- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #58062 przez nikusia1988
Heh... Asik oj będzię będzie
ale umiarkowanie
No to ja również trzymam kciuki za swój kolejny cykl i oczywiście za wszystkie dziewczyny
A już tak się bałam że ze mną coś nie tak będzie...
i zaraz badania różnego rodzaju itd ale na szczeście się obeszło bez tego, tak się cieszę...

Temat został zablokowany.
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 2 miesiąc temu #58064 przez magduska
nikusia to staraj sie caly czas
) hihi dzialaj ile sie da
agusia wszystko bedzie dobrze
)
bewipo a jak rodzna zareagowala na blizniaki???pewnie sie bardzo ciesza;-))a u was w rodzinie sa jakies blizniaki??
a ja mam ostatnio taki apetyt,ze przytylam juz chyba z 2 kilo,a czuje sie jak na 100 hihi,brzuch mam taki wielki jak w piatym miesiacu ciazy,juz nie bede sie tyle obrzerac,dzis dluzej w pracy,pelnie dyzur,wiec do 18.00 hihi
)
asik a co u ciebie,twoj misiek w domku czy na wojazach??

agusia wszystko bedzie dobrze

bewipo a jak rodzna zareagowala na blizniaki???pewnie sie bardzo ciesza;-))a u was w rodzinie sa jakies blizniaki??
a ja mam ostatnio taki apetyt,ze przytylam juz chyba z 2 kilo,a czuje sie jak na 100 hihi,brzuch mam taki wielki jak w piatym miesiacu ciazy,juz nie bede sie tyle obrzerac,dzis dluzej w pracy,pelnie dyzur,wiec do 18.00 hihi

asik a co u ciebie,twoj misiek w domku czy na wojazach??
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #58082 przez Asik
Magduska no mój misiek w trasie ...aktualnie siedzi na drosso w Turynie :)no i musi mi pokupić conieco
makarony,sosy pomidorowe ,oliwki itp
dupsko mi sie rozbestwiło 
A Ty sama czy masz swojego kierowcę w domciu ??

A Ty sama czy masz swojego kierowcę w domciu ??
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Asik.
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #58100 przez magduska
moj wyjechal dzisiaj do francji
( i zostalam sama,i dlatego przy takim trybie nie przewiduje zdnych rewelacji z mojej strony,jesli chodzi o fasolke,zeszta chyba mam cykle bezowulacyjne,lekarz niby powiedzial,ze jajaeczko pieknie rosnie,ale czy peklo nie poszlam juz do niego bo cos mi wtedy wypadlo,teraz czekam na @ i w 3 dc robie badania i dowiem sie co tam na mojej cytologii
a teraz ide cos zjesc,mam jeszcze cos slodkieho hehe
) a potem czlowiek sie dziwi,ze du,,a rosnie

a teraz ide cos zjesc,mam jeszcze cos slodkieho hehe

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
14 lata 2 miesiąc temu #58103 przez Asik
No wiesz..u mnie jest to samo a sie udało
i to w takim biednym cyklu ,cztery przytulanka
i się udało
a cały cykl przekreśliłam właśnie ze wzgledu na te wyjazdy i co??wyszło mi że owulka była koło 10 dnia cyklu i całe szczęście 
no to u Ciebie tez moze się okaże że się juz tej wrednej @ pozbyłaś

no to u Ciebie tez moze się okaże że się juz tej wrednej @ pozbyłaś

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #58104 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Madziu dzieki, chyba w miescie nie daleko tez jest, moze sie wybiore...
Ja po lekarzu, nikt nie wie co mi
Podejrzenie nerwica + kregoslup, EKG wyszlo super...
Ehhh
Ja po lekarzu, nikt nie wie co mi

Ehhh
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu #58108 przez Lacrijka
Ja juz po ginie ...
Uffffffffffffffffffffff, ulzyło mi. Co prawda nie do końca wszystko ok, bo dostałam CIN 1 ale ważne że 1 a nie 2 lub 3. Ginek powiedział ze ten stan co mam teraz to mozna w sumie zostawic bez ruszania ale mozne to wypalic i zyc spokojnie.. Wiec zaraz po @ ide na to wypalanie..Pozniej 4 tyg celibatu i powinno byc ok..Nawet nie wiecie jak mi ulzylo. Bety nie zrobiłam bo mieli awarie terminala a ja nie mialam gotówki przy sobie , jak pech to pech. Poczekam do soboty na kolejny test, zobaczymy ...
Dziękuje Wam ze trzymalyscie kciuki..jestescie kochane...
Uffffffffffffffffffffff, ulzyło mi. Co prawda nie do końca wszystko ok, bo dostałam CIN 1 ale ważne że 1 a nie 2 lub 3. Ginek powiedział ze ten stan co mam teraz to mozna w sumie zostawic bez ruszania ale mozne to wypalic i zyc spokojnie.. Wiec zaraz po @ ide na to wypalanie..Pozniej 4 tyg celibatu i powinno byc ok..Nawet nie wiecie jak mi ulzylo. Bety nie zrobiłam bo mieli awarie terminala a ja nie mialam gotówki przy sobie , jak pech to pech. Poczekam do soboty na kolejny test, zobaczymy ...
Dziękuje Wam ze trzymalyscie kciuki..jestescie kochane...

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #58111 przez magduska
madzia wybierz sie,u mnie bys nie pozalowala,bo znam fajna pania psycholog
)
nerwice nie da sie tak odrazu wykryc,wiem cos o tym,sama to przeszlam,jak rozstalam sie z mezem,w ciagu 2 tygodni schudlam 10 kg,nic nie jadlam,moze pol kromeczki,pilam za to ciagle kawe i palilam papierosy,do tego uczucie paniki i leku,nawet niekiedy ataki dusznosci,do dzis mi niektore nawyki zostaly
) kawa,papieros,i stres hihi dasz rade trzymaj sie cieplutko

nerwice nie da sie tak odrazu wykryc,wiem cos o tym,sama to przeszlam,jak rozstalam sie z mezem,w ciagu 2 tygodni schudlam 10 kg,nic nie jadlam,moze pol kromeczki,pilam za to ciagle kawe i palilam papierosy,do tego uczucie paniki i leku,nawet niekiedy ataki dusznosci,do dzis mi niektore nawyki zostaly

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #58122 przez gosiak
Lacrijka fajnie że Ci ulżyło i że spokojniejsza jesteś, no a co do tego wypalania po okresie to no hmm...ciekawe czy ten okres przyjdzie

dziewczyny widzę że ja z moim mężem kierowcą nie mam tak źle bo on chociaż cały dzień go nie ma to jednak co dziennie go widzę co prawda tylko wieczorami ale jednak.
Magda M cieszę się że EKG wyszło super z całą resztą z czasem też się wszystko wyprostuje i będzie dobrze...

dziewczyny widzę że ja z moim mężem kierowcą nie mam tak źle bo on chociaż cały dzień go nie ma to jednak co dziennie go widzę co prawda tylko wieczorami ale jednak.
Magda M cieszę się że EKG wyszło super z całą resztą z czasem też się wszystko wyprostuje i będzie dobrze...
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #58128 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzieki babenki.
Madziu ja nerwice mialam zdiagnozowana pare lat temu, ale sie uspokoilo...
Do D-dimery i TSH w normie, czyli kolejne wykluczone
Jeszcze okulista we wtorek
Madziu ja nerwice mialam zdiagnozowana pare lat temu, ale sie uspokoilo...
Do D-dimery i TSH w normie, czyli kolejne wykluczone

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 2 miesiąc temu #58242 przez Agusia83
Dziewczynki, ja juz po lekarzu...
no i, badania mam idealne...beta 41700
, czyli prawidlowo....doktor powiedziala, ze za tydzien mam ja powtorzyc a za 4tyg zrobimy kolejne usg...zebym sie nie martwila, bo lozysko sobie rosnie i powinno sie unormowac...ale tzreba miec to pod kontrola...a inne wyniki super...i mam sie nie stresowac...czyms sie zajac i bedzie dobrze. No i zalozyla mi karte ciazy
nawet nie wiecie jak sie ciesze...
Magda M...nie stresuj sie tak...moze to wszystko siedzi u Ciebie w glowce? Staraj sie odpoczywac...a moze faktycznie jakis psycholog moglby Ci pomoc?
Lacrijka...ciesze sie, ze u gina wszystko ok...naprawde trzeba byc dobrej mysli a wszystko bedzie dobrze
naprawde uspokoilam sie po tym wszystkim co mi dzis powiedziala....no i L4 caly czas, raczej cala ciaze juz bede na zwolnieniu...
dobrej nocki
no i, badania mam idealne...beta 41700

Magda M...nie stresuj sie tak...moze to wszystko siedzi u Ciebie w glowce? Staraj sie odpoczywac...a moze faktycznie jakis psycholog moglby Ci pomoc?
Lacrijka...ciesze sie, ze u gina wszystko ok...naprawde trzeba byc dobrej mysli a wszystko bedzie dobrze

naprawde uspokoilam sie po tym wszystkim co mi dzis powiedziala....no i L4 caly czas, raczej cala ciaze juz bede na zwolnieniu...
dobrej nocki