- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 1 miesiąc temu #71087 przez Nati
hej laseczki 
Magda - super wieści
bardzo sie cieszę 
Asik - spóźnione 100 lat i wszystkiego najlepszego
Gosiaczku - hmm chyba w miarę OK, jak pisałam, że mam grypę heh a tu psikus co innego, w niedzielę przebudziłam sie ok 5 nad ranem z gorączką ponad 38 stopni, pojechałam do lekarza i angina ropna więc antybiotyk. Dobrze, że pojechałam bo Theraflu bym anginy nie wyleczyła :/
ja tak przelotem, bo na 9 na uczelnię
Dobranocka, buziaki

Magda - super wieści

Asik - spóźnione 100 lat i wszystkiego najlepszego

Gosiaczku - hmm chyba w miarę OK, jak pisałam, że mam grypę heh a tu psikus co innego, w niedzielę przebudziłam sie ok 5 nad ranem z gorączką ponad 38 stopni, pojechałam do lekarza i angina ropna więc antybiotyk. Dobrze, że pojechałam bo Theraflu bym anginy nie wyleczyła :/
ja tak przelotem, bo na 9 na uczelnię
Dobranocka, buziaki

Temat został zablokowany.
- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #71088 przez delfinek83
Madzia, cieszę się bardzo z dobrych wiadomości 
Mirelko, u mnie na razie bez zmian, czekam spokojnie na @
22dc i piersiątka zaczynają dawać o sobie znać
Tak mnie dzisiaj coś zakuło na dole, jakby mnie ktoś na wylot czymś przebił, aż się gwałtownie wpół z bólu zgięłam na ulicy
Pierwsze co pomyślałam to że komuś podpadłam, siedzi bawi się laleczką voodoo i właśnie wbił mi szpilkę między nogi
hehe głupie, wiem, za dużo się filmów kiedyś naoglądałam
i stąd takie skojarzenie pewnie 
Z racji tego że nie mogę się Wam jeszcze fasolką pochwalić, pokażę Wam mojego kochanego kocurka, ehhh te jego pozy
widać że nie bardzo lubi być fotografowany, dostał lampą po oczach i od razu się zasłonił
Gacuś tak się zmęczył że zasnął na siedząco
zresztą już sama nie wiem, bo to mężuś robił tą fotkę, może to w tą stronę trzeba patrzeć
Pozdrawiam i buziaki

Mirelko, u mnie na razie bez zmian, czekam spokojnie na @

22dc i piersiątka zaczynają dawać o sobie znać

Tak mnie dzisiaj coś zakuło na dole, jakby mnie ktoś na wylot czymś przebił, aż się gwałtownie wpół z bólu zgięłam na ulicy

Z racji tego że nie mogę się Wam jeszcze fasolką pochwalić, pokażę Wam mojego kochanego kocurka, ehhh te jego pozy

widać że nie bardzo lubi być fotografowany, dostał lampą po oczach i od razu się zasłonił

Gacuś tak się zmęczył że zasnął na siedząco

zresztą już sama nie wiem, bo to mężuś robił tą fotkę, może to w tą stronę trzeba patrzeć

Pozdrawiam i buziaki

Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez delfinek83.
- Sylwik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71103 przez Sylwik
Dzień dobry...wczoraj się nie doczekałam na świetne wiadomości bo padłam wcześnie
ale wiedziałam że takie będą
tyle tu osób trzymało kciukasy , że nie mogło byc inaczej
Magda jeszcze raz GRATULACJEEEEEEEEE!!!!!!!
teraz kochana dbaj o siebie i fasoleczkę ...nic tylko odpoczywaj odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj!!!
Od takich dobrych wiadomości powinno się zaczynać dzień
Miłego dzionka wszystkim staraczkom !!!

Od takich dobrych wiadomości powinno się zaczynać dzień

Miłego dzionka wszystkim staraczkom !!!
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71127 przez kaśku
Magda śnilas mi sie ty!!! masz nie robic takich numerów! od dzis chodzisz do gina o 6 rano
bo czekam caly dzien i sie denerwuje 
Madziaska jak masz bakterie to poproś lekarza o Urovaxon. to dziala na zasadzie szczepionki. Bierzesz tabletki przez 3 miesiące. Koszt całej kuracji to 300zł i te o których mówilas już nie powrócą. Osobiście próbowalam i szczerze polecam - warto.
Mirella jakby co to nawet ci na priv napisze chociazby to bylo i za kilka lat
na razie spokojnie sie lecze, chodze do urologa a na początku kwietnia mam konsultacje u mojej gin jak juz bedzie komplet badanek i zobaczymy co powie

Madziaska jak masz bakterie to poproś lekarza o Urovaxon. to dziala na zasadzie szczepionki. Bierzesz tabletki przez 3 miesiące. Koszt całej kuracji to 300zł i te o których mówilas już nie powrócą. Osobiście próbowalam i szczerze polecam - warto.
Mirella jakby co to nawet ci na priv napisze chociazby to bylo i za kilka lat

na razie spokojnie sie lecze, chodze do urologa a na początku kwietnia mam konsultacje u mojej gin jak juz bedzie komplet badanek i zobaczymy co powie

- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71130 przez Diana
Madzia To super wieści od rana!!! 
Super, ale wiedziałam, że tak będzie!
Normalnie brak słów na tych lekarzy!!! Ciąża pozamaciczna w macicy????
Masakra jakaś! 
Oni tylko potrafią się tabelek trzymać i nic więcej, a jak ktoś wyników książkowych nie ma to już nie wiedzą co się dzieje!
Brak słów!
Delfinek Śliczny Kiciuś!!!!

Super, ale wiedziałam, że tak będzie!

Normalnie brak słów na tych lekarzy!!! Ciąża pozamaciczna w macicy????

Oni tylko potrafią się tabelek trzymać i nic więcej, a jak ktoś wyników książkowych nie ma to już nie wiedzą co się dzieje!

Delfinek Śliczny Kiciuś!!!!
- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71159 przez happymamma
Magda ja z sierpniowek się melduje
Nie udzielalam sie tutaj za często, ale śledzę Was odkąd tu jestem, no i Twoje starania też
I bardzo się cieszę, że Ci się udało i zdrowego Maleństwa z całego serduszka Ci życzę (a właściwie z dwóch, więc jeszcze mocniej)

- PM
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71222 przez gosiak
Nati to kuruj się tam 
Delfinek śliczny, słodki kociak uwielbiam kociaki dobrze że chociaż one nam troszkę radości przynoszą bez kociaka to bym oszalała, piszę jak stara panna hihih
Madzia chyba w końcu normalnie spokojnie śpi a niech śpi i odpoczywa, a tych lekarzy co nie wiedza na 100% co dokładnie jest i od razu straszą najgorszym to bym powybijała, ile Madzia nerwów przez to zjadła...

Delfinek śliczny, słodki kociak uwielbiam kociaki dobrze że chociaż one nam troszkę radości przynoszą bez kociaka to bym oszalała, piszę jak stara panna hihih

Madzia chyba w końcu normalnie spokojnie śpi a niech śpi i odpoczywa, a tych lekarzy co nie wiedza na 100% co dokładnie jest i od razu straszą najgorszym to bym powybijała, ile Madzia nerwów przez to zjadła...
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #71292 przez Lacrijka
Cześc Gwiazdeczki moje najukochansieniejsze 
Co tu taka nuda???? tylko Magda nam emocji dostarcza ostatnio
Przyznawac sie, ktora bedzie testowac na dniach ??? Gadac, gadac..Nie ma to tamto
Ja jestem w połowie cyklu wiec ja jeszcze hohhhoooo..
A teraz musze sie Wam pozalic..Zal z innej beczki, zeby nie było tylko o tempkach i sluzach

Wiecie ze nie mieszcze sie w ubrania z lata ??!!??!! Tzn miescic sie mieszcze ale wygladam jak biala kiełbasa w jelicie
Masakra!! Tak to sie nie widzi kilosków a tu prosze.. A do wakacji 9 tyg.. Bo juz wiemy ze jedziemy 29.04 I oczywiscie mądra ja, po sugesti Asika dotyczacej srodka cyklu itd..obliczyłam sobie mniejwiecej co i jak iiiiiiiiiii jezeli moje marcowe i kwietniowe @ nie zrobia mi psikusa.. to wakacje wypadaja idealnie w srodku cyklu i zahaczaja o teoretyczne dni płodne.. Asik !! po co mi to mówiłas ?? 

Teraz mój maż ma lipe, nic nie odpocznie na tych wakacjach hahaahah

Co tu taka nuda???? tylko Magda nam emocji dostarcza ostatnio

A teraz musze sie Wam pozalic..Zal z innej beczki, zeby nie było tylko o tempkach i sluzach

Wiecie ze nie mieszcze sie w ubrania z lata ??!!??!! Tzn miescic sie mieszcze ale wygladam jak biala kiełbasa w jelicie

Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
14 lata 1 miesiąc temu #71303 przez Asik
Lacrijka hahhahahahaha
hahaahahaha
ojj odpocznie
takich sił witalnych nabierze , że to Ty uciekac bedziesz i wykrecała sie "bolącą głową "
chociaz jak sie dobrze zastanowic to co ma boląca głowa do sexu hmmm no nic
predzej boląca dziurka

heh a co do srodka cyklu kochana to nie Ty urlop zaplanowałaś na ten termin wiec jest Wam przeznaczone

heh a co do srodka cyklu kochana to nie Ty urlop zaplanowałaś na ten termin wiec jest Wam przeznaczone

- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71317 przez gosiak
pewnie Diana że będziemy trzymać kciuki i ostro kibicować, znając życie wszystkim nam staraczkom testować wypada w podobnych terminach ja mam 19dc z 28 także jeszcze troche, ale nie nakręcam się, nie myślę o tym...przynajmniej staram się, i testu do ręki nie wezmę przedwcześnie czyli nie przed @ oj nie ostatnio z Lacrijką zaszalałyśmy i nic z tego dobrego nie wyszło