- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #65601 przez Suari
MagdaM- na pewno się uda, organizm potrzebuje czasu na regenerację, tak samo jak i dusza.
Przeczytałam cały wątek "staraczek" zarówno ten stary, jak i obecny w ciągu dwóch nocek
Forum to stało się moim nałogiem
Przeczytałam cały wątek "staraczek" zarówno ten stary, jak i obecny w ciągu dwóch nocek

Forum to stało się moim nałogiem

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Suari.
Temat został zablokowany.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #65645 przez angellika1
Suari nałogowe forum dotyczy większości z nas 
Magda Gin powinien Ci przepisać lek na podtrzymanie duphaston abo luteinę, Jeżeli nie będzie chciał to sie upomnisz albo zmienisz lekarza :
Jakoś tak dzisiaj cichutko na forum... ale do dobrze oznacza że staraczki wzięły się ostro do roboty hihihi

Magda Gin powinien Ci przepisać lek na podtrzymanie duphaston abo luteinę, Jeżeli nie będzie chciał to sie upomnisz albo zmienisz lekarza :

Jakoś tak dzisiaj cichutko na forum... ale do dobrze oznacza że staraczki wzięły się ostro do roboty hihihi
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #65654 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzieki dziewczyny...
Wolalabym nie zmieniac, a luteine jak cos mam w domu...
Ok lece bo mi brzuch rozwali zaraz
Dobrej nocy
Wolalabym nie zmieniac, a luteine jak cos mam w domu...
Ok lece bo mi brzuch rozwali zaraz

Dobrej nocy
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #65728 przez nikusia1988
Jednak sobie w tym cyklu spróbujemy codziennie...
W poprzednich była metoda: kiedy mamy ochotę i co pare dni no to teraz metoda codziennie... A niech sobie będzie co chce...
i bez świec i innych fikołków 

PRZYJEMNOŚCI NIGDY ZA WIELE!!! O!

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez nikusia1988.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu #65733 przez Mirella
Suari napisał:
Suari, chłopaka mojej siostry zawsze bolą plecy jak ona ma dostać @, całkiem porządnie go bolą
Magda, piękne te Twoje kwiatki, u mnie nic jeszcze wiosny nie zwiastuje, a ja mam typową dla mnie deprechę na koniec zimy, nic mi się nie chce, wszystko mnie wkurza, najchętniej bym z łóżka nie wychodziła, i spała spała spała.... a tymczasem noc w pełni a Duśka szaleje...
Często powtarzam, że szkoda, że faceci nie mogą poczuć tego bólu jaki jest przed lub w trakcie @ dopiero by zobaczyli co to prawdziwy ból
Suari, chłopaka mojej siostry zawsze bolą plecy jak ona ma dostać @, całkiem porządnie go bolą

Magda, piękne te Twoje kwiatki, u mnie nic jeszcze wiosny nie zwiastuje, a ja mam typową dla mnie deprechę na koniec zimy, nic mi się nie chce, wszystko mnie wkurza, najchętniej bym z łóżka nie wychodziła, i spała spała spała.... a tymczasem noc w pełni a Duśka szaleje...
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 2 miesiąc temu #65744 przez Agusia83
Czesc dziewczynki....jeszcze nie spicie? ja juz dawno na nozkach....ale troche mi sie kreci w glowie i chyba bede musiala pojsc spac... 
Wczoraj wybralam sie z mezem na zakupy i juz mam piekne spodnie ciazowe i 2 bluzeczki
i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu...kurcze, pewnie nie wszystkie musicie martwic sie o gacioszki, bo wiekszosc z Was miesci sie w swoje stare spodnie....
Asik...widzialam lozeczko, ktore chcialabys kupic dla maluszka...jest piekne...ale ja bym osobiscie wolala, zeby przod i tyl lozeczka nie byl tak bardzo zabudowany...ale kolory tez sliczne...

Wczoraj wybralam sie z mezem na zakupy i juz mam piekne spodnie ciazowe i 2 bluzeczki

Asik...widzialam lozeczko, ktore chcialabys kupic dla maluszka...jest piekne...ale ja bym osobiscie wolala, zeby przod i tyl lozeczka nie byl tak bardzo zabudowany...ale kolory tez sliczne...
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #65795 przez Agusia83
Dziewczyny, czy Was tez tak bardzo bola piersi? Bo u mnie w dzien jest ok, ale w nocy to masakra...jak wstaje do toalety to az musze je trzymac, bo wydaje mi sie, ze zaraz odpadna...hmmm...moze powinnam spac w biustonoszu? Ale musze juz nowy kupic
bo obecne bardzo sie odciskaja na cycuszkach nie mowiac juz o tym, ze pod biustem mam pozniej wielka kreche....

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #65852 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej 
Dol ciag dalszy, wiec Mirellko lacze sie z Toba
Agnieszka bardzo Cie przepraszam, ale jakbys nie zauwazyla tu jest watek staraczek, nie mam wiec jak moga nas bolec piersi??!! Czasem mam wrazenie, ze albo sie mylisz, albo to zlosliwosc

Dol ciag dalszy, wiec Mirellko lacze sie z Toba

Agnieszka bardzo Cie przepraszam, ale jakbys nie zauwazyla tu jest watek staraczek, nie mam wiec jak moga nas bolec piersi??!! Czasem mam wrazenie, ze albo sie mylisz, albo to zlosliwosc

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #65888 przez gosiak
Cześć dziewczyny:)
Madzik Madzik nie nerwuj się tak
ale dziś dzień masakra pada u mnie i dopiero o 11 wstałam a najlepiej to tak jak Mirella bym z łózia nie wstawała
Agusia zakupki?? no my kobitki to lubimy i nawet najmniejsza rzecz sprawia nam radość, mój mąż się zawsze ze mnie śmieje bo mówi "kochanie jak Tobie niewiele do szczęścia potrzeba" bo ja to nawet z głupiej pomadki się cieszę i mam lepszy humorek hihihih
Madzik Madzik nie nerwuj się tak

ale dziś dzień masakra pada u mnie i dopiero o 11 wstałam a najlepiej to tak jak Mirella bym z łózia nie wstawała

Agusia zakupki?? no my kobitki to lubimy i nawet najmniejsza rzecz sprawia nam radość, mój mąż się zawsze ze mnie śmieje bo mówi "kochanie jak Tobie niewiele do szczęścia potrzeba" bo ja to nawet z głupiej pomadki się cieszę i mam lepszy humorek hihihih
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #65891 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Przychodza ale jakos potrafia uszanowac, ze niektore to boli.
A tak to ja sie odzywam, ale kilka dziewczyn juz sie nie odzywa bo to rani. Same zajsc nie mozemy a czytamy o rosnacym brzuchu i bolu piersi. No sorki ale Marta Asia Angelika jakos potrafia z tego wybrnac... Zagladaj, tylko prosze postaw sie czasem w sytuacji tych mniej szczesliwych...
Zly czas kuzwa zly czas...
Gosia staram sie, ale naprawde ta sprawa juz mi gra na nerwach od pewnego czasu i nie moglam jej przemilczec
A tak to ja sie odzywam, ale kilka dziewczyn juz sie nie odzywa bo to rani. Same zajsc nie mozemy a czytamy o rosnacym brzuchu i bolu piersi. No sorki ale Marta Asia Angelika jakos potrafia z tego wybrnac... Zagladaj, tylko prosze postaw sie czasem w sytuacji tych mniej szczesliwych...
Zly czas kuzwa zly czas...
Gosia staram sie, ale naprawde ta sprawa juz mi gra na nerwach od pewnego czasu i nie moglam jej przemilczec

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #65892 przez Agusia83
Zastanawiam sie co napisac, by sie nie poklocic, chociaz i tak jestem juz niesamowicie wkurzona...
Wiem, ze jest tu mnostwo staraczek, sama sie do niego zapisalam jak planowalismy miec dziecko...ale nikomu nie wytykalam, ze pisze o ciazy, badz tez bardziej o jej dolegliwosciach dlatego, ze ja jeszcze w niej nie jestem.....
Moim zdaniem jest to forum dla wszystkich i mozna w nim pytac doslownie o wszystko, tym bardziej, ze uczeszczaja tu dziewczyny, ktore byly w ciazy...i wiedza jak to jest...
Ja sie nie czepialam, ze piszesz o psie, ktorego chcesz, ktorego zamawiasz, bo to przeciez forum o staraniach o dziecko a nie staraniach o psa....
natomiast jesli kogos urazilam swoimi wypowiedziamy, to przepraszam...
Ale tak jak juz pisalam....to moj ostatni post...
nie czuje sie tu mile widziana.....a szkoda....
Wiem, ze jest tu mnostwo staraczek, sama sie do niego zapisalam jak planowalismy miec dziecko...ale nikomu nie wytykalam, ze pisze o ciazy, badz tez bardziej o jej dolegliwosciach dlatego, ze ja jeszcze w niej nie jestem.....
Moim zdaniem jest to forum dla wszystkich i mozna w nim pytac doslownie o wszystko, tym bardziej, ze uczeszczaja tu dziewczyny, ktore byly w ciazy...i wiedza jak to jest...
Ja sie nie czepialam, ze piszesz o psie, ktorego chcesz, ktorego zamawiasz, bo to przeciez forum o staraniach o dziecko a nie staraniach o psa....
natomiast jesli kogos urazilam swoimi wypowiedziamy, to przepraszam...
Ale tak jak juz pisalam....to moj ostatni post...
nie czuje sie tu mile widziana.....a szkoda....
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #65894 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Agnieszka widze, ze ciezko ze zrozumieniem u Ciebie. Porownanie do psa Ci sie nie udalo, bo tu piszemy o mezach domach pracy itp. Wiesz do czego mozna to porownac?? Np do tego Ty kobieta ciezarna piszesz w Waszym watku, ze przestaly Cie bolec piersi itp a ja po poronieniu i nie mogaca zajsc wpadam i pisze Ci, ze mnie przestaly bolec na kilka dni przed poronieniem a bylo to w 10tc3d. Jakbys sie poczula?? Wcieklabys sie, ze wpadam i Was strasze bo pewnie jestem taka mega rozzalona. To jest trafne porownanie. A Ty nie mialas sie czego czepic, a jako, ze zamiast odejsc odwazylam sie powiedziec swoje zdanie czepilas sie psa, bo najprosciej - powiedziala co widziala

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.