- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Ale ja tu baju baju a tu takie cudne wiadomości mnie ominęły:
GRATULACJE
Gosia,
Mesy,
Jusia
Cieszę się Waszym szczęściem.
Monia, ale masz księżniczki nie martw się, u nas były podobne zachowania...zresztą do tej pory Emi nie lubi jak ktoś podchodzi do Artka...wówczas wygania swoim "sio, moja dzia"...jak karmiłam Artka (bo przed wyjazdem skończyłam przygodę z karmieniem) to też chciała się przytulać, albo mówiła "mama choć" i ciągnęła za rękę...ale już jest dużo lepiej...wyrzuca pieluchy, wyciera mu buźkę, podaje zabawki...właśnie uważaj, bo może Jula będzie chciała rzucić siostrzyczce piłkę, klocka czy cosik takiego...Emi mysli, że Artek złapie i jej odrzuci ..no i zdarzało sie, że wdrapywała się na łózko nie patrząc gdzie stawia nogę lub kładzie rączkę...
a teraz Artek wodzi oczami za nią, uwielbia jak Emi się wygłupia, robi mu "a kuku" udaje małpke, bo to jego ulubiony pluszak, notabene dany przez Mikołaja ...teraz jest super
Dorcia, Natka cudna...piekna księżniczka...Ty juz na wylocie
Gravity Jessica śliczna dziewczynka jeszcze taka mała kruszka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
super strasznie mi sie podobaja takie recznie robione rzeczy dla dzieci
gravity jak wrzucalas fotki to w rzyciu bym nie powiedziala ze cos ci po ciazy zostalo chyba ze naprawde bylas mega chuda przed ciaza
mi jakies 2 kg zostalo ale moja waga nie jest zbyt dokladna bo mam taka zwykla lazienkowa ale wlasnie cialo to jak po wojnie
my to juz wogole nie wqiem kiedy bedziemy chrzcic...chyba bedziemy musieli poczekac na tego mojego brata do lata zeby pozniej obrazy w rodzinie nie bylo
No tak z figura ja załamana ta skora na brzuchu:( hmmchyba chuda 36/38
Agusia83 sliczna z Was para a pociechy rosna jak na drożdżach:)
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Gravity cos ostatnio cisza a ja musze sie wykrzyczec ((((( tak mnei tesciowa wnerwila...pozwolcie ze sie wyżyje!!!!!! moja Wiki robi na nocnik, ladnie wola popuszcza jeszcze ale jest super, ostatnio byla 3 tyg w domu bo byla chora, swieta itd i wczoraj poszla do tesciowej a ta ze nie bedzie jej bez pieluchy puszczac bo za dwa tyg jedzie do sanatorium i nie chce jej sie dywanu zwijac i zeby Wiki nie zasikała .... nosz k.... ide tam zaraz i jak pacne ta stara torbe... nosz k... ile my pracowalismy na nocnik a ona przez te 2 tyg chce to popsuc, a potem Wiki idzie na 3 tyg ( T bedzie w sanatorium ) do mojej kolezanki na kilka godzin dziennie i co jej powiem, sory Wiki oduczyla sie sikac na nocnik, zacznijmy od nowa?? no bez jaj, kolezanka jest ma macierzynskim i napewno nie bedzie walczyc z nocnikiem Wiki (((((( tak sie wkurwiłam ze nie wiem czy wytrzymam jak sie z tesciową zobacze...
sorry, musze sie komus wygadac
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
Agusia śliczne dzieciaczki )))) nio to siostrzyczka stara sie jak może
Gravity cos ostatnio cisza a ja musze sie wykrzyczec ((((( tak mnei tesciowa wnerwila...pozwolcie ze sie wyżyje!!!!!! moja Wiki robi na nocnik, ladnie wola popuszcza jeszcze ale jest super, ostatnio byla 3 tyg w domu bo byla chora, swieta itd i wczoraj poszla do tesciowej a ta ze nie bedzie jej bez pieluchy puszczac bo za dwa tyg jedzie do sanatorium i nie chce jej sie dywanu zwijac i zeby Wiki nie zasikała .... nosz k.... ide tam zaraz i jak pacne ta stara torbe... nosz k... ile my pracowalismy na nocnik a ona przez te 2 tyg chce to popsuc, a potem Wiki idzie na 3 tyg ( T bedzie w sanatorium ) do mojej kolezanki na kilka godzin dziennie i co jej powiem, sory Wiki oduczyla sie sikac na nocnik, zacznijmy od nowa?? no bez jaj, kolezanka jest ma macierzynskim i napewno nie bedzie walczyc z nocnikiem Wiki (((((( tak sie wkurwiłam ze nie wiem czy wytrzymam jak sie z tesciową zobacze...
sorry, musze sie komus wygadac
To Kochan masz przechlapane,tyle Twoje i meza pracy pojdzie na marne:( przeciez jak popuszcza to posiusia tylko ciuszki an nie dywany masakra co za baba: wspolczuje Ci kochana ,trzymaj sie mocno ja ide pierogi robic
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
agusia jaki Artek duzy chlopak!!!
my tez tak musimy uwazac na julke zeby nie nadepnela albo nie zgniotla malej
mam nadzieje ze jak zuzia podrosnie to julka bardziej sie zaangazuje
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
To tak żebyście nie myślały, że Was nie czytam, czytam uczciwie, ale mam zapaść i nie piszę.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak ty sie wogole czujesz?
wczoraj wlaczylam kolysanke z popielnika dla wojtusia.. i kolysanka dla okruszka i jak zobaczylam ze julka to zna i zaczela spiewac to sie wzruszylam zwlaszcza przy tej drugiej bo ma taki tekst ze nie spodziewalam sie po niej ze moze go zapamietac.
przedszkole robi tez swoje czasem nawet nie wiem co potrafi moja starsza corcia az do takich wlasnie momentow
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Martwi mnie ból brzucha,któy jest cały czas,a to boli jakby żołądek a to kłuje z boku rzadko podbrzusze,mam infekcje więc lekarka mi powiedziała,że to może byc też przez nią. Niestety ja się ciągle stresuje,denerwuje i to również może byc przyczyną bólów brzucha. Jutro mam usg,może jak zobaczę maleństwo to się uspokoje. a za 13 dni usg genetyczne.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez musze nadrobic zdjecia Zuzi z Julka ale nie wiem czy Julka da sie zwerbowac
gabi juz niedlugo minie ten najgorszy okres i powinny przejsc te dolegliwosci.wspolczuje ci bardzo ja nie wymiotowalam tylko mnie mdlilo strasznie i to bylo dla mnie uciazliwe a wymioty to juz sobie nei wyobrazam.duzo sily ci zyce!!!
a taka wage to bym chciala chyba w szkole tyle wazylam
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A poza tym wychodziliśmy ze szpitala 12 dni temu z wagą 3480g a dziś położna była i w ubraniu ważył 4180g
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa