- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 miesiąc temu #64956 przez bewipo
Dziewczynki nie smucić się, wszystkie sie doczekacie swojej fasolki. Ja to nawet te mdłości wam oddam jak pomoże 
Ja to myślałam że ciąża to taka lajtowa bedzie, żadne mdłości mnie nie dopadną, hehe... Jaki to człowiek głupi czasami....

Ja to myślałam że ciąża to taka lajtowa bedzie, żadne mdłości mnie nie dopadną, hehe... Jaki to człowiek głupi czasami....
Temat został zablokowany.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu #64987 przez Mirella
Ja też myślałam że ciąża to fajny czas i co to ja w ciąży nie będę robiła, szczególnie ostro basen planowałam, ha ha ha, chcesz rozbawić Pana Boga opowiedz mu o swoich planach 
Ale co tam, mam teraz zagwostkę, bo nakupowałam Klaudii puzzli piankowych i ona je uwielbia, ładnie się bawi i składa, a tu zewsząd słychać głosy że to zabawka niebiezpieczna, rakotwórcza, że Belgia i Francja wycofują, i takie tam. I tak się zastanawiam czy to zbiorowa histeria, czy rzeczywiście powinnam te puzzle jakimś cudem z domu usunąć, cudem chyba

Ale co tam, mam teraz zagwostkę, bo nakupowałam Klaudii puzzli piankowych i ona je uwielbia, ładnie się bawi i składa, a tu zewsząd słychać głosy że to zabawka niebiezpieczna, rakotwórcza, że Belgia i Francja wycofują, i takie tam. I tak się zastanawiam czy to zbiorowa histeria, czy rzeczywiście powinnam te puzzle jakimś cudem z domu usunąć, cudem chyba

- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #65014 przez Diana
Gosiak ode mnie też walnij się w główkę ale mocno!!! 
Jesteś zdrowa młoda miesiączkujesz regularnie to nie ma co się martwić, tylko zmienić gina!
Madziaska w staraczkach meldunek jest wszystko kto ile się stara ale to wcale nie znaczy, że nie można powtórzyć!
To jest mój drugi cykl starań dopiero ale mam nadzieję, że to długo nie potrwa!
Mirella z tymi puzzlami to bym się nie przejmowała wszystkie dzieci które znam takie mają i nic im nie jest a przecież Klaudunia ich nie zje w całości
chyba!!! 
Coś choróbska się szerzą na forum ostatnio!
Ale dziewczyny mleczko z czosnkiem i miodem i się wypocić pod kołderką będzie dobrze!
Dużo zdrówka wszystkim!

Jesteś zdrowa młoda miesiączkujesz regularnie to nie ma co się martwić, tylko zmienić gina!

Madziaska w staraczkach meldunek jest wszystko kto ile się stara ale to wcale nie znaczy, że nie można powtórzyć!

To jest mój drugi cykl starań dopiero ale mam nadzieję, że to długo nie potrwa!

Mirella z tymi puzzlami to bym się nie przejmowała wszystkie dzieci które znam takie mają i nic im nie jest a przecież Klaudunia ich nie zje w całości

Coś choróbska się szerzą na forum ostatnio!

Ale dziewczyny mleczko z czosnkiem i miodem i się wypocić pod kołderką będzie dobrze!

Dużo zdrówka wszystkim!
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Diana.
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #65033 przez gosiak
madziaska ja 6 cykl skończyłam i na razie na dwa miechy odpuszczam a na wątku "staraczki meldunek" możesz zobaczyć ile nas jest i kto ile się stara no i oczywiście dopisz sie najświeższa lista na ostatniej stronie skopiuj i zapisz się
im nas więcej tym lepiej 
dobranoc laseczki

dobranoc laseczki

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 2 miesiąc temu #65087 przez Agusia83
Dziewczynki na "staraczki meldunek" zauwazylam, ze niektore panie zafasolkowane maja przy swoich nickach wzmianke o plci dzidziusia....ale chyba jeszcze nie wiecie co bedzie, tylko przypuszczacie? Badz tez wpisujecie, o ktorym babelku marzycie? Czy moze to, co wywrozyla Wam "czarownica"
Mirella?

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 2 miesiąc temu #65096 przez Agusia83
dziewczynki, jezeli przez cale zycie, mialyscie takie, a takie gabaryty i to w zaden sposob nie jest spowodowane trzymaniem rygorystycznej diety ani choroby, tylko fizjologia, to nie musicie sie w ogole martwic o wasza plodnosc....w przyrodzie musi wystepowac roznorodnosc, bo inaczej umarlibysmy z nudow
tak samo moglyby sie martwic kobitki, ktore maja sporo kg na plusie, a jednak i takie panie zachodza w ciaze...wszystko zalezy od genow i chyba przede wszystkim od pozytywnego myslenia

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #65137 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzien dobry
U mnie bez zmian... Boli mnie glowa, wiem, ze od kregoslupa. Nie wiem czemu korci mnie test. Musialabym jechac po niego do miasta... Ale boje sie. Staram sie byc silna i nie zrobic bo i tak wiem, ze nic nie wyjdzie tylko @...
Juz nawet nie wiem co pisac ehhh
U mnie bez zmian... Boli mnie glowa, wiem, ze od kregoslupa. Nie wiem czemu korci mnie test. Musialabym jechac po niego do miasta... Ale boje sie. Staram sie byc silna i nie zrobic bo i tak wiem, ze nic nie wyjdzie tylko @...
Juz nawet nie wiem co pisac ehhh
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej