BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #65168 przez nikusia1988
Dziewczynki może mi któraś napisać do czego jest porównywalny ból jajnika? Bo ja wczoraj wieczorem w lewym boku poczułam takie kłucie podobne do kolki i to trwało może minutę, co by to było? Podkreślam że nigdy w życiu mnie nic nie szczypało, kłuło, piekło w dole brzucha! Wczoraj pierwszy raz takie coś miałam... :(
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #65175 przez MagdaM
Nikusia takie klocie wlasnie...
Z tym, ze jak nisko i blisko pachwiny to nie wiem, ja tak mialam w ciazy.

Angelika Test... Nie wiem, nie chce sobie wkrecac. No chyba, ze juz to robie :huh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #65177 przez Agusia83
Nikusia, jakby Ci to wytlumaczyc...po prostu jak boli mnie jajnik to mniej wiecej w miejscu jajnika, czyli w podbrzuszu i tak troszke po boku...no i sa takie klucia, troszke bol podobny do miesiaczkowego...
Kolke to jak mam to blizej zeber....serduszka, a jak bola jajniki to nisko...

A tak w ogole, to wczoraj poszlam jeszcze raz zrobic bete....mozecie napisac, ze jestem betomanka:P :P ...no i mialam wyniki...ponad 109tys....chyba dobrze, nie? bo ostatnio bylo 76tys...
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #65196 przez gosiak
Witam:)
No Madzia w tych dniach to norma że człowiek się nakręca i Ty tam nie że głowa boli na pewno od kręgosłupa tylko zasuwaj po tego testa, i może się dowiemy że od czegoś innego główka boli :lol: ale tak poważnie to ja bym strzeliła bo Ty chyba już po terminie@ co? chyba że przed to poczekaj :blink:

Nikusia a może to owulka się zbliża bo Ty jakoś w połowie jesteś co? no to taki ból po boku nisko kłucie a jak mocniej boli to właśnie jak aga napisała przypomina ból miesiączkowy, mi się jeszcze czasem zdawało że to wyrostek jak po prawej bolał :blink:

No Agusia ze tak powiem bete to Ty już masz we krwi :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #65197 przez Asik
Agusia ja tylko raz byłam na becie tydzień po zatrzymaniu @ i na tym skończyłam żeby sie niepotrzebnie nie stresować tymi przyrostami, więc Ci nie moge nic powiedziec ale sprawdz sobie na necie jak to jest z normami beta hcg . albo dziweczyn na wrześniówkach albo sierpniówkach zapytaj, może też tak robiły bete w tym terminie co Ty :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu #65199 przez nikusia1988
Ale ja mam dopiero 15dc więc to nie na ciąże :D Agusia a mi nie chodzi o kolke bo czasami też ją mam i i wiem gdzie to boli ale chodzi mi o to ze właśnie na dole pod brzuchem po lewej stronie kłuło mnie "tak jak odczucie kolki" ;)Porównałam tylko to odczucie z kolką ;)
13 lata 10 miesiąc temu #65204 przez MagdaM
Gosia ja przed, jakies 2 dni...

Aha i mam postanowienie, ze RACZEJ bety nie bede robic. A jak juz to tylko 1 raz. Bo ta beta g... daje :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #65205 przez nikusia1988
Gosiak ale to jest możliwe żebym w życiu czegoś takiego nie miała a nagle w tym cyklu zaczęło sygnalizować owulację?????? No ja dzisiaj mam 15dc a jutro zaczynam luteine...
13 lata 10 miesiąc temu #65209 przez MagdaM
nikusia moze owulka :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #65212 przez gosiak
nikusia1988 napisał:

Gosiak ale to jest możliwe żebym w życiu czegoś takiego nie miała a nagle w tym cyklu zaczęło sygnalizować owulację?????? No ja dzisiaj mam 15dc a jutro zaczynam luteine...

Nikusu a może po prostu nie zwracałaś na to uwagi teraz jak się starasz to może bardziej obserwujesz swój organizm i wyczulona już jesteś na takie sygnały...ja myślę że to ow się zbliża u Ciebie, ja Ci powiem że jak się nie starałam to nie przypominam sobie takich bóli jak zakuło to nie myślałam nad tym co to, skąd to i w ogóle...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #65214 przez Agusia83
Asik, dzieki za pomysl bym umiescila pytanko na sierpniowkach...zrobilam to i teraz czekam na odpowiedzi :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu #65220 przez nikusia1988
a tak na marginesie to pare dni mialam temp 36.0 a wczoraj mi drgnęła troszeczke do gory i mialam 36.1 a dzisiaj 36.2 i zobzczymy czy jutro też się podniesie. Jak tak to faktycznie sygnalizowało owulkę :)
13 lata 10 miesiąc temu #65227 przez nikusia1988
Gosiaku no może i tak jest jak piszesz ale wczoraj to aż musiałam pare sekund masować to miejsce bo leżałam i mnie tak kłuło że masakra ;)
13 lata 10 miesiąc temu #65233 przez magduska
witam dziewczyny,jakos ciezko za wami nadazyc,ale nie mam czasu tu tak czesto teraz zagladac :-))

niestety mnie dopadla zatrucie,pokusilam sie na zapiekanke i chyba byla nie swieza :-))) bllle,juz na sama mysl o niej jest mi znowu niedobrze,wtorek byla nie do zycia,caly dzien spedzilam na kibelkiem :-((( ale teraz juz ok, wzielam sobie 2 dni wolnego,a teraz siedze w pracy

zyczycze wam milego dnia
13 lata 10 miesiąc temu #65256 przez gosiak
No to Nikusia nic tylko tulu tulu :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama