BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #58526 przez Nati
Mirellko dziękuję :***

i biziaczki dla tych, którym z jakiegos powodu jest smutno i źle :*

Never judge the book by its cover...
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #58561 przez angellika1
Mirella a może tak miało być że zapomnisz o @ a wykluje sie Rafałek :)
Lacrijka a ja mylę że jeszcze nie wszystko stracone :) z tego co pamiętam to o Tobie był sen proroczy???
13 lata 10 miesiąc temu #58569 przez Mirella
Angellika, mnie jako matce oczywiście wszystko jedno, ale myślę że Klaudia by wolała siostrę, tak więc jeśli już to Darusia :)
Ja mam taką kopniętą teorię że jeśli ewentualnie to w poprzednim cyklu, mimo że @ była, tylko nijak nie możemy się z mężem dogadać czy w środę czy w niedzielę :) Głupoty wymyslam, chyba zima mnie rozwaliła kompletnie, eh, jakbym już ciepełko chciała....

Nati, nie ma za co :kiss:
13 lata 10 miesiąc temu #58573 przez angellika1
Mirella a myśl sobie że nawet 2 cykle wcześniej oby tylko była fasolka :) :) Fajnie by było jak byś właśnie Ty zafasolkowała :) kibicuje kibicuję ;D
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #58582 przez Lacrijka
angellika1 napisał:

Mirella a może tak miało być że zapomnisz o @ a wykluje sie Rafałek :)
Lacrijka a ja mylę że jeszcze nie wszystko stracone :) z tego co pamiętam to o Tobie był sen proroczy???

Tak!!!!!! to ja sie komus sniłam, tzn nie wiem czy ja ale nick na L a tylko ja tu mam na L (chyba :huh: ) Ale nie nakręcaj mnie kochaniutka bo Ci wysle rachunek za chusteczki popłakane jak przylezie @ hehehe

Wiecie co mnie zastanawia..wczoraj i dziś robiłam te same testy co w poprzednich cyklach, i te dwa tak pożółkły w tych miejscach co powinna wyjśc kreska testowa..a na tych poprzednich nic nie pożółkło..W sobote zrobie całkiem inny test (qick Viev jakis kupiłam) i zobacze co sie stanie..hmmmmmmmmmmm
13 lata 10 miesiąc temu #58604 przez Mirella
Eeeee tam, wymyśliłam sobie ciążę, bo lepiej być w ciąży niż chorować, a ja jakas dziwna ostatnio, senna, bezsilna, słaba, nic mi się nie chce, gdyby nie Klaudia to bym z łóżka nie wychodziła. Anemia galopująca i tyle, ale tego uparłam się do wiadomości nie przyjąć :lol:
13 lata 10 miesiąc temu #58615 przez Cattivella
Witam ponownie. :D
Narescie w domku i po wszystkim a przede wszystkim mam odrobine czasu dla siebie. Chcialabym sie pochwalic wam nowa nowina :D
21 stycznia o godzinie 20stej przyszedl na swiat Krystian wazy 3360 i mierzy 52cm sliczny niebieskoki
blondyneczek.

Powiem jedno nie samowite doswiadczenie pelne emocji jakie trafiaja sie tylko raz w zyciu kobiecie.
Tak wiec trzymam kciukasy za pròbujace i te juz z fasoleczkami.
NAprawde warto zniesc nie przyjemnosci i niedogodnosci ciazowe. Gdyz po tym calym poswieceniu czzeka was
wspaniala nagroda.:D:D:D:D

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17521 [/image] [/link]
13 lata 10 miesiąc temu #58616 przez Asik
Noooo kochana ja Ci już gratulowałam na starym forum, :D :D :D
a tutaj też składam seeerdeczne gratulacje i duzo zdrówka dla Ciebie i Krystianka :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu #58618 przez Cattivella
Asik to ci dziekuje podwòjnie za zyczonka. :D

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17521 [/image] [/link]
13 lata 10 miesiąc temu #58625 przez Marta M
Cativella szczere gratulacje dla Ciebie i dla Twojej kruszynki..tez nie moge sie doczekac kiedy przytule swoje dzieciatko :):)

Asik, z tego co pamietam Ty tak mialas...i powiem Wam, ze nie wiem czy to przez ciaze, ale nawiedzaja mnie od wczoraj dziwne sny erotyczne...;) HAHAHAHA :)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #58626 przez Mała
Cattivella gratuluję. :laugh: Dużo zdrowia dla Ciebie i oczywiście Krystianka.

Marta M nieźle :) , ja za to nie mogę spać w nocy, chyba się już martwię czy dzieciątko będzie zdrowe. Coś czuję, że do końca tak będzie, póki nie zobaczę zdrowego malucha :(
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #58628 przez Marta M
Mała najpierw dziecko otrzymuje witaminy i energie, potem Ty...:) Ja od kilku dni nie jem nic do godziny 15, bo co bym nie zjadla to zwymiotuje, wiec wole nie jesc, bo lepiej sie wymiotuje czyms rzadszym ;) Przepraszam za doslownosc...

A na spanie nie narzekam, zwlaszcza ze wczorajsze i dzisiejsze odczucia senne niczego sobie, haha ;)
13 lata 10 miesiąc temu #58632 przez Marta M
Dopiero teraz wczytalam sie w Twoja wiadomosc Mala i zle ja odebralam...Ja tez sie obawiam o zdrowie maluszka, chyba jak kazda matka...

Mozecie mi wytlumaczyc, czy kazdy ginekolog robi badania genetyczne (obowiazek pomiedzy 11 a 13tc), czy trzeba mu powiedziec ze sie takie chce...czy wogole kazdy moze je wykonac??
13 lata 10 miesiąc temu #58634 przez Mirella
Dla Catti i Krystianka moc buziaków :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

bym wkleiła więcej, ale się boję, to przemnóżcie to sobie przez jakiś milion, miliard albo jedno i drugie :lol:

Catti, a zdjęcie gdzie?????????????????????
13 lata 10 miesiąc temu #58636 przez lilusia24
witam Was dziewczyny, jestem tu pierwszy raz:) nie wiem czy tu powinnam dołączyć do staraczek, ale dziewczyny mi tak poradziły:)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia