BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #55748 przez bewipo
Dziewczyny ja obroniona :) Więc teraz jestem pani mgr inż ;)
Mi dzisiaj mdłości przeszły jak mi cały stres zszedł i w końcu się najadłam, zupkę warzywną sobie ugotowałam, a głodna cały czas jestem że hej... Chyba muszę nadrobić to co nie mogłam nic jeść :)
Sylwik na NFZ rzeczywiście czasem tak się zdarza, że ani USG, ani nic nie zrobią tylko na odwal się. Dobrze że się prywatnie zapisałaś :)
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #55749 przez Agusia83
A ja mam wlasnie teraz mdlosci....i chce by sie juz skonczyly...mam nadzieje, ze to nie po pierogach mojej mamy bo jadlam je jakies 3h temu...
Sylwik, dziwna ta lekrka, ze nie zrobila usg...bardzo dobrze, ze zapisalas sie prywatnie....a to byloby w ogole Twoje pierwsze usg?
13 lata 11 miesiąc temu #55750 przez Agusia83
Bewipi, to mam nadzieje, ze bede pierwsza......
serdecznie gratuluje Pani mgr :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #55760 przez angellika1
Bewipo w takim razie GRATULUJĘ Wam obrony :)
Sylwik mi ginka nie chciala założyc karty ciąży dopóki nie potwierdzi ciąży na USG, może lepiej zmienl ekarza bo jak będziesz sie musiała prosić o każde badanie to szkoda Twoich nerwów...
13 lata 11 miesiąc temu #55767 przez Mała
Asik super, że usg ok. Test też z pewnością wyjdzie dobrze.

Bewipo gratuluję pani mgr.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #55775 przez Mirella
dla Bewipo buuuuuuziaaaaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 11 miesiąc temu #55815 przez Nati
Martusia ojj ja też długo sypiam, ale ja w ciąży nie jestem ;)

Asik będzie wsio OK zobaczysz :)

Bewipo ja pamiętam jakie miałam mdłości ze stresu przed obroną licencjata ;) więc mam nadzieję, że przy mgr będzie lżej, bo już jedną obronę mam za sobą ;) Gratulacje :) taka prawda, że obrona to formalność :) jak praca została zaakceptowana, to nie ma możliwości żeby się nie obronić :)

Never judge the book by its cover...
13 lata 11 miesiąc temu #55817 przez Agusia83
Dziewczynki, wlasnie rozmawialam z kolezanka, ktora tez jest w ciazy i sie troszke uspokoilam...wiem, ze mam sie nie stresowac do poniedzialku bo wszytsko musi byc w porzadku :laugh: i faktycznie zero internetu.....tam jest tyle bzdur i tyle przykrych sytuacji, ze nie ma co tego czytac.....najlepiej wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, bo dlaczego mialo by byc inaczej?....prawda?
Asik....ciesze sie, ze usg wyszlo dobrze...a badanko z krwi na pewno wykaże zdrowa dzidzie...
13 lata 11 miesiąc temu #55843 przez Asik
Bewipo :) noo moje gratulacje Pani magister inżynier :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 11 miesiąc temu #55853 przez gosiak
Bewipo ja również dołączam sie do gratulacji!!! super :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #55857 przez bewipo
Dzięki dziewczyny :)

Nati mi było trudniej niż przy obronie inżyniera, bo miałam 2 lata przerwy pomiędzy jednymi studiami, a drugimi. Poza tym inna uczelnia, inne zasady i nie znałam tych profesorów... Przemaglowali mnie nieźle, ale ostatecznie tak jest, że jak praca oddana to już nie obleją.

Agusia oczywiście, że wszystko będzie dobrze. Wiadomo, że łatwo mówić żeby się nie martwić, ale i tak każda się martwi, więc może chociaz martwmy sie najmniej jak potrafimy ;) Na którą godz masz wizytę w poniedziałek?? Ja mam dopiero na 19.40.
13 lata 11 miesiąc temu #55862 przez delfinek83
Bewipo, nie było innej opcji, gratuluję :kiss:

Agusia myśl pozytywnie, lepiej nie czytać bzdur w necie :silly:

Test owulacyjny w końcu pokazał mi dwie tłuściutkie kreseczki, więc mam zielone światło na seksik :lol: A dziś 20dc, późno trochę. A to już wiem dlaczego ostatnio kilka razy @ się spóźniała, owulacja się przesunęła o kilka dni to cykl się wydłużył. A ja głupia czekałam i myślałam że to ciąża, ale niby skąd jak celowałam nie w te dni co trzeba :angry: No ale jak teraz mężuś nie strzeli gola to pójdziemy na badanie nasienia, a potem ja na przegląd jakby co. Mam nadzieję że obejdzie się bez tego :laugh:

A gdzie się podziewa MagdaM ??? :unsure:

Dobrej nocy Robaczki :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 11 miesiąc temu #55894 przez magduska
delfinek83 ja tez niby w planie mialam owulacje na niedziele i poniedzialek,ale jak robilam test owulacyjny to wyszla jedna gruba kreska,a teraz juz po fakcie nie ma zadnej,nic juz z tego nie rozumiem,ja totalnie to wszytsko odpuszczam i juz zrezygnowalam z mierzenia owulki,daje sobie spookuj,ale tak naprawde:-))) milego dnia dziewczyny
bewipo gratulacje,zobaczymy jak ja sobie poradze w wakacje z obrona,oby bylo tez 5 hehe ;_)) :-))
13 lata 11 miesiąc temu #55897 przez magduska
cos chyba dzisiaj forum zamarlo,kobitki chyba zapracowane,w koncu dzis piatek hehe :-))
13 lata 11 miesiąc temu #55906 przez gosiak
Witam dziewczynki:)
No cisza straszna tu dziś, a mi się chyba owulka zbliża dziś 15 dc i temperaturka o kilka kresek skoczyła od wczorajszej wiec to chyba dziś, i po dniu przerwy można działać, powiem wam że nawet mi ten cykl leci nawet nie wiem kiedy te dwa tyg zleciały, oby następne dwa szybko zleciały :blink:
Właśnie co się dzieje z Magdą M?
Asik czytałam na sierpniówkach że na usg wszystko ok i że maluszek fajne bryka w brzuszku:) cudowne uczucie chyba coś takiego zobaczyć :woohoo: trzymam kciuki za dobre wyniki :blink: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży