- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
A u nas dobrze wszystko, Natalka jest bardzo ruchliwa i absorbująca, sama chodzi od około 3 tygodni, cały czas się cycujemy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Po pierwsze wszystkimd ziekuje za gratki i zyczenia
Pani udanych chrzcin nieweim co mi sie z sobota pomieszalo
Kto otwiera wrzesniowki!!??
Natalka śliczna!! a Max ma talent!!!! super poczucie rytmu!! tańczy rewelacyjnie!!
Ann moja corcia tak samo jest mega zazdrosna, neidawno jeszcze wpadala w histerie jak wzielam na rece inne dziecko, teraz robi miny i widac ze jest neizadowolona...
Dorciaition kolezanka kupila coreczce tez bobasa zakcesoriami zeby mogla meic swojego dzidziusia i sie sprawdzilo tylko tamta byla starsza...4 czy 5 lat
Nio poczytalam, przy okazji cos podjadlam i chyba sie poloze, moze usne
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Taka lalka bobas to dobry pomysl.
Insomnia zaczela chodzic a za chwile bedzie biegac a potem wolac na schodach ja sama
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
Jusia zakładaj ja zakładałam sierpniówki jak tylko testa strzeliłam
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
A Mesy to sie jeszcze na sierpien do nas nie zalapie?
Boskie dzieciaczki
Dorcia ty kolejna do rozpakowania?
Nie wiem czekam na usg które mam 16 stycznia i wszystko się okaże
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyny pamietacie ta stronke internetową , gdzie robiłosie wykresy cyklu miesiączkowego?? nie mogę jej znalezc. Ja mam teraz tak rozwalone cykle, ze masakra. Raz juz myslałam że mam krwotok mąż postawił diagnozę że mnie zle zszyli i gdzieś jest nie doszyte i dziura wymiękam z nim normalnie
Agnessa no Maksio bajerka super tańczy, ale wiesz.. jakby nie wyszło z pierwsza narzeczona (Inso ) Natalka boska , a jak mina poważna
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
MESY - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jusia - Tobie też GRATULUJE
Monia i Marta M -GRATULACJE - cudowne dzieciaczki - przepiękne drobinki
Gorla- ooo- kogo Moje Piękne oczy widzą kope lat - Dziewuszki mas piękne - ale Oliwia duża a Maja cudowna
Agnesssa - dzięki a cynk Maksio jeat przeuroczy - ale ma pląs fajny - kama to tak sztywno tańczy - po jędruli to ma
Inso - ale Natalka już duża - śliczna panienka z Niej
Ann - ja o żłobu dla Kamy moge pomarzyć Non stop i bez niego choruje
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Mesy w ktory bedziesz miala? tzn jak idziesz na usg? ja myslalam zeby sie wybrac pod koneic stycznia to powinien byc jakos 8-9... nei chce isc za wczesnie do lek....
i jak sie czujesz? ja narazie spiaca jestem mega, jak w nocy mala cos chce to polprzytomna jestem, neistety M jakos nei bardzo sie angazuje i nei wstaje :/ dzisiaj jak chciala mleko to obrazony wstal :/ musze z nim pogadac bo to ja jestem w ciazy i mi sie chce bardziej spac a nie jemu ech wkurzylam sie, tez jestes taka nerwowa?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
hej ale masakra jak pisalam do was nad ranem corcia z lozka naszego spadła jakbym grzecznie spala z nią ( byla w naszym lozku ) to nic by sie nei stało tzn nic jej chyba nei jest, nei widac zeby ja cos bolalo ale mam wyrzuty sumienia (((((((((
Mesy w ktory bedziesz miala? tzn jak idziesz na usg? ja myslalam zeby sie wybrac pod koneic stycznia to powinien byc jakos 8-9... nei chce isc za wczesnie do lek....
i jak sie czujesz? ja narazie spiaca jestem mega, jak w nocy mala cos chce to polprzytomna jestem, neistety M jakos nei bardzo sie angazuje i nei wstaje :/ dzisiaj jak chciala mleko to obrazony wstal :/ musze z nim pogadac bo to ja jestem w ciazy i mi sie chce bardziej spac a nie jemu ech wkurzylam sie, tez jestes taka nerwowa?
Nie czuję się w ogóle ciążowo ....żadnych objawów nic a nic...
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
MoNiaaa Bozie coreczki sliczne jak mamusia:)ucaluj od cioci
a Ty jak sie czujesz?doszlas juz do siebie?Piekny widok
studentkaae bedzie dobrze wiec bez nerwow nowy rok i same dobre wiesci beda!!glowa do Gory!
jusia Gratuluje
Gosia Jeszcze raz wielkie gratki
agnesssa sliczny chlopczyk Tobie tancerz zawodowy rosie
anoda89 nowy roku nowe fasolki byle zdrowo rosly i niech ich ty nam nie brakuje!!
Insomnia sliczna ksiezniczka
Dave a jak u Ciebie?
Dorciaition kochan a jak Ty sie czjesz?bo do konca juz malo pozostalo
A ja kochane jade dzis mieszkanko ogladac moze bedzie moje jak mi sie spoidoba:)w mieszkaniu u mnie chlodno Jessica w seterku siedzi:0a cwana tak ze jak kupke zrobi wiem kiedy bo robi "uuuu"hihihirosnie mala kruszynka w ciagu 2 tyg 500g wazy teraz 4,5kg
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Mam pytanie kolezanki bo cos dzis Jessica zaczela sie pienic i banki robic czy jest obcja ze zabki ??bo i kupka luzna bardzo:(
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Noc do kitu i efekt tego, że dzień też. Ola się wystraszyła księdza, bo sobie go skojarzyła z Mikołajem, a Mikołaja bała się baaaaardzo.
Gravity z zębami nie ma reguły i diabelstwa męczą już długo przed wyjściem, także może byc że to zęby. Zaopatrz się w żel, u nas jest Dentinox. Jak mieszkanie, spodobało się?
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Julka dzis w koncu do przedszkola poszla:) juz sie stesknila za paniami i zabawkami a ja tezodpoczne troszke
Natalka sliczna a jakie piekne kolczyki ma
Dorcia czekamy na Blanke teraz mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie i pokazesz nam swoja ksiezniczke a Lenka nawet jak na poczatku bedzie zazdrosna to tylko na poczatku pozniej sie przyzwyczai do obecnosci malutkiej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Też mi się wydaje, że to jeszcze nie ząbki. Troszkę za szybko.
Monia też już czekam i doczekać sie nie mogę. Lenką bardzo się stresuje, ale przecież tyle dzieciaczków ma rodzeństwo i jakoś dają radę
Lenka też w przedszkolu. Za chwilę idę po nią.