BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #68203 przez Mirella
Nikusia coś mi się wydaje, tak poli kiedyś pisała, że pierwszy miesiąc tylko jest gratis, potem się płaci ;)
ale za mocno się nie sugeruj, mnie tam nigdy nie było.
No i żebyś się nie czuła niedopieszczona to spieszę powiedzieć ze nic nie powiedziałam o termometrze, bo pojęcia zielonego nie mam, nigdy temp nie mierzyłam, nie wiem jak, nie wiem gdzie, nie wiem czym, i co z tym zrobić też nie wiem. Mnie się wydaje, że nikt Ci nie odpowiedział, bo tak naprawdę nikt nie ma takiej wiedzy żeby się nią dzielić, każda na wyczucie :)
No i weż nie mów że nie jesteś zauważana, bo jak ja się rozfochuję to..... No przyznaję, mało piszę ostatnio i jakoś lakonicznie, ale pamiętam o wszystkich staraczkach, naprawdę pamiętam :)

Magda, jak już nie raz mówiłam o becie też nic nie wiem, ale pamiętam że Monami wkleiła tu tabelkę, taką z laboratorium, z normami bety z podziałem na tygodnie, musisz się cofnąć i poszukać, jak naprawdę czujesz taką potrzebę.

Madziaska widzę wyznajesz taką samą filozofię życiową jak ja, na żywioł :lol:
Ja też nic nie wiem o tempce, śluzie, nie wiem kiedy mam owulkę, i pewnie nawet wyliczyć bym nie umiała ;) I wychodzę z założenia że jak raz mi się udało to i drugi się uda ;)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #68205 przez gosiak
Madzia nie czytaj tyle tych głupot bo Ci pójdę i kabla od neta uciacham!!!

no ja tez mialam konto na 28 i po miesiącu trzeba było opłacać no i już tam nie zaglądam za drogo :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #68206 przez nikusia1988
Gosiaczku do Ciebie nie mam żalu bo Tobie dziękuję za wsparcie na skarbie mamy :) no to lipka z tym 28 to chyba pozostanę tylko na skarb mamy...

Oj dobrze dobrze, już się nie czepiam... Zapomnijmy...
Ten humor to wszystko przez tą luteinę!!!! :(
14 lata 2 miesiąc temu #68207 przez Asik
no to laski macie tu cos na polepszenie humorku :D na sierpniówkach i wrzesniówkach też wkleiłam :D
te pytania można spotkać na wielu forach :D uśmiałysmy się :D
ratunku-co-robic.ownlog.com/3,11350,kategoria.html

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #68217 przez gosiak
buahahahhahaa Asik posikałam się ze śmiechu hahahhahahaha "wygotować slipki" hahaha "macanie po jednym cycku jedno dziecko po dwóch bliźniaki" po jednym jajku jednojajowe hahhaha nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #68218 przez bewipo
nikusia słońce jak coś wiemy to odpisujemy, a jak nie wiemy to czekamy, aż ktoś mądrzejszy odpisze ;) Nie ma tak, że się kogoś nie zauważa. Ty masz ostatnio zawsze takie fachowe pytania o pomoc z wykresem, co ja za bardzo nie wiem, bo ja to tylko tak na wyczucie i to bez mierzenia tempki sobie patrzałam.
Magda beta to koło 60% powinna przyrosnąć, ale tak szczegółowo to nie też nie patrz, bo to u każdego inaczej.
14 lata 2 miesiąc temu #68220 przez Asik
Gosiak :) a w archiwum ile takich cudownych tematów jest :D te pytania powalają :D a odpowiedzi są mega :D :D :D :D :D a to o ciązy pozamacicznej :D bo po stosunku urósł jej guz pod kolanem :D :D :D

14 lata 2 miesiąc temu #68223 przez gosiak
Asik dodałam sobie tą stronke do zakładki hahah bede czytac na razie jedna stronkę a uśmiałam sie sama do siebie że aż płakałam nie no ja nie wiem skąd takie pomysły... och aż mnie brzuch boli

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #68230 przez Asik
Też dodałam do zakładek :D dzisiaj znalazłam ją i kurcze tak sie śmiałam że aż mnie całe mieśnie brzucha bolą :D noo zacofanie ludzkie czasami nie zna granic :D :D

14 lata 2 miesiąc temu #68241 przez ilona
Ale czad Asik! Lepsze niż najlepsza komedia w tv :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Wiktor śpi a ja czytam i brechtam jak głupia :laugh:
14 lata 2 miesiąc temu #68283 przez MagdaM
Ciagle wynik wykonywany... A ja takiego mam stresa ze oszaleje. Glodnam, nie dobrze mi beeee :(
Asik doooobre :laugh: :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #68289 przez gosiak
dziewczyny to mały cytat z linku Asi:) z pewnego forum ze śmiechu już nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol:

GALERIANKA Z POŁYKIEM
Link || kategoria: schizy ciążowe || 31.01.2010, 13:09 || Komentarze (22)

POST NA FORUM:
Pytam poważnie. Poderwałam 35-letniego, eleganckiego faceta (w galerii handlowej),poszliśmy razem do łóżka, obciagnęłam mu...i on nieoczekiwanie "trysnął" mi do gardła!!! Błagam, powiedzcie czy zajdę przez to w ciażę (to przecież kontakt z nasieniem), STRASZNIE sie denerwuję, a wstydzę sie zapytać o to koleżanek!!!

FORUM UŚWIADAMIA:
***Pewnie że można , jeżeli łykasz łapczywie

***tak możesz i to ciążę mnogą

***gorzej! Ciąża może ci wyjść uszami!!!

***zagryzaj korniszonem to nie zajdziesz .

***taaaaa , oczywiscie trzeba było prezerwatywe na głowe załozyc (nic nie wiesz na temat zabezpieczen ?) aaa i urodzisz szescioraczki

***TAK i urodzisz wymiotując

***ciąża - nie jestem pewien, ale powiększona tarczyca na bank

***Kościół zabrania bo to miłość francuska-z połknięciem kanibalizm z wypluciem aborcja.Było robić to z mikołajem;ma krzywą lachę,torbę na plecach a spuszcza się do komina

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #68290 przez Lacrijka
Nie wiem czy ktoś juz o tym tu pisał, ale znalazłam fajny, bezpłatyny program do prowadzenia obserwacji cyklu.. Ja zniego korzystam juz drugi cykl i moim zdaniem jest bardzo fajny.. Tu podaje link (mam nadzieje ze nie łamie tym regulaminu forum)

www.dobreprogramy.pl/Karta,Program,Windows,12147.html
14 lata 2 miesiąc temu #68291 przez bewipo
Asik rozbeczałam sie ze śmiechu :)
Nie wiem czy już to czytałyście, ale ten tekst jest the best: "Jestem w 37 tygodniu i od paru ładnych dni bolą mnie kości w pochwie..."
14 lata 2 miesiąc temu #68293 przez angellika1
ehh Asik Asik co by było gdyby Ciebie z nami nie było ....
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia