- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 10 miesiąc temu #69933 przez Asik
hmm musiałabys sobie obadać kiedy bedzie połowa mniej więcej i jakbyscie tak na dwa tyg skoczyli to najlepiej tydzień przed środkiem i tydzień po tak na przełomie ehhh pojechałabym znowu ale teraz to nie jest możliwe na razie a kurcze przyzwyczaiłam sie że co miesiąc albo włochy albo hiszp albo Francja..
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #69937 przez Lacrijka
Asik napisał:
No niby tak, ale wiesz.. nie chce własnie robic wielkiego planowania bo znów sobie wbije w baniak korbkę na dzidziola i to bedzie tak, ze całe wakacje bede myslala o tym ze zaraz owulka i trzeba działac i nie wiem czy nie spiepsze sobie tym tych wakacji.. po drugie, dwa tygodnie wakacji ?? Moge zapomniec o tym.. Mój maż przez 2 tygodnie bez pracy by osiwiał i cierpiałby na bezdech, bo praca to jak respirator hahaha.. Mówie mu ze kiedys bedzie załowal i zeby nie przegapił swojego zycia poki jest młody..ale nie, groch o sciane :/ No nic, ciesze sie chociaz z tego tygodnia który mi obiecał
hmm musiałabys sobie obadać kiedy bedzie połowa mniej więcej i jakbyscie tak na dwa tyg skoczyli to najlepiej tydzień przed środkiem i tydzień po tak na przełomie ehhh pojechałabym znowu ale teraz to nie jest możliwe na razie a kurcze przyzwyczaiłam sie że co miesiąc albo włochy albo hiszp albo Francja..
No niby tak, ale wiesz.. nie chce własnie robic wielkiego planowania bo znów sobie wbije w baniak korbkę na dzidziola i to bedzie tak, ze całe wakacje bede myslala o tym ze zaraz owulka i trzeba działac i nie wiem czy nie spiepsze sobie tym tych wakacji.. po drugie, dwa tygodnie wakacji ?? Moge zapomniec o tym.. Mój maż przez 2 tygodnie bez pracy by osiwiał i cierpiałby na bezdech, bo praca to jak respirator hahaha.. Mówie mu ze kiedys bedzie załowal i zeby nie przegapił swojego zycia poki jest młody..ale nie, groch o sciane :/ No nic, ciesze sie chociaz z tego tygodnia który mi obiecał
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 10 miesiąc temu #69941 przez Diana
Lacrijka miałaś nie myśleć to nie myśl
Bo przecież jak już wrócicie z tego urlopiku to będziecie wypoczęci, będziecie jeszcze myśleć o wspólnych chwilach na hiszpańskich plażach i może wtedy się uda!
Madzia uszka do góry twarda jesteś dasz rade!
Idź do innego lekarza!
Ja uważam, że to wcale nie jest nie możliwe, że ciąża jest tygodniowa - nasze organizmy to nie maszyny i wszystko może się zdarzyć!!!
I przede wszystkim coś tam jednak w macicy było widać!!!
Idź może prywatnie, może będą mieli lepszy sprzęt i więcej zobaczą!!!
Ja kiedyś oglądałam taki program, że babka była w ciąży bliźniaczej a dopiero przy porodzie się okazało, że była trójka dzieci, bo jeden chłopiec rozwijał się poza macicą – był przyczepiony główką do jej wątroby!!!
Normalnie nie mogłam uwierzyć – przeżył!!!
A ja właśnie siedzę sobie w pracy, ruchu nie ma więc siedzę na necie. jestem w 23dc - ciekawe czy coś z tego będzie Ale szczerze mówiąc wątpię Wiec sie nie nastawiam, ale jakaś nadzieja jest!
Bo przecież jak już wrócicie z tego urlopiku to będziecie wypoczęci, będziecie jeszcze myśleć o wspólnych chwilach na hiszpańskich plażach i może wtedy się uda!
Madzia uszka do góry twarda jesteś dasz rade!
Idź do innego lekarza!
Ja uważam, że to wcale nie jest nie możliwe, że ciąża jest tygodniowa - nasze organizmy to nie maszyny i wszystko może się zdarzyć!!!
I przede wszystkim coś tam jednak w macicy było widać!!!
Idź może prywatnie, może będą mieli lepszy sprzęt i więcej zobaczą!!!
Ja kiedyś oglądałam taki program, że babka była w ciąży bliźniaczej a dopiero przy porodzie się okazało, że była trójka dzieci, bo jeden chłopiec rozwijał się poza macicą – był przyczepiony główką do jej wątroby!!!
Normalnie nie mogłam uwierzyć – przeżył!!!
A ja właśnie siedzę sobie w pracy, ruchu nie ma więc siedzę na necie. jestem w 23dc - ciekawe czy coś z tego będzie Ale szczerze mówiąc wątpię Wiec sie nie nastawiam, ale jakaś nadzieja jest!
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 10 miesiąc temu #69945 przez Asik
Lacrijka noo tak mój tez dwa tyg nie wysiedziałby w sumie to Hiszpania ma cos magicznego w sobie i odpręzającego że nie ważne kiedy pojedziecie samo przygotowanie do wyjazdu itp juz swoje robi mysmy byli aż całe trzy dni w Hiszp heheheeh i wystarczyło
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #69955 przez Lacrijka
Bedzie co bedzie.. Grunt to pozytywne myslenie Dziwne ze musiało minac 8 miesięcy zebym to pojeła..ale chyba kazda z nas to przechodzi..Na poczatek porzadny wkret a pozniej luzik.. Taki juz chyba nasz los
Teraz mam troche rzeczy na głowie to czuje spokój, nawet juz tesciowej i mojemu tacie powiedzialam, ze im czesciej bede pytac o wnuki to ja bede złośliwa i beda pozniej..kazde zapytanie = rok pozniej Wiem, wiem..jestem okrutna ale to dla dobra nas wszystkich
Teraz mam troche rzeczy na głowie to czuje spokój, nawet juz tesciowej i mojemu tacie powiedzialam, ze im czesciej bede pytac o wnuki to ja bede złośliwa i beda pozniej..kazde zapytanie = rok pozniej Wiem, wiem..jestem okrutna ale to dla dobra nas wszystkich
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 10 miesiąc temu #70035 przez Mirella
No Lacrijka widzę że załapałaś o co chodzi dokładnie tak to jest, najpierw wkręŧ, potem luzik, mieścisz się w normie kochana, a wiesz co jest normą?
Magda, obiecałam Cię nie nakręcać, ale dziewczyny mają rację, jeszcze nic nie jest przesądzone, jeszcze musisz dbać o siebie, na załamkę przyjdzie czas jak nie prześpisz 10 nocy z rzędu znaczy na minutową załamkę bo na więcej czasu nie znajdziesz
Magda, obiecałam Cię nie nakręcać, ale dziewczyny mają rację, jeszcze nic nie jest przesądzone, jeszcze musisz dbać o siebie, na załamkę przyjdzie czas jak nie prześpisz 10 nocy z rzędu znaczy na minutową załamkę bo na więcej czasu nie znajdziesz
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #70038 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella
ZObacze co powie beta w poniedzialek i inny lekarz...
Poki co mam jakas malenka iskierke nadziei po tym co poczytalam...
A z dobrych wiesci... Mialam w przyszlym tygodniu otrzymac odpowiedz odnosnie rozmowy o prace. Pan dzwonil wczoraj, nie dodzwonil sie, dzwonil dzis i... ze wszystkich kandydatek wybrali mnie trzymac mocno kciuki!!
ZObacze co powie beta w poniedzialek i inny lekarz...
Poki co mam jakas malenka iskierke nadziei po tym co poczytalam...
A z dobrych wiesci... Mialam w przyszlym tygodniu otrzymac odpowiedz odnosnie rozmowy o prace. Pan dzwonil wczoraj, nie dodzwonil sie, dzwonil dzis i... ze wszystkich kandydatek wybrali mnie trzymac mocno kciuki!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #70040 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
A ja ja wlasnie bardzo chce przyjac!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #70049 przez nikusia1988
A ja dzisiaj znowu miałam sen że dzidzie miałam i że nie zdążyłam kupić wózka i pampersów i z dzidzią latałam po sklepach ale dziwnie nazywałam, bo to chyba był chłopczyk bo w kombinezonie takim granatowo czerwonym (taki ciemniejszy granatowy więc to raczej na chłopaka) a mówiłam do niego Lenka żeby to nie był jednak proroczy sen bo jeszcze mi jakiś obojnak wyjdzie Nie wiecie dziewczynki co to może być jak mam brązowy śluz??? Ale nie taki ciemny brązowy czy brunatny jak po @ tylko taki jasny brązowy...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #70052 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Bola mnie krzyze I brzuch zaczyna
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mała