was pytanko wy doświadczone w robieniu bety...po jakim czasie od zapłodnieniu beta wyjdzie pozytywnie? bo chcę w poniedziałek (mój 18dc) zrobić i we wtorek bym miała wyniki dziś się dowiadywałam, bo wiecie ta wizyta co mam na środę u dentysty nie daje mi spokoju...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 11 miesiąc temu #56208 przez angellika1
Wiesz co gosiak ja robiłam bete około 26-07 dc i wynik miałam niski 71,92, ale mozesz zrobić bete wynik juz powyzej 5 mówi "ciąża"
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #56229 przez angellika1
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez angellika1.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #56243 przez angellika1
Kurcze to obawiam sie ze we wtorek może jeszcze nic nie wykazać bo musi dojść do zapłodnienia, potem do zagnieżdzenia myślę że około 31,01 możesz spróbować
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #56249 przez bewipo
Ja żadnego oryginału z grupą krwi nie mam, tylko z dziecięcej książeczki zdrowia sprawdziłam. Ale nic nie mówiła że jakiś oryginał mam mieć. Na HIV kazała mi zrobić, ale w dużych miastach są ośrodki, które robią bezpłatnie. Na różyczkę też nie kazała robić tylko pytała czy byłam szczepiona.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #56292 przez nikusia1988
Asik ale twój bobasek ma już problemów tam w brzuszku... Aż się za główkę łapie
MartaM ja to bym bardzo chciała tak jak inne dziewczyny tutaj, ale w poniedziałek się okaże o co chodzi z moją @ bo w pon pojade do gin i być może się wyjaśni albo będą badania...
Dzisiaj 55dc :-/ i dalej NIC... śluż dalej jest, nie obfity ale jest i doszedł ból nie piersi (tak jak było przed @) tylko ból sutek ale jak dotknę... No i wczoraj robiłam test i dalej 1 kreska więc to napewno nie ciąża...
MartaM ja to bym bardzo chciała tak jak inne dziewczyny tutaj, ale w poniedziałek się okaże o co chodzi z moją @ bo w pon pojade do gin i być może się wyjaśni albo będą badania...
Dzisiaj 55dc :-/ i dalej NIC... śluż dalej jest, nie obfity ale jest i doszedł ból nie piersi (tak jak było przed @) tylko ból sutek ale jak dotknę... No i wczoraj robiłam test i dalej 1 kreska więc to napewno nie ciąża...
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #56304 przez Sylwik
Witam wszystkie staraczki
kochane ja dziś byłam na usg i...w końcu widziałam moją dzidzię!!! ma 24,6 mm i widziałam bijące serduszko..maleńki bijący punkcik aż mi łezka poleciała niesamowite cudowne uczucie. Lekarz nie może nic powiedzieć , jak tylko że narazie jest wszystko ok żywy zarodek z bijąym serduszkiem , nóżkami i machającymi rączkami i nawet się poruszała ta nasza dzidzia Ten dzień to chyba całe życie będę pamiętać Niestety nie dostałam zdjęć ponieważ aparat coś szwankował ale za to przy następnej wizycie to nadrobimy. Mam nadzieję tylko że ciśnienie mi się unormuje.
Bewipo nie pamiętam czy gratulowałam Ci ale jak nie to Gratulacje Pani MGR INŻ
Agusia pytałaś się czy to pierwsze usg, nie to dzisiejsze było 2. Na pierwszym widziałam pęcherzyk ciążowy, a dziś....ehhh...nadal mam w myślach ten bijący punkcik
Ja zmykam spać i życzę dobrej nocki.
Trzymam kciuki za nasze wszystkie staraczki ...
Pozdrowionka
kochane ja dziś byłam na usg i...w końcu widziałam moją dzidzię!!! ma 24,6 mm i widziałam bijące serduszko..maleńki bijący punkcik aż mi łezka poleciała niesamowite cudowne uczucie. Lekarz nie może nic powiedzieć , jak tylko że narazie jest wszystko ok żywy zarodek z bijąym serduszkiem , nóżkami i machającymi rączkami i nawet się poruszała ta nasza dzidzia Ten dzień to chyba całe życie będę pamiętać Niestety nie dostałam zdjęć ponieważ aparat coś szwankował ale za to przy następnej wizycie to nadrobimy. Mam nadzieję tylko że ciśnienie mi się unormuje.
Bewipo nie pamiętam czy gratulowałam Ci ale jak nie to Gratulacje Pani MGR INŻ
Agusia pytałaś się czy to pierwsze usg, nie to dzisiejsze było 2. Na pierwszym widziałam pęcherzyk ciążowy, a dziś....ehhh...nadal mam w myślach ten bijący punkcik
Ja zmykam spać i życzę dobrej nocki.
Trzymam kciuki za nasze wszystkie staraczki ...
Pozdrowionka
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 11 miesiąc temu #56326 przez magduska
gosiak u dentysty mozesz powiedziec,ze starasz sie o dziecko i moglo w ostatnich dniach dojsc do zaplodnienie,a nie jestes pewna,a chcesz uchronic maluszka,napewno dentysta bedzie wiedzial co robic ))
tak pozatym witamy kobitki z samego rana ))i zycze milego dnia
tak pozatym witamy kobitki z samego rana ))i zycze milego dnia
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 11 miesiąc temu #56334 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Delfinek, Gosiak dzieki za zainteresowanie laski
Jestem, podczytuje ale nie mam czasu pisac. Sesja, praca, maly rozrabiaka w domu i jeszcze chorobsko
Pozatym nie moge sie tu wkrecic. Nie moge sie polapac ktora w staraczkach to juz ciazowka a ktora starajaca. Zreszta chyba same mamy tu sa a staraczki prawie zadnej albo milcza
No i jako, ze ja nie mama, to mi tak jakos dziwnie tu byc...
Ale czytam
Bewipo gratulacje MGR
Pozdrawiam
Delfinek, Gosiak dzieki za zainteresowanie laski
Jestem, podczytuje ale nie mam czasu pisac. Sesja, praca, maly rozrabiaka w domu i jeszcze chorobsko
Pozatym nie moge sie tu wkrecic. Nie moge sie polapac ktora w staraczkach to juz ciazowka a ktora starajaca. Zreszta chyba same mamy tu sa a staraczki prawie zadnej albo milcza
No i jako, ze ja nie mama, to mi tak jakos dziwnie tu byc...
Ale czytam
Bewipo gratulacje MGR
Pozdrawiam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #56337 przez bewipo
Magda w końcu sie odezwałaś. Staraczki też są, ale teraz to pewnie pół na pół z mamusiami
Sylwik super, że poszłaś na to USG i zobaczyłaś swojego maluszka
Nikusia ty to masz ciążowe objawy, ale mówisz, że tylko jedna kreseczka... W poniedziałek się wyjaśni co tam u ciebie się dzieje. Trzymam kciuki.
Sylwik super, że poszłaś na to USG i zobaczyłaś swojego maluszka
Nikusia ty to masz ciążowe objawy, ale mówisz, że tylko jedna kreseczka... W poniedziałek się wyjaśni co tam u ciebie się dzieje. Trzymam kciuki.
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #56347 przez delfinek83
Hello
Madzia, no co Ty, jest tu jeszcze sporo staraczek, wliczając Ciebie i Mirellę to aż 13 wiem, wiem, Mirella oficjalnie się na razie nie stara, tylko czeka aż wpadnie a Ty też jeszcze nie chcesz dopisać się do listy?
"STARACZKI":
1) gosiak od lipca 2010, pierwsze
2) Nati od października 2010, pierwsze
3) delfinek83, od grudnia 2009, pierwsze
4) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
5) Diana od grudnia 2010, pierwsze
6) ViFi(33l) od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła(pierwsza); od sierpnia 2010,drugie...
7) Nikusia1988- od listopada 2010, pierwsze
8) Magda M od maja 2010; 9.12.2010 ciąża obumarła; od stycznia 2011, dla mnie drugie...
9) Magduśka od czerwiec-lipiec 2010 pierwsze
10)Agness_13 od marca 2010 - 20.09.2010 (ciąża obumarła) od października, trzecie (?)
11)angel82 od lipca 2009, pierwsze
12)???
"CIĘŻARÓWKI":
1) Marta M od czerwca 2010, pierwsze, nieaktualne grudzień 2010
2) bewipo od października 2009, pierwsze, nieaktualne grudzień 2010
3) Agusia83 od września 2010, pierwsze, nieaktualne grudzień 2010
4) Iwonka lipiec-sierpień 2010, pierwsze, nieaktualne grudzień 2010
5) Mała, od maja 2010, drugie, nieaktualne grudzień 2010
Madzia, no co Ty, jest tu jeszcze sporo staraczek, wliczając Ciebie i Mirellę to aż 13 wiem, wiem, Mirella oficjalnie się na razie nie stara, tylko czeka aż wpadnie a Ty też jeszcze nie chcesz dopisać się do listy?
"STARACZKI":
1) gosiak od lipca 2010, pierwsze
2) Nati od października 2010, pierwsze
3) delfinek83, od grudnia 2009, pierwsze
4) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
5) Diana od grudnia 2010, pierwsze
6) ViFi(33l) od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła(pierwsza); od sierpnia 2010,drugie...
7) Nikusia1988- od listopada 2010, pierwsze
8) Magda M od maja 2010; 9.12.2010 ciąża obumarła; od stycznia 2011, dla mnie drugie...
9) Magduśka od czerwiec-lipiec 2010 pierwsze
10)Agness_13 od marca 2010 - 20.09.2010 (ciąża obumarła) od października, trzecie (?)
11)angel82 od lipca 2009, pierwsze
12)???
"CIĘŻARÓWKI":
1) Marta M od czerwca 2010, pierwsze, nieaktualne grudzień 2010
2) bewipo od października 2009, pierwsze, nieaktualne grudzień 2010
3) Agusia83 od września 2010, pierwsze, nieaktualne grudzień 2010
4) Iwonka lipiec-sierpień 2010, pierwsze, nieaktualne grudzień 2010
5) Mała, od maja 2010, drugie, nieaktualne grudzień 2010
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez delfinek83.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 11 miesiąc temu #56359 przez Mirella
Delfinku, Magda jest dopisana na ósmej pozycji
A ja? No jak mam się starać jak nawet nie wiem kiedy ostatnia @ była, bo zwyczajnie nie pamiętam, a mąż nie zapisał
Poza tym panienki moje kochane nie zapominajcie że ja mam kamienie w woreczku żółciowym i mięśniaki w macicy, pomijam "drobne" aczkolwiek przewlekłe stany zapalne w przewodzie moczowym. O finansach nie piszę bo nie będę sobie i Wam soboty psuła. Zresztą zawsze mówiłam że to nie przeszkoda, i pewnie tak bym do tego podeszła, chociaż mogłoby się to okazać skrajną nieodpowiedzialnością.
No i tak w ogóle dzieci powinny się na wiosnę rodzić, na tę wiosnę już nie mam szans
A ja? No jak mam się starać jak nawet nie wiem kiedy ostatnia @ była, bo zwyczajnie nie pamiętam, a mąż nie zapisał
Poza tym panienki moje kochane nie zapominajcie że ja mam kamienie w woreczku żółciowym i mięśniaki w macicy, pomijam "drobne" aczkolwiek przewlekłe stany zapalne w przewodzie moczowym. O finansach nie piszę bo nie będę sobie i Wam soboty psuła. Zresztą zawsze mówiłam że to nie przeszkoda, i pewnie tak bym do tego podeszła, chociaż mogłoby się to okazać skrajną nieodpowiedzialnością.
No i tak w ogóle dzieci powinny się na wiosnę rodzić, na tę wiosnę już nie mam szans