- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #55919 przez Asik
Gosiak dzięki noo super to było ,naoglądałam się za wszystkie czasy ,ale czy ma siusiaka nie dał sobie zobaczyć .. wstydliwy jakis ten mój bejbis ale podejrzewam że teraz jak pójdę 01-02 do ginka to pokaże no chyba że nie będe miała robionego usg
wrzuciła zdjęcia na sierpniówki trochę niewyrażne ale co tam
wrzuciła zdjęcia na sierpniówki trochę niewyrażne ale co tam
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 11 miesiąc temu #55940 przez Agusia83
Witam Was wszystkie
Asik, zajrzałam na sierpniowki....masz pieknego dzidziusia..co prawda, chyba faktycznie sie wiercil, bo zdjatka rozmyte....ale jego portet jest niesamowity..wyglada jakby ktos go kolysal do snu
delfinek 83 to skoro dzis owulka to do dziela:)
magduska nie poddawaj sie...moze testy byly zepsute?...ja sie na nich nie znam, ale jesli nie wyszly 2 kreski, to robilas je za pozno?...moze wczesniej byla owulka?...
Bewipo, ja mam wizyte o 17:30...jak sobie pomysle, to az mi sie cos w brzuszku robi....
Asik, zajrzałam na sierpniowki....masz pieknego dzidziusia..co prawda, chyba faktycznie sie wiercil, bo zdjatka rozmyte....ale jego portet jest niesamowity..wyglada jakby ktos go kolysal do snu
delfinek 83 to skoro dzis owulka to do dziela:)
magduska nie poddawaj sie...moze testy byly zepsute?...ja sie na nich nie znam, ale jesli nie wyszly 2 kreski, to robilas je za pozno?...moze wczesniej byla owulka?...
Bewipo, ja mam wizyte o 17:30...jak sobie pomysle, to az mi sie cos w brzuszku robi....
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu #55992 przez Marta M
Bewipo GRATULACJE!!
Asik super zdjecia
Ja dzisiaj bylam na badaniach, tych co mi gin zlecila...i wiecie ile zaplacilam?? 299,50zl!! Masakra, Wy tez tak placilyscie??
Dzisiaj mam najgorszy dzien pod wzgledem mdlosci, wlasnie wrocilam znad kibelka...
Asik super zdjecia
Ja dzisiaj bylam na badaniach, tych co mi gin zlecila...i wiecie ile zaplacilam?? 299,50zl!! Masakra, Wy tez tak placilyscie??
Dzisiaj mam najgorszy dzien pod wzgledem mdlosci, wlasnie wrocilam znad kibelka...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #56000 przez Agusia83
Marta, ja za wszystkie badania dalam 315zl...i to jeszcze mialam 30zl rabatu...tak wiec wiem, co oznacza wydanie tyle kasy....badan mialam 12 sztuk....no, ale czego sie nie zrobi na dzidzi, nie?
wszpolczuje Ci tych mdlosci....ciesze sie, ze nie mam ich
wszpolczuje Ci tych mdlosci....ciesze sie, ze nie mam ich
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #56013 przez Agusia83
Marta, mam pytanko....
na kiedy masz kolejna wizyte? na kazdej bedziesz miec usg? lekarka kazala Ci moze jeszcze raz robic bete?
zastanawiam sie czy zrobic sobie bete jeszcze raz czy nie.....ale jak mam juz ja tak wysoka, to teraz chyba czy wszystko ok, moze powiedziec usg a nie beta, nie?
misz masz, ale mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi...
na kiedy masz kolejna wizyte? na kazdej bedziesz miec usg? lekarka kazala Ci moze jeszcze raz robic bete?
zastanawiam sie czy zrobic sobie bete jeszcze raz czy nie.....ale jak mam juz ja tak wysoka, to teraz chyba czy wszystko ok, moze powiedziec usg a nie beta, nie?
misz masz, ale mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi...
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #56015 przez Marta M
A no to oczywiscie.. Wszystko zrobie dla mojej dzidzi Tez mialam 5% rabatu, bo tez by wyszlo wiecej... Wczoraj i przedwczoraj czulam sie duzo lepiej niz dzisiaj...po zwymiotowaniu wszystkiego co zjadlam od rana, nawet tabletek, jest mi teraz o niebo lepiej.. Ale znow jem coby dzidzia nie byla glodna...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #56017 przez bewipo
Marta ja się dowiadywałam ile te badanka będą kosztować i też wyszło koło 2 stówek. Kazałam mamie się dowiedzieć (w mniejszym mieście moim rodzinnym) i tam będą kosztować 70 zł więc przy okazji tam wszystko zrobię. A różnica jest taka że np glukoza u mnie 20 lub 30 zł, a tam 5 lub 10 zł, samo toxo u mnie ponad stówkę kasują...
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #56019 przez Marta M
Mnie lekarka wogole nie zlecala bety, sama dla wlasnej informacji ja zrobilam...kolejna wizyte mam dopiero za 4 tygodnie. Chyba ze mialabym jakas sprawe wczesniej to mam dzwonic...ja juz nie bede teraz tak panikowac...dawniej kobiety nie mialy tylu badan, a dzieci rodzily sie jak dzisiaj..
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej