BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #72246 przez gosiak
Asik widziałam Twoją fryz :lol: super pasemka Ci wyszły lubię taki kolorek sama takie zawsze miałam ale odbiło mi i na brąz zmieniłam ehhh ale też w najbliższym czasie umawiam się do fryz i będę powoli robić jasne pasemka może w końcu za którymś tam razem uda mi się do blondu wrócić...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #72275 przez Groszek
Macie zaznaczone tzn przekreślone SUBSKRYPUJ i kliknijcie na ten napis i już nie będzie Wam zaśmiecało poczty :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu #72335 przez nikusia1988
Wpadam na chwilę napisać że dzisiaj dostałam plamienia z brązowym ciemnym śluzem więc jutro rano się spodziewam @ :( i nowy cykl...

ASIKUUUUUU!!!!!! EXTRA włoski!!!
Boże Święty jak ja bym sama pasemka robiła to nic innego bym nie miała na włosach tylko plamy... Asik nie jedno wiekowe babsko by ci pozazdrościło wyglądu :kiss: :blink:
14 lata 1 miesiąc temu #72407 przez MagdaM
Hej
Mam od rana dziwny atak paniki :( Boje sie, ze Luteina mogla poglebic moja "chorobe" :dry:
No nic... Mdli mnie strasznie :( Ide cos zjesc, jade na bete, do pracy, n uczelnie, bede ok 23 :(
Milego

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #72411 przez Groszek
Magda ja brałam luteinę dość długo, też mnie mdliło... Będzie dobrze, tfu co ja gadam JEST DOBRZE :kiss: głowa do góry, uśmiech proszę bo robię zdjęcie :lol: <może niech Monami strzeli bo jej zdjęcia takie ładne :)>

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu #72423 przez SISUNIA88
Groszek masz rację Monami robi super zdj, mnie to luteinie też okropnie mdliło więc MagdoM głowa do góry wszystko ok!!

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

14 lata 1 miesiąc temu #72468 przez Diana
Witamy Cię Gabi serdecznie!!! :kiss:
Rozgość się u nas!!! :lol:

Chciałam jeszcze coś napisać ale tyle miałam do nadrobienia, że zapomniałam :blush:

Miłogo Dnia Dziewczyny!!! :kiss: :kiss: :kiss:
14 lata 1 miesiąc temu #72477 przez gosiak
Madzia jest Ok ale kobito o 23 w domu/??? mam nadzieje że to dziś taki wyjątek że tak późno...
a ja właśnie dopiero wstałam a chętnie bym jeszcze pospała, ale bratanic jest na feriach u mojej mamy i zeszła do mnie na dół i po spaniu, ale dobrze bo głowa mnie teraz boli a jak bym dłużej spała to dopiero....a potem wieczorem też ciężko usnąć, i w ogóle od dwóch dni ciężko sypiam tzn przebudzam się co chwilę...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #72559 przez ViFi
Cześć witam wszystkie nowe koleżanki :)

U mnie bez zmian dziś 40dc :) i nic. Jk zopocznie się okres stymulacja closterbegyt, dodatkowo w 3dc LH wynik zrobić i dostałam progynowa esterogeny na poprawienie śluzówki jest za skapa pecherzyk nie ma sie gdzie przykleić. A jak osiągnie odpowiedna wielkość to pregnyl zastrzyk aby pękł- bo nietery nie peks :) Więc dalej czekamy :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 1 miesiąc temu #72579 przez ann-sunshine
Ach cóż za cudne słoneczko za oknem, od razu lepiej.

Gosiak dziękuję bardzo za poleconą stronę, zapoznam się z nią w wolnej chwili. Rtęciowego termometru nie mam (można go w ogóle jeszcze kupić?). Poprzedni cykl mierzyłam zwykłym elektronicznym, wykres wygląda "poprawnie" ale mimo wszystko chce wypróbować microlife (jak już coś robić to porządnie) zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gabi witaj. Masz dwa miesiące na badania pod kątem przeciwciał różyczki, WZW, toksoplazmozy, możesz też zrobić morfologię i sprawdzić poziom żelaza we krwi. Przejdź się do lekarza rodzinnego i zapytaj jakie badania poleca Ci zrobić przed planowaną ciążą. I zacznij łykać kwas foliowy :)

Gabi ustawienia twojego profilu zakładka o subskrybowaniu - usuń to co masz zapisane tam jako twoje subskrybcje, powinno pomóc.

Dziewczynki, jakoś też nie byłam wcale przekonana do mierzenia temp i badania śluzu, ale stwierdziłam, że fajnie jest wiedzieć co się w moim ciele dzieje. Robię to wyłącznie w celach informacyjnych, a do wyników aż tak bardzo nie przywiązuję wagi, przytulanki i tak są wtedy kiedy mamy przede wszystkim na to ochotę a nie pod dyktando moich wykresów.

Miłego dnia
14 lata 1 miesiąc temu #72591 przez MagdaM
Gosia co tydzien tak bedzie...
Chwilowo jestem u rodzicow. Chyba mam cos z zoladkiem tak mnie napieprza ze szok :(
I brzuchol troche boli a nawet mam wrazenie ze wzgorek a nie brzuch :( najwyzej pozniej zadzwonie do lekarza.
Tyle chcialam. Zaciskam nieustajaco. Buziaki :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #72619 przez gosiak
ann-sunshine raczej bez problemu kupisz termometr rtęciowy ja chyba rok temu kupowałam w aptece więc myślę że do dziś nic się nie zmieniło i można go kupić:) no wykresik też robię dla własnej informacji jak się zarejestrujesz na tej stronie znajdziesz mnie pod nickiem goga2183 i mozesz luknąć sobie na mój wykres akurat mam 21 dc więc już jest troszkę uzupełniony :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #72632 przez Diana
A ja się wczoraj dowiedziałam, że moje mieszkanie będzie na 3 piętrze :ohmy: Nie wiem jak ja tam wózek wtacham!!! :silly: Ale będzie dobrze, ważne, że będzie nasze i nikt nam się nie będzie wtrącał! :woohoo:
Jak dobrze pójdzie to w połowie lipca dostaniemy klucze, potem jeszcze kafle te sprawy i w sierpniu już będziemy na swoim!!!

PS. Mam nadzieję, że już w trójkę z fasolinką :blush: :blink: :side:
14 lata 1 miesiąc temu #72658 przez kaśku
może dopytaj o windę?
też przenoszę się w wakacje "na swoje" :)
i też 3 piętro :D hyhy
14 lata 1 miesiąc temu #72667 przez gabi28
Witam was dziewczynki :)

Dziękuję za rady odnośnie witaminek i wizyty u lekarza,jestem zaszczepiona przeciw WZW,więc przynajmniej to odpada :) właśnie dzisiaj dostałam @,męczy mnie bardzo(ale odkąd pamietam zawsze tak było)mam cykle 24 dniowe,trochę krótkie,gdzieś się naczytałam że przy krótkich cyklach wogóle nie ma owulacji? też tak myślicie? ja w połowie cyklu prawie zawsze czuje kłucie w boku,wydaje mi się że do owulacji dochodzi u mnie chyba 11 dnia cyklu,więc napiszcie mi kiedy najlepiej się przytulać aby zafasolkować? ....

Ale się rozpisałam :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka