- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #67539 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella a bo Ty taka starajaca jestes dla Nas
Hurra wizyta w piatek szybciorem i zobaczymy
Hurra wizyta w piatek szybciorem i zobaczymy
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 10 miesiąc temu #67540 przez magduska
magda m moje gratulacjeeee ) ) ) wszystko bedzie dobrze i nie denerwuj sie teraz w szczegolnosci,musisz dbac o fasolke i siebie,gratuluje jeszcze raz
oczywiscie spoznione,ale szczere zyczenia z okazjii walentynek,,a dla asik po tysieczne,bo oprocz tego rocznica,ja niestety tez sama siedzialam w walentynki,bez mojego,a tak to z kolezanka wypilam sobie winko,babski wieczor samotnych-jej maz tez w delegacji pracuje hehe )) ))
lacrijka ja tez sobie odpuszczam,co ma byc to bedzie,czekam tak jak ty na wiosne,zeby dokonczyc dom i wtedy bede myslala co z tego wszystkiego wyniknie,w sumie zostala najgorsza sprawa,najdrozsza-wykonczenie
ja z moim smieje sie,ze ten dom wykonczy nas wczesniej niz my jego hehe )
oczywiscie spoznione,ale szczere zyczenia z okazjii walentynek,,a dla asik po tysieczne,bo oprocz tego rocznica,ja niestety tez sama siedzialam w walentynki,bez mojego,a tak to z kolezanka wypilam sobie winko,babski wieczor samotnych-jej maz tez w delegacji pracuje hehe )) ))
lacrijka ja tez sobie odpuszczam,co ma byc to bedzie,czekam tak jak ty na wiosne,zeby dokonczyc dom i wtedy bede myslala co z tego wszystkiego wyniknie,w sumie zostala najgorsza sprawa,najdrozsza-wykonczenie
ja z moim smieje sie,ze ten dom wykonczy nas wczesniej niz my jego hehe )
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #67550 przez delfinek83
Super nowina Magda, gratuluję kochana, cieszę się bardzo!
No ja też wolałabym dzidzię na wiosnę, ale tak wczoraj z mężusiem w walentynki zaszalałam (w środku cyklu) że kto wie, może jednak będzie zmiana planów i listopad? heh
Ciekawe czy Madzia załapie się na październik czy już na listopad?
No ja też wolałabym dzidzię na wiosnę, ale tak wczoraj z mężusiem w walentynki zaszalałam (w środku cyklu) że kto wie, może jednak będzie zmiana planów i listopad? heh
Ciekawe czy Madzia załapie się na październik czy już na listopad?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez delfinek83.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #67597 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Boziuuu ile ja spalam
Delfinek wg cyklu wychodzi mi 22 pazdziernik ale wg owulki napewno pozniej
Delfinek wg cyklu wychodzi mi 22 pazdziernik ale wg owulki napewno pozniej
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 10 miesiąc temu #67642 przez gosiak
Cześć laseczki
Madziu a śpij ile chcesz jak masz taka ochotę kurcze ale się cieszę i rzeczywiście fasolki chodzą parami no no ciekawe kto teraz najszybciej testuje?!
ja tak jak Lacrijka i magduśka też staram się na luzie podejść w tym cyklu, co ma być to będzie, przytulanko nie za gęsto jakoś tak się "obijamy" ostatnio hmm, no ale szczytowe dni mi się zbliżają więc coś można zacząć działać
Madziu a śpij ile chcesz jak masz taka ochotę kurcze ale się cieszę i rzeczywiście fasolki chodzą parami no no ciekawe kto teraz najszybciej testuje?!
ja tak jak Lacrijka i magduśka też staram się na luzie podejść w tym cyklu, co ma być to będzie, przytulanko nie za gęsto jakoś tak się "obijamy" ostatnio hmm, no ale szczytowe dni mi się zbliżają więc coś można zacząć działać
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #67643 przez Nati
hej laseczki, dla was również spóźnione ale szczere życzenia z okazji Walentynek, ja was też kocham
Magdaaaa kochana ale szok, ale sie cieszę i trzymam mocno kciukasy!!!! oj uważaj na siebie malutka
buziaczki dla was dziewczynki Mirellka, Gosiak, Lacrijka, Diana i cała reszta (nie wymienię wszystkich bo tak na pamięc nie pamiętam)
Magdaaaa kochana ale szok, ale sie cieszę i trzymam mocno kciukasy!!!! oj uważaj na siebie malutka
buziaczki dla was dziewczynki Mirellka, Gosiak, Lacrijka, Diana i cała reszta (nie wymienię wszystkich bo tak na pamięc nie pamiętam)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 10 miesiąc temu #67710 przez madziaska
Cześć dziewczynki:) Nie było mnie dwa dni, a tu taka wspaniala wiadomosc:) Madziaaaaaaa gratuluje bardzooooo mocno...
A ja dzisiaj testowalam... jak wczesniej pisalam (moze ktos pamieta) przeziebiona bylam i nie bralam nic bo a noz sie uadalo...no i przez to wyladowalam na pogotowiu z wysoka goraczka, zapaleniem kratani i tchawicy...zalatwilam sie na amen... Antybiotyk mi lekarz zapisal, duomox w razie gdybym w ciazy byla...ale nie jestem, bo dzisiaj zrobilam test...co prawda spodziewana @ za dwa dni, to moj 29dc...ale to dobrze, bo takie chorobsko na samym poczatku nie byloby wskazane...
A ja dzisiaj testowalam... jak wczesniej pisalam (moze ktos pamieta) przeziebiona bylam i nie bralam nic bo a noz sie uadalo...no i przez to wyladowalam na pogotowiu z wysoka goraczka, zapaleniem kratani i tchawicy...zalatwilam sie na amen... Antybiotyk mi lekarz zapisal, duomox w razie gdybym w ciazy byla...ale nie jestem, bo dzisiaj zrobilam test...co prawda spodziewana @ za dwa dni, to moj 29dc...ale to dobrze, bo takie chorobsko na samym poczatku nie byloby wskazane...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #67729 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Laski jakie Wy kochane jestescie!! Trzymajcie jutro kciuki prosze...
Strasznie mi sie przykro zrobilo...
Na innym forum jest temt staraczek i jest kilka dziewczyn ktore maja okropne problemy z zajsciem. Po poronieniu uslyszalam, ze sobie to wszystko wymyslilam i jestem psychiczna a teraz uslyszalam, ze to naciagane i niesprawiedliwe, ze te co naprawde czekaja i powinny byc mama to nie sa a inne owszem... Przykro jak cholera
Strasznie mi sie przykro zrobilo...
Na innym forum jest temt staraczek i jest kilka dziewczyn ktore maja okropne problemy z zajsciem. Po poronieniu uslyszalam, ze sobie to wszystko wymyslilam i jestem psychiczna a teraz uslyszalam, ze to naciagane i niesprawiedliwe, ze te co naprawde czekaja i powinny byc mama to nie sa a inne owszem... Przykro jak cholera
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #67739 przez gosiak
Będę trzymać kciuki Madziu najmocniej jak umiem
ja nie wiem jak niektórzy szczególnie biedni, albo co gorsza jakieś patologiczne rodziny mają jedno dziecko za drugim i nie koniecznie chcą następne to mają bez problemu a tu człowiek normalnie jako tako stać go na dziecko, jest mu w stanie zapewnić jako takie warunki na wychowanie i co najważniejsze chcą tego dziecka, to niestety ciężko jest nie rozumiem dla czego tak jest...chyba rzeczywiście sekret tkwi w tym żeby w ogóle nie myśleć o zajściu w ciąże..ale kurde czy zna ktoś receptę na wyłączenie myśli??
ja nie wiem jak niektórzy szczególnie biedni, albo co gorsza jakieś patologiczne rodziny mają jedno dziecko za drugim i nie koniecznie chcą następne to mają bez problemu a tu człowiek normalnie jako tako stać go na dziecko, jest mu w stanie zapewnić jako takie warunki na wychowanie i co najważniejsze chcą tego dziecka, to niestety ciężko jest nie rozumiem dla czego tak jest...chyba rzeczywiście sekret tkwi w tym żeby w ogóle nie myśleć o zajściu w ciąże..ale kurde czy zna ktoś receptę na wyłączenie myśli??
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #67745 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Chyba na bardzo zle... Juz tam nie pojde, a pol zycia spedzilam.
Ale teraz z nerwow mi brzuch peka...
Gosia znam dziewczyna ktora nie chciala dziecka, pila, skakala, palila, bila sie w brzuch itp a urodzila...
Ale teraz z nerwow mi brzuch peka...
Gosia znam dziewczyna ktora nie chciala dziecka, pila, skakala, palila, bila sie w brzuch itp a urodzila...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #67782 przez angel82
MadziuM
Serdecznie gratuluję bardzo się cieszę.
Teraz nie myśl o tych wszystkich przykrych słowach, musisz odganiać od siebie złą energię.
Wszystko będzie... musi być dobrze.
Pozdrawiam
Was wszystkie Dziewczyny.
Ps. U mnie "stara bieda".
Serdecznie gratuluję bardzo się cieszę.
Teraz nie myśl o tych wszystkich przykrych słowach, musisz odganiać od siebie złą energię.
Wszystko będzie... musi być dobrze.
Pozdrawiam
Was wszystkie Dziewczyny.
Ps. U mnie "stara bieda".
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34