- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #58561 przez angellika1
Mirella a może tak miało być że zapomnisz o @ a wykluje sie Rafałek
Lacrijka a ja mylę że jeszcze nie wszystko stracone z tego co pamiętam to o Tobie był sen proroczy???
Lacrijka a ja mylę że jeszcze nie wszystko stracone z tego co pamiętam to o Tobie był sen proroczy???
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 10 miesiąc temu #58569 przez Mirella
Angellika, mnie jako matce oczywiście wszystko jedno, ale myślę że Klaudia by wolała siostrę, tak więc jeśli już to Darusia
Ja mam taką kopniętą teorię że jeśli ewentualnie to w poprzednim cyklu, mimo że @ była, tylko nijak nie możemy się z mężem dogadać czy w środę czy w niedzielę Głupoty wymyslam, chyba zima mnie rozwaliła kompletnie, eh, jakbym już ciepełko chciała....
Nati, nie ma za co
Ja mam taką kopniętą teorię że jeśli ewentualnie to w poprzednim cyklu, mimo że @ była, tylko nijak nie możemy się z mężem dogadać czy w środę czy w niedzielę Głupoty wymyslam, chyba zima mnie rozwaliła kompletnie, eh, jakbym już ciepełko chciała....
Nati, nie ma za co
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #58573 przez angellika1
Mirella a myśl sobie że nawet 2 cykle wcześniej oby tylko była fasolka Fajnie by było jak byś właśnie Ty zafasolkowała kibicuje kibicuję ;D
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #58582 przez Lacrijka
angellika1 napisał:
Tak!!!!!! to ja sie komus sniłam, tzn nie wiem czy ja ale nick na L a tylko ja tu mam na L (chyba ) Ale nie nakręcaj mnie kochaniutka bo Ci wysle rachunek za chusteczki popłakane jak przylezie @ hehehe
Wiecie co mnie zastanawia..wczoraj i dziś robiłam te same testy co w poprzednich cyklach, i te dwa tak pożółkły w tych miejscach co powinna wyjśc kreska testowa..a na tych poprzednich nic nie pożółkło..W sobote zrobie całkiem inny test (qick Viev jakis kupiłam) i zobacze co sie stanie..hmmmmmmmmmmm
Mirella a może tak miało być że zapomnisz o @ a wykluje sie Rafałek
Tak!!!!!! to ja sie komus sniłam, tzn nie wiem czy ja ale nick na L a tylko ja tu mam na L (chyba ) Ale nie nakręcaj mnie kochaniutka bo Ci wysle rachunek za chusteczki popłakane jak przylezie @ hehehe
Wiecie co mnie zastanawia..wczoraj i dziś robiłam te same testy co w poprzednich cyklach, i te dwa tak pożółkły w tych miejscach co powinna wyjśc kreska testowa..a na tych poprzednich nic nie pożółkło..W sobote zrobie całkiem inny test (qick Viev jakis kupiłam) i zobacze co sie stanie..hmmmmmmmmmmm
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #58604 przez Mirella
Eeeee tam, wymyśliłam sobie ciążę, bo lepiej być w ciąży niż chorować, a ja jakas dziwna ostatnio, senna, bezsilna, słaba, nic mi się nie chce, gdyby nie Klaudia to bym z łóżka nie wychodziła. Anemia galopująca i tyle, ale tego uparłam się do wiadomości nie przyjąć
- Cattivella
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #58615 przez Cattivella
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17521 [/image] [/link]
Witam ponownie.
Narescie w domku i po wszystkim a przede wszystkim mam odrobine czasu dla siebie. Chcialabym sie pochwalic wam nowa nowina
21 stycznia o godzinie 20stej przyszedl na swiat Krystian wazy 3360 i mierzy 52cm sliczny niebieskoki
blondyneczek.
Powiem jedno nie samowite doswiadczenie pelne emocji jakie trafiaja sie tylko raz w zyciu kobiecie.
Tak wiec trzymam kciukasy za pròbujace i te juz z fasoleczkami.
NAprawde warto zniesc nie przyjemnosci i niedogodnosci ciazowe. Gdyz po tym calym poswieceniu czzeka was
wspaniala nagroda.:D:D:D
Narescie w domku i po wszystkim a przede wszystkim mam odrobine czasu dla siebie. Chcialabym sie pochwalic wam nowa nowina
21 stycznia o godzinie 20stej przyszedl na swiat Krystian wazy 3360 i mierzy 52cm sliczny niebieskoki
blondyneczek.
Powiem jedno nie samowite doswiadczenie pelne emocji jakie trafiaja sie tylko raz w zyciu kobiecie.
Tak wiec trzymam kciukasy za pròbujace i te juz z fasoleczkami.
NAprawde warto zniesc nie przyjemnosci i niedogodnosci ciazowe. Gdyz po tym calym poswieceniu czzeka was
wspaniala nagroda.:D:D:D
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17521 [/image] [/link]
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Cattivella
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #58618 przez Cattivella
Asik to ci dziekuje podwòjnie za zyczonka.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #58625 przez Marta M
Cativella szczere gratulacje dla Ciebie i dla Twojej kruszynki..tez nie moge sie doczekac kiedy przytule swoje dzieciatko
Asik, z tego co pamietam Ty tak mialas...i powiem Wam, ze nie wiem czy to przez ciaze, ale nawiedzaja mnie od wczoraj dziwne sny erotyczne... HAHAHAHA
Asik, z tego co pamietam Ty tak mialas...i powiem Wam, ze nie wiem czy to przez ciaze, ale nawiedzaja mnie od wczoraj dziwne sny erotyczne... HAHAHAHA
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #58626 przez Mała
Cattivella gratuluję. Dużo zdrowia dla Ciebie i oczywiście Krystianka.
Marta M nieźle , ja za to nie mogę spać w nocy, chyba się już martwię czy dzieciątko będzie zdrowe. Coś czuję, że do końca tak będzie, póki nie zobaczę zdrowego malucha
Marta M nieźle , ja za to nie mogę spać w nocy, chyba się już martwię czy dzieciątko będzie zdrowe. Coś czuję, że do końca tak będzie, póki nie zobaczę zdrowego malucha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Mała.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #58628 przez Marta M
Mała najpierw dziecko otrzymuje witaminy i energie, potem Ty... Ja od kilku dni nie jem nic do godziny 15, bo co bym nie zjadla to zwymiotuje, wiec wole nie jesc, bo lepiej sie wymiotuje czyms rzadszym Przepraszam za doslownosc...
A na spanie nie narzekam, zwlaszcza ze wczorajsze i dzisiejsze odczucia senne niczego sobie, haha
A na spanie nie narzekam, zwlaszcza ze wczorajsze i dzisiejsze odczucia senne niczego sobie, haha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Marta M.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #58632 przez Marta M
Dopiero teraz wczytalam sie w Twoja wiadomosc Mala i zle ja odebralam...Ja tez sie obawiam o zdrowie maluszka, chyba jak kazda matka...
Mozecie mi wytlumaczyc, czy kazdy ginekolog robi badania genetyczne (obowiazek pomiedzy 11 a 13tc), czy trzeba mu powiedziec ze sie takie chce...czy wogole kazdy moze je wykonac??
Mozecie mi wytlumaczyc, czy kazdy ginekolog robi badania genetyczne (obowiazek pomiedzy 11 a 13tc), czy trzeba mu powiedziec ze sie takie chce...czy wogole kazdy moze je wykonac??
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- lilusia24
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej