BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #72668 przez Diana
No to Kaśku nabierzemy kondycji!! :side:
Jeśli chodzi o windy to wymóg unijny jest, ze musi być w bloku cztero piętrowym i wyższym! :silly:
Jakoś damy rade!!! Ważne, ze u siebie!!!
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #72686 przez gosiak
gabi a lekarz co na Twoje cykle? no fakt trochę krótkie ale nie będę się udzielac na temat czy ow występuje przy takich krótkich cyklach bo nie wiem :blush: ale jeśli czujesz kłucie to może jest i tego Ci życzę :blink: o najkrótszym cyklu jaki słyszałam to 21 dni :ohmy: tu bym się zastanawiała czy ow występuje...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #72691 przez Mirella
Temometrów rtęciowych unia zakazała i mialy być wycofane ze sprzedaży chyba z końcem kwietnia zeszłego roku, albo może z końcem roku, ale jakoś ten kwiecień mi się majaczy, więc myślę ze teraz będzie problem.

To było jeszcze dawniej, sprawdziłam, chodziło o kwiecień 2009, ale o produkcję, sprzedawać można do wyczerpania zapasów w magazynach, na Allegro są :)
14 lata 1 miesiąc temu #72695 przez gosiak
oo nawet nie wiedziałam, także widać miałam szczęście jeszcze się załapać na rtęciowy :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #72696 przez Mirella
ja mam chyba ze trzy, bo tym elektronicznym nie ufam, zrobiłam zapasik :)
14 lata 1 miesiąc temu #72699 przez gosiak
jak bym wiedziała że wycofają to też bym zapas zrobiła, a tak mam jeden...a elektr. też nie ufam :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #72701 przez gabi28
wiesz Gosiak,tak naprawdę nigdy nie rozmawiałam z ginem na temat moich cykli,wspominałam że mam 24 dniowe,ale nic nie mówiła,było to dawno,wtedy jeszcze nie myślałam o dziecku...narazie nie mogę iść do lekarza,ale jak już się wybiorę to o wszystko wypytam.
14 lata 1 miesiąc temu #72704 przez gabi28
aha... i chyba zacznę mierzyć temperaturę,to pomoże mi określić czy faktycznie dochodzi u mnie do owulacji...

może za bardzo się tym wszystkim przejmuje,do maja jeszcze trochę czasu zostało..a ja już sie nakręcam :)
14 lata 1 miesiąc temu #72714 przez gosiak
że się nakręcasz to w sumie "normalne" :lol: wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki :side: :side: :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #72719 przez Lacrijka
Hej :)

Cos mi sie wydaje ze ja mam w tym cyklu brak owu.. Test juz dawno pokazał wysokie stezenie LH a u mnie wciaz nie ma skoku temperatury.. Gosiaku, zaraz załoze sobie na tej stronie to bedziesz mogła sobie luknąc, i mam nadzieje ze powiesz mi co i jak.. Pewnie masz większa wiedze niz ja na ten temat :)
14 lata 1 miesiąc temu #72738 przez bewipo
Cześć dziewczyny. Ja całkiem niedawno kupowałam rtęciowy i daję linka do apteki jak ktoś jeszcze poszukuje www.doz.pl/apteka/p8769-Termometr_lekars...AS_Polonia_niebieski
14 lata 1 miesiąc temu #72778 przez gosiak
Lacrijka byłam widziałam i notkę zostawiłam, eee ja tam się nie znam zbytnio podglądnełam pare wykresów żeby zobaczyć co i jak bo też pierwszy to mój wykres, więc jeszcze dobrze nie wiem co z czym :)

kurde ale spanie mnie cały dzień łamie tylko bym spała, ale nie mam jak bo bratanica cały czas mi tu siedzi to bajki ogląda to gra w jakieś gry uhh dobrze że ferie sie kończą :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #72803 przez Lacrijka
Gosiaku, no wlasnie wiem ze dziwny ten mój wykres..moze bedzie jeszcze skok, ostatni cykl miałam 35 dniowy, moze ten cykl tez sie cos poprzestawia, ale mam nadzieje ze nie bardzo bo moje wyliczenia na wakacje prysną... U Ciebie ładny skoczek, mam nadzieje ze ostro działałas w tym cyklu :) :) :)
14 lata 1 miesiąc temu #72813 przez madziaska
Gosiak z tego co pisała, to dzialala ojj dzialala.... Ja mam takie male przeczucia, ze teraz pora wlasnie na nia :silly: Ale nie chce zapeszac, wiec ciiiiiiii :blink:
14 lata 1 miesiąc temu #72821 przez gosiak
lacrijka też myślę że u Ciebie będzie skoczek bo właśnie masz dosyć długie cykle także jeszcze wszystko może się zdarzyć :blink: :blink: a ja tak działałam w te dni co trzeba ale i tak nie tak często jak by się przydało, no ale może to wystarczy zobaczymy:) haha a ja się dziś ważyłam i 1 kg przytyłam idę ku celowi:) a dziewczyny czy słyszałyście że od kwasu foliowego się tyje? gdzies to wyczytałam ale nie wiem czy w to wierzyć spotkała się któraś z Was z taka opinią?
madziaska właśnie ciiiii :woohoo: :woohoo: to ja stawiam na ciebie :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży