- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 11 miesiąc temu #55595 przez Mirella
Powiedzcie Angel że jak dalej będzie milczała to ja też
Iwonka, na moje oko chłopak, ale to moje oko jakieś zamglone ostatnio....
Diana, ja miła nie będę bo i po co, i powiem Ci że na testach jest napisane żeby nie odczytywać po długim czasie bo jeszcze zachodzą procesy chemiczne i ten wynik może wprowadzić w błąd.
No, to teraz jak Cię pozbawiłam złudzeń, to Ci powiem że ja i tak bym powtórzyła, nigdy nic nie wiadomo
Nie wiecie może kiedy będzie wiosna??? Dosyć mam jak nie wiem co tej durnej pogody, wrrrrrrr
Iwonka, na moje oko chłopak, ale to moje oko jakieś zamglone ostatnio....
Diana, ja miła nie będę bo i po co, i powiem Ci że na testach jest napisane żeby nie odczytywać po długim czasie bo jeszcze zachodzą procesy chemiczne i ten wynik może wprowadzić w błąd.
No, to teraz jak Cię pozbawiłam złudzeń, to Ci powiem że ja i tak bym powtórzyła, nigdy nic nie wiadomo
Nie wiecie może kiedy będzie wiosna??? Dosyć mam jak nie wiem co tej durnej pogody, wrrrrrrr
Temat został zablokowany.
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #55601 przez Diana
Wiem Mirello, że tak jest ale ja właśnie nie wiem kiedy ona się pokazała!!!? I właśnie dlatego pytam się was czy może tak miałyście, ze się pokazała ta kreska później!
Ale tak się dzisiaj cały dzień zastanawiam i chyba to jednak nie to bo ta kreska taka dziwna rozmyta to chyba jakiś test wadliwy Poza tym to trochę chyba za wcześnie na 2 kreski
Ale i tak jutro powtórzę co mi szkodzi
A jak nie wyjdzie to znowu za tydzień walnę a co!!!
Ale tak się dzisiaj cały dzień zastanawiam i chyba to jednak nie to bo ta kreska taka dziwna rozmyta to chyba jakiś test wadliwy Poza tym to trochę chyba za wcześnie na 2 kreski
Ale i tak jutro powtórzę co mi szkodzi
A jak nie wyjdzie to znowu za tydzień walnę a co!!!
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu #55605 przez Marta M
Witam. Wlasnie czytam co sie Dianie przytrafilo i powiem Ci ze mnie raz sie zdarzylo, ze pojawila sie druga kreseczka...tez nie wiem po jakim czasie (ale napewno wiecej jak 10 min), bo wlozylam go do polki, popatrzylam po kilku godzinach i byla druga, niewyrazna, ale byla...i to nie byl moj szczesliwy cykl..ale mialam wrazenie wtedy, ze bylam pewnie w ciazy i poronilam...ale ponoc na testach zachodza reakcje chemiczne i nie nalezy sugerowac sie wynikiem po czasie dluzszym niz 5 min...
Poza tym moze Twoja kreseczka pojawila sie w ciagu tych pieciu pierwszych minut Zrob test jutro i nie odkladaj na tak dlugo...miej go na oku
Bewipo, jak obrona??
Poza tym moze Twoja kreseczka pojawila sie w ciagu tych pieciu pierwszych minut Zrob test jutro i nie odkladaj na tak dlugo...miej go na oku
Bewipo, jak obrona??
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #55684 przez gosiak
No Diana, albo test Ci psikusa robi, tak jak mi w tamtym cyklu;/ albo albo no powtórz jutro test a nóż widelec fasolka się cichaczem czai
Bewipo jak tam? oblewasz już? oczywiście Picolem
Dziś miałam bieganinę po urzędach to co kocham wręcz chcę iść na jakiś kurs pracy biurowej czy cuś co by mi Urząd Pracy załatwił a ja bym pracowała jako sekretareczka u mężusia trzeba gdzieś się zachaczyć żeby potem chociaż te macierzyńskie mieć a papierek zawsze się przyda tylko nie wiem czy mogę u męża pracować czy będą się czepiać...kurcze mam dziś problem z czkawką co bym nie zjadła napada mnie
Bewipo jak tam? oblewasz już? oczywiście Picolem
Dziś miałam bieganinę po urzędach to co kocham wręcz chcę iść na jakiś kurs pracy biurowej czy cuś co by mi Urząd Pracy załatwił a ja bym pracowała jako sekretareczka u mężusia trzeba gdzieś się zachaczyć żeby potem chociaż te macierzyńskie mieć a papierek zawsze się przyda tylko nie wiem czy mogę u męża pracować czy będą się czepiać...kurcze mam dziś problem z czkawką co bym nie zjadła napada mnie
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #55692 przez angellika1
Diana a może wklej teścik na forum a my naszymi fachowymi oczkami ocenimy
Bewipo czekamy na info!!!!!!
gosiak z tą pracą u męża to nie wiem ale kiedyś coś mi sie obiło o uszy że to może być konflikt interesów, ale moge sie mylić
Bewipo czekamy na info!!!!!!
gosiak z tą pracą u męża to nie wiem ale kiedyś coś mi sie obiło o uszy że to może być konflikt interesów, ale moge sie mylić
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 11 miesiąc temu #55707 przez Asik
Nati no już jestem byłam na tych badaniach genetycznych (USG , test PAPPA ) na wyniki testu z krwi muszę około dwóch tyg poczekać ale USG wyszło extra NT 1,2mm a maluszek ma 5,5 cm uhh naoglądałam się bo to dłuuugie usg jest mam multum zdjęć pózniej na sierpniówkach dodam
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #55708 przez Sylwik
Witam dziewczyny
ja dziś byłam u gina i jestem zniesmaczona tą wizytą, bo byłam z NFZ i lekarka nie zrobiła mi usg powiedziała tylko że jestem w 10 tygodniu ciąży i założyła kartę. A ja się tak zdenerwowałam tym nie zrobionym usg , że jak mierzyła mi ciśnienie to skoczyło mi aż na 160/90, więc dostałam skierowanie do kardiologa ale teraz mierze w domu i mam normalne w miarę, więc ten skok był chyba spowodowany tym wkurzeniem się. Kolejna wizyta za 3 tygodnie i nie zamierzam czekać aż tyle, umówiłam sie jutro na usg prywatnie. A taką miałam nadzieję że dziś zobaczę dzidzie a tu nieee...ale cóż pozostaje mi tylko czekać cierpliwie do jutra. To tyle odezwę się po usg...
Pozdrawiam papatki
ja dziś byłam u gina i jestem zniesmaczona tą wizytą, bo byłam z NFZ i lekarka nie zrobiła mi usg powiedziała tylko że jestem w 10 tygodniu ciąży i założyła kartę. A ja się tak zdenerwowałam tym nie zrobionym usg , że jak mierzyła mi ciśnienie to skoczyło mi aż na 160/90, więc dostałam skierowanie do kardiologa ale teraz mierze w domu i mam normalne w miarę, więc ten skok był chyba spowodowany tym wkurzeniem się. Kolejna wizyta za 3 tygodnie i nie zamierzam czekać aż tyle, umówiłam sie jutro na usg prywatnie. A taką miałam nadzieję że dziś zobaczę dzidzie a tu nieee...ale cóż pozostaje mi tylko czekać cierpliwie do jutra. To tyle odezwę się po usg...
Pozdrawiam papatki
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11