BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #55157 przez Marta M
Bewipo ja sie bronilam 30 wrzesnia i to byl najfajniejszy z wszystkich egzaminow na studiach...wiekszosc tak twierdzi, takze wierze ze u Ciebie bedzie identycznie..:) Zycze jednak dobrego samopoczucia i otwartosci umyslu na egzaminie :)

Agusia ja sie nie poplakalam, ale czulam ogromne wzruszenie i MILOSC do tego malego robaczka we mnie...a najpiekniejsze to to pulsujace serduszko na ekranie..:)

Wogole maz przywiozl mnie do lekarza i mial byc w poczekalni. Jednak jak Pani doktor mnie prosila, zauwazyla meza i sama zapytala, czy chcemy wejsc razem..i razem patrzylismy na nasz skarb :) Wspaniala wizyta :)

Cativella to zycze wspanialego rozwiazania :) Pochwal sie dzidziusiem, jak juz bedziesz po :)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #55161 przez Cattivella
:) Agusia jesli chodzi jak przeszlam moja ciaze to powiem tylko jedno cudownie. Praktycznie bym powiedziala ze wcale nie odczòwalam tej ciazy az do òsmego miesiaca , kiedy zaczely mnie meczyc zgagi i problemy z wysypianiem sie. Ale ogolnie mowiac nie narzekam moje 9 miesiecy byly wspaniale i zlecialy mi naprawde szybko.
PAmietam jakby to bylo wczoraj jak robilam mojego tescika a tu juz pojutrze bede trzymala w moich ramionach mojego syneczka :D
Zycze wam wszystkim tak cudownej ciazy jaka mialam ja :D :kiss:

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17521 [/image] [/link]
14 lata 2 miesiąc temu #55164 przez Mała
Ja się zapiszę do Wrześnióweczek po wizycie u lekarza za 2-3 tyg. jak mi powie, że wszystko ok. Nie wiem co się wykluje z tej powiększonej macicy czy bliźnięta czy nie daj Boże coś co się nazywa zaśniad groniasty (i tu za dużo naczytałam się w internecie)?
Wierzę, że wszystko będzie dobrze, musi bo ileż to można mieć pecha w życiu.
14 lata 2 miesiąc temu #55169 przez Agusia83
oj Mala, naprawde musisz zrezygnowac z internetu....ja tak samo jak Ty siedzialam i czytalam glupoty az w koncu dziewczyny mnie ochrzaniły, lekarka tez....wiele glupot tam jest napisane....teraz musisz myslec pozytywnie...
na pewno bedzie piekna fasoelczka:) :laugh:
14 lata 2 miesiąc temu #55212 przez Iwonka
Marta super zdjęcie :) pierwsze twojego skarba:) piękne:)
Bewipo no chyba też przeżyłabym szok hehe ciekawe jak sprawa się rozwinie:):) A obrona na pewno będzie na 5 więc nie masz się co martwić:):)
Mała a Ty za dużo nie czytaj bo po łapkach:P

Ja już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę swoją myszkę:) my się już kładziemy bo takiego śpiocha mamy że hej :)

A tak w ogóle to poszalałyście dzisiaj z pisaniem miałam trochę do nadrobienia :)
14 lata 2 miesiąc temu #55239 przez Diana
Mała NIE CZYTAJ GŁUPOT będzie dobrze i już!! :lol: :kiss:

Marta fajna fasolka! :woohoo:
Mam nadzieję, że niedługo my wszystkie będziemy mogły się takimi pochwalić! :blink:
Dobranoc Dziewczyny.
14 lata 2 miesiąc temu #55277 przez Mirella
Mała ja Cię jeszcze nie opier-teges??? No weź Ty się dziewczyno ogarnij, jaki zaśniad coś tam??? Przestań głupoty czytać bo jak Cię................. no!

Catti czemu cesarka? brrrr

Marta fasolka jak malowana :D

Dobrze że wy pamiętacie co której wróżyłam bo ja ni w ząb :D
14 lata 2 miesiąc temu #55375 przez Nati
Bewipo dasz radę, trzmymam kciuki!!!

buziaki dla wszystkich, szczególnie dla zafasolkowanych :):* trzymajcie się ciepło

dobranoc ;)

Never judge the book by its cover...
14 lata 2 miesiąc temu #55378 przez magduska
dziewczynki witam tak z rana i wszystkim ktotre maja dzis wazne sprawy zycze szczescia i dla bewipo 5 :-)) pozdrawiam,uciekam do pracy
14 lata 2 miesiąc temu #55382 przez gosiak
Też witam z rana i miłego dzionka Wam życzę:)
Ja wieczorkiem zajrzę papatki :woohoo: :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #55386 przez Iwonka
Witam dziewczynki:)
Mirella a mi to jeszcze nie powróżyłaś , więc czekam:):):):)

Jutro wielki dzień rodzice i dziadkowie się dowiedzą że nasza rodzinka w końcu się powiększa :) myślę jak im to powiedzieć żeby tak ładnie wyglądało:)
14 lata 2 miesiąc temu #55387 przez Diana
Dziewczyny nie wiem co o tym myśleć!
Dzisiaj zrobiłam test bez nadziei, że coś wyjdzie ale są urodziny mojego więc a nuż będzie prezent najwspanialszy. I oczywiście nie pojawiła się 2 kreska nawet nie czekałam tych 5 minut tylko włożyłam go do opakowania żeby wyrzucić. Gdy po jakiś 30 minutach wyjęłam go żeby wrzucić do kosza jeszcze go obejrzałam i pojawiła się taka dziwna druga krecha! :ohmy:
Ale teraz nie wiem czy po 5 minutach czy dłużej to trwało, nie wiem co o tym myśleć!!?? :unsure:
Czy miałyście tak, że test był negatywny a kreska która pojawiła się później była błędem?
W sumie to trochę wcześnie bo 23dc ale ja nie wiem jakie mam cykle tak naprawdę a wydaje mi się, że owu była wcześniej niż maiła! Ostatni cykl maiłam 36 dni ale to był pierwszy po odstawieniu tabletek więc tak naprawdę nie wiem kiedy mam mieć @.
Co myślicie???
Chyba niepotrzebnie go robiłam bo teraz się denerwuje!

A i siostra mojego dzisiaj w nocy zaczęła rodzić, ja dzisiaj się wyrobi to będzie miał datę urodzenia po wujku! :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #55388 przez Iwonka
no no Diana powtórz test :) ale wiesz druga krecha fiu fiu fiuuu :)
14 lata 2 miesiąc temu #55391 przez magduska
dianaka nie mam pojecia,ja nigdy czegos takiego nie mialam nawet ja sprawdzalam test przed wyrzyceniem do kosza,a troszke mijalo zawsze od tego momentu,moze dla pewnosci powtorz dzis lub jutro:-))) ale mialabys prezent dla mezulka hihi

iwonka moze kup male buciki i wloz je do pudeleczka i zapakuj,alebo w srodek kwiatow,mysle,ze mieliby wasi rodzice niezla minke hehe :-)),zreszta moze dziewczyny ci zaproponuja cos lepszego,ja nic w tej chwili oryginalnego nie moge wymyslic,chyba,z ekupijesz jakis prezen to poprostu doluz do tego prezentu buciki lub jakies spioszki :-)) trzymam kciuki,napewno beda sie cieszyc tak jak wy
14 lata 2 miesiąc temu #55515 przez Agusia83
Hej dziewczyny...wlasnie dzownilam do pracowni usg i umowilam sie na 17:30 na poniedzialek....juz mam wielkiego stresa...co to bedzie? co to bedzie? :) ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia