BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #72005 przez PM
Asik trzymam Cie za słowo :) :) :)
Niby nie wrzuciłam jakoś strasznie, ale wiem że jak urodzę będę tęsknic za kopniakami ale za brzucholem raczej nie bardzo.
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #72016 przez Dorciaition
hehe, faktycznie ;)

Alanek[*] :(
14 lata 1 miesiąc temu #72017 przez Asik
Kochana kopniaki to bedziesz dalej miała tylko od drugiej strony jak maleństwo sobie na brzuszku położysz :D :D :D
Groszek a komu miałabys tu przezkadzać ?? tutaj jest jak na targowisku różności ..wiadomo że wątek staraczkowy ale dziewczynki są tak goscinne że zawsze można tu wpaść i poopowiadać albo się wyżalic :D :D
Monami Zuzia jest przeeesłodka :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 miesiąc temu #72023 przez PM
No właśnie :) :) :) Ja wpadłam dawno temu na moment jako staraczka i zostałam na stałe ale już z fasolką w brzuchu:) Może nie udzielam się jakoś bardzo często ale czytam sumiennie :)
I tobie też polecam :) Nie ma lepszej lektury :):):)
14 lata 1 miesiąc temu #72027 przez Dorciaition
Ja tak samo polecam. Czytam za każdy razem jak tylko dorwę się do kompa :)

Alanek[*] :(
14 lata 1 miesiąc temu #72029 przez Groszek
:) to zostaję i będę trzymać kciuki :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu #72036 przez Diana
Zuzia prześliczna, chyba coraz ładniejsza!!! :blink: :kiss:

Groszek pewnie, że przeszkadzać nie będziesz!!!! :side: A nawet możesz pomóc trzymając za nas staraczki mocno kciukasy!!! :kiss:
14 lata 1 miesiąc temu #72039 przez Groszek
Bardzo mi miło i oczywiście że z Michasiem trzymamy kciuki :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu #72043 przez Lacrijka
Halllo, Helllo Hop Hop :) :) :)

Ale tu dziś gwarno, fantastycznie :)

Ja juz (chyba) po owulce, dzis tescik strzelony i kresunia duzo bledsza niz poprzednie, tylko zastanawia mnie moja tempka.. od początku cyklu miałam ok 36,7.. Cztery i trzy dni temu 36,6..dwa dni temu 36,5 a dziś 36,4 czyli taka sama jak w pierwszy dzień po @.. Wiem ze na chwile przed owulką tempka spada do minimum i po owulce jest skok.. I teraz, jezeli teścik pokazuje blada kreske, więc teoretycznie owulka juz była.. Wiec czemu taka niska tempka ?? Moze byc skok kilka dni po owu ?? To mój pierwszy cykl, który monitoruje cały wiec stad moja niewiedza :) Szukałam w niecie info na ten temat..ale ile stron tyle wersji.. Asiku ekspercie wyjasnij mi to na przykładzie :):):)
14 lata 1 miesiąc temu #72057 przez Asik
lacrijka. Owulacja może wystąpić do dwóch dni przed jaki i do drugiego dnia włącznie skoku temperatury :D no i wiesz..testy nie są 100% pewne że już wystąpiła :D moga wskazać że sie zbliża itp :D noo trzeba działac kochana :D zobacz na moim wykresie jak to było :D i popatrz kiedy serduszka były :D czyli przytulanko :D
28dni.pl/asik2102/wykresy/2010-10-30

14 lata 1 miesiąc temu #72069 przez Lacrijka
Dzięki Asiku... :kiss: Obejżałam Twój wykres i się uśmiałam z jednej notki :) "termin przebrzydłej @ " hahahaha Jest czaad :)

No to zobacze jutro rano jak bedzie z ta tempką.. A co do testów to wiadomo ze 100% nie ma pewnosci ze owulka była, ale jak robiłam 3 dni temu, to kreska testowa była prawie taka sama jak kontrolna, wiec teoretycznie do 48h powinna wystąpic owulka, a dzis kreska testowa była duza bledsza, wiec to ze sie zbliza owulka to pokazywał ten test 3 dni temu.. Ale dzis mnie cos jajucho pikało rano wiec moze to dzis było, a test robiłam przed godzinka, wiec tak czy siak juz po ptokach :) Ale działac nie przestane, takie cuda jakie sie zdarzaja w naszych organizmach, to sie pewnie najstarszym góralom nawet nie śniły heeeeeej :):):)
14 lata 1 miesiąc temu #72091 przez gabi28
Witajcie.

jestem tu nowa,ostatnie kilka dni spędziłam na czytaniu różnych for na temat starań o dziecko. Najbardziej podoba mi się wasze forum. :) .. przyjmiecie mnie do swojego grona?ja co prawda zaczynam starania od maja,ale już chciałabym uczestniczyć w tym wszystkim.
14 lata 1 miesiąc temu #72101 przez Asik
Gabi :D witaj :D
noo tak tak kochana :D trzeba się oswoić z tą myslą :D :D a tu dziewczynki doradzą :D pocieszą i rozwieja wątpliwości :D :D :D

14 lata 1 miesiąc temu #72112 przez gosiak
Witj Gabi miło że wpadłaś i mam nadzieję że już z Nami zostaniesz:) u Nas jak w domu nikt nikogo nie wygania i jest fajnie :lol: starania od maja? heh nie zdziwie się jak pierwsza z nas pochwalisz się testem, bo jak czytałaś historie niektórych naszych dziewczyn to wiesz ze Te co się nie starają najszybciej zachodzą:)

Ale fajnie tu dziś aż huczy od waszych postów :lol: :lol:

Lacrijka z tą ow to są przeboje nie wiadomo kiedy ją wyczaić :laugh: ja przed samym skokiem miałam wahania raz w dół raz do góry na przemian 36.3 36.4 jakoś tak, a potem do 36.8 i tak się na razie trzyma :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #72114 przez Mirella
Gabi witaj i rozgość się :D

No tak, Zuzia i wszytko jasne, coś w tym jest że jak tylko się pojawia to i fasolki rosną jak grzyby po deszczu :D Bombowa panienka, tulić tulić tulić się chce :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia