- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #65168 przez nikusia1988
Dziewczynki może mi któraś napisać do czego jest porównywalny ból jajnika? Bo ja wczoraj wieczorem w lewym boku poczułam takie kłucie podobne do kolki i to trwało może minutę, co by to było? Podkreślam że nigdy w życiu mnie nic nie szczypało, kłuło, piekło w dole brzucha! Wczoraj pierwszy raz takie coś miałam...
Temat został zablokowany.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #65175 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Nikusia takie klocie wlasnie...
Z tym, ze jak nisko i blisko pachwiny to nie wiem, ja tak mialam w ciazy.
Angelika Test... Nie wiem, nie chce sobie wkrecac. No chyba, ze juz to robie
Z tym, ze jak nisko i blisko pachwiny to nie wiem, ja tak mialam w ciazy.
Angelika Test... Nie wiem, nie chce sobie wkrecac. No chyba, ze juz to robie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #65177 przez Agusia83
Nikusia, jakby Ci to wytlumaczyc...po prostu jak boli mnie jajnik to mniej wiecej w miejscu jajnika, czyli w podbrzuszu i tak troszke po boku...no i sa takie klucia, troszke bol podobny do miesiaczkowego...
Kolke to jak mam to blizej zeber....serduszka, a jak bola jajniki to nisko...
A tak w ogole, to wczoraj poszlam jeszcze raz zrobic bete....mozecie napisac, ze jestem betomanka:P ...no i mialam wyniki...ponad 109tys....chyba dobrze, nie? bo ostatnio bylo 76tys...
Kolke to jak mam to blizej zeber....serduszka, a jak bola jajniki to nisko...
A tak w ogole, to wczoraj poszlam jeszcze raz zrobic bete....mozecie napisac, ze jestem betomanka:P ...no i mialam wyniki...ponad 109tys....chyba dobrze, nie? bo ostatnio bylo 76tys...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #65196 przez gosiak
Witam:)
No Madzia w tych dniach to norma że człowiek się nakręca i Ty tam nie że głowa boli na pewno od kręgosłupa tylko zasuwaj po tego testa, i może się dowiemy że od czegoś innego główka boli ale tak poważnie to ja bym strzeliła bo Ty chyba już po terminie@ co? chyba że przed to poczekaj
Nikusia a może to owulka się zbliża bo Ty jakoś w połowie jesteś co? no to taki ból po boku nisko kłucie a jak mocniej boli to właśnie jak aga napisała przypomina ból miesiączkowy, mi się jeszcze czasem zdawało że to wyrostek jak po prawej bolał
No Agusia ze tak powiem bete to Ty już masz we krwi
No Madzia w tych dniach to norma że człowiek się nakręca i Ty tam nie że głowa boli na pewno od kręgosłupa tylko zasuwaj po tego testa, i może się dowiemy że od czegoś innego główka boli ale tak poważnie to ja bym strzeliła bo Ty chyba już po terminie@ co? chyba że przed to poczekaj
Nikusia a może to owulka się zbliża bo Ty jakoś w połowie jesteś co? no to taki ból po boku nisko kłucie a jak mocniej boli to właśnie jak aga napisała przypomina ból miesiączkowy, mi się jeszcze czasem zdawało że to wyrostek jak po prawej bolał
No Agusia ze tak powiem bete to Ty już masz we krwi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez gosiak.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 10 miesiąc temu #65197 przez Asik
Agusia ja tylko raz byłam na becie tydzień po zatrzymaniu @ i na tym skończyłam żeby sie niepotrzebnie nie stresować tymi przyrostami, więc Ci nie moge nic powiedziec ale sprawdz sobie na necie jak to jest z normami beta hcg . albo dziweczyn na wrześniówkach albo sierpniówkach zapytaj, może też tak robiły bete w tym terminie co Ty
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #65199 przez nikusia1988
Ale ja mam dopiero 15dc więc to nie na ciąże Agusia a mi nie chodzi o kolke bo czasami też ją mam i i wiem gdzie to boli ale chodzi mi o to ze właśnie na dole pod brzuchem po lewej stronie kłuło mnie "tak jak odczucie kolki" ;)Porównałam tylko to odczucie z kolką
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #65204 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosia ja przed, jakies 2 dni...
Aha i mam postanowienie, ze RACZEJ bety nie bede robic. A jak juz to tylko 1 raz. Bo ta beta g... daje
Aha i mam postanowienie, ze RACZEJ bety nie bede robic. A jak juz to tylko 1 raz. Bo ta beta g... daje
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #65205 przez nikusia1988
Gosiak ale to jest możliwe żebym w życiu czegoś takiego nie miała a nagle w tym cyklu zaczęło sygnalizować owulację?????? No ja dzisiaj mam 15dc a jutro zaczynam luteine...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #65209 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
nikusia moze owulka
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #65212 przez gosiak
nikusia1988 napisał:
Nikusu a może po prostu nie zwracałaś na to uwagi teraz jak się starasz to może bardziej obserwujesz swój organizm i wyczulona już jesteś na takie sygnały...ja myślę że to ow się zbliża u Ciebie, ja Ci powiem że jak się nie starałam to nie przypominam sobie takich bóli jak zakuło to nie myślałam nad tym co to, skąd to i w ogóle...
Gosiak ale to jest możliwe żebym w życiu czegoś takiego nie miała a nagle w tym cyklu zaczęło sygnalizować owulację?????? No ja dzisiaj mam 15dc a jutro zaczynam luteine...
Nikusu a może po prostu nie zwracałaś na to uwagi teraz jak się starasz to może bardziej obserwujesz swój organizm i wyczulona już jesteś na takie sygnały...ja myślę że to ow się zbliża u Ciebie, ja Ci powiem że jak się nie starałam to nie przypominam sobie takich bóli jak zakuło to nie myślałam nad tym co to, skąd to i w ogóle...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #65220 przez nikusia1988
a tak na marginesie to pare dni mialam temp 36.0 a wczoraj mi drgnęła troszeczke do gory i mialam 36.1 a dzisiaj 36.2 i zobzczymy czy jutro też się podniesie. Jak tak to faktycznie sygnalizowało owulkę
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #65227 przez nikusia1988
Gosiaku no może i tak jest jak piszesz ale wczoraj to aż musiałam pare sekund masować to miejsce bo leżałam i mnie tak kłuło że masakra
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 10 miesiąc temu #65233 przez magduska
witam dziewczyny,jakos ciezko za wami nadazyc,ale nie mam czasu tu tak czesto teraz zagladac )
niestety mnie dopadla zatrucie,pokusilam sie na zapiekanke i chyba byla nie swieza )) bllle,juz na sama mysl o niej jest mi znowu niedobrze,wtorek byla nie do zycia,caly dzien spedzilam na kibelkiem (( ale teraz juz ok, wzielam sobie 2 dni wolnego,a teraz siedze w pracy
zyczycze wam milego dnia
niestety mnie dopadla zatrucie,pokusilam sie na zapiekanke i chyba byla nie swieza )) bllle,juz na sama mysl o niej jest mi znowu niedobrze,wtorek byla nie do zycia,caly dzien spedzilam na kibelkiem (( ale teraz juz ok, wzielam sobie 2 dni wolnego,a teraz siedze w pracy
zyczycze wam milego dnia
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej