- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #70063 przez nikusia1988
No teraz mam 24dc a okres ok 34dc będę miała Ale miałaś jasny brązowy??? Nie taki jak po @?
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 10 miesiąc temu #70066 przez madziaska
Nikusia moze faktycznie implantacja:)
Dziewczyny, a nie wiecie co moze oznaczac, gdy krew menstruacyjna jest jasna??? Zawsze mialam ciemna, pod koniec nawet bardzo ciemna, a teraz jest jasna...hmmmmm... Przelecialam internet i nic nie znalazlam...Moze ktoras tak miala,,,
Dziewczyny, a nie wiecie co moze oznaczac, gdy krew menstruacyjna jest jasna??? Zawsze mialam ciemna, pod koniec nawet bardzo ciemna, a teraz jest jasna...hmmmmm... Przelecialam internet i nic nie znalazlam...Moze ktoras tak miala,,,
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #70225 przez kaśku
jestes pewna ze to krew miesiączkowa?
po miesiączce zrób badanie moczu ogólne (jak nie dostaniesz skierowania to jest koszt 10zł).
mi się dziś sniło, ze urodziłam córeczkę :o
obudziłam się w szpitalu, po cc i obok mnie ta mała królewna i mąz
coś mówilam, ze wolalabym synka, ale jak sie obudzilam to az na brzuch popatrzylam czy blizny nie mam taki naprawdę realny sen :o
Magda wszytsko sie uklada super!
po miesiączce zrób badanie moczu ogólne (jak nie dostaniesz skierowania to jest koszt 10zł).
mi się dziś sniło, ze urodziłam córeczkę :o
obudziłam się w szpitalu, po cc i obok mnie ta mała królewna i mąz
coś mówilam, ze wolalabym synka, ale jak sie obudzilam to az na brzuch popatrzylam czy blizny nie mam taki naprawdę realny sen :o
Magda wszytsko sie uklada super!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #70298 przez madziaska
Kasku to napewno miesiaczka, dostalam w terminie, jest tego duzo, a raczej bylo bo sie juz konczy. Bole brzucha tez byly, normalnie jak przy miesiaczce. Tylko krew jasna, ale gdzies wyczytalam, ze to moze byc jakas infekcja bakteryjna lub grzybica, a ja niestety od czasu do czasu borykam sie z tym problemem. No i trzeci tydzien chora jestem, od tygodnia na antybiotykach wiec tu tez moze tkwic przyczyna....
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 10 miesiąc temu #70308 przez Asik
no dokładnie też sledziłam jak jej idzie pewnie już do szpitala pomknęła
co do krwi to ja róznie miałam czasami czarną a czasami jasną problem by był jakby krwotoczne to było. zobaczysz jak w przyszłym miesiącu będzie chociaż ja życzę Ci żebyś nie miała co porównywać
co do krwi to ja róznie miałam czasami czarną a czasami jasną problem by był jakby krwotoczne to było. zobaczysz jak w przyszłym miesiącu będzie chociaż ja życzę Ci żebyś nie miała co porównywać
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #70440 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Jakos od piatku wieczora czasem bola mnie potwornie piersi...
Od wczoraj plecy jak na @ i mam wiecej sluzu
Od dzis bardziej brzuch kluje, zwlaszcza po prawej stronie gdzie jest to cos...
Bardzo sie boje, bardzo Tego, ze nie wiem na co uwazac...
Jakos od piatku wieczora czasem bola mnie potwornie piersi...
Od wczoraj plecy jak na @ i mam wiecej sluzu
Od dzis bardziej brzuch kluje, zwlaszcza po prawej stronie gdzie jest to cos...
Bardzo sie boje, bardzo Tego, ze nie wiem na co uwazac...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 10 miesiąc temu #70446 przez Mirella
No dobra, ja mimo wszystko zrobię pozytywne założenie że to torbiel przy torbieli zabronili mi się schylać, kurcze dopiero wtedy zdałam sobie sprawę z tego ile razy dziennie to robię sama z siebie nauczyłam się że nie ma żadnego wyginania się na boki, żadne odwrócić głowę i skierować ciało, nauczyłam się że muszę cały czas patrzeć prosto i odwracać się na nogach, torbiel musiała być nieruchoma coby się nie podkręciła.
piersi w ciąży to norma, bolą jak wściekłe, a w czasie gdy teoretycznie mogłaby być @ może boleć, wtedy trzeba się bardziej oszczędzać i powstrzymać od przytulania.
Niezależnie od tego wszystkiego czuję, że siwieję....
piersi w ciąży to norma, bolą jak wściekłe, a w czasie gdy teoretycznie mogłaby być @ może boleć, wtedy trzeba się bardziej oszczędzać i powstrzymać od przytulania.
Niezależnie od tego wszystkiego czuję, że siwieję....
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #70451 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella a tam siewiejesz.
Mnie nic nie powiedziano, wiec sie schylam, kucam, podnosze ciezkie rzeczy itp...
Owulke mialam z lewego jajnika jakby co... I bynajmniej nie wiem nic o prawym...
Boze... Niech juz bedzie poniedzialek
Dobranoc
Mnie nic nie powiedziano, wiec sie schylam, kucam, podnosze ciezkie rzeczy itp...
Owulke mialam z lewego jajnika jakby co... I bynajmniej nie wiem nic o prawym...
Boze... Niech juz bedzie poniedzialek
Dobranoc
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #70454 przez Mirella
Siwieję od czekania.
Bo jak Ci gin zrobił założenie że to pozamaciczna to rzeczywiście nie ma się co oszczędzać bo i tak nic z tego, ja robię założenie pozytywne, więc się oszczędzaj Też miałam owulkę z lewego a na prawym torbiel, no ale musisz tak całkiem iść w moje ślady?
No chociaż efekt ostateczny godzien naśladowania
Bo jak Ci gin zrobił założenie że to pozamaciczna to rzeczywiście nie ma się co oszczędzać bo i tak nic z tego, ja robię założenie pozytywne, więc się oszczędzaj Też miałam owulkę z lewego a na prawym torbiel, no ale musisz tak całkiem iść w moje ślady?
No chociaż efekt ostateczny godzien naśladowania
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #70456 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ale bolala Cie ta torbiel?? Od czego to sie robi wogole?? Moze sie rozwalic??
Boze ja w tym momencie najbardziej sie boje operacji i wogole, ze cos sie stanie...
No nic rano beta, potem wynik, mam nadzieje do lekarki i... okaze sie
Boze ja w tym momencie najbardziej sie boje operacji i wogole, ze cos sie stanie...
No nic rano beta, potem wynik, mam nadzieje do lekarki i... okaze sie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 10 miesiąc temu #70457 przez gosiak
Madzia wszystko będzie dobrze nie martw się no i gratuluję że się odezwali w sprawie pracy widac wszystko sie układa to i z dzidziolem będzie dobrze
Lacrijka zazdroszczę Ci tych wakacji też bym z chęcią gdzieś choćby na tydzień pojechała ale u mojego męża z urlopem to też ciężko a jak już to cały czas z tel. przy uchu...ale może jak z dzidziolem do lata się nie uda to może też gdzieś wyskoczymy żeby poleniuchować na plaży, nikusia no te plamienia to może rzeczywiście zagnieżdża się fasolka miłego wieczorku dziewczynki i dobranoc
Lacrijka zazdroszczę Ci tych wakacji też bym z chęcią gdzieś choćby na tydzień pojechała ale u mojego męża z urlopem to też ciężko a jak już to cały czas z tel. przy uchu...ale może jak z dzidziolem do lata się nie uda to może też gdzieś wyskoczymy żeby poleniuchować na plaży, nikusia no te plamienia to może rzeczywiście zagnieżdża się fasolka miłego wieczorku dziewczynki i dobranoc
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #70471 przez Mirella
Magda mną się nie sugeruj, mówiłam Ci, ja wszystko po swojemu no mnie bolała, dlatego w ogóle gin mnie zbadała bo to było jeszcze w czasach że jak wszystko w porządku to sobie badaniem głowy nie zawracamy.
Mnie wyczulili że może się podkręcić i wtedy boli jak piorun, i robi się operację na cito, ale daję Ci słowo że da się całą ciążę z tym przechodzić, i dziecku to nie szkodzi nic a nic.
Skąd się bierze nie mam pojęcia, moja prywatna, ale to najzupełniej prywatna teoria jest taka, że odnowiła mi się ta z przed dziesięciu lat, a pierwszą moim zdaniem pigułki mi zafundowały, ale to wcale nie musi być prawda.
Mnie wyczulili że może się podkręcić i wtedy boli jak piorun, i robi się operację na cito, ale daję Ci słowo że da się całą ciążę z tym przechodzić, i dziecku to nie szkodzi nic a nic.
Skąd się bierze nie mam pojęcia, moja prywatna, ale to najzupełniej prywatna teoria jest taka, że odnowiła mi się ta z przed dziesięciu lat, a pierwszą moim zdaniem pigułki mi zafundowały, ale to wcale nie musi być prawda.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #70508 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Ja juz na nogach... W dlowie mi sie kreci ze strachu
Snilo mi sie, ze beta mi spadla do 243... Jak juz ma byc powtorka z rozrywki to naprawde wole to niz szpital A potem odkladam starania na minimum rok...
Ja juz na nogach... W dlowie mi sie kreci ze strachu
Snilo mi sie, ze beta mi spadla do 243... Jak juz ma byc powtorka z rozrywki to naprawde wole to niz szpital A potem odkladam starania na minimum rok...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.