BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #69930 przez Lacrijka
No o tym sobie własnie pomyslalam Asiku, ale nie wiem w których dniach cyklu mój maż zrobi sobie urlop.. kwestia dogadania sie ze wspolnikiem, ale ten jest ciezki do dogadania.. Mam nadzieje ze nie w terminie @ bo sie załamie :):):)
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #69933 przez Asik
hmm musiałabys sobie obadać kiedy bedzie połowa mniej więcej i jakbyscie tak na dwa tyg skoczyli to najlepiej tydzień przed środkiem i tydzień po :D tak na przełomie :D ehhh pojechałabym znowu ale teraz to nie jest możliwe na razie :D a kurcze przyzwyczaiłam sie że co miesiąc albo włochy albo hiszp albo Francja.. :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu #69937 przez Lacrijka
Asik napisał:

hmm musiałabys sobie obadać kiedy bedzie połowa mniej więcej i jakbyscie tak na dwa tyg skoczyli to najlepiej tydzień przed środkiem i tydzień po :D tak na przełomie :D ehhh pojechałabym znowu ale teraz to nie jest możliwe na razie :D a kurcze przyzwyczaiłam sie że co miesiąc albo włochy albo hiszp albo Francja.. :D

No niby tak, ale wiesz.. nie chce własnie robic wielkiego planowania bo znów sobie wbije w baniak korbkę na dzidziola i to bedzie tak, ze całe wakacje bede myslala o tym ze zaraz owulka i trzeba działac i nie wiem czy nie spiepsze sobie tym tych wakacji.. po drugie, dwa tygodnie wakacji ?? Moge zapomniec o tym.. Mój maż przez 2 tygodnie bez pracy by osiwiał i cierpiałby na bezdech, bo praca to jak respirator hahaha.. Mówie mu ze kiedys bedzie załowal i zeby nie przegapił swojego zycia poki jest młody..ale nie, groch o sciane :/ No nic, ciesze sie chociaz z tego tygodnia który mi obiecał :)
13 lata 10 miesiąc temu #69941 przez Diana
Lacrijka miałaś nie myśleć to nie myśl :silly: :woohoo: :P
Bo przecież jak już wrócicie z tego urlopiku to będziecie wypoczęci, będziecie jeszcze myśleć o wspólnych chwilach na hiszpańskich plażach i może wtedy się uda! :kiss:

Madzia uszka do góry twarda jesteś dasz rade! :kiss:
Idź do innego lekarza!
Ja uważam, że to wcale nie jest nie możliwe, że ciąża jest tygodniowa - nasze organizmy to nie maszyny i wszystko może się zdarzyć!!!
I przede wszystkim coś tam jednak w macicy było widać!!! :lol:
Idź może prywatnie, może będą mieli lepszy sprzęt i więcej zobaczą!!! :blink:
Ja kiedyś oglądałam taki program, że babka była w ciąży bliźniaczej a dopiero przy porodzie się okazało, że była trójka dzieci, bo jeden chłopiec rozwijał się poza macicą – był przyczepiony główką do jej wątroby!!! :ohmy:
Normalnie nie mogłam uwierzyć – przeżył!!! :cheer: :side:

A ja właśnie siedzę sobie w pracy, ruchu nie ma więc siedzę na necie. jestem w 23dc - ciekawe czy coś z tego będzie :silly: Ale szczerze mówiąc wątpię :( Wiec sie nie nastawiam, ale jakaś nadzieja jest! :blink:
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #69944 przez kaśku
nadrobić was to jakaś masakra :o

Magda nie martw się na zapas, wiem ze latwo sie mowi ale chociaz spróbuj. Poczekaj co powie lekarz.
13 lata 10 miesiąc temu #69945 przez Asik
Lacrijka noo tak :) mój tez dwa tyg nie wysiedziałby :D w sumie to Hiszpania ma cos magicznego w sobie :) i odpręzającego że nie ważne kiedy pojedziecie :D samo przygotowanie do wyjazdu itp juz swoje robi :D mysmy byli aż całe trzy dni w Hiszp heheheeh i wystarczyło :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu #69955 przez Lacrijka
Bedzie co bedzie.. Grunt to pozytywne myslenie :) Dziwne ze musiało minac 8 miesięcy zebym to pojeła..ale chyba kazda z nas to przechodzi..Na poczatek porzadny wkret a pozniej luzik.. Taki juz chyba nasz los :):):)

Teraz mam troche rzeczy na głowie to czuje spokój, nawet juz tesciowej i mojemu tacie powiedzialam, ze im czesciej bede pytac o wnuki to ja bede złośliwa i beda pozniej..kazde zapytanie = rok pozniej :D Wiem, wiem..jestem okrutna ale to dla dobra nas wszystkich :)
13 lata 10 miesiąc temu #70035 przez Mirella
No Lacrijka widzę że załapałaś o co chodzi :D dokładnie tak to jest, najpierw wkręŧ, potem luzik, mieścisz się w normie kochana, a wiesz co jest normą? :P

Magda, obiecałam Cię nie nakręcać, ale dziewczyny mają rację, jeszcze nic nie jest przesądzone, jeszcze musisz dbać o siebie, na załamkę przyjdzie czas jak nie prześpisz 10 nocy z rzędu :lol: znaczy na minutową załamkę bo na więcej czasu nie znajdziesz :P
13 lata 10 miesiąc temu #70038 przez MagdaM
Mirella :kiss:
ZObacze co powie beta w poniedzialek i inny lekarz...
Poki co mam jakas malenka iskierke nadziei po tym co poczytalam...

A z dobrych wiesci... Mialam w przyszlym tygodniu otrzymac odpowiedz odnosnie rozmowy o prace. Pan dzwonil wczoraj, nie dodzwonil sie, dzwonil dzis i... ze wszystkich kandydatek wybrali mnie :laugh: trzymac mocno kciuki!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #70039 przez Mirella
no, czarownica jak to czarownica, wredna być musi, życzę Ci żebyś nie mogła przyjąć tej pracy :P no chyba że to takie niewymagające zajęcie, w łózku się leży i czyta czy coś :lol:
13 lata 10 miesiąc temu #70040 przez MagdaM
A ja ja wlasnie bardzo chce przyjac!! :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #70044 przez Mirella
czarownica jak to czarownica, wredna być musi :P
13 lata 10 miesiąc temu #70049 przez nikusia1988
A ja dzisiaj znowu miałam sen że dzidzie miałam :) i że nie zdążyłam kupić wózka i pampersów i z dzidzią latałam po sklepach :) ale dziwnie nazywałam, bo to chyba był chłopczyk bo w kombinezonie takim granatowo czerwonym (taki ciemniejszy granatowy więc to raczej na chłopaka) a mówiłam do niego Lenka :lol: żeby to nie był jednak proroczy sen bo jeszcze mi jakiś obojnak wyjdzie :woohoo: Nie wiecie dziewczynki co to może być jak mam brązowy śluz??? Ale nie taki ciemny brązowy czy brunatny jak po @ tylko taki jasny brązowy... :dry:
13 lata 10 miesiąc temu #70052 przez MagdaM
Bola mnie krzyze :dry: I brzuch zaczyna :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #70058 przez Mała
Madzia, bo się stresujesz, poleż, odpocznij. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

nikusia, a który to dc, bo ja miałam plamienie implantacyjne w 27 czy 28 dc, a cykle mam zazwyczaj 30 dniowe.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia