BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #64954 przez gosiak
madziaska to rzeczywiście podobnie drobne jesteśmy:D no i ja też mam tyle lat co Ty a dają mi 23 :lol: w sumie to się cieszę :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #64956 przez bewipo
Dziewczynki nie smucić się, wszystkie sie doczekacie swojej fasolki. Ja to nawet te mdłości wam oddam jak pomoże ;)
Ja to myślałam że ciąża to taka lajtowa bedzie, żadne mdłości mnie nie dopadną, hehe... Jaki to człowiek głupi czasami....
14 lata 2 miesiąc temu #64987 przez Mirella
Ja też myślałam że ciąża to fajny czas i co to ja w ciąży nie będę robiła, szczególnie ostro basen planowałam, ha ha ha, chcesz rozbawić Pana Boga opowiedz mu o swoich planach :lol:

Ale co tam, mam teraz zagwostkę, bo nakupowałam Klaudii puzzli piankowych i ona je uwielbia, ładnie się bawi i składa, a tu zewsząd słychać głosy że to zabawka niebiezpieczna, rakotwórcza, że Belgia i Francja wycofują, i takie tam. I tak się zastanawiam czy to zbiorowa histeria, czy rzeczywiście powinnam te puzzle jakimś cudem z domu usunąć, cudem chyba ;)
14 lata 2 miesiąc temu #64991 przez Nati
dziewczynki głowa do góry, każda z nas w koncu zafasolkuje :*

heh ja moze drobna nie jestem ale z buzi to mi daja 17 lat a w tym roku skoncze 23

Never judge the book by its cover...
14 lata 2 miesiąc temu #65007 przez Mała
Czytałam,że w ciąży można mieć otępienie umysłowe ;) i ja chyba je mam. Wiecie co zrobiłam, umyłam głowę żelem pod prysznic :dry:
14 lata 2 miesiąc temu #65010 przez madziaska
Nati.... Pewnie, ze zafaskolujemy!!!!! Fajnie wiedziec, ze ktos tez na to czeka;)

Do naszych zafasolkowanych kobitek:) Ze ja nowa jestem i od niedawna w temacie, to zastanawiam sie czy dlugo sie staralyscie...
14 lata 2 miesiąc temu #65013 przez Asik
mnie się udało w 8 cyklu :D

co do otępienia umysłowego to ja czasami się czuję jakby mój mózg był wyłączony a pracował ten mały :D takie dziwactwa potrafię zrobić :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #65014 przez Diana
Gosiak ode mnie też walnij się w główkę ale mocno!!! :side:
Jesteś zdrowa młoda miesiączkujesz regularnie to nie ma co się martwić, tylko zmienić gina! ;)

Madziaska w staraczkach meldunek jest wszystko kto ile się stara ale to wcale nie znaczy, że nie można powtórzyć! :blush:
To jest mój drugi cykl starań dopiero ale mam nadzieję, że to długo nie potrwa! :blink:

Mirella z tymi puzzlami to bym się nie przejmowała wszystkie dzieci które znam takie mają i nic im nie jest a przecież Klaudunia ich nie zje w całości :silly: chyba!!! :side:

Coś choróbska się szerzą na forum ostatnio! :angry:
Ale dziewczyny mleczko z czosnkiem i miodem i się wypocić pod kołderką będzie dobrze! :woohoo:
Dużo zdrówka wszystkim!
14 lata 2 miesiąc temu #65020 przez Diana
A co do wieku to ja drobna nie jestem ale do tej pory dowód chcą ode mnie jak alkohol kupuję a w czerwcu skończę 26 latek! :blush:
Ale z tego to się cieszyć trzeba bo długo młode i piękne będziemy i już!!! :P :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #65033 przez gosiak
madziaska ja 6 cykl skończyłam i na razie na dwa miechy odpuszczam a na wątku "staraczki meldunek" możesz zobaczyć ile nas jest i kto ile się stara no i oczywiście dopisz sie najświeższa lista na ostatniej stronie skopiuj i zapisz się:) im nas więcej tym lepiej :lol:

dobranoc laseczki :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #65035 przez madziaska
Diana, faktycznie moge sobie w meldunkach sprawdzic... :lol: To tez moj drugi cykl i ze sie tak brzydko wyraze idziemy łeb w łeb;) Mam nadzieje, ze nie bedziemy dlugo czekaly:) Ktory masz dzien cyklu? u mnie 23...
14 lata 2 miesiąc temu #65087 przez Agusia83
Dziewczynki na "staraczki meldunek" zauwazylam, ze niektore panie zafasolkowane maja przy swoich nickach wzmianke o plci dzidziusia....ale chyba jeszcze nie wiecie co bedzie, tylko przypuszczacie? Badz tez wpisujecie, o ktorym babelku marzycie? Czy moze to, co wywrozyla Wam "czarownica" :P Mirella?
14 lata 2 miesiąc temu #65096 przez Agusia83
dziewczynki, jezeli przez cale zycie, mialyscie takie, a takie gabaryty i to w zaden sposob nie jest spowodowane trzymaniem rygorystycznej diety ani choroby, tylko fizjologia, to nie musicie sie w ogole martwic o wasza plodnosc....w przyrodzie musi wystepowac roznorodnosc, bo inaczej umarlibysmy z nudow :P tak samo moglyby sie martwic kobitki, ktore maja sporo kg na plusie, a jednak i takie panie zachodza w ciaze...wszystko zalezy od genow i chyba przede wszystkim od pozytywnego myslenia :laugh:
14 lata 2 miesiąc temu #65137 przez MagdaM
Dzien dobry
U mnie bez zmian... Boli mnie glowa, wiem, ze od kregoslupa. Nie wiem czemu korci mnie test. Musialabym jechac po niego do miasta... Ale boje sie. Staram sie byc silna i nie zrobic bo i tak wiem, ze nic nie wyjdzie tylko @...
Juz nawet nie wiem co pisac ehhh

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #65146 przez angellika1
Magda a ja bym pojechała po testa :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama