BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #64055 przez gosiak
Przykro mi Bewipo że tylko jedna fasolka została:( teraz dbaj o tego skarbka i oszczędzaj się, sliczna fotka! :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #64089 przez Nati
teraz sobie przypomniałam, że bewipo miała mieć bliźniaki :( eh kochana uważaj na siebie żeby ta fasolka, która została urodziła się cała i zdrowa! :kiss:

Never judge the book by its cover...
13 lata 10 miesiąc temu #64110 przez MagdaM
Madziaska czesc :)

Dzien dobry

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #64111 przez ViFi
cześć ja na chwile.
Z badań posiewowych wyszła mia bakteria paciorkowiec....zaczynamy sie leczyć mąż i ja :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 10 miesiąc temu #64113 przez Agusia83
Witam Was dziewczynki :laugh: ...
Ja tez chce domek....w pieknej okolicy....ale i tak, najwazniejsze, ze mamy mieszkanko i to tylko dla siebie :laugh: ...i zadna tesciowa nr1 lub nr2 nam nie przeszkadza :laugh: ..
Vifi...no widzisz, najwazniejsze, ze diagnoza postawiona, teraz wiecie z czym macie sie zmierzyc....poleczycie, poleczycie i wyleczycie sie :laugh: ...a jak bedziecie zdrowi jak kuń :P ...to wowczas przytulaski i dzidzia bedzie gotowa :)
13 lata 10 miesiąc temu #64142 przez MagdaM
ViFi wyslalam Ci mail :)

Boziuuu jak mnie kluje i ciagnie po lewej cos :huh: Masakra!! Juz by ta @ przylazla bo mnie wszystko wkurza!! I jeszcze wiatr powrocil :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #64227 przez Asik
Magda a u nas nie wieje ale troche się zachmurzyło..ojj juz bym chciała ciepełko :D te ubieranie sie to masakra! a ja zmarzluch wiec pod kurtke gruby sweter,bluza i ledwo sie ruszam :D a o schylaniu w takim kokonie to mozna zapomniec :D
hmm teraz znowu w okno spojrzałam..jakie trochę ?? zachmurzone juz na maxa!!!

na sierpniówkach dodałam zdjęcie brzuchola.. hmm zmalał mi ostatnio ale chyba przez to że wzdęcia się skończyły ;)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu #64241 przez MagdaM
Pogoda oszalala. Rano spokoj slonko cieplo a teraz?? Dramat

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #64247 przez Asik
no dokładnie.tak fajnie słoneczko świeciło a teraz?? buuuu.. może popołudniu cos się przebije..ale ostatnio cos na pogodzie mówili o powracających strrrrasznych mrozach !

13 lata 10 miesiąc temu #64249 przez gosiak
Witam Was babeczki:)
U mnie też pogoda jakaś taka, pochmurno ale słonko lekko się przebija, i też troszkę zawiewa, i tez jestem zmarzluch i nienawidzę tych swetrów, kurtek, szalików ach niech już wiosna będzie niech się trawka zazieleni drzewa zielone uwielbiam jak wiosna budzi się do życia:) ach sie troszkę rozmarzyłam, a tu niestety trzeba się poubierać i jechać mężowi prezent kupić dziś ma ur a ja jak zwykle na ostatnią chwilę zostawiłam...może jakąś pyszną kolacyjkę się zrobi hmm pomyślę :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #64250 przez angellika1
A u mnie słoneczko świeci :) tylko strrrrraaasznie wieje :( męża wysłałam z psem na dwór a że mamy yorka i ona przyzwyczajona jest do wychodzenia bez smyczy to mężus biegał za nia tak ją wiatr popychał :)
13 lata 10 miesiąc temu #64258 przez Asik
Gosiak :) Twój m ma dzisiaj a moja córcia jutro :D
Angellika to pewnie się pośmiałas :D fajnie to musiało wyglądać :D

13 lata 10 miesiąc temu #64274 przez angellika1
W ogóle smiesznie wygląda jak mężuś z psem na dwór wychodzi: Mąż 106 kg żywej wagi a do tego baardzo krótko ścięty idzie na spacerek z pieskiem 2 kg :)
13 lata 10 miesiąc temu #64283 przez MagdaM
Angelika zazdroszcze, ze maz wychodzi z psem. Moj wogole. Ale w sumie sie ciesze bo sie wybiegam czego lata nie robilam, usmieje i wogole jest fajnie :) Zdjecia pocykam :)

Mozecie mi przypomniec objawy normalnej @... :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #64286 przez angellika1
Magda proszę bardzo :0
Ból piersi, ból dołu brzucha,ja musiałam zawsze mieć coś słodkiego, niewyparzona buźka (bez kija nie podchodź)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia