- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #70514 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Gosiaku kochany, myslisz ze u nas bedzie inaczej ?? Telefon bedzie napierdzielał non stop, bo odnosze wrazenie ze wspolnik mojego meza uwaza ze na wakacjach tez sie pracuje, szkoda tylko ze jak my jestesmy, bo jak on wyjezdza to nawet nie raczy odpisac na sms a co dopiero odebrac tel
Ale posiedziałam wczoraj na necie i szukałam wycieczek i niestety Hiszpania odpada jezeli chcemy jechac w kwietniu, jest tam jeszcze dosc zimno bo ok 17 stopni wiec to zaden szał
u nas juz moze tyle byc w kwietniu, wiec zastanawiam sie nad Egiptem bo na jakies Kuby i Dominikany to troche duzo wołaja, a my domek, jeszcze staranka o dzidziola a to kase zeżera 

Tam tez jest ładnie i ciepło przede wszystkim, tylko mam nadzieje ze do kwietnia te zamieszki ucichną całkowicie 

I nie bedzie rekinów
Jak moja tesciowa ze szwagierka były w grudniu to własnie wtedy był ten rekim hahahha ZE tez on "mamusi" nie zjadł hahahaha 

Mirellka, napisz mi tu ładnie jakie sa te normy w których to sie mieszcze

Magdunia, idź dzis na bete i wracaj do nas z dobrymi wiesciami..a jak Ci sie snił spadek to bedzie wzrost, tak sie podobno tłumaczy sny
Lacrijka zazdroszczę Ci tych wakacji też bym z chęcią gdzieś choćby na tydzień pojechała ale u mojego męża z urlopem to też ciężko a jak już to cały czas z tel. przy uchu...ale może jak z dzidziolem do lata się nie uda to może też gdzieś wyskoczymy żeby poleniuchować na plaży, nikusia no te plamienia to może rzeczywiście zagnieżdża się fasolkamiłego wieczorku dziewczynki i dobranoc
Gosiaku kochany, myslisz ze u nas bedzie inaczej ?? Telefon bedzie napierdzielał non stop, bo odnosze wrazenie ze wspolnik mojego meza uwaza ze na wakacjach tez sie pracuje, szkoda tylko ze jak my jestesmy, bo jak on wyjezdza to nawet nie raczy odpisac na sms a co dopiero odebrac tel

Ale posiedziałam wczoraj na necie i szukałam wycieczek i niestety Hiszpania odpada jezeli chcemy jechac w kwietniu, jest tam jeszcze dosc zimno bo ok 17 stopni wiec to zaden szał

Mirellka, napisz mi tu ładnie jakie sa te normy w których to sie mieszcze

Magdunia, idź dzis na bete i wracaj do nas z dobrymi wiesciami..a jak Ci sie snił spadek to bedzie wzrost, tak sie podobno tłumaczy sny

Temat został zablokowany.
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 miesiąc temu #70578 przez gosiak
witam:)
Madzia kciuki zaciskam za dobre wieści tamten tydzień nie najlepsze wiadomości przynosił w ten zacznie się dobrymi wieściami

Lacrijka no z tego rekina to się uśmiałam hah, Egipt fajna sprawa nie byłam ale dużo znajomych chwali
a z tymi zamieszkami to do kwietnia może już się uspokoi, kurde u mnie zaś biało ble...
Madzia kciuki zaciskam za dobre wieści tamten tydzień nie najlepsze wiadomości przynosił w ten zacznie się dobrymi wieściami

Lacrijka no z tego rekina to się uśmiałam hah, Egipt fajna sprawa nie byłam ale dużo znajomych chwali

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 1 miesiąc temu #70678 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Do lekarza na 19:15
Pediatra znajomy wymacal mi brzuch i nie czuje niczego bardzo zlego.
Beta piatek 558 dzis 1147...
Jakby mi bylo slabo mam jechac do szpitala...
Az mi sie w glowie kreci matko...
Pediatra znajomy wymacal mi brzuch i nie czuje niczego bardzo zlego.
Beta piatek 558 dzis 1147...
Jakby mi bylo slabo mam jechac do szpitala...
Az mi sie w glowie kreci matko...
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 1 miesiąc temu #70695 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mała staram sie...
Asia wszystkiego naj i ode mnie
Asia wszystkiego naj i ode mnie

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Joleczka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Marzenia się spełniają!!
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #70699 przez Joleczka
Przepraszam że się wtrącę ale przypadkiem tutaj trafiłam i chciałam Wam coś napisać!!
MagdaM serdecznie gratuluje ślicznej betki, życzę aby wszystko było OK, trzymam kciuki!!

Asik a Tobie chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń!!

Pozostałym starczającym się życzę w końcu dwóch grubych kresek i wszystkiego dobrego!!
Spodziewającym się życzę pięknego czasu ciąży i szczęśliwego rozwiązania, cudownych i zdrowych pociech!
Pozdrawiam
MagdaM serdecznie gratuluje ślicznej betki, życzę aby wszystko było OK, trzymam kciuki!!

Asik a Tobie chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń!!

Pozostałym starczającym się życzę w końcu dwóch grubych kresek i wszystkiego dobrego!!
Spodziewającym się życzę pięknego czasu ciąży i szczęśliwego rozwiązania, cudownych i zdrowych pociech!
Pozdrawiam
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #70711 przez gosiak
Madzia no to beta chyba całkiem dobra ja sie nie znam ale sporo poszła w górę

Juleczka dziękujemy
kurde czemu ruchome avatary tu nie chodzą ;/
Asik super suwaczek

Juleczka dziękujemy

kurde czemu ruchome avatary tu nie chodzą ;/

Asik super suwaczek

Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez gosiak.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 miesiąc temu #70750 przez Mirella
Magda, ha ha ha, mówiłam że dzidzia rośnie??? Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
No i weź się wreszcie zacznij oszczędzać.
Lacrijka, wydało się, nie chciało się archiwum przeczytać, co?
Normą w staraniach o ciążę jest przejście parę etapów, najpierw myślenie że nam to się za pierwszym razem uda, potem straszne parcie na szkraba, przytulanka co dwa dni, wykresy, śluzy, testy owulacyjne i diabli wiedzą co jeszcze, potem załamka typu ze mną to na bank coś nie tak, może jakieś badania czasem w związku z tym, potem marazm totalny typu odpuszczamy, co będzie to będzie, a na koniec niespodzianka w postaci fasolki
Gdzie się mieścisz?
Kaśku, u mnie fasolki nie było, nie wiem co mi było że się tak czułam dziwnie, teraz jest lepiej, i kamienie odpukać nie bolą
Tylko ciągle mi sie chce spać w dzień.
Asiku, no sto albo i dwieście a za dwa lata następnej fasolki, dzieci powinny parami chodzić

Lacrijka, wydało się, nie chciało się archiwum przeczytać, co?

Normą w staraniach o ciążę jest przejście parę etapów, najpierw myślenie że nam to się za pierwszym razem uda, potem straszne parcie na szkraba, przytulanka co dwa dni, wykresy, śluzy, testy owulacyjne i diabli wiedzą co jeszcze, potem załamka typu ze mną to na bank coś nie tak, może jakieś badania czasem w związku z tym, potem marazm totalny typu odpuszczamy, co będzie to będzie, a na koniec niespodzianka w postaci fasolki

Kaśku, u mnie fasolki nie było, nie wiem co mi było że się tak czułam dziwnie, teraz jest lepiej, i kamienie odpukać nie bolą

Asiku, no sto albo i dwieście a za dwa lata następnej fasolki, dzieci powinny parami chodzić