BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 8 miesiąc temu #870251 przez marysiamarysia
...a ja idę sobie oczko podmalować , a potem haczki , łopaty itp w łapy i heja :lol: :lol:
Nie ma jak to Dama w polu :blink: :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #870252 przez ewaluacja
Marysia dzięki za wiarę w moją temp :D

Powiem Wam, że dzisiaj sie niestety zaczynam czuć jak na @ :(

Meli trzeba zachować zimną krew :D ale nie powiem, dało mi to dzisiaj jakiś znowu cień nadziei ;)

10 lata 8 miesiąc temu #870283 przez GabrysiaSta
Witam,

ewaluacja wiem, że razem miałyśmy 10 ale to ten test prawie sam się zrobił.. ja nie miałam za dużo do gadania ;) patrzył i błagał żebym go zrobiła to się zlitowałam

A, że czujesz się na @ to też o niczym nie świadczy.. :) jakoś do czwartku dociągniemy :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #870301 przez ferritka
hej ho..
aa bo macie takie humory z doopy to tu nie piszę, żeby Was bardziej nie dołować ....
ale no nie wiem czy czytałyście staraczki tom 1 ale tam jest czarno na białym, że są etapy :
pierwszy euforia staranek, potem rozczarowanie, frustracja ,utrata wiary, załamanie i ciąża ..
a jak Was tu czytam to jakby entuzjazm opadł więc to znaczy ,że jesteście na ostatniej prostej :lol: :lol:

testy owu z pepino to pojęcia nie mam, ale meli na allegro masz najtaniej i dużo. a najlepiej zacząc testowanko żeby przelecieć sobie tak dwa cykle od początku ,żeby mieć obraz mniej więcej co i jak..bo czasami owu może wystapić w 7 dc a nie w 10 czy 14 :silly: albo później B)

a ja Wam szybko powiem, że na 20:30 jedziemy do kliniki patrzeć co groch wyprawia no bo mam plamienia i ból w lewej pachwinie..i dygam i
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
po gaciach ze strachu :dry: :dry: :( :(

Grzeczne bądźcie, Marysia ładnie równo w tym polu pracuj :kiss: :kiss:
Ewa a Ty i Twoja tempka współpracujcie, ja sie na spadkach i wzrostach nie znam ale póki onie ma @ trzeba grzecznie wierzyć ..nawet jak test przed terminem jest negatywny, bo jest spsuty :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu #870317 przez marysiamarysia
Ferri zmartwiłas mnie troszkę , ale z drugiej strony , pamietam jak leżałam z dziewczyną na patologii , to ona krwotoku dostała na początku ciąży , poleżała , poodpoczywała no i dzis dziecko ma już 7 lat . Takie plamienia i ból w pachwinie to czasem normalka , no ale skonsultować trzeba a i groszka do parteru od groszka - bo potem może być za późno . Pokrzycz , postrasz i powiedz mu ,że lizaków nie bedzie . Na pewno się uspokoi :lol:
Słyszałaś , że dzieci już od urodzenia w psychologów się bawią :unsure: , widocznie Twój Groszek wcześniej Cie testuje . Nie poddawaj się i pokaż mu kto rządzi :blink: a jak trzeba to klapsa w dupsko :kiss:
Daj wieczorem znać co On tam wyrabia .
Ja już zmykam , bo mnie chłop z motyka zacznie ganiać po polu jak zobaczy że się lenie :lol: :lol: :lol: i dopiero się narobi ...
papatki dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #870348 przez ewaluacja
GabrysiaSta gdybym miała na stanie test, to też pewnie bym zrobiła, bo przecież korci jak nie wiem! :laugh: ale nie mam i czekam do czwartku ;)

Ferri trzymam kciuki i czekam na wieści :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #870382 przez anoda89
Ferri ja też miałam raz na jakiś czas plamienia i gin powiedział ze to mogą być plamienia mogą być związane z rosnącą macicą a czasami kobiety plamią w dniu miesiączki więc spokojnie będzie dobrze. Trzymam kciuki :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #870475 przez gosia28
dzień dobry

ja kolejny raz odpadam, @ hula od rana :angry:

meli testy owu też na allegro kupuję.

ferri :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 8 miesiąc temu #870485 przez marysiamarysia
:( Gosiabardzo mi przykro . Masz o tyle dobrze ,że nowy cykl się zaczął - więc nowe szanse :) u mnie jeszcze stary ...
Powodzenia i owocnego staranka :laugh:

10 lata 8 miesiąc temu #870493 przez ewaluacja
Gosia oby to już ostatni raz :silly:

Damy radę, nie? :)

10 lata 8 miesiąc temu #870522 przez Anabelle
Oj ferii, ściskam :*
Liczę na dobre wieści - mnie też boli lewy jajnik okropnie.
Na pocieszenie powiem Ci, że przy Antku na początku ciąży miałam takie boleści podbrzusza, że łamało mnie w pół. A Antek ma prawie 12 msc :)

Lalka :*
Na pewno też by mi chodzilo po głowie "a co jeśli?"
Psychika jest ciężka - musimy się z nia uporać - kiedyś sie uporamy ;*

10 lata 8 miesiąc temu #870526 przez GabrysiaSta
gosia28 ale następny na pewno będzie owocny, idą ciepłe dni i wszystko powoli zaczyna się rodzić!
marysiamarysia czy z nami w czwartek testowanko?
ja nie mam żadnych oznak ani ciąży ani @. Cycki nie bolą, podbrzusze też nie, kurde nawet humor dopisuje (zachwiany został tylko w piątek/sobota) no i ogólnie tragedia - czuję się wyśmienicie ;(. Inaczej było by jakby wszystko bolało wtedy to dopiero... ;)

10 lata 8 miesiąc temu #870528 przez GabrysiaSta
ferritka wszystko będzie dobrze.. na początku ciąży różnie nasze ciało reaguje na zmiany. Czekamy na wieści

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #870544 przez marysiamarysia
:) Gabi ja w środę testuje . Już pisałam , że lutka na wykończeniu :) Zresztą ile można cykl przeciągać . W środę będzie 34 dc :blink:
Na mnie test już nie patrzy , bo schowałam go głęboko w szufladzie , tylko , że teraz się drze :blink: :blink: :blink: i wciąż go słyszę :silly:
Jutro z rana szybko sie wysikam , żeby nie korciło , a z drugiego siku nie będę miała juz odwagi :laugh: taki plan mam w głowie .
Gabi u mnie też humorki sie pojawiały , teraz juz lepiej bo troche popracowałam w ogródku , taras wyszorowany , także wkraczam z dobrym humorem w sezon wiosenno-letni B)
O! :lol: :lol: :lol: o i też nie czuję się ani na @ ani na ciążę . :ohmy: :ohmy: Dobrze , że wogóle się czuje :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #870554 przez marysiamarysia
Ferri a Ty w 8 tygodniu jesteś , może to te plamienia przypadające na @. To całkiem mozliwe . :)
Ja tam jestem o Ciebie spokojna i wiem , że wkrótce dobre wieści przyniesiesz :) :) :kiss:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka