BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #70063 przez nikusia1988
No teraz mam 24dc a okres ok 34dc będę miała Ale miałaś jasny brązowy??? Nie taki jak po @?
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #70066 przez madziaska
Nikusia moze faktycznie implantacja:)

Dziewczyny, a nie wiecie co moze oznaczac, gdy krew menstruacyjna jest jasna??? Zawsze mialam ciemna, pod koniec nawet bardzo ciemna, a teraz jest jasna...hmmmmm... Przelecialam internet i nic nie znalazlam...Moze ktoras tak miala,,,
13 lata 10 miesiąc temu #70094 przez bewipo
Magda mam nadzieję, że jednak będzie dobrze, trzymam kciuki.
13 lata 10 miesiąc temu #70225 przez kaśku
jestes pewna ze to krew miesiączkowa?
po miesiączce zrób badanie moczu ogólne (jak nie dostaniesz skierowania to jest koszt 10zł).

mi się dziś sniło, ze urodziłam córeczkę :o
obudziłam się w szpitalu, po cc i obok mnie ta mała królewna i mąz :)
coś mówilam, ze wolalabym synka, ale jak sie obudzilam to az na brzuch popatrzylam czy blizny nie mam :D taki naprawdę realny sen :o

Magda wszytsko sie uklada :) super! :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu #70298 przez madziaska
Kasku to napewno miesiaczka, dostalam w terminie, jest tego duzo, a raczej bylo bo sie juz konczy. Bole brzucha tez byly, normalnie jak przy miesiaczce. Tylko krew jasna, ale gdzies wyczytalam, ze to moze byc jakas infekcja bakteryjna lub grzybica, a ja niestety od czasu do czasu borykam sie z tym problemem. No i trzeci tydzien chora jestem, od tygodnia na antybiotykach wiec tu tez moze tkwic przyczyna....
13 lata 10 miesiąc temu #70306 przez madziaska
Ale u nas ciszaaaaaaaaa... jedna kobitka na mamusiach z lutego zaczyna rodzic, a u nas tak cicho :silly:
13 lata 10 miesiąc temu #70308 przez Asik
no dokładnie :D też sledziłam jak jej idzie :D :D pewnie już do szpitala pomknęła :D :D
co do krwi to ja róznie miałam czasami czarną a czasami jasną :D problem by był jakby krwotoczne to było. zobaczysz jak w przyszłym miesiącu będzie :D chociaż ja życzę Ci żebyś nie miała co porównywać :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu #70440 przez MagdaM
Hej
Jakos od piatku wieczora czasem bola mnie potwornie piersi...
Od wczoraj plecy jak na @ i mam wiecej sluzu
Od dzis bardziej brzuch kluje, zwlaszcza po prawej stronie gdzie jest to cos...
Bardzo sie boje, bardzo :( Tego, ze nie wiem na co uwazac...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #70446 przez Mirella
No dobra, ja mimo wszystko zrobię pozytywne założenie że to torbiel :) przy torbieli zabronili mi się schylać, kurcze dopiero wtedy zdałam sobie sprawę z tego ile razy dziennie to robię ;) sama z siebie nauczyłam się że nie ma żadnego wyginania się na boki, żadne odwrócić głowę i skierować ciało, nauczyłam się że muszę cały czas patrzeć prosto i odwracać się na nogach, torbiel musiała być nieruchoma coby się nie podkręciła.
piersi w ciąży to norma, bolą jak wściekłe, a w czasie gdy teoretycznie mogłaby być @ może boleć, wtedy trzeba się bardziej oszczędzać i powstrzymać od przytulania.

Niezależnie od tego wszystkiego czuję, że siwieję.... ;)
13 lata 10 miesiąc temu #70451 przez MagdaM
Mirella a tam siewiejesz.
Mnie nic nie powiedziano, wiec sie schylam, kucam, podnosze ciezkie rzeczy itp...
Owulke mialam z lewego jajnika jakby co... I bynajmniej nie wiem nic o prawym...
Boze... Niech juz bedzie poniedzialek :(
Dobranoc

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #70454 przez Mirella
Siwieję od czekania.

Bo jak Ci gin zrobił założenie że to pozamaciczna to rzeczywiście nie ma się co oszczędzać bo i tak nic z tego, ja robię założenie pozytywne, więc się oszczędzaj :D Też miałam owulkę z lewego a na prawym torbiel, no ale musisz tak całkiem iść w moje ślady?
No chociaż efekt ostateczny godzien naśladowania :lol:
13 lata 10 miesiąc temu #70456 przez MagdaM
Ale bolala Cie ta torbiel?? Od czego to sie robi wogole?? Moze sie rozwalic??
Boze ja w tym momencie najbardziej sie boje operacji i wogole, ze cos sie stanie...
No nic rano beta, potem wynik, mam nadzieje do lekarki i... okaze sie :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #70457 przez gosiak
Madzia wszystko będzie dobrze nie martw się no i gratuluję że się odezwali w sprawie pracy widac wszystko sie układa to i z dzidziolem będzie dobrze :kiss: :kiss:

Lacrijka zazdroszczę Ci tych wakacji też bym z chęcią gdzieś choćby na tydzień pojechała ale u mojego męża z urlopem to też ciężko a jak już to cały czas z tel. przy uchu...ale może jak z dzidziolem do lata się nie uda to może też gdzieś wyskoczymy żeby poleniuchować na plaży, nikusia no te plamienia to może rzeczywiście zagnieżdża się fasolka ;) miłego wieczorku dziewczynki i dobranoc :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #70471 przez Mirella
Magda mną się nie sugeruj, mówiłam Ci, ja wszystko po swojemu :) no mnie bolała, dlatego w ogóle gin mnie zbadała bo to było jeszcze w czasach że jak wszystko w porządku to sobie badaniem głowy nie zawracamy.
Mnie wyczulili że może się podkręcić i wtedy boli jak piorun, i robi się operację na cito, ale daję Ci słowo że da się całą ciążę z tym przechodzić, i dziecku to nie szkodzi nic a nic.
Skąd się bierze nie mam pojęcia, moja prywatna, ale to najzupełniej prywatna teoria jest taka, że odnowiła mi się ta z przed dziesięciu lat, a pierwszą moim zdaniem pigułki mi zafundowały, ale to wcale nie musi być prawda.
13 lata 10 miesiąc temu #70508 przez MagdaM
Hej
Ja juz na nogach... W dlowie mi sie kreci ze strachu :(
Snilo mi sie, ze beta mi spadla do 243... Jak juz ma byc powtorka z rozrywki to naprawde wole to niz szpital :dry: A potem odkladam starania na minimum rok...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby