BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #71622 przez MagdaM
eeeee ale o co chodzi :laugh:
Ide do lozia znowu. Bo jak siedze to mnie cos cisnie zaraz nad... no wiecie :blush:
i cycki bola, swedza, no czuje je ;)
no i trzymac nadal kciukole :)

Staraczki!! Tescic!! Diana slychac??

Dobranoc!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #71642 przez angellika1
ehh Madzia MAdzia Ty panikaro ;) całe szczęście z ez dzidzią wsio oki :) To teraz dbaj o siebie
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #71757 przez kaśku
Madziaska masz rację! lepiej zapobiegać niż leczyć :)
widzę, ze nie tylko ja latam z próbkami moczu po mieście :silly:
jak jesteś z wawy to mogę polecić dobrego urologa lub nefrologa (jesli jestes pod opieką któregoś z nich lub obu)

naprawdę kochane jestescie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: gdyby nie wy to już bym dawno stąd uciekła. a dobre fluidy na pewno się przydadzą.

ale ten czas leci. zaraz pierwsze porody tutaj będą :D
14 lata 1 miesiąc temu #71790 przez masuska
Cześć Dziewczyny, Wszystkim razem i każdej z osobna życzę powodzenia w staraniach.

MagdaM, od kiedy założyłaś wątek Lipcówek no i stało się co się stało, śledziłam Twoje poczynania. Po tym co zobaczyłam ostatnio, chciałabym Ci baaardzo pogratulować i życzyć szczęśliwego rozwiązania:) Cieszę się bardzo że się udało:)

Pozdrawiam.
14 lata 1 miesiąc temu #71792 przez MagdaM
Dzien dobry
ZNowu sypieeeee
masuska i inne kochane laseczki dziekuje!! :)
Angelika heh :blush: A mam moze glupie pytanie... Czy jak Ty mialam cp to byl pecherzyk w macicy czy nie??
Buziam wszystki i zaciskam kciuki!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #71793 przez Marta M
Czytam Was codziennie, niestety nie udzielalam sie, bo nie chce Wam pisac: znow zle sie czuje, hehe...;)

Magda, wierzylam w to, ze musi byc dobrze, moja ciaza tez jest mlodsza, tez inne dziewczyny w tym tygodniu co ja widzialy juz serduszka a ja ciagle widzialam sam pecherzyk...takze nie ma co sobie do glowy dobierac, trzeba wierzyc ze wszystko rozwija sie prawidlowo :):)

Diana trzymam kciuki, coby sie udalo..

Kilka dni temu jak zasinalam to myslalam sobie: ciekawe co tam u Lacrijki, bo chyba ostatnio nie pisala, a tu na drugi dzien wchodze i prosze, juz wszystko wiem...Tez marze o takich wakacjach...

Mnie bez mezusia szybko czas uplywa, juz trzeci tydzien sie zaczal jak go nie ma...jeszcze 6,5 tygodnia...
14 lata 1 miesiąc temu #71794 przez MagdaM
Marta dalej mdlosci?? Biedactwo...

No jutro beta wiec mam nadzieje, ze urosnie. Po USG 7 marca, jesli bedzie wszystko ok, postanowilam, ze powiem w pracy. Trudno, co bedzie to bedzie...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #71796 przez Marta M
No...7 tydzien mnie tak trzyma, ale wlasnie na wrzesniowkach napisalam, ze nie chce chwalic, ale jakby mi ostatnio troszke lepiej bylo...:):):)

Racja, ja bym tez powiedziala. Moze akurat sie uda, ze podpisza z Toba umowe a i nie kaza nosic ciezkich rzeczy..
14 lata 1 miesiąc temu #71801 przez gosiak
Witam:)

Marta to już 3 tyg . bez męża? strasznie szybko to zleciało to jeszcze troszeczkę i będziecie razem :kiss: no i cieszę się że w końcu troszkę lepiej się czujesz, ale żeby nie zapeszać to ciiiii :blink: :side: a no i częściej się u nas udzielaj bo ostatnimi czasy jakaś cisza tu nastała :(

Diana ja już do Twojego testu doczekać się nie mogę no w końcu z Madzią musisz być do pary?!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #71805 przez Marta M
Znaczy dwa minely, dzisiaj sie trzeci zaczyna...Gosiu widzisz, lepiej mi sie zrobilo to od razu chec na pisanie wrocila...tak tylko czytalam co u Was...;) Ja u mamusi i powiem Wam, ze tak mi tu dobrze, sniadanka, obiadki, ciasteczka, deserki, owoce przychodza do mojego lozeczka...tylko troche na mnie krzycza ze ciezko bedzie urodzic bo za duzo leze...ale wez wstan jak Ci zle...na szczescie sily mi wracaja :):) Choc i tak wolalabym zeby maz byl, on mnie tez rozpieszcza :)

Zaraz pomykam do Krk, bo jutro genetyczne..takze milego dnia!!
14 lata 1 miesiąc temu #71813 przez MagdaM
Marta to trzymam kciuki!! Daj znac co i jak :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #71828 przez angellika1
Magda ja przy cp nie miałam NIC w macicy... a lekarz nawet pozamacicznej nie rozpoznał tylko stwierdził że to ... GUZ na jajniku :(
14 lata 1 miesiąc temu #71867 przez Diana
Gosiak lepiej się nie nastawiaj bo raczej nic z tego!
Ale bardzo dziękuję wszystkim za kciukasy :kiss: :kiss:
14 lata 1 miesiąc temu #71876 przez Groszek
MagdaM jak pomyślę o Tobie to uśmiech mi sie pojawia na twarzy i trzymam kciuki tak bardzo bardzo mocno :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu #71890 przez MagdaM
Angelika dziekuje za odpowiedz :kiss:
Diana zaciskammmm :kiss:
Groszek dziekuje :blush: :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery