- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #59545 przez Mirella
no właśnie najważniejsze jest pierwsze sześć tygodni.... no to przegapiłam po całości jakby co.
Ale Wy się tak nie nastawiajcie, mało prawdopodobne żebym była zafasolkowana, dla spokoju chciałam sprawdzić i tyle, ja się nie nastawiam.
Mąż marga że mi nie kupi bo ma co robić i bez tego, udusże go chyba
Mała będzie dobrze, czarownica mówi
Gosiak, spryciara to dopiero teraz jest..... Ketonalu nie bierz, ale jakiś paracetamol możesz łyknąć, ale zacznij od kawy
Dziś rano tak się turlała po łóżku że mało nie spadła, złapałam ją w ostatniej chwili, a ona spokojnie "opa"
a jak zobaczyła że się przestraszylam to się zapytała "siiiiśśśśkooo doobbbźźźźeee?" Nie wiem skąd zna takie słowa
Ale Wy się tak nie nastawiajcie, mało prawdopodobne żebym była zafasolkowana, dla spokoju chciałam sprawdzić i tyle, ja się nie nastawiam.
Mąż marga że mi nie kupi bo ma co robić i bez tego, udusże go chyba

Mała będzie dobrze, czarownica mówi

Gosiak, spryciara to dopiero teraz jest..... Ketonalu nie bierz, ale jakiś paracetamol możesz łyknąć, ale zacznij od kawy

Dziś rano tak się turlała po łóżku że mało nie spadła, złapałam ją w ostatniej chwili, a ona spokojnie "opa"

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Mirella.
Temat został zablokowany.
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 miesiąc temu #59548 przez angellika1
przeczytałam to na jednym portalu dla rodziców : "Jeśli wypiłaś kilka kieliszków, zanim dowiedziałaś się o swoim błogosławionym stanie, nie wpadaj w panikę. Nie ma dowodów na to, że niewielka ilość alkoholu we wczesnej ciąży może zaszkodzić dziecku. Gorzej, jeśli świadomie nie przestajesz używać alkoholu."
To samo mi powiedzieli moi lekarze pytałam o tabletki przeciwbólowe.
Oczywiście nalezy starając sie o dzidzie uważac na powyższe ale jeżeli już tak sie stanie no nie panikować
To samo mi powiedzieli moi lekarze pytałam o tabletki przeciwbólowe.
Oczywiście nalezy starając sie o dzidzie uważac na powyższe ale jeżeli już tak sie stanie no nie panikować

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #59551 przez gosiak
Kawa to mi chyba nie pomoże coś czuję że to zatoki:( katar mam i w ogóle zimno mi czuję się beznadziejnie 
No Mirello to czekam do jutra z niecierpliwością i zaciśniętymi kciukami, a wiesz już kiedy miałaś ost. @?
Spadam do łóżeczka bo łamie mnie ostatnio spanie mimo iż np dziś wstaliśmy o 11 30
miłego wieczorku dla Was papap

No Mirello to czekam do jutra z niecierpliwością i zaciśniętymi kciukami, a wiesz już kiedy miałaś ost. @?
Spadam do łóżeczka bo łamie mnie ostatnio spanie mimo iż np dziś wstaliśmy o 11 30
miłego wieczorku dla Was papap
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #59603 przez Mirella
Gosiak dzięĸi za kciuki, ale poczekasz do wtorku, bo nawet jak mi mąż kupi to póóóóóźno przywiezie.
Nie wiem kiedy miałam @ ale ja mam taką teorię ze pomimo @ jestem w ciąży, że to jeszcze poprzedni cykl
No wiem że jestem kopnięta, ale wolę się upewnić
Nie wiem kiedy miałam @ ale ja mam taką teorię ze pomimo @ jestem w ciąży, że to jeszcze poprzedni cykl

No wiem że jestem kopnięta, ale wolę się upewnić
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #59666 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Witam 
Mirella to ja rowniez zaciskam
U mnie jakos 19dc, wiec patrzac na ostatni traf to juz nie ma szans. Ale wczoraj okropnie mnie jajnik bolal jak na owu... A mimo to zaszalelismy z mezem bez zabezpieczenia
Milego

Mirella to ja rowniez zaciskam

U mnie jakos 19dc, wiec patrzac na ostatni traf to juz nie ma szans. Ale wczoraj okropnie mnie jajnik bolal jak na owu... A mimo to zaszalelismy z mezem bez zabezpieczenia

Milego
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 2 miesiąc temu #59674 przez Agusia83
dziewczyny tyle sie napisalam i nagle szlak trafil mi neta....masakra...
Mirellka, masz niesamowita corcie...ze tez umie juz dobrac slowa do sytuacji
prze kochany dzieciak
...
Bewipo, nie martw sie, ze wymioty ustaly...wlasnie bardzo dobrze, przeciez nie do konca ciazy beda Cie nekac...nie masz powodu do obaw...ja tez sie martwilam, ze przestal mnie bolec brzuch...wiecie, tak ciagnac..i myslalam, ze cos sie stalo, cos niedobrego, ale kolezanka powiedziala, ze tez jej to przeszlo....(az w koncu poczulam bolesc brzucha i sie uspokoilam)..po prostu w naszym organizmie zachodza takie zmiany jak na wojnie
Kasku, wiem co czujesz....bol @ potrafi byc nieznosny...ale slyszalam, ze nie mozna mieszac ibuprofenu z nospa..ponoc lepszy apap...chociaz ja tez zawsze tak mieszalam
Trzymam za Ciebie kciuki, by w nastepnym cyklu sie udalo
Ba, trzymam kciuki za wszystkie staraczki....
I zycze milego dzionka Wam
Mirellka, masz niesamowita corcie...ze tez umie juz dobrac slowa do sytuacji

Bewipo, nie martw sie, ze wymioty ustaly...wlasnie bardzo dobrze, przeciez nie do konca ciazy beda Cie nekac...nie masz powodu do obaw...ja tez sie martwilam, ze przestal mnie bolec brzuch...wiecie, tak ciagnac..i myslalam, ze cos sie stalo, cos niedobrego, ale kolezanka powiedziala, ze tez jej to przeszlo....(az w koncu poczulam bolesc brzucha i sie uspokoilam)..po prostu w naszym organizmie zachodza takie zmiany jak na wojnie

Kasku, wiem co czujesz....bol @ potrafi byc nieznosny...ale slyszalam, ze nie mozna mieszac ibuprofenu z nospa..ponoc lepszy apap...chociaz ja tez zawsze tak mieszalam

Trzymam za Ciebie kciuki, by w nastepnym cyklu sie udalo

I zycze milego dzionka Wam

- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #59685 przez kaśku
Agusia wiem ze nie mozna ale bylam zdesperowana. juz mi troszke lepiej.
tez sie ludze ze za miesiac @ będzie bardziej lajtowa
no nic. badanko przelozylam, mam za 2 tygodnie.
Magda szalej szalej i nie pytaj co dalej
tez sie ludze ze za miesiac @ będzie bardziej lajtowa

no nic. badanko przelozylam, mam za 2 tygodnie.
Magda szalej szalej i nie pytaj co dalej

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez kaśku.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #59697 przez gosiak
Witam 
No to czekamy do wtorku z zaciśniętymi kciukami
Magda spontan najlepszy
a u mnie @ bardzo cicho się skrada bo cycki tylko lekko pobolewają a brzuch ćmi od czasu do czasu! czekam do czwartku i testa robię jak wytrzymam żeby nie zrobić szybciej;/
dziewczyny boję się tego rozczarowania tak strasznie:(

No to czekamy do wtorku z zaciśniętymi kciukami

Magda spontan najlepszy

a u mnie @ bardzo cicho się skrada bo cycki tylko lekko pobolewają a brzuch ćmi od czasu do czasu! czekam do czwartku i testa robię jak wytrzymam żeby nie zrobić szybciej;/
dziewczyny boję się tego rozczarowania tak strasznie:(
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #59698 przez kaśku
No ale jak sie tak zle nastawiasz... "boję się rozczarowania" zamiast "wierze ze będzie dobrze" to sama strzelasz sobie w kolano. Rozumiem ze to trudne tak czekać w niepewności szczególnie kiedy juz długo się starasz i robisz ile tylko mozesz zeby mieć fasolinkę.
Łatwo sie mówi, ale kiedy masz wiecej endorfinek (hormonu szczęścia) to łatwiej o dzidzię.
Łatwo sie mówi, ale kiedy masz wiecej endorfinek (hormonu szczęścia) to łatwiej o dzidzię.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #59727 przez kaśku
Przestaw myślenie dla dobra juniora. Jak sie nastawisz ze nie będzie to prawdopodobnie tak niestety się stanie 
Widzę, ze juz niezle ci to weszlo w krew. Niedobrze. Mama pesymistka uuuuuu
W ogole to zwykle pierwszą radą na poprawę płodności pary jest nie kochać się przez np miesiąc własnie dlatego zeby wyluzowali i odetchneli od tej presji, negatywnych myśli. Zwykle zadna parka nie wytrzymuje bo chcą po prostu być blisko a przeciez i tak dzidzi nie będzie bo musza odczekać. i pojawia sie maluszek

Widzę, ze juz niezle ci to weszlo w krew. Niedobrze. Mama pesymistka uuuuuu

W ogole to zwykle pierwszą radą na poprawę płodności pary jest nie kochać się przez np miesiąc własnie dlatego zeby wyluzowali i odetchneli od tej presji, negatywnych myśli. Zwykle zadna parka nie wytrzymuje bo chcą po prostu być blisko a przeciez i tak dzidzi nie będzie bo musza odczekać. i pojawia sie maluszek

- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #59729 przez kaśku
także zajmij sie czymś, nie myśl po prostu, zrób porządek w szafie i oddaj coś biednym, zrób coś dla kogoś, obejrzyj film. NIE MYŚL jak masz myśleć negatywnie. Wtedy moze wydzielac sie kortyzol tzw hormon stresu, a on jest niefajny dla organizmu.
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez kaśku.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #59738 przez gosiak
Waśnie w życiu jestem niestety pesymistką... wszystko na NIE...dzięki za wszystkie rady postaram się popracować troszkę nad sobą, mąż też na mnie krzyczy, że tylko o jednym myślę i że za dużo bo jakbym inaczej do tego podchodziła to szybciej by się udało! Za jakiś czas zaczynam pracę to mam nadzieję że się troszkę oderwę od tych myśli i skupię się na innych sprawach.