BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 8 miesiąc temu #862576 przez emma
ferritka napisał:

znam jedną taką matkę polkę blogującą i odkąd weszła do tej kliki' to nie da sie z nią pogadać..a nie daj boszzze daj jakieś pytanie, albo nie zgódź się z jej tokiem myslenia to skrzykują się inne matki polki blogujące i zaszczekają Cię o odmiennym zdaniu na amen.

ferri, ta przypadlosc dotyczy niestety nie tylko mam blogujacych. ostatnio corez czesciej sie z tym spotykam, nawet na fb, dla mnie to masakra, w ogole odechciewa sie gadac, a najlepszy komentarz to brak komentarza... :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #862577 przez Mirella
Ferri, od razu widać, że do nas na bloga nie przyłazisz :P U nas są konkursy dla wszystkich, właśnie taki jeden ruszy z zajebiaszczą nagrodą, powinnaś zagrać :blink:

Co do przyjaźni z innymi matkami blogerkami to ja się z jedną przyjaźnię, którą poznałam właśnie tu na staraczkach :lol: Oczywiście chodzi mi o inne blogi niż nasz. Poza tym czytam tylko kilka, bo co do reszty to mam podobne zdanie do Twojego... Sporo blogów dzieciowych należałoby zamknąć :P

Ale jak będziesz matkę sanepid czytała to nie jedz i nie pij :lol: ja się zawzięłam i przeczytałam od początku i czytam na bieżąco. Ona też się przyznaje, że nie czyta innych blogów, no poza dwoma chyba, a i tak ma masę fanów, po prostu dlatego, że jest dobra w tym co robi :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #862582 przez ewaluacja
:woohoo: :woohoo:
No się uśmiałam! Faktycznie masz rację, czasem sobie czytam blogi i oni mają swój blogowy świat i klikę.

Co do dalszych starań to niestety z tym tak łatwo nie jest bo mój Sz. to marynarz, pływa tak niefortunnie że środek cylku, a JEGO NIE MA! :laugh:

No tak, test wyznacza owulacje, ale jakby przed jest przecież też możliwość zajścia...

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #862593 przez pani_p
Monia Próbowałam ja juz na spiocha o 23 karmić to i tak wstawala za trzy godz hehe to jest zarlok mały ;-) w ogóle znowu mam wrażenie, że moje mleko przestaje jej wystarczac... juz jej daje, czyli od skonczonego 4 miesiąca, ale dla poznania smaku a nie zastępując posiłek. Marchewka narazie w ruchu :-) i gluten- po lyzeczce kaszki do tej marchewki. Narazie nie ma skutków niepożądanych :-)

Dave a to ty chciałaś maliny zobaczyć? Ojjj to tule, że jednak nima :-*

No mnie też się marzy 2+3 :blush:

Rzeczywiście jest tak, że czasami lepiej się nie odzywac bo Cię zjedzą w necie... każdy najmadrzejszy.

Ewaluacja witaj :-)

10 lata 8 miesiąc temu #862595 przez Mirella
Ewa, noo to ja się chyba na Ciebie obrażę ;) Nie mam żadnego blogowego świata i kliki ;) Kurcze, a może my pownnyśmy mieć? Może z tym naszym blogiem to coś nie teges w takim razie? bo jak Wy tu takie rzeczy mówicie, to ja nie wiem, może ja niedoinformowana???

ferii zamikła, pewnie poszła matkę czytać, no to wróci za tydzień :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #862599 przez ewaluacja
Może źle mnie zrozumiałaś, sorki...
Faktycznie teraz jak czytam moją wypowiedź to jak by nie o to mi chodziło. Sama czytam blogi i mam swoje ulubione...

No nieważne..

10 lata 8 miesiąc temu #862602 przez ewaluacja
Mirella, matka sanepid naprawdę fajna, wcześniej się na nią nie natknęłam :)

10 lata 8 miesiąc temu #862607 przez Dave
Pani - w pierwszym momencie to się wydygałam, ale po czasie to jasne żebym chciała dwie krechy :laugh:
Ja to już taka 1000000% matka polka jestem.

Tylko ten mój chłop mówi, że się na rodzicielstwo nie nadaje i nie chce słyszeć o dzieciakach.
A jak dziś się bawił i tulił z Mateonem, to normalnie tak mi smutniaście się zrobiło, żę jednak tylko jedna krecha :(

eawluacja - witaj Kochana u nas jest cudaśnie :kiss: :kiss: :kiss: Ja widzisz już 3 ciąże zaliczyłam, dwójka dzieciaków jest i jeden aniołek, i się nie staram, bom nie wiatropylna, ale z forum się nie mogę ewakuować :lol: :lol: :lol:
A i nawet sika zaliczyłam.

Choć Mirelka ma rację, niby stara wyjadaczka ze mnie a sikałąm nie z rańca i to jeszcze ja głupia na pinka :silly: :silly:

Ferri - kurka rurka, nie wiem czy ma sens z tymi testami. Ale umawiamy się, że jak jeszcze jakiś czas @ nie przylezie to Cię poproszę o zakupy i wysyłeczkę :side:

A nóż widelec przyda się na zaś :lol: :lol: :side: :side: :side: Jak już tego mojego udami mocno przycisnę :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 8 miesiąc temu #862608 przez marysiamarysia
Hej ponownie :)
Wróciłam z Auchana - testy kupiłam i wieeeelkie zakupy zrobiłam . Te testy to w sumie nie wiem po co , bo jakoś czuje , że w tym miesiącu kicha jakaś u mnie z ewolucją :lol:
Raz czuje , że to tuż tuż , żeby zaraz potem czuć , że jednak jeszcze nie było :angry:

Dziś jeszcze na zebranie do szkoły idę , może tam jajcem strzele :laugh: :laugh: :laugh: jak oceny zobaczę. A potem chłopa dorwę . Swoją drogą - przestała mi się podobać ,,produkcja dzieci,, :angry:
Jak sie nie starałam to wszystko inaczej wyglądało a teraz... eh eh eh

Czytałam , ż marzy sę co niektórym rodzinka typu 2+3 :lol: hmmm powiem , że to też uzależnia . Ja taką własnie mam i co ??? ha i zamarzyło się 2+4 . Podobno jak się ma czwórkę to już przestaje się rachować i wszystko jedno się robi ile tych dzieci po domu lata :blink:

Idę zakupki porozkładać
Miłego klachania :lol: :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #862616 przez Mirella
Ewa, aaa bo Ty nie wiesz, ja tu za czarownicę robię i w ogóle niedobra jestem, ciągle fochami rzucam, nie przejmuj się przywykniesz :P ale żeby nie było, jak mnie nie ma to krzyczą żebym wracała, to chyba lubią te moje fochy ;)

10 lata 8 miesiąc temu #862622 przez Dave
Mirella - i armaty tez lubimy :silly:

10 lata 8 miesiąc temu #862634 przez ferritka
Ej jade do nietopery na geburstag bede wieczorem to Wam powiem B)

Dave umowa stoi :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu #862637 przez Mirella
Dave napisał:

Mirella - i armaty tez lubimy :silly:

Lubię to!

Ferri trzym się u nietopery, jak mus to mus ;)

10 lata 8 miesiąc temu #862644 przez Dave
Ferri - bądź dzielna :silly:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #862666 przez studentkaae
dziękuję Moje Kochane za życzenia :)
no cóż, jak to mówią:

no to bibę czas zrobić, która się ze mną napije?? stawiam syropki kolorowe, urodzinowe :silly:

ech, 30tka minęła jak jeden dzień. jakiś mam dziś melancholijny nastrój. wiecie co, jakieś kilka lat temu myślałam, że pewne rzeczy inaczej będą wyglądać jak stuknie mi 30tka. no a już zawsze powtarzałam, że pierwsze dziecko chce urodzić przed trzydziestką... a tu lipa na pokładzie w tym temacie na maxa.... :(

no, ale nic, oby te kolejne trzydzieści lat było lepsze od tych, które już za mną to narzekać nie będę przynajmniej jak mi 60tka stuknie :P

Ferri - że niby ja i Twoja nietopera razem świętujemy :ohmy: :unsure: no tego jeszcze nie grali. patrz, a Ty do niej pojechałaś zamiast tu z nami bibę moją odprawiać. będą karniaki :silly: :lol: :lol: :lol:

Dave - łoł, ale emocje... czyli magiczna trójeczka musi być co? wzór z Ciebie Dave, wzór :kiss:

Ewaluacja - witaj, nick faktycznie fajny, choć mi się z moją pracą kojarzy dla odmiany ;) no i czasem to fakt, mam ochotę się z niej też i ewakuować :blink: powodzonka w starankach :)

Mirellka - a ja nigdy w Mario nie grałam... buuuuuuuuuuuu :(

Mała - :kiss: zdrówka dla Was i mamy :kiss:
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka