- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
ja wlasnie po takim opuznieniu @ stwierdzilam ze zaczynam staranka.wtedy nawet nie myslalam o 2 a jednak taka iskierka nadzieji byla i tez mi smutno sie zrobilo ze nic nie bylo ze zapragnelam drugiego bobaska
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
no i od razu mówię, że jak to był pink test to możesz sobie z niego zakładke do książek zrobić bo one nie działają
krosuje, bo wiesz jak jest, póki nie ma @ jest nadzieja
Dave u mnie też jakoś tak od małego mam że obraz mojej rodziny to 2+3
i już zapowiedziałam Kręglowi ,że za rok idziemy odebrać naszą dwójkę z zimowiska
ciekawe jak się potoczą nasze losy, hmmmmm
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Wolałabym od razy pyknąć, jeszcze ze dwa lata się pomęczyć a potem hulaj dusza. No ale jemu tego chyba już nie przetłumacze. I raczej będą 2 bobasy u nas, chyba że go gdzieś w ciemnej uliczce przyczaje
A ja tak bym chciała 2+3
Ferri - no bo się zeschizowałam na początku i chyba przeraziłam taką myślą, ale po przemyśleniu to oj, jakbym chciała żebyś nawet te w stopkach skrosowała.
No a test to pink był.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kup sobie w auchanie te testy paskowe pepino one kosztują 3 zł a są 10 czułe..
ja więc cały czas czekam na Ciebie na miss listopada i nawet mój Groszek skrosował całe łapki ( hmmm bo paluszków chyba jeszcze nie ma )
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Mełemu Twojemu kulusiowi dziękuję za maleńkie krosiki.
Ale raczej nic z tego bo mam takie uczucie, że jak mnie dziś stary weźmie, to chyba wybuchnę na czerwono
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
u nas chyba odwrotnie janarazie o 3 nie mysle a moj oczywiscie chcialby na syna jesczez zapolowac.w sumie to wczesniej tez mi sie 3 mRZYLA ALE NIE WIEM CZY BYM DALA RADE Z 3?
ale za ciebie tez krosuje upij meza i dzialaj a Tobie kiedy sie macierzynski konczy?wracasz do pracy?
- ewaluacja
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Jestem nowa, na forum trafiłam wczoraj bo szukałam inf na temat testów owu. Staramy się z mężem 2 cykl. Pierwszy to tak na lajcie,a ten drugi już z testem owu. Kupiłam w rosmmanie, tak sobie, ale spodobało mi się i gdyby nic na razie z tego nie wyszło to będę dalej testować, ale kupię wiecej testów z allegro
Dodam, ze staramy się o pierwsze nasze bobo myślałam, że pójdzie raz dwa ale fajnie, że jest takie forum i można zaciągnąć jakichś opinii oraz rad
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobrze trafiłaś, a i od razu Ci powiem, ze wpadłaś jak śliwka w kompot bo my uzależniamy
testy owu fajna sprawa, sama się w nie bawiłam
ja nie wiem jak te rossmanowe ale allegrowe sobie chwaliłam, dziewczyny na testach owu też Ci to powiedzą
eh, kochana ileśmy tu łez wylały, bo każda co sie zaczyna starać to myślała, że pomysli i już ...niestety to wcale nie jest takie proste:)
aczkolwiek wiem z doświadczenia, że jak tu do nas nowe staraczki dołączały to zaskoczyły nas wszystkie i w mig trafiały więc życzę Ci jak najlepiej i obyście trafili szybciutko, tylko musisz pamiętać : luz bluz i bzykanko na spokojnie;)
pytaj o co tylko chcesz, wiesz my tu już przez zasiedzenie gadamy o wszystkim, zeby nie zwariować ,ale temat przewodni przyświeca nam zawsze więc jak masz pytania wątpliwości to pytaj pytaj pytaj, bo po to tu jesteśmy
Dave kcesz to ja Ci dzisiaj kupie i wyśle to jutro dostaniesz
- ewaluacja
- Wylogowany
- gaworzenie
Dzieki za miłe słowa To że wpadałam jak śliwka to się domyślam, bo wczoraj forum czytałam do 1 w nocy!
Mam nadzieję, że szybko się w tym odnajdę
A co do nicka... myślałam że jest prosty
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehehe spokojnie, wszystko załapiesz to wbrew pozorom proste jest, posiedzisz tu dzień, dwa i będziesz obeznana
a kiedy termin szacownej @ u Ciebie? żeby wiadomo było na kiedy krosować żeby nie przyszła
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Dave, znasz zasady przecie, a Ty nie dość że pinka kupiłaś to jeszcze nie z rańca sikłaś, ja nie wiem czy to się liczy
Ferri, po dziennikarstwie? I jeszcze swojego bloga nie masz?! W sumie to nie wiem czemu No chyba, że nam nie powiedziałaś???
Mnie to się jeszcze tylko jedno marzy, ale... coś czuję, że podzielę los @nulki starość nie radość
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a blog, hmmm a to tu na staraczkach to ja nie prowadzę bloga ??
i kto chciałby mnie czytać jak ja taka pofyrtana jestem ,że bym pisała albo tylko o kotach albo o tym że chce mi się płakać bo padre przesolił zupe
za to mam marzenie, żeby ktoś kiedyś wziął te nasze staraczki i podrukował
każda miałaby pamiątkę że hej
muszę nad tym popracować jak by to ugryźć
skoro są chipsy z pomidora i buraka, to może są i chipsy z krakowskiej albo zwyczajnej, hmmmm
- ewaluacja
- Wylogowany
- gaworzenie
Termin spodziewanej @ 10.04
Wiem jeszcze kawał czasu...test pozytywny w 9d.c (dwie równe kreski) i mogło by się zgadzać bo wcześniejszy cykl trwał tylko 25 dni. Przytulanko w 8d.c i w 10. w 9dc robiłam też test owu i negatyw, ale nie wiem czy do końca to było wiarygodne....
Czy też tak miałyście, że cykle jak w zegarku, padło postanowienie o staraniach i wszystko na łeb na szyję??
Kolejne testy dopiero będę robiła pod koniec cyklu bo mąż wraca...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Ewaluacja, no tak, schematem lecisz już od początku, dużo dziewczyn pisało, że wszystko się poprzestawiało jak zaczęły się starać, co ta psychika robi z ludźmi...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czyli testowanko za 15 dni...hmmmmm
ja to bym poprawiała z mężem co drugi dzień aż do skutku no bo jest to Twój czas teraz( tu też są różne szkoły, niektórzy radzą dzień w dzień, ja tam jestem dla chłopa łaskawa i co drugi dzień jest według mnie ok )
jak ja miałam tu swoje początki i zaczynałam wsłuchiwać się w swoje ciało to ..o mały włos nie urodziłam ,bez kitu tak sobie wkręciłam i miałam wszystkie objawy ciąży
o cyklach to ja też dużo nie powiem, bo mnie nawiedzały jak chciała od 25dni do 40 nawet..więc każdy cykl dłuższy aniżeli 27dni to ja już skakałam że w ciązy jestem
Mirellka poczytam Matkę Sanepid, bo jak polecasz to czuje że warto.
ja mam lekko mieszane uczucia do blogów bo sie narobiło tych piszących o wszystkim albo mądrzących się matek polek których jedyną filozofią jest przyjaźń z innymi matkami blogerkami ,których podejście do życia jest jedynie słusznym podejściem. aa i te konkursy tylko dla blogujących, w których wygrywają wciąż te same matki blogujące, bo się między sobą nagrodami wymieniają..a wszystko dlatego, że znam jedną taką matkę polkę blogującą i odkąd weszła do tej kliki' to nie da sie z nią pogadać..a nie daj boszzze daj jakieś pytanie, albo nie zgódź się z jej tokiem myslenia to skrzykują się inne matki polki blogujące i zaszczekają Cię o odmiennym zdaniu na amen.
wiem, że nie wszystkie, no ale tak mam