BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #54761 przez Nati
Martusia trzymam kciuki mocno :)
a wy dziewczynki trzymajcie za mój jutrzejszy egzamin z socjologii.

Dobranoc :):*

Never judge the book by its cover...
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #54778 przez gosiak
Witam Śpiochy hihih :lol: zadziwiam sama siebie znowu pierwsza :woohoo:
no, ale dziś też musiałam mieć powód do wcześniejszego wstania, za chwilkę pędzę do dentysty :silly: Magduś jak tam Twój ząbek? mam nadzieję że nie boli :kiss:

Martuska oczywiście kciuki zaciśnięte a już o 17 godz. to tym bardziej będą, bo o ile pamiętam wtedy masz wizytę :kiss:

Nati za Twój egzamin też zaciskam kciuki i na pewno będzie 5 :blink: :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #54780 przez Diana
Marta M i Nati również trzymak kcuki!!!
Dajcie znać co i jak! Buziaki :kiss:
13 lata 11 miesiąc temu #54845 przez bewipo
Ja też mam na 17, tak więc kciukasy podwójnie ściskać :)
Mnie tak piersi nie bolą jak piszecie, ale za to staniki mnie potwornie wkurzają...
13 lata 11 miesiąc temu #54885 przez Agusia83
Ja tez Was dziewczynki witam i oczywiscie trzymam kciuki za Nati....na pewno bedzie 5 :laugh:
oraz za Marte M i Bewipo....na pewno bedzie dobrze na wizycie i zobaczycie wasze maluchy :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #54891 przez Agusia83
a ja znow jestem glodna :P
13 lata 11 miesiąc temu #54894 przez bewipo
Ja za to nie mogę patrzeć na jedzenie :( Wmuszam sobie co jakiś czas coś malutkiego, ale ciężko... Agusia pisałaś o tym wzdętym brzuszku, to ja mam w sumie cały dzień taki twardy i wzdęty... Ile to się trzeba namęczyć dla tych naszych kochanych szkrabów :) A ostatnio mamie narzekałam, że tak mi ciągle niedobrze i w ogóle, a ona mi na to "Ja nie miałam takich problemów..." Też bym chciała nie mieć ;)
13 lata 11 miesiąc temu #54897 przez magduska
gosiak,troche juz mniej boli,ale i tak zapisalam sie do dentysty mojej dopiero pod koniec stycznia masakraa!! mam nadzieje,ze nie bedzie bardzo bolal w tych dniach :-(((

dziewczyny trzymam kciuki za wasze usg :-))),napewno wszystko bedzie dobrez
13 lata 11 miesiąc temu #54898 przez Agusia83
Bewipo, ja myslalam, ze raczej kazda kobieta ma mdlosci....po jakims czasie jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy, to martwilam sie brakiem takich dolegliwosci...teraz wiem, ze jestem szczesciara ;) ale za to ciagle jestem glodna...jak tak dobrze pojdzie to w calej ciazy przytyje 30kg...to bedzie dramat......
13 lata 11 miesiąc temu #54899 przez Agusia83
oj, bol zeba jest okropny....wiem cos o tym...ale specjalnie przed slubem przez pol roku chodzilam i leczylam zabki kanalowo i nie tylko....nieprzyjemnie bylo, ale za to mam nadzieje, ze teraz nie beda mi sie az tak bardzo psuly.....
u mnie na bol zeba najlepszy byl silny lek przeciwbolowy, podusia i sen :laugh: ...
ale troszke trzeba bylo sie nameczyc....
13 lata 11 miesiąc temu #54910 przez bewipo
Na początku też nie miałam mdłości, dopiero od soboty mnie męczy. Na szczęście teraz mam urlop, a na wizycie poproszę o L-4, bo w pracy nie wyobrażam sobie tak się męczyć.
Agusia to wcinaj warzywka i owoce, pójdzie w witaminki a nie kilogramy ;)
13 lata 11 miesiąc temu #54914 przez Agusia83
Wlasnie wcianam marchewke....ale ona taka watla :silly:
musze zadzownic do meza by kupil owocki...i marchewe ...
13 lata 11 miesiąc temu #54921 przez magduska
kochane chyba z tym z tyciem w ciazy bywa roznie,jedne szybko wracaja do formy a nawet po ciazy wygladaja duzo lepiej,mam takic kilka znajomychv :-)))zreszta przy bobasku ciezko przytyc raczej sie chudnie bo trzeba miec oczy wszedzie hehhih:-))
13 lata 11 miesiąc temu #54984 przez Mała
Asik te badania prenatalne to robi się z krwi? Mam nadzieję, że zdasz relację z czwartkowej wizyty.
13 lata 11 miesiąc temu #54993 przez Asik
Mała pierwsze to jest USG tzw prenatalne,chodzi o wykrycie wad genetycznych u dziecka a także o stopniu w jakim rózne wady rozwojowe zagrażają , jesli tffuu tffuu wyją nieciekawie to dalej kierują na test z krwi PAPPA tzw test przesiewowy i jeśli tam tez tffuuuuuu wyjdzie coś nie tak to potem na badania inwazyjne kierują .uhh denerwuje się trochę ...

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży