- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- PM
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
14 lata 1 miesiąc temu #72017 przez Asik
Kochana kopniaki to bedziesz dalej miała tylko od drugiej strony jak maleństwo sobie na brzuszku położysz

Groszek a komu miałabys tu przezkadzać ?? tutaj jest jak na targowisku różności ..wiadomo że wątek staraczkowy ale dziewczynki są tak goscinne że zawsze można tu wpaść i poopowiadać albo się wyżalic

Monami Zuzia jest przeeesłodka

Groszek a komu miałabys tu przezkadzać ?? tutaj jest jak na targowisku różności ..wiadomo że wątek staraczkowy ale dziewczynki są tak goscinne że zawsze można tu wpaść i poopowiadać albo się wyżalic

Monami Zuzia jest przeeesłodka

Temat został zablokowany.
- PM
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 1 miesiąc temu #72043 przez Lacrijka
Halllo, Helllo Hop Hop

Ale tu dziś gwarno, fantastycznie
Ja juz (chyba) po owulce, dzis tescik strzelony i kresunia duzo bledsza niz poprzednie, tylko zastanawia mnie moja tempka.. od początku cyklu miałam ok 36,7.. Cztery i trzy dni temu 36,6..dwa dni temu 36,5 a dziś 36,4 czyli taka sama jak w pierwszy dzień po @.. Wiem ze na chwile przed owulką tempka spada do minimum i po owulce jest skok.. I teraz, jezeli teścik pokazuje blada kreske, więc teoretycznie owulka juz była.. Wiec czemu taka niska tempka ?? Moze byc skok kilka dni po owu ?? To mój pierwszy cykl, który monitoruje cały wiec stad moja niewiedza
Szukałam w niecie info na ten temat..ale ile stron tyle wersji.. Asiku ekspercie wyjasnij mi to na przykładzie 

Ale tu dziś gwarno, fantastycznie

Ja juz (chyba) po owulce, dzis tescik strzelony i kresunia duzo bledsza niz poprzednie, tylko zastanawia mnie moja tempka.. od początku cyklu miałam ok 36,7.. Cztery i trzy dni temu 36,6..dwa dni temu 36,5 a dziś 36,4 czyli taka sama jak w pierwszy dzień po @.. Wiem ze na chwile przed owulką tempka spada do minimum i po owulce jest skok.. I teraz, jezeli teścik pokazuje blada kreske, więc teoretycznie owulka juz była.. Wiec czemu taka niska tempka ?? Moze byc skok kilka dni po owu ?? To mój pierwszy cykl, który monitoruje cały wiec stad moja niewiedza

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #72057 przez Asik
lacrijka. Owulacja może wystąpić do dwóch dni przed jaki i do drugiego dnia włącznie skoku temperatury
no i wiesz..testy nie są 100% pewne że już wystąpiła
moga wskazać że sie zbliża itp
noo trzeba działac kochana
zobacz na moim wykresie jak to było
i popatrz kiedy serduszka były
czyli przytulanko 
28dni.pl/asik2102/wykresy/2010-10-30

28dni.pl/asik2102/wykresy/2010-10-30
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 1 miesiąc temu #72069 przez Lacrijka
Dzięki Asiku...
Obejżałam Twój wykres i się uśmiałam z jednej notki
"termin przebrzydłej @ " hahahaha Jest czaad 
No to zobacze jutro rano jak bedzie z ta tempką.. A co do testów to wiadomo ze 100% nie ma pewnosci ze owulka była, ale jak robiłam 3 dni temu, to kreska testowa była prawie taka sama jak kontrolna, wiec teoretycznie do 48h powinna wystąpic owulka, a dzis kreska testowa była duza bledsza, wiec to ze sie zbliza owulka to pokazywał ten test 3 dni temu.. Ale dzis mnie cos jajucho pikało rano wiec moze to dzis było, a test robiłam przed godzinka, wiec tak czy siak juz po ptokach
Ale działac nie przestane, takie cuda jakie sie zdarzaja w naszych organizmach, to sie pewnie najstarszym góralom nawet nie śniły heeeeeej 

No to zobacze jutro rano jak bedzie z ta tempką.. A co do testów to wiadomo ze 100% nie ma pewnosci ze owulka była, ale jak robiłam 3 dni temu, to kreska testowa była prawie taka sama jak kontrolna, wiec teoretycznie do 48h powinna wystąpic owulka, a dzis kreska testowa była duza bledsza, wiec to ze sie zbliza owulka to pokazywał ten test 3 dni temu.. Ale dzis mnie cos jajucho pikało rano wiec moze to dzis było, a test robiłam przed godzinka, wiec tak czy siak juz po ptokach

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
14 lata 1 miesiąc temu #72091 przez gabi28
Witajcie.
jestem tu nowa,ostatnie kilka dni spędziłam na czytaniu różnych for na temat starań o dziecko. Najbardziej podoba mi się wasze forum.
.. przyjmiecie mnie do swojego grona?ja co prawda zaczynam starania od maja,ale już chciałabym uczestniczyć w tym wszystkim.
jestem tu nowa,ostatnie kilka dni spędziłam na czytaniu różnych for na temat starań o dziecko. Najbardziej podoba mi się wasze forum.

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 miesiąc temu #72112 przez gosiak
Witj Gabi miło że wpadłaś i mam nadzieję że już z Nami zostaniesz:) u Nas jak w domu nikt nikogo nie wygania i jest fajnie
starania od maja? heh nie zdziwie się jak pierwsza z nas pochwalisz się testem, bo jak czytałaś historie niektórych naszych dziewczyn to wiesz ze Te co się nie starają najszybciej zachodzą
Ale fajnie tu dziś aż huczy od waszych postów

Lacrijka z tą ow to są przeboje nie wiadomo kiedy ją wyczaić
ja przed samym skokiem miałam wahania raz w dół raz do góry na przemian 36.3 36.4 jakoś tak, a potem do 36.8 i tak się na razie trzyma

Ale fajnie tu dziś aż huczy od waszych postów

Lacrijka z tą ow to są przeboje nie wiadomo kiedy ją wyczaić

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72