- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
znam jedną taką matkę polkę blogującą i odkąd weszła do tej kliki' to nie da sie z nią pogadać..a nie daj boszzze daj jakieś pytanie, albo nie zgódź się z jej tokiem myslenia to skrzykują się inne matki polki blogujące i zaszczekają Cię o odmiennym zdaniu na amen.
ferri, ta przypadlosc dotyczy niestety nie tylko mam blogujacych. ostatnio corez czesciej sie z tym spotykam, nawet na fb, dla mnie to masakra, w ogole odechciewa sie gadac, a najlepszy komentarz to brak komentarza...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Co do przyjaźni z innymi matkami blogerkami to ja się z jedną przyjaźnię, którą poznałam właśnie tu na staraczkach Oczywiście chodzi mi o inne blogi niż nasz. Poza tym czytam tylko kilka, bo co do reszty to mam podobne zdanie do Twojego... Sporo blogów dzieciowych należałoby zamknąć
Ale jak będziesz matkę sanepid czytała to nie jedz i nie pij ja się zawzięłam i przeczytałam od początku i czytam na bieżąco. Ona też się przyznaje, że nie czyta innych blogów, no poza dwoma chyba, a i tak ma masę fanów, po prostu dlatego, że jest dobra w tym co robi
- ewaluacja
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
No się uśmiałam! Faktycznie masz rację, czasem sobie czytam blogi i oni mają swój blogowy świat i klikę.
Co do dalszych starań to niestety z tym tak łatwo nie jest bo mój Sz. to marynarz, pływa tak niefortunnie że środek cylku, a JEGO NIE MA!
No tak, test wyznacza owulacje, ale jakby przed jest przecież też możliwość zajścia...
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Dave a to ty chciałaś maliny zobaczyć? Ojjj to tule, że jednak nima :-*
No mnie też się marzy 2+3
Rzeczywiście jest tak, że czasami lepiej się nie odzywac bo Cię zjedzą w necie... każdy najmadrzejszy.
Ewaluacja witaj
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ferii zamikła, pewnie poszła matkę czytać, no to wróci za tydzień
- ewaluacja
- Wylogowany
- gaworzenie
Faktycznie teraz jak czytam moją wypowiedź to jak by nie o to mi chodziło. Sama czytam blogi i mam swoje ulubione...
No nieważne..
- ewaluacja
- Wylogowany
- gaworzenie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ja to już taka 1000000% matka polka jestem.
Tylko ten mój chłop mówi, że się na rodzicielstwo nie nadaje i nie chce słyszeć o dzieciakach.
A jak dziś się bawił i tulił z Mateonem, to normalnie tak mi smutniaście się zrobiło, żę jednak tylko jedna krecha
eawluacja - witaj Kochana u nas jest cudaśnie Ja widzisz już 3 ciąże zaliczyłam, dwójka dzieciaków jest i jeden aniołek, i się nie staram, bom nie wiatropylna, ale z forum się nie mogę ewakuować
A i nawet sika zaliczyłam.
Choć Mirelka ma rację, niby stara wyjadaczka ze mnie a sikałąm nie z rańca i to jeszcze ja głupia na pinka
Ferri - kurka rurka, nie wiem czy ma sens z tymi testami. Ale umawiamy się, że jak jeszcze jakiś czas @ nie przylezie to Cię poproszę o zakupy i wysyłeczkę
A nóż widelec przyda się na zaś Jak już tego mojego udami mocno przycisnę
- marysiamarysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wróciłam z Auchana - testy kupiłam i wieeeelkie zakupy zrobiłam . Te testy to w sumie nie wiem po co , bo jakoś czuje , że w tym miesiącu kicha jakaś u mnie z ewolucją
Raz czuje , że to tuż tuż , żeby zaraz potem czuć , że jednak jeszcze nie było
Dziś jeszcze na zebranie do szkoły idę , może tam jajcem strzele jak oceny zobaczę. A potem chłopa dorwę . Swoją drogą - przestała mi się podobać ,,produkcja dzieci,,
Jak sie nie starałam to wszystko inaczej wyglądało a teraz... eh eh eh
Czytałam , ż marzy sę co niektórym rodzinka typu 2+3 hmmm powiem , że to też uzależnia . Ja taką własnie mam i co ??? ha i zamarzyło się 2+4 . Podobno jak się ma czwórkę to już przestaje się rachować i wszystko jedno się robi ile tych dzieci po domu lata
Idę zakupki porozkładać
Miłego klachania
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Dave umowa stoi
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mirella - i armaty tez lubimy
Lubię to!
Ferri trzym się u nietopery, jak mus to mus
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
no cóż, jak to mówią:
no to bibę czas zrobić, która się ze mną napije?? stawiam syropki kolorowe, urodzinowe
ech, 30tka minęła jak jeden dzień. jakiś mam dziś melancholijny nastrój. wiecie co, jakieś kilka lat temu myślałam, że pewne rzeczy inaczej będą wyglądać jak stuknie mi 30tka. no a już zawsze powtarzałam, że pierwsze dziecko chce urodzić przed trzydziestką... a tu lipa na pokładzie w tym temacie na maxa....
no, ale nic, oby te kolejne trzydzieści lat było lepsze od tych, które już za mną to narzekać nie będę przynajmniej jak mi 60tka stuknie
Ferri - że niby ja i Twoja nietopera razem świętujemy no tego jeszcze nie grali. patrz, a Ty do niej pojechałaś zamiast tu z nami bibę moją odprawiać. będą karniaki
Dave - łoł, ale emocje... czyli magiczna trójeczka musi być co? wzór z Ciebie Dave, wzór
Ewaluacja - witaj, nick faktycznie fajny, choć mi się z moją pracą kojarzy dla odmiany no i czasem to fakt, mam ochotę się z niej też i ewakuować powodzonka w starankach
Mirellka - a ja nigdy w Mario nie grałam... buuuuuuuuuuuu
Mała - zdrówka dla Was i mamy