BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 11 miesiąc temu #815941 przez Insomnia
Ann a to Marta do żłobka chodzi że się jej tak choroby trzymają?? Jeszcze troszkę czasu macie na przygotowanie jej na nowego członka rodziny :) Może to taki etap?
A u nas dobrze wszystko, Natalka jest bardzo ruchliwa i absorbująca, sama chodzi od około 3 tygodni, cały czas się cycujemy :blush:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #816027 przez jusia
Hej dziewczyny przepraszam ze nic nie pisalam, bylam zaangazowana w rodzinne rpzyjecie, wrocilismy pozno w nocy i o tym jak corcia przyszla do nas i sie porospychala rozudzilam sie i siedze przed kompem :/

Po pierwsze wszystkimd ziekuje za gratki i zyczenia :kiss: :kiss: :kiss:
Pani udanych chrzcin :) nieweim co mi sie z sobota pomieszalo :woohoo:
Kto otwiera wrzesniowki!!?? :)
Natalka śliczna!! a Max ma talent!!!! super poczucie rytmu!! :) tańczy rewelacyjnie!! :woohoo:
Ann moja corcia tak samo jest mega zazdrosna, neidawno jeszcze wpadala w histerie jak wzielam na rece inne dziecko, teraz robi miny i widac ze jest neizadowolona...
Dorciaition kolezanka kupila coreczce tez bobasa zakcesoriami zeby mogla meic swojego dzidziusia i sie sprawdzilo :) tylko tamta byla starsza...4 czy 5 lat

Nio poczytalam, przy okazji cos podjadlam :P i chyba sie poloze, moze usne :)

10 lata 11 miesiąc temu #816035 przez ann-sunshine
Tak insomnia marta zlobkowa i mowiac ze nie choruje w tym roku mam na mysli ze od wrzesnia jeszcze nie byla chora :-)

Taka lalka bobas to dobry pomysl.

Insomnia zaczela chodzic a za chwile bedzie biegac a potem wolac na schodach ja sama :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #816065 przez Asik
Witam :) zdjęcia dzieciaków śliczne :) tancerz wymiata :) :)

Jusia zakładaj :D ja zakładałam sierpniówki jak tylko testa strzeliłam :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

10 lata 11 miesiąc temu #816101 przez mesy
ann-sunshine napisał:

A Mesy to sie jeszcze na sierpien do nas nie zalapie?

Boskie dzieciaczki :kiss:

Dorcia ty kolejna do rozpakowania?

Nie wiem czekam na usg które mam 16 stycznia i wszystko się okaże ;)

10 lata 11 miesiąc temu #816117 przez gorla
mesy a jak sie czujesz??

Dziewczyny pamietacie ta stronke internetową , gdzie robiłosie wykresy cyklu miesiączkowego?? nie mogę jej znalezc. Ja mam teraz tak rozwalone cykle, ze masakra. Raz juz myslałam że mam krwotok :ohmy: mąż postawił diagnozę że mnie zle zszyli i gdzieś jest nie doszyte i dziura :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: wymiękam z nim normalnie

Agnessa no Maksio bajerka :lol: super tańczy, ale wiesz.. :lol: jakby nie wyszło z pierwsza narzeczona :blink: (Inso :silly: :blink: ) Natalka boska , a jak mina poważna :kiss: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #816145 przez bidol
dziewuszki - wszystkiego dobrego w nowym roku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

MESY - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Jusia - Tobie też GRATULUJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Monia i Marta M -GRATULACJE - cudowne dzieciaczki - przepiękne drobinki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gorla- ooo- kogo Moje Piękne oczy widzą :lol: :lol: :lol: kope lat - Dziewuszki mas piękne - ale Oliwia duża :) a Maja cudowna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agnesssa
- dzięki a cynk :kiss: :kiss: :kiss: Maksio jeat przeuroczy - ale ma pląs fajny - kama to tak sztywno tańczy - po jędruli to ma :silly:

Inso - ale Natalka już duża - śliczna panienka z Niej :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann - ja o żłobu dla Kamy moge pomarzyć :( Non stop i bez niego choruje :( :(

10 lata 11 miesiąc temu #816167 przez jusia
hej ale masakra jak pisalam do was nad ranem corcia z lozka naszego spadła :( jakbym grzecznie spala z nią ( byla w naszym lozku ) to nic by sie nei stało :( tzn nic jej chyba nei jest, nei widac zeby ja cos bolalo ale mam wyrzuty sumienia :((((((((((

Mesy w ktory bedziesz miala? tzn jak idziesz na usg? ja myslalam zeby sie wybrac pod koneic stycznia to powinien byc jakos 8-9... nei chce isc za wczesnie do lek....

i jak sie czujesz? ja narazie spiaca jestem mega, jak w nocy mala cos chce to polprzytomna jestem, neistety M jakos nei bardzo sie angazuje i nei wstaje :/ dzisiaj jak chciala mleko to obrazony wstal :/ musze z nim pogadac bo to ja jestem w ciazy i mi sie chce bardziej spac a nie jemu :angry: ech wkurzylam sie, tez jestes taka nerwowa?

10 lata 11 miesiąc temu #816182 przez mesy
jusia napisał:

hej ale masakra jak pisalam do was nad ranem corcia z lozka naszego spadła :( jakbym grzecznie spala z nią ( byla w naszym lozku ) to nic by sie nei stało :( tzn nic jej chyba nei jest, nei widac zeby ja cos bolalo ale mam wyrzuty sumienia :((((((((((

Mesy w ktory bedziesz miala? tzn jak idziesz na usg? ja myslalam zeby sie wybrac pod koneic stycznia to powinien byc jakos 8-9... nei chce isc za wczesnie do lek....

i jak sie czujesz? ja narazie spiaca jestem mega, jak w nocy mala cos chce to polprzytomna jestem, neistety M jakos nei bardzo sie angazuje i nei wstaje :/ dzisiaj jak chciala mleko to obrazony wstal :/ musze z nim pogadac bo to ja jestem w ciazy i mi sie chce bardziej spac a nie jemu :angry: ech wkurzylam sie, tez jestes taka nerwowa?

Nie czuję się w ogóle ciążowo ....żadnych objawów nic a nic...

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #816476 przez Gravity
Witam Kochane.

MoNiaaa Bozie coreczki sliczne jak mamusia:)ucaluj od cioci :kiss: :kiss: :kiss:
a Ty jak sie czujesz?doszlas juz do siebie?Piekny widok :kiss: :kiss:

studentkaae bedzie dobrze wiec bez nerwow nowy rok i same dobre wiesci beda!!glowa do Gory! :lol: :lol: :lol:

jusia Gratuluje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosia Jeszcze raz wielkie gratki :kiss: :kiss: :kiss:

agnesssa sliczny chlopczyk :kiss: :kiss: :kiss: Tobie tancerz zawodowy rosie :kiss: :kiss:

anoda89 nowy roku nowe fasolki byle zdrowo rosly i niech ich ty nam nie brakuje!! :kiss: :kiss:

Insomnia sliczna ksiezniczka :kiss: :kiss:

Dave a jak u Ciebie? :side:

Dorciaition kochan a jak Ty sie czjesz?bo do konca juz malo pozostalo :kiss: :kiss:

A ja kochane jade dzis mieszkanko ogladac moze bedzie moje jak mi sie spoidoba:)w mieszkaniu u mnie chlodno Jessica w seterku siedzi:0a cwana tak ze jak kupke zrobi wiem kiedy bo robi "uuuu"hihihirosnie mala kruszynka w ciagu 2 tyg 500g wazy teraz 4,5kg :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

10 lata 11 miesiąc temu #816710 przez Gravity
elo zyje tu kto?

Mam pytanie kolezanki bo cos dzis Jessica zaczela sie pienic i banki robic czy jest obcja ze zabki ??bo i kupka luzna bardzo:( :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

10 lata 11 miesiąc temu #816739 przez Mała
Witam
Noc do kitu i efekt tego, że dzień też. Ola się wystraszyła księdza, bo sobie go skojarzyła z Mikołajem, a Mikołaja bała się baaaaardzo.

Gravity z zębami nie ma reguły i diabelstwa męczą już długo przed wyjściem, także może byc że to zęby. Zaopatrz się w żel, u nas jest Dentinox. Jak mieszkanie, spodobało się?

10 lata 11 miesiąc temu #816872 przez Ingrid29
gravity to raczej nie ząbki - za wcześnie jeszcze. W wieku 2 miesięcy zaczynają intensywnie pracować ślinianki, jest dużo śliny, mała ją połyka i dlatego są luźniejsze kupki- taki etap :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #816979 przez MoNiaaa
gravity dziekuje ja czuje sie bardzo dobrze szybko doszlam do siebie :) jak duzo pochodze to mnie jakby miesnie w kroku bola lekko ale po za tym jest super :)

Julka dzis w koncu do przedszkola poszla:) juz sie stesknila za paniami i zabawkami a ja tezodpoczne troszke :silly:

Natalka sliczna :) a jakie piekne kolczyki ma :)

Dorcia czekamy na Blanke teraz mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie i pokazesz nam swoja ksiezniczke :kiss: a Lenka nawet jak na poczatku bedzie zazdrosna to tylko na poczatku pozniej sie przyzwyczai do obecnosci malutkiej :)

http

]

10 lata 11 miesiąc temu #816985 przez Dorciaition
Gravity dzięki, różnie bywa. Teraz to już jestem w mega stresie, bo już nie długo cc.

Też mi się wydaje, że to jeszcze nie ząbki. Troszkę za szybko.

Monia też już czekam i doczekać sie nie mogę. Lenką bardzo się stresuje, ale przecież tyle dzieciaczków ma rodzeństwo i jakoś dają radę ;)

Lenka też w przedszkolu. Za chwilę idę po nią.

Alanek[*] :(

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka