BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #70968 przez Mirella
Kaśku no nic nie mówię, bo ja się nie staram tak naprawdę... nie mam bladego pojęcia, który mam dzień cyklu, kiedy miałam @ też nie wiem, wiem że w piątek, ale zabijcie mnie nie wiem który, o śluzie i temperaturze nie wiem nic a nic, nie moja branża, no to co ja mam pisać? Zamiauczę czasem jak mnie boli, ale tak naprawdę jak przestanie to zapominam że bolało i miauczałam :D Mam świadomość ze jakbym sobie poszła do jednego czy drugiego lekarza to by zadowolony nie był z mojego stanu, ale ani nie mam czasu ani zdrowia na leczenie :)

Kaśku, nie wiem czy pytałam, i czy mi po głowie nie dasz za to bezczelne pytanie, ale czy w Twoim przypadku nie pomógłby przeszczep?

Magda, natychmiast jak wrócisz pisz!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #70981 przez bewipo
kaśku ty to silna dziewczyna jesteś. Naprawdę podziwiam. Życzę Ci jak najwięcej zdrówka i doczekania fasolki jak przyjdzie czas, oby jak najszybciej.
13 lata 10 miesiąc temu #70990 przez kaśku
Przeszczep to nie taka prosta sprawa. Oprócz odrzutu (śmierć) możliwe są powikłania, w każdym momencie może organizm odrzucić, codziennie masa leków, terapia. nie nie nie nie .
poza tym to by musieli mi caluteńkie drogi moczowe wymienić a to juz srednio mozliwe ;) .
a tak jest dobrze, raz na jakiś czas coś mi nawali tylko planom powiększania rodzinki to nie służy :)
dzięki babeczki :kiss: za to ze moge sie wygadać.
walczę do końca :ohmy:
13 lata 10 miesiąc temu #70996 przez Mirella
A gadaj ile chcesz, i walcz ile trzeba, nie odejdę z tego wątku dopóki się nie doczekam na Twojego szkraba :)

Magda?????????????????????????
13 lata 10 miesiąc temu #71009 przez gosiak
a co tu taka cisza???
kaśku ja również podziwiam i życzę zdrówka i trzymam kciuki żeby fasolka szybko się pojawiła :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #71015 przez angellika1
Czekam i czekam na info od Magdy a tu cisza... chyba na 19 miała lekarza???
13 lata 10 miesiąc temu #71020 przez gosiak
No właśnie Magda jak u lekarza?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #71024 przez Asik
No ja też czekam .... kurcze... no na 19:15 miała wizyte , może sie przeciągnęło..

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu #71027 przez Marta M
Qrcze ja tez czekam na Magde, ale chyba nie wytrzymam...ostatnio chodze spac po 20tej, nie panuje nad soba...
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #71029 przez madziaska
Ciekawe co u Magdy... Musimy poczekac...

kasku powodzenia Ci zycze, napewno i Tobie sie uda. Przepraszam, ale nie czytalam od poczatku co Ci dolega, ale z tego co piszesz uklad mozczowy... Ja tez z nim mam problemy, przewlekle zapalenie pecherza, jak mnie nerka zaczela bolec to dopiero zrobilam badania i wyszla Ecoli... Przestraszylas mnie...Mozesz napisac czy to przez bakterie masz takie problemy...Bede wdzieczna...
13 lata 10 miesiąc temu #71030 przez Mirella
Magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????????????????????????????
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #71038 przez gosiak
Madzia pisz czekamy :side: :side:

ale mnie (.)(.) bolą 18dc jakoś szybko w tym miesiącu :huh: już całkiem się rozregulowuję...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #71046 przez MagdaM
Jestem :) Wizyta sie przeciagnela, ja jeszcze skoczylam do apteki i musialam wrocic 30km w sniezycy :)

Boze!! Dziekuje Wam za kciuki!!
Widac pecherzyk w macicy :) 3mm malenki, a kolo jajnika nic nie widac.
Pani doktor kazala powtorzyc bete 2 razy, wizyta za 2 tygodnie i leki.
Powiedziala, ze ona narazie pozamacicznej nie widzi, ale to za wczesnie na takie wyroki i po co tylko denerwowac :)
Uff ide spac :)

Kocham Was :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #71052 przez madziaska
To super Madzia:) wszystkie w napieciu czekalysmy na wiesci... SUPER!!!!!!!! odpoczywaj...
13 lata 10 miesiąc temu #71053 przez Asik
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :D :D :D :D D: D :D :D :D
MAGDAAAAAA :D :D :D :D :D :D
suuper wieści kochana :D hahaahah ale sie cieszę :D noo teraz to moge iść spać :D
:kiss: :kiss: :kiss: jak pęcherzyk w macicy to nie ma opcji na pozamaciczną :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka